Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Örnekleri vermeseniz abartıyorsunuz derdim ama bana da normal gelmedi. Yemek yemekten çocuk bakabiliyor mu acaba. Şaka bi yana insülin direnci falan olabilir mi diye düşündüm. Çok çabuk acıkıyorsa sebep bu olabilir. Ya da gerçekten yemek yemeyi seviyor olabilir. Nasıl söylenir bilemedim. Ben söyleyemezdim herhalde. Ya da bi defa yaptıktan sonra sana ayırdım tabağa gerisi misafir için falan diyin

Ben kirmadan soylerdim. Esimin aldigi cerezleri felan özellikle hassasiyet isterdim. Simdi cok ye az ye diyemessin tabi ama önünu bir sekilde almalisin

Söyleyin. Çocuk bakmaktan başka iş yapıyor mu. Ya da pogacalari kadına yaptırın?

yemekleri kendisiyle goturuyor olmasin.nasi bu kadar cok yiyor.valla cok ayip ben olsam bi bardak su icmeye utanirdim

Canım Ayşe Hanım kıymetini bilememisim, et yemeklerini değil diğer yemeği yemeye çalışırdı, her seferinde ısrarla koydururdum tabağına, milletin bakıcıları evi yiyor resmen

Ben tepkisiz kalamazdim açıkçası, yaptığı ayıp tek kelimeylr. Uygun bu dille uyarın, hamur işlerini esiniz için yaptığınızı söyleyin, aynı şekilde eşinizi aldığı aynı abur cuburları yememesi gerektiğini de. Alınırsa alınsın, sigara içen insana çocuklarımı da baktırmazdım ayrıca.

Bence ben işi bırakmaya karar verdim maaşımın yarısını sana maaş diye veriyorum kalanınıda senin yediklerine harcıyorum deyin şaka bi yana ben olsam direk uyarırım kendi yiyecek içeceklerini kendi almasını evdekilerin ev halkına ait olduğunu söylerim

Şimdi kimsenin günahı alınmaz ama evine götürüyor olabilir mi? Bence açık açık söyleyin sana ayırdığım şeylerden ye diyin ona ayrı raf koyun peynir zeytin yaptığınız hamur işlerinden de tadımlık ayırın ben en yakınlarımdan bile çekinirim millet nasıl rahat ya

Bakıcı bulmak o kadar zor ki çocuklar da sevdi o yüzden hemen çıkarmak da istemiyorum,bi yolunu bulup söylemek uyarmak istiyorum şuan için

ahaha tepki koymaya geldim kadının iki lokmasında mı gözünüz kaldı diye, kadına nefret doldum gidiyorum. yerinizde olsam onun yemesini istemediğim şeyleri iyice poşetlerim dolaba koyarken. sonuçta poşeti de açıp ne varmış diye bakmak ayıp karşılanır belki yemez.
baktım yine olmadı kendisine başka bahanelerle anlaşamadığımızı söyleyip ayrılırım.
hiç hoş değil çocukların rızkına bile göz dikmesi.

Ben bakıcınızı uyarmaya niye çekindiğinizi anlamadım.
Sonuçta sizin eviniz onun işyeri.
Müdürü olduğum anaokulunda çocuklara -personele çıkan menünün dışında hiç bir şey yemem.
Oturup konuşmamız lazım deyin ve rahatsızlığınızı söyleyin.
Muhtemelen duygusal açlık sendromlu bir kadın bakıcınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…