Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

canım çok sevindim senin hamileliğine tebrik ederim sanki kendimin olmuş gibi sevindim.umarım hamileliğin rahat geçer.öptüm seni

merhaba arkadaslar ben yenıyım ama burda herkesın boyle rahatca dertlesmesı cok guzel benım fshım yuksek 25 ın altına inmıyo buyuzden 1 yıldır gebe kalamıyorum buradakı doktorum tup bebek denemenın bıle gergı olmadıgını ancak yumurta donerıyle hamıle kalabılecegımı soyledı.cok uzuluyorum.gecen hafta ege tup bebekte gorustuk tup bebek denennebılecegını ama ıhtımalın cok dusuk oldunu soyledı 22 aralıkta erol beyden randevu aldım ılk kez gıdıcem buradakı yorumlardan sanırım doğru dr buldumu anladım desteklerınızı ve fıkırlerınızı lutfen yazın

canım doğru yerdesin dr erol bey seni eninde sonunda gebe olmanı sağlayacaktır hiçç merak etmme şua fshı yüksek olan bir arkadaşım benim gibi ikizlerine gebe erol bey bide allahın izniyle tabi.....emin ellerdesin çok öptüm

kızlar erol beye bnde gitmk istiyorumama ozlemuayenesının numarası varmı sızde yoksa hastanedn mı randevu alsm ozlıne gitsem dahmı iyi ilğilenır acab a yorumlarınzı beklıyorummm

Arkadaşlar yorumlarını okudum zaman zaman duygulandım üzücü haberlerle zaman zaman sevindim güzel haberlerinizle bende ege ünv tüp bebek merkezinden ocak 20 sine mikro enjeksiyon için gün aldım sanırım bir kaç tahlil ve aşama ne kadar sürer bilmiyorum eski tahlillerim 3 yıl geçtiği için birde ege ünv çok kalabalık hep hemşireler yönlendiriyor fakat ben istiyorumki bir doktorum olsun onun yönlendirmesiyle hareket edeyim benimde doktorum bu demeliyim bu yüzden araştırdım burdan bulduğum noları yarın arıyacağım durumum dolayısıyla ben direk mikroenjeksiyon yaptırmak zorundayım ama izmirde olmadığım için başka ilden gidp geleceğim zor ve çok zaman alan bir dönem olacak benim için

Merhaba arkadaslar,
Ben de Erol Beyin hastasıyım. Yaz dönemi boyunca 3 defa aşılama yaptık ama tutmadı, son ikisinde kimyasal gebelik oluştu,hcg degerim 48 çıkmıştı. Şimdi bir süredir tüp bebek için doktorun beni aramasını bekliyorum. 1 ay içinde 4 defa muayenehanesini aradım, erol bey'le görüşüp size dönücez diyorlar ama geri dönmüyorlar. Söylediklerine göre raporlar artık özel hastanelerde(şifa'da) geçmiyormuş, bu konuda beni yönlendireceklermiş. Ben de sinirlenmeye başladım,beklemekten zaten sinirlerim bozuluyor. Dün akşam da aradım muayenehaneyi, erol bey muayenede biz size dönelim dediler,yine aramadılar. Diyorum ki artık kendim Ege Üniversitesi'ne gidip Erol Bey'den bağımsız başvurayım tüp bebek tedavisine. Erol Bey'in hastası olup benimle aynı durumda olan var mı aranızda? Yardıma ihtiyacım var.
bu arada hamile kalan arkadaslari gonulden kutluyorum.bize cok buyuk moral oluyor,allah hepimize gostersin o gunleri..

bende ona yaptırmak istiyorum bide ege hanım varmış eşi galiba o da çok iyi diyolar kendi özel muayaneleri var mı varsa nerde tel yazarsan sevinirim umarım herşey gönlümüzce olur alırız bebişimizi kucagımıza

