- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
nigarr hayırlı olsun cnm bebişin bende korkuyorum ilk gebeliğimde 35.haftada doğum yaptım 21 tansiyonla hemde şimdi tekrar bebek istiyorum ama ne bileyim RABBİM sana ve evladına sağlık sıhhat versin umarım vaktini doldurur da gelir kollarına yavrun sağlıkla inş.gelişmeleri tedavini ara ara gel anlat cnm hepimiz bu konuyu merak ediyoruz...sağlıcakla kal...
bende güzel haberini okicam diye çok sveinmiştimKızlar hamile olduğumu yazmıştım.Maalesef bu seferde kalbi durdu.Kürtaj olmak zorunda kaldım.Demekki hayırlısı böyleymiş.
bende güzel haberini okicam diye çok sveinmiştim
canım benim için çocuk olayı kapandı.Doktorum kesin yasak koydu.Vücudum bebeği kabul etmiyor,daha 2 aylıktı tansiyonum yüksek çıkıyordu ellerim şişmeye başlamıştı.Biz elimizden geleni yaptık çok şükür ki bir tane kızım var allahım kızıma uzun ömür versin.
bende kzımı şiddetli preeklempsi ve helpp sendromu ile doğurdum 30+6 haftada 1 kilo doğdu yavrum şimdi iyi 16 aylık 9 kilo zayıf ama sağlıklı maaşallah
şimdi ikinciyi düşünmeye başladım ama sizler gibi 2. gebeliklerindede aynı sorunları yaşayanları duyunca çok korkuyorum.
çok kötü günler geçirdik çünkü.
mrb, ben de 06 temmuzda ağır gebelik zehirlenmesi nedeni ile acil sezaryenle doğum yaptım. bebeğim 30 hafta 3 günlük, 1300 gr doğdu. şimdi yoğun bakımda. solunum problemleri, damar açıklığı, yüksek tansiyon, troid yükselmeleri yaşadı. şimdi kendi nefes alabiliyor. troid testi yapılacak. damar açıklığı kapanmış olabilirmiş, şu an problemi yokmuş. yüksek tansiyon problemi de şimdi yokmuş. benim kafama takılan bir şey var. bebeğimi görmeye gittiğimde nadiren de olsa gözlerinin içini görüyorum. gözlerinin rengi açık mavi, ama normal göze benzemiyor. erken doğan bebeklerde gözler böyle mi olur. çok endişe ediyorum.
çok geçmiş olsun allah kucağına almayı nasip etsin hiç korkma bizlerde aynı korkular içindeydik gözlerinde sorun olsaydı mutlaka söylerlerdi ameliyat olanlar bile oluyo benim oğlumda öyleydi korkuyodum göz damarları henüz gelişmediği için öyle oluyo biraz toparlasın bak nasıl normale dönüyo
ben de help sendromu yaşADIM.1997 YILINDA.OĞLUM 2000 GR DOĞDU.33 HAFTALIK.ÇOK ŞÜKÜR HAYATMIZ KURTULDU.ÜNİVERSİTEDE DOKTORLARA GİTTİM 2.BEBEK DE RİSK NEDİR DİYE.CEVAPLAR HEP OLUMSUZ.BEN 35 YAŞIMA GİRDİM .HALA İÇİMDE BEBEK İSTEĞİ AMA HAYATIMIZI RİSKE ATIYORUZ BUNU BİLE BİLE...RABBİM EVLATLARIMIZA SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN.OLMAYANLARA VERSİN...
merhaba bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.2.gebeliğinde neler yaşadın....kaç yaşındasın..doktorun üniversitede mi?biraz anlat canım...tşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?