Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hıhhhh işte anlayan biri şükür çocuklarım insanlara karşı duygularını çok kolay belli eder ki bütün çocuklar böyledir bence..Kızlarımdan biri zor bi çocuk o bile çok sevdi giderken ağlıyor her kapı çalana abla diyor önceki 3 denememiz kabus gibiydi bunu böyle sevince ben de sanırım istemeden hoş görüyorum

Ne mesela derken bi onceki msjimda da esinizin buna tepkisi ne diye sormustum.kizin esinizde gozu olabilir.eve baskalarini getiriyo olabilir.aklima hic guzel seyler gelmiyo.bu kizi acilen evinden uzaklastir

Anneniz siz evlenmeden önce de böyle miydi? Kendi evinde de bu kadar düşüncesiz mi? Yoksa bedava diye mi düşünüyor. Hadi yemesini içmesini geçtim de dağıtması, tv’yi açık bırakması çok düşüncesizce.

Ev kredimiz var diye eşim çıkmıyor bana kalsa da ev kredisine girmezdik o evde çocuklara bakardı ben çalışırdım da dinlemedi.
Hocam merhaba ben de öğretmenim bi kızım var benim de vallahi cevap yazmasam catlicam. Bakıcı çocuklara iyi baksa tamam diğerlerini gormeZden gelin diyicem fakat o yok . Sizi üzmek istemem ama kamera da ise yaramaz evin kamera görmeyen yerleri de var değil mi. Çocukla ilgilenmemek dışında daha kötü şeyler yapabilir bu kadın hele ki sizi bayan kiskanmis biri. Kadın cahil değil kötü niyetli biri. Arkadaşlarmdan da kendimden de çok bakıcı tecrübem var bu konularda. Arkadaşım artık olmadı uzak iyi bir krese servis ile gönderdi. Yarım.saat sürüyor. Şu an çok memnun ve serviste uc tane kadın hostes varmış. İlk başta mizmizlandi ama şimdi kresi sevdiği için servisi görünce bayan heyecanlanıyormus. Böyle de yapabilirsiniz düşünün derim

Doğu'da çalışırken benim de bakım vardı O da öyleydi neyse 2 ay sonra tayinimiz çıktı. Bir arkadaşımın da bakıcısı vardı yine Doğu'daydık o zamanlar kız sadece sucuk yumurta yerdi arkadaşım maddi durumları iyi idi beslenmelerine dikkat ederdi paraya kıyarlardı sırf bu bakıcı yüzünden artık BİM'den kıza ayrı sucuk ve 15 li yumurta alırdı kız sucuk yumurta dışında bir şey yemezmiş. Bir arkadaşımın bakıcısı da kız 1 tepsi su böreğini hüpletmiş birinde de 3 kg muzu hüpletmiş evlerinde o kadar yediklerini zannetmiyorum para dayanmaz zaten

10 yıl çocuk bekledim hobi değil bilin istedim zaten yeterince her şey zor keşke yaşadıklarımı bilmeden yorum yapmasanız,ki defalarca cevap verdim buna,her yolu denedim,Öğretmenim devlet bana dediğiniz gibi bir hak tanımıyor çocuklarım 2,5 yaşında olduğu için varolan tüm haklarımı kullandım şuan arada rapor almak dışında başka hakkım yok o da geçici çözüm olur..Ayrıca bahane dediğiniz şeyler çocuğum için daha beter durumlardı..keşke onları okusaydınız.

Merhaba hocam,Servis bizim yaş grubu için yokmuş,iyi olan kreşte de,düşündük..

Allah kolaylık versin. İşiniz zor.

Ama kötü dediğiniz kreşe göndermeyi tercih ederim, iyi birini bulana kadar en azından.

22 yaşında bir kızın hareketleri, cahil, bilinçsiz, şöyle böyle diyerek hoş görülemez. 15-16 yaş hoş görülür ama 22 hoş görülmez. Yaptığı her şeyi, aldığı kültür ile bilinçli yapıyordur.

Eşinize ilgisi vardır veya yoktur, o kısım en basiti. Çocuklarınıza nasıl bir ablalık yapıyor, bu kültürdeki bir kız nasıl bakacak o çocuklara bunu düşünürdüm. Çünkü çocukların kişilikleri bu yaşlarda şekilleniyor. Onun yaptığı her hareketi gözlemleyerek büyüyecek bu çocuklar. Çocukların onu sevmesinin bir diğer nedeni de şu olabilir. Çocukların yapmak istediği ama sakıncalı olan şeylere izin veriyordur. mesela tv-telefon oyun oynamak gibi. Kuralcı insanları hiç bir çocuk sevmez. Her şeye evet diyenleri sever çocuklar. Bu kız da yasak koymuyorsa seviyorlardır. Bu kızın iyi olduğu anlamına gelmez.

Yapılacak en makul hareket, ya köye taşınmanız ya da o pis dediğiniz kreşe vermeniz olacaktır. Gözünüzün önünde olsun da pislik içinde büyüsün.

Msjlari okuyarak gidiyorum.son msjiniza alinti yapmadan burda cvp vericem.
Esinizle odada gorduklerini sanmiyorum yani oyle dusunmek istemiyorum.ama kizin sizin evinizde hayatinizda yasaminizda gozu var bence.giyim tarzinin degistiginden bahsetmissiniz.sizi inanilmaz kiskanip yerinize gecmeye calisiyo gibi geldi bana.cocuklari da o yonde yonlendiriyo ki boyle bi tavir sergiliyo.Allah askina birak kamerayi falan.bu kizi acilen uzaklastir evden.cikarma gerekcesi olarakta krese verecegini soyle ve gercekten ver krese.size bilenemezde o yuzden.evde sIkiliyolar krese vercem dersin.is cidden cok tehlikeli bi boyut aldi.lutfen zaman kaybetme

Arkadaşım ben niye size takıyım
Kendi açtığınız konudan bahsettim acaba çokmu takıntılısınız
Bakın gecen haftaki konunuzda bakıcıdan çok memnun olduğunuzu anlatmışsınız 5 gün içinde ne değişti

Ayh soyleyecegim tutmayin beni
Esinizin birseyden haberi yok belki ama kiz kendini yerinizde hayal ediyor,her sey yerinde dursun,sizin yerinizde o olsun,demezsem catlayacagim=/
Eger o resme de asil kendisi tukurmediyse de ben bir sey bilmiyorum
Ayni seyleri dusunuyoruz yeminle

Küçük bir ilçede iseniz, bakıcı bulmak çok daha kolay. ilçelerde tarım, nüfus, askeriye hastane gibi devlet dairelerinde memurluk adamların çoğunun eşi ev hanımı oluyor. ilçede küçük yaşta evlendiklerinden, 35-45 arası bayanların çocukları lise ve üniversiteye gidiyor. çocuk dertleri olmuyor ve çocuk bakma konusunda deneyimli oluyorlar. bence bir soruşturun. hele de çocuğu üniversiteye giden, tek maaşlı çalışan bir memurun paraya ihtiyacı olur. bunlardan seçmek iyi olur.
22 yaşında bekar bir kıza iki çocuk emanet etmek çaresizlik değil, akıl tutulması bence. çocuk bakmak çok zor bir iş, hele de ikiz çocuk. bakıcılık konusunda deneyimi olmayan, kendisi çocuk bakmamış kişiye, çocuk emanet ediyorsunuz. çocukların başına gelen en büyük tehlike ev kazalarıdır. 22 yaşında bir kız bunu öngöremez. tüm vaktini yeme içmeye de verince çocuklar başıboş tehlikeye açıktır. 2 çocuk birbirini oyalar, tv yi açıp, önlerine de oyuncak koyduğunda, yeme içme için uyku saatini beklemesine gerek yok, çocukların uyku saatinde de sizin odanızda uyuyor, besbelli.
Sigara olayına gelince, bence 1 tane içmiyor, çocukları odada yalnız başına bırakıp, sık sık balkonda sigara içmeye çıkıyor. kendimden biliyorum, öyle 1 tene içeyim olmuyor, devamı geliyor, eşiniz de aynı şekilde içen birisi. zaten çok da içse, evde balkonda olan kokuyu almıyorsunuz, eşiniz de içtiği için.
pedinizi almamış çalmış resmen, başka şeyleriniz de almış olabilir ama siz yoğunluğunuzdan farketmiyor olabilrisiniz. 22 yaşında, değer yargıları gelişmemiş birisinden bahsediyorsunuz, edep, görgü kuralları, iş ahlakı olmayan birisi. o yaşlarda riskli davranışları daha fazla göze alırlar, bir şey olmaz gibi düşünürler. bu kıza yol verdiğinizde, aracı olan kişiye mutlaka konuyu anlatın, çünkü ileride başka bir arkadaşınıza yönlendirecek onu. ayrıca sizin evinizden ayrılıp başka bir yere başvurduğunda, öğretmenin çocuğuna baktım, ikiz baktım diye anlatıyorlar ki, bakıcı arayan birisi de bunu iyi bir şey sanıyor. 200-300 fazla verin, yaza kadar daha iyi birini bulun, daha sonrasında kreşle devam edebilirsiniz.
yaşlarınızda yakın olunca, sizin imkanlarınıza işinize, eşinize ve çocuklarınıza karşı hasetlik duyguları da var. emin olun sabah eşiniz kapıyı açtığında, eşinize kocaman bir gülümseme ile günaydın diyor. ayrıca gün içinde watsaptan ve instagramdan çıkmadığına eminim. çocuklar istediği gibi kuralsız evin içinde vakit geçirdiklerinden mutlular. odalara girmek, karıştırmak çok ayıp şeyler kendi değer yargıları, terbiyesi, kuralları olmayan biri çocuklarına hiç bir şey katamaz. sadece size ekstra yük katar.

hayat o kadar yoğun ve zor ki, hele de ikizle daha zorken, siz kendinize hayatı neden daha fazla zorlaştırıyorsunuz. 22 yaşında ergen ve erdemsiz davranışları olan insanı evinizde tutmayın, kendinize yük, çocukalrınıza ceza. çaresiz değilsiniz, en kötü kreş bile bu kızdan iyidir.

Son düzenleme:
Eğer obez değilse normal bir kadının 3 4 yumurta yiyip iki somun ekmek yemesi hiç normal değil.
Ya da bunları yedi diyelim sürekli bir de abur cubur yemesi hiç mi hiç normal değil.

Ben de gerçekten iştahlı bi insanim severim yemeyi 7 8 kilo fazlamda var.
Ama kahvaltıda 2 yumurta yesem en az 3 4 saat açlık hissetmem yani.
Oturup mümkün değil 1litre kolayı içemem.

Açıkçası bu kendince nasıl olsa beleş ne yesem kardir diye düşünüyor.
Günahını almayalım ama eve de götürüyor olabilir.Bu zihniyetten beklenir yani.

Yapacağınız şey dolaptaki her şeyi kontrol etmek.
Çocuk için aldığınız yumurta yağ vb.gibi şeyleri yememesini söylemek .
Eşinize yaptığınız hamur işini de öyle ben eşime yapıyorum ve sürekli de yapamam 2 3 gün yetmesi lazım lütfen yeme diyebilirsiniz.
Abur cuburu da o varken almayın akşam alın.

Hoş ben bu zihniyette bi insanın çocuklarıma bir şey katacağını düşünmüyorum imkanım varsa çıkarırdım işten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…