Ben de dr. Erol beyin hastasıydım.... Laporoskopi yapıp bakalım Tüplerin durumuna dedi. Şifa da oldum. Sonuç tüpler yapışık açılmadı, tüp bebek yapılacak dedi. karar ver gel dedi. Tabi maddi durum dan dolayı 1 yıl sonra gittim(o zaman özel hastanelerde ssk lılara devlet destegi yok.) ilaç hastane vs. parayla tüp bebek yapıldı. İlği, konuşma yok. ben erol beyi yumurta toplama zamanı ameliyathanede gördüm ve anesteziyle bayıldım:))) benimiçin çokda önemli değil dedim, erol hoca benle ilğilense ne, ilğilenmese ne. Ama yardımcı personel den de hiç bilği alınamıyor. sonuç negatif. olsun dedim yani olabilir. Şansımı birde başka merkez de deneyim dedim ve muayeneye gitti. Ultrasyona bakıldı ve tüplerde sıvı olduğu, bu sıvınında rahime akacağını ve tüp bebeğin tutunma şansını azaltacağını söyledi. İŞTE BURDA DÜNYAM YIKILDI. ÇÜNKÜ; TEKRAR LAPOROSKOPİ OLMAM LAZIM. TÜPLERİ YA ÇIKARICAZ YADA BAĞLIYACAĞIZ. dedi. ilk laporoskopide Erol hoca benim bu durumumu görmüş ve ameliyat raporuna yazmış ama müdaheleyi yapma geregi duymamış.....Şifa da Peki buna ramen bana tüp bebek yapıldı, hiç biri bu kadının tüpleri tıkalıydı sıvı varmıdır bunu değerlendirmedi. Ben şimdi neye yanayım arkadaşlar ben elimdeki parayla laporoskopi olursam, tüp bebek yapamam. ama erol hoca için bunların hiç önemi olurmu! Tabi ben hakkımı nasıl arayacağımki tam boşu boşuna 10 milyarım gitti. Ben yanı 3 yıl boyunca elekle su taşımışım. ne diyeyim arkadaşlar AMA ALLAHU TEALA ÇOK BÜYÜK ilahi adelet tecelli edecek. Neyse arkadaşlar benim halimde böyle tepiniz için dua ediyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun.

canım ya allah yardımcın olsun ne kadar zor durumdasın herşeyin ucu paraya bakıyor değilmi sana geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda istediğin olur bebeşine kavuşursun işte böyle hatalar yapıyorlar malesef ceremesinide bizler çekiyoruz proflar böyle hata yaparsa gerisi ne yapar bilemem allah sana sağlık versin herşey yoluna gider yeterki sen üzülme anlıyorum seni
:teselli:

teşekkür ederim. çok mutlu oldum sesime ses gelince, Allah ne muradın varsa versin.a.s.

teşekkür ederim. çok mutlu oldum sesime ses gelince, Allah ne muradın varsa versin.a.s.

canım şimdi ne yapacaksın peki nereye gideceksin ?birbirimize destek olalım arkadaşız biz hatta kardeşiz böyle zamanlarda inasnın desteğe ihtiyacı oluyor seni çok iyi anlıyorum canım:1hug:

arkadaşlar bende ilk mikroenjeksiyon denememde hamile kaldım dr.um erol beydi kendisine çok teşekkür ederim. hakkında iyi veya kötü yorumlar var. hastalarıyla çok fazla ilğilenemedigi doğru ama yüzüne bakmadığı yanlış. bi düşünün onlarca hastası onlarca öğrencisi ve seminerleri var gün boyu stres iş güç yinede son derece dikkatli ve olabildigince alakalı bence.başarı oranı çok yüksek hasta sayısı çok fazla ee nede olsa bu uygulamayı ilk yapan bunu türkiyeye getiren kişi bizzat kendisi. hastaları ondan çok bekliyor,ama şunu unutmayalım bebişlerimizin olması veya olmaması onun başarısı yada başarısızlığı değil dr.lar sadece vesile herşey Allah tan Rabbim dilediğine dileğini verir vakti zamanı gelince. kimimizin ilk denemesinde kimimizin 4. bekli 5. denemesinde başarıya ulaşırız dr.umuz kim olursa olsun veren Allah. inşallah Rabbim isteyen ve bekleyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin bi an önce.

Arkadaşlar Erol bey konusunda bir yorumum yok ama genel olarak ege konusunda deneyimlerim son derece olumsuz, bir sürü hata dizisi nedeniyle (hiperemezis gravidarumda 15 kilo kaybetmem beklendi, amniyosentezim hatalı yapıldı, amniyon sıvısı akıntısı mantar enfeksiyonu olarak değerlendirildi) ve 20 haftalık bebeğimi bu hatalarla kaybettim.

merhaba arkadaşlar bende sitede yeniyim.ancak erol beyin 2 yıldır hastasıyım.yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.herkes iyi veya kötü sonuçlarla karşılaşmış.ama umarım herkesin herşey gönlüne göre olur.bana ilk erol bey tavsiye edildiğinde zor bela randevu alabildim fakat ondan sonraki tüm tedavi sürecimde erol bey ve ekibinden [muayehanesindeki,şifadaki ve egedeki]çok memnunum.şifada ciddi bi over kist ameliyatı oldum ve tüm doktorların yumurtalıklarını almamız gerekiyo demelerine rağman erol bey bu ameliