Ben de dr. Erol beyin hastasıydım.... Laporoskopi yapıp bakalım Tüplerin durumuna dedi. Şifa da oldum. Sonuç tüpler yapışık açılmadı, tüp bebek yapılacak dedi. karar ver gel dedi. Tabi maddi durum dan dolayı 1 yıl sonra gittim(o zaman özel hastanelerde ssk lılara devlet destegi yok.) ilaç hastane vs. parayla tüp bebek yapıldı. İlği, konuşma yok. ben erol beyi yumurta toplama zamanı ameliyathanede gördüm ve anesteziyle bayıldım:))) benimiçin çokda önemli değil dedim, erol hoca benle ilğilense ne, ilğilenmese ne. Ama yardımcı personel den de hiç bilği alınamıyor. sonuç negatif. olsun dedim yani olabilir. Şansımı birde başka merkez de deneyim dedim ve muayeneye gitti. Ultrasyona bakıldı ve tüplerde sıvı olduğu, bu sıvınında rahime akacağını ve tüp bebeğin tutunma şansını azaltacağını söyledi. İŞTE BURDA DÜNYAM YIKILDI. ÇÜNKÜ; TEKRAR LAPOROSKOPİ OLMAM LAZIM. TÜPLERİ YA ÇIKARICAZ YADA BAĞLIYACAĞIZ. dedi. ilk laporoskopide Erol hoca benim bu durumumu görmüş ve ameliyat raporuna yazmış ama müdaheleyi yapma geregi duymamış.....Şifa da Peki buna ramen bana tüp bebek yapıldı, hiç biri bu kadının tüpleri tıkalıydı sıvı varmıdır bunu değerlendirmedi. Ben şimdi neye yanayım arkadaşlar ben elimdeki parayla laporoskopi olursam, tüp bebek yapamam. ama erol hoca için bunların hiç önemi olurmu! Tabi ben hakkımı nasıl arayacağımki tam boşu boşuna 10 milyarım gitti. Ben yanı 3 yıl boyunca elekle su taşımışım. ne diyeyim arkadaşlar AMA ALLAHU TEALA ÇOK BÜYÜK ilahi adelet tecelli edecek. Neyse arkadaşlar benim halimde böyle tepiniz için dua ediyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun.
canım ya allah yardımcın olsun ne kadar zor durumdasın herşeyin ucu paraya bakıyor değilmi sana geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda istediğin olur bebeşine kavuşursun işte böyle hatalar yapıyorlar malesef ceremesinide bizler çekiyoruz proflar böyle hata yaparsa gerisi ne yapar bilemem allah sana sağlık versin herşey yoluna gider yeterki sen üzülme anlıyorum seni
:teselli:
teşekkür ederim. çok mutlu oldum sesime ses gelince, Allah ne muradın varsa versin.a.s.
Merhaba arkadaşlar
ben de kulübe yeni üye oldum. Ama önceden de yazıları takip ediyordum. 3 ay önce laparoskopi oldum ve tüplerimdeki tıkanıklık tedavi edildi. Ama halen bebişimiz yok. Dr. Erol tavmergen'e gitmek istiyorum. ama önce sorum olacak. laparoskopi sonrası ne kadar süre içinde normal yolla gebe kalınabilir?
şu anda 8 aylık yanı 32 haftalık hamıleyım.tabı kı önce Allahın izniyle sonra da erol beyın sayesinde dıyorum.hoş ben kendılığımden hamıle kaldım.aşılamam tutmamıştı.ama Erol bey devam dedi:) durmak yok.kendınız de hamıle kalabılrısınız dedi.amaaaan dedim güldük hatta eşimle.ama bı bıldığı varmış adamın insan boşuna erol tavmergen olmuyo yani.aşılamadan sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım.darısı isteyen herkese inşallah.
