hıhhhh işte anlayan biri şükürben size inanıyorum.zira önceki mesajimda da bahsettiğim gibi öyle bakıcılara denk geldim.benim değil ama arkadaşımın bakıcısı.sirf çocuğu mutlu diye herşeyine göz yumuyordu maalesef.sabahtan aksama kadar sosyal meyadada takılır arkadasimjn kıyafetlerini giyip profil resmi yapar ki bu resimleri arkadaşımda gorur,makyaj malzemelerini kullanır,evdeki herşeyi yeyip içer.cani çektiği şeyleri pişirir pasta börek kısır.hatta daha bile fazlası tek tük kirli bluz tişörtü varsa getirip arkadasimin çamaşır gunuyse onlarla yıkarmış.biz dinlerken sinir krizleri geçirirken o çocuğum mutlu diyerekten bunlara hep göz yumdu.cocuk buyyuncede kreşe verdiler.
Ne mesela derken bi onceki msjimda da esinizin buna tepkisi ne diye sormustum.kizin esinizde gozu olabilir.eve baskalarini getiriyo olabilir.aklima hic guzel seyler gelmiyo.bu kizi acilen evinden uzaklastirOff bilemiyorumkız gidince benimkiler peşinden ağlıyor bu da bnm için yeterince çekici bir durumdu..Ama şimdi düşünüyorum yaptıkları cidden hiç akıl alır gibi değil..Geçen geldim evde straplez şeritli bi atlet vardı üstünde..ilk geldiğinde tişört giyen kız değildi sanki,altında da tayt..sonuçta evdesin kim için ne için böyle giyindin..ama bişey demedim banane..Ama içime de dert oldu acaba eşimin önce gelebileceğini mi düşündü diye
Anneniz siz evlenmeden önce de böyle miydi? Kendi evinde de bu kadar düşüncesiz mi? Yoksa bedava diye mi düşünüyor. Hadi yemesini içmesini geçtim de dağıtması, tv’yi açık bırakması çok düşüncesizce.Bu kiz benim annemin bir alt versiyonu annecigim de benim cocuguma bakiyor butun evi yiyor ardini dusunmeden bide butun herseyi ya bozuyor yada kiriyor umrunda mi zerre umrunda degil.su an dogum iznindeyim ve annem evime gelince muthis geriliyorum tek maas geciniyoruz nerdeyse 7.5 aydir calismiyorum.ara ara geliyor 1 hafta kalip buzdolabi tam takir kuru bakir olunca evine gidiyor zerre acimiyor.resmen bu konu kanayan yaram.dun buzluktaki 4 pogacadan 2 sini cikartmis mikrodalga ya koymadan veya cozulmesini beklemeden kutur kutur yedi.bugun kizimin odasindaki yataginin markasi bellona resmen bellona yazan yazi demir cikmis sok oldum o nasil cikmis asla soylemez koymus bir kenara oyle gordum.derin dondurucu kabusumuz kv.dem koyden et gonderir 1 sene yetecek olan eti 1 ayda bitirmek icin ugrasir hayvancilik yapiyor kayinpederim.temizlik diye birsey asla bilmez dun tum evi sildim supurdum canim cikti eline ekmegi alir oyle yer sabah bir yorganini toplamaz.sabah carsafta ekmek kesi vardi.surekli namaz kil der en son bugun iman olucak insanda dedi cok kizdim resmen kadin dinden imandan soguttuyor insani is ve temizlik yapmak istemez dana gibi yiyip icip yatmak istiyor .ben zaten is yapsin istemiyorum mutfakta tezgahin ustunde 2 adet yagdanlik var tupperin salata yapiyor kendine tezgahin altindaki yag kutusundan koyuyor salatasina.kahvaltiliklar bizde ilk cekmecede buzdolabinda asla oraya koymaz karman karisik koyar .Bende sevgili annemin bu durumu duzen takintisi yapti Allah izin verir calisabilirsem aksam 19:30 da evde olucam kapidan iceri girer girmez bastan asagi tum evi duzeltmem lazim.Hayat cok zor.Annem ilk cocuguma bakti simdi ikincisine bakicak.Iznim bitince mutfak masrafi calissam sikinti degil calismayinca cok bunaliyorum 1000 tl geciyor nerdeyse aylik.Tv acik birakir gecer salona yatar uyur tv oturma odasinda.ben kit kanaat gecinmeye calisiyorum umrunda bile degil.Kinayanlar olabilir ama kimse yasamadan bilmez.Asgari ucret calisiyor esim dusunun cektigim sikinti stresi.
Hocam merhaba ben de öğretmenim bi kızım var benim de vallahi cevap yazmasam catlicam. Bakıcı çocuklara iyi baksa tamam diğerlerini gormeZden gelin diyicem fakat o yok . Sizi üzmek istemem ama kamera da ise yaramaz evin kamera görmeyen yerleri de var değil mi. Çocukla ilgilenmemek dışında daha kötü şeyler yapabilir bu kadın hele ki sizi bayan kiskanmis biri. Kadın cahil değil kötü niyetli biri. Arkadaşlarmdan da kendimden de çok bakıcı tecrübem var bu konularda. Arkadaşım artık olmadı uzak iyi bir krese servis ile gönderdi. Yarım.saat sürüyor. Şu an çok memnun ve serviste uc tane kadın hostes varmış. İlk başta mizmizlandi ama şimdi kresi sevdiği için servisi görünce bayan heyecanlanıyormus. Böyle de yapabilirsiniz düşünün derimEv kredimiz var diye eşim çıkmıyor bana kalsa da ev kredisine girmezdik o evde çocuklara bakardı ben çalışırdım da dinlemedi.
10 yıl çocuk bekledim hobi değil bilin istedim zaten yeterince her şey zor keşke yaşadıklarımı bilmeden yorum yapmasanız,ki defalarca cevap verdim buna,her yolu denedim,Öğretmenim devlet bana dediğiniz gibi bir hak tanımıyor çocuklarım 2,5 yaşında olduğu için varolan tüm haklarımı kullandım şuan arada rapor almak dışında başka hakkım yok o da geçici çözüm olur..Ayrıca bahane dediğiniz şeyler çocuğum için daha beter durumlardı..keşke onları okusaydınız.yanlış anlamayın ama hobi olsun diye çocuk yapmadıysanız gerekirse belli bir yaşa kadar çocuklara bakıp çalışmayacaksınız. tabii bu dediğim bakıcı bulamam başka yok, kreşe vermem güzel değil gibi bahaneler üretenler için.
Merhaba hocam,Servis bizim yaş grubu için yokmuş,iyi olan kreşte de,düşündük..Hocam merhaba ben de öğretmenim bi kızım var benim de vallahi cevap yazmasam catlicam. Bakıcı çocuklara iyi baksa tamam diğerlerini gormeZden gelin diyicem fakat o yok . Sizi üzmek istemem ama kamera da ise yaramaz evin kamera görmeyen yerleri de var değil mi. Çocukla ilgilenmemek dışında daha kötü şeyler yapabilir bu kadın hele ki sizi bayan kiskanmis biri. Kadın cahil değil kötü niyetli biri. Arkadaşlarmdan da kendimden de çok bakıcı tecrübem var bu konularda. Arkadaşım artık olmadı uzak iyi bir krese servis ile gönderdi. Yarım.saat sürüyor. Şu an çok memnun ve serviste uc tane kadın hostes varmış. İlk başta mizmizlandi ama şimdi kresi sevdiği için servisi görünce bayan heyecanlanıyormus. Böyle de yapabilirsiniz düşünün derim
Msjlari okuyarak gidiyorum.son msjiniza alinti yapmadan burda cvp vericem.Ahhh ahhhdün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız çocuğum cidden asla tükürmez ve o kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil,en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor yoksa bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.
Arkadaşım ben niye size takıyımSiz de takmışsınız banaben okuduğumu bilin istedim,bazı arkadaşlar konu açıp toz oluyor sonra burda herkes söyleniyor neden yok oldu diye.. benim amacım bu...Öfkem geçmişe ve eşimin hayatımızla ilgili önemli kararlara..Bu konuda da defalarca söyledim yine söylüyorum iyi niyetli düşünmek zorunda hissettim çünkü kız daha önce bakıcı olarak çalışmamış Bn de bilinçsiz deyip düzelir diye düşündüm...
Ayni seyleri dusunuyoruz yeminleAyh soyleyecegim tutmayin beni
Esinizin birseyden haberi yok belki ama kiz kendini yerinizde hayal ediyor,her sey yerinde dursun,sizin yerinizde o olsun,demezsem catlayacagim=/
Eger o resme de asil kendisi tukurmediyse de ben bir sey bilmiyorum
Valla iletsin umrum olmazdı benim hele bu devirde eve erzagı zar zor alıyor insanlar ...Evet bundan çekiniyorum aracı olan kişiye direkt öyle iletir diyorum
Buda düzgün değil ki !Seçeneğim yokBulamıyoruz düzgün birilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?