• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman Olur Muyum?

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Merhaba
7 yaşında ve 3 yaşında 2 oğlum var
30 yaşındayım 10 yıldır aynı şirkette çalışıyorum
sabah 7:30 da evden çıkıp 19:30 da eve geliyorum cumartesi tam çalışıyorum
Çocuklarıma anneanne bababanne bakıyor
2 side yoruldu artık zorlanıyorlar.
Maaşım 3.150,00
Eşimin :3400,00 +primle beraber 4000-4500 tl yi buluyor
150.000 tl kredi ödüyoruz aylık taksit 2.000,00 tl
150.000,00 tl kenarda paramız var
Ve arkadaşlar artık çalışmak ,istemiyorum
Saatlerim çok uzun çocuklarımla ilgilenemiyorum
Maaşım şartlara göre az ve oğlum ilkokula gidecek
Babam bize 150.000,00 tl para verecek
toplam paramız 300.000,00 tl olacak
Ben bu paranın 75.000,00 tl sii ile kredinin bir kısmını ödesem aylık taksit 1.000,00 tl olacak
50.000,00 tl lik altın alsam hesaba
25.000,00 tl ile koyun alıp köye yollasam eşimin ailesi baksa kalan 150.000,00 tl ile eşim ufak çaplı ticaret yapıyor her ay ortalama 3.000-5000 tl para geliyor oradan
Bu dediklerimi yaparak 1 yıllık kazancımı çıkartabilir miyim
Şartlar işi bırakmaya uygun mu
Birde 5 yıl ara verip 35 yaşımda tekrar işe girsem o yaşta iş bulmak zor olur mu
Lütfen yardım edin
Burada her kesimden her hayattan herşeyi tecrübe etmiş hanımlar var
Ne yapardınız?
Pişman olur muydunuz?

Maalesef günümüzde çoğu iş yerinde çalışma saatleri hep bu şekilde. Cumartesi de çalışıyorsunuz siz ek olarak. Maaşınız asgarinin biraz üzerinde. İşten çıktığınızda yaşam standartınız çok fazla değişmeyecekse çocuklarla ilgilenmeniz tabiki daha iyi olur. Aileniz destekçi ve birikiminiz olacak. Kirada vermiyorsunuz anladığım kadarıyla. Daha sonra iş bulurmusunuz belli olmaz ama en azından çocuklarınıza istediğiniz gibi bakarsınız

Maalesef günümüzde çoğu iş yerinde çalışma saatleri hep bu şekilde. Cumartesi de çalışıyorsunuz siz ek olarak. Maaşınız asgarinin biraz üzerinde. İşten çıktığınızda yaşam standartınız çok fazla değişmeyecekse çocuklarla ilgilenmeniz tabiki daha iyi olur. Aileniz destekçi ve birikiminiz olacak. Kirada vermiyorsunuz anladığım kadarıyla. Daha sonra iş bulurmusunuz belli olmaz ama en azından çocuklarınıza istediğiniz gibi bakarsınız
Kesinlikle
Büyük oğlum ilk okula gidecek
Ve ben çok tereddütlüyüm
Anneanne babaanne ile bu iş nasıl olur diye
Kira vermiyorum

Kesinlikle
Büyük oğlum ilk okula gidecek
Ve ben çok tereddütlüyüm
Anneanne babaanne ile bu iş nasıl olur diye
Kira vermiyorum
Bence o zaman hiç düşünmeyin. Seneler geçip gidiyor. Bir müddet sonra gelirinize göre harcama yapmaya alışırsınız. Çocuğunuz bire gidecek. Ve pandemi döneminde çocukların eğitimine maalesef annelere çok iş düşüyor

Bence o zaman hiç düşünmeyin. Seneler geçip gidiyor. Bir müddet sonra gelirinize göre harcama yapmaya alışırsınız. Çocuğunuz bire gidecek. Ve pandemi döneminde çocukların eğitimine maalesef annelere çok iş düşüyor
Demi ya
O kadar çok cesaretlendirilmeye ihtiyacım var ki

Bir firmada muhasebe ofisinde çalışıyorum
2 bayiliğin olduğu şirkette
bir bayiliğin muhasebesi bende
Hmmmm
Beş yıl uzak kalmanizi affedecek bir sektör değil gibi pek. Tekrar is bulmanız kolay olmayabilir.

Ama ben yerinizde olsam krediyi komple kapatirdim.

Ben olsam çalışmazdım galiba.
Çocuklar çok küçük, hepsi anne kokusuna muhtaç. Akşam eve gelince ve sadece pazar günü hangi birini manevi olarak doyurabilirsin ki? Hani bir tane olsa neyse tüm gün onunla ilgilenirsin. Üçü de sana hasret. Ayrıca sana da yazık. Hiç nefes alma şansın olmayacak bu şekilde.

Hmmmm
Beş yıl uzak kalmanizi affedecek bir sektör değil gibi pek. Tekrar is bulmanız kolay olmayabilir.

Ama ben yerinizde olsam krediyi komple kapatirdim.
Krediyi komple kapatmakta mantıklı ama eşimin sermayesi 150.000 den 75.000 tl düşünce işi zor

6 gün çalışıp 3000 lira almak. Ki tecrübelisiniz de inanılmaz üzücü bi tablo.

Kesinlikle bırakırdım yerinizde olsam. Ben kenarda para varken vadeli borç ödemeyi anlamıyorum o yüzden krediyi komple kapatır babadan gelecek parayla da kendim iş kurardım. Hayvan almak falan geniş vadeli bir olay değil. Altın yatırımı gene yapın tabi. Ama bu paraya çocukları kendinizi sefil etmeye değmez.

Ben olsam çalışmazdım galiba.
Çocuklar çok küçük, hepsi anne kokusuna muhtaç. Akşam eve gelince ve sadece pazar günü hangi birini manevi olarak doyurabilirsin ki? Hani bir tane olsa neyse tüm gün onunla ilgilenirsin. Üçü de sana hasret. Ayrıca sana da yazık. Hiç nefes alma şansın olmayacak bu şekilde.
2 tane oğlum var:)
Hem onlarında imkanlarını düşürmemek için çıkmadan plan yapıyorum
Hayvan ne kadar kazandırır
Eşim ticaretten ne kazanır
Altın alıp koysam 10 sene sonra onların okul ihtiyaclarını karşılar gibi gibi

E babanız 150bin veriyormuş ya
300.000 tl paramız olacak
75.000,00 kredi kapatma
25.000,00 tl koyun
50.000,00 tl gram
150.000,00 tl sermaye olsun dedik
75.000,00 tl ile işi zor
altın almasam kapatabilirm
Ama altın almak istiyorum
çocuklarımın adına

6 gün çalışıp 3000 lira almak. Ki tecrübelisiniz de inanılmaz üzücü bi tablo.

Kesinlikle bırakırdım yerinizde olsam. Ben kenarda para varken vadeli borç ödemeyi anlamıyorum o yüzden krediyi komple kapatır babadan gelecek parayla da kendim iş kurardım. Hayvan almak falan geniş vadeli bir olay değil. Altın yatırımı gene yapın tabi. Ama bu paraya çocukları kendinizi sefil etmeye değmez.
Demi ya bende öyle düşünüyorum ama pişman olur muyum diye korkuyorum

2 tane oğlum var:)
Hem onlarında imkanlarını düşürmemek için çıkmadan plan yapıyorum
Hayvan ne kadar kazandırır
Eşim ticaretten ne kazanır
Altın alıp koysam 10 sene sonra onların okul ihtiyaclarını karşılar gibi gibi
Pardon.
Nedense 3 okumuşum.
Neyse.
Çalışma saatlerin çok uzun. Yine çalışmazdım.
Hayırlı olsun inşallah.
Doğru kararı alırsın inşallah.

Merhaba
7 yaşında ve 3 yaşında 2 oğlum var
30 yaşındayım 10 yıldır aynı şirkette çalışıyorum
sabah 7:30 da evden çıkıp 19:30 da eve geliyorum cumartesi tam çalışıyorum
Çocuklarıma anneanne bababanne bakıyor
2 side yoruldu artık zorlanıyorlar.
Maaşım 3.150,00
Eşimin :3400,00 +primle beraber 4000-4500 tl yi buluyor
150.000 tl kredi ödüyoruz aylık taksit 2.000,00 tl
150.000,00 tl kenarda paramız var
Ve arkadaşlar artık çalışmak ,istemiyorum
Saatlerim çok uzun çocuklarımla ilgilenemiyorum
Maaşım şartlara göre az ve oğlum ilkokula gidecek
Babam bize 150.000,00 tl para verecek
toplam paramız 300.000,00 tl olacak
Ben bu paranın 75.000,00 tl sii ile kredinin bir kısmını ödesem aylık taksit 1.000,00 tl olacak
50.000,00 tl lik altın alsam hesaba
25.000,00 tl ile koyun alıp köye yollasam eşimin ailesi baksa kalan 150.000,00 tl ile eşim ufak çaplı ticaret yapıyor her ay ortalama 3.000-5000 tl para geliyor oradan
Bu dediklerimi yaparak 1 yıllık kazancımı çıkartabilir miyim
Şartlar işi bırakmaya uygun mu
Birde 5 yıl ara verip 35 yaşımda tekrar işe girsem o yaşta iş bulmak zor olur mu
Lütfen yardım edin
Burada her kesimden her hayattan herşeyi tecrübe etmiş hanımlar var
Ne yapardınız?
Pişman olur muydunuz?
Ben sizin yerinizde olsam hemen işi bırakırım. çocuklarınızla geçireceğiniz zaman bir daha geri gelmez 5 yıl sonra ne olur bilmiyorum, belki de siz kendiniz çalışmak istemezsiniz..
ihtiyacınız yoksa kendinizi, Annenizi ve kayınvalidenizi de bu kadar hırpalamanıza hiç gerek yok. ama şatlarınız el verdiğinde primlerinizi dışarıdan ödeyip,emekli olma hakkı kazanmanızı tavsiye ederim

Back
X