Bebişko bu arada senı tekrar gördüğüme çok sevindim,umarım herşey yolundadır:)
canım benim seni görmekte çok güzel malum ben çok fazla giremiyorum bu aralar karnım kocaman oldu ve istirahattayım 30 haftalık ikizlerime hamileyim biri kız biri oğlan çok mutluyum ve doğuma 3 4 hafta falan kaldı hazırlıklar falan var işte ama vaktim oldukça bakıyorum sizlere seninde az kalmış çok sevindim allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin bundan bir sene önce ne haldeydik şimdi ne haldeyiz allahım erol beyi başımızdan eksik etmesin valla en son randevumda yüzünede söledim siaz ne muhteşem bi insansınız dedim bizim bir kulübümüz var ordan size dualar getirdim dedim o kadar çok güldükki neyse o işin piri ve uzmanı başka kimseyi tanımam seni çok öptüm bağı koparmayalım kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende sitede yeniyim.ancak erol beyin 2 yıldır hastasıyım.yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.herkes iyi veya kötü sonuçlarla karşılaşmış.ama umarım herkesin herşey gönlüne göre olur.bana ilk erol bey tavsiye edildiğinde zor bela randevu alabildim fakat ondan sonraki tüm tedavi sürecimde erol bey ve ekibinden [muayehanesindeki,şifadaki ve egedeki]çok memnunum.şifada ciddi bi over kist ameliyatı oldum ve tüm doktorların yumurtalıklarını almamız gerekiyo demelerine rağman erol bey bu ameliyatımı çok başarılı bi cerrahi operasyonla yaptı.daha sonra laporoskobiyi egede oldum ordada erol bey yaptı ve ozamanda çok memnun kaldım.kısacası ben hepsinden çok memnunum ve şuanda ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım 21 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.hiçbir zaman [gece-gündüz]erol beye ulaşmaktada zorlanmadık.evet yoğun ama ekibinin bunu tolara ettiğini düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar
ben de kulübe yeni üye oldum. Ama önceden de yazıları takip ediyordum. 3 ay önce laparoskopi oldum ve tüplerimdeki tıkanıklık tedavi edildi. Ama halen bebişimiz yok. Dr. Erol tavmergen'e gitmek istiyorum. ama önce sorum olacak. laparoskopi sonrası ne kadar süre içinde normal yolla gebe kalınabilir?
canım benim seni görmekte çok güzel malum ben çok fazla giremiyorum bu aralar karnım kocaman oldu ve istirahattayım 30 haftalık ikizlerime hamileyim biri kız biri oğlan çok mutluyum ve doğuma 3 4 hafta falan kaldı hazırlıklar falan var işte ama vaktim oldukça bakıyorum sizlere seninde az kalmış çok sevindim allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin bundan bir sene önce ne haldeydik şimdi ne haldeyiz allahım erol beyi başımızdan eksik etmesin valla en son randevumda yüzünede söledim siaz ne muhteşem bi insansınız dedim bizim bir kulübümüz var ordan size dualar getirdim dedim o kadar çok güldükki neyse o işin piri ve uzmanı başka kimseyi tanımam seni çok öptüm bağı koparmayalım kaydirigubbakcemile3şu anda 8 aylık yanı 32 haftalık hamıleyım.tabı kı önce Allahın izniyle sonra da erol beyın sayesinde dıyorum.hoş ben kendılığımden hamıle kaldım.aşılamam tutmamıştı.ama Erol bey devam dedi:) durmak yok.kendınız de hamıle kalabılrısınız dedi.amaaaan dedim güldük hatta eşimle.ama bı bıldığı varmış adamın insan boşuna erol tavmergen olmuyo yani.aşılamadan sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım.darısı isteyen herkese inşallah.
Bebişko bu arada senı tekrar gördüğüme çok sevindim,umarım herşey yolundadır:)
merhaba arkadaşlar bende sitede yeniyim.ancak erol beyin 2 yıldır hastasıyım.yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.herkes iyi veya kötü sonuçlarla karşılaşmış.ama umarım herkesin herşey gönlüne göre olur.bana ilk erol bey tavsiye edildiğinde zor bela randevu alabildim fakat ondan sonraki tüm tedavi sürecimde erol bey ve ekibinden [muayehanesindeki,şifadaki ve egedeki]çok memnunum.şifada ciddi bi over kist ameliyatı oldum ve tüm doktorların yumurtalıklarını almamız gerekiyo demelerine rağman erol bey bu ameliyatımı çok başarılı bi cerrahi operasyonla yaptı.daha sonra laporoskobiyi egede oldum ordada erol bey yaptı ve ozamanda çok memnun kaldım.kısacası ben hepsinden çok memnunum ve şuanda ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım 21 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.hiçbir zaman [gece-gündüz]erol beye ulaşmaktada zorlanmadık.evet yoğun ama ekibinin bunu tolara ettiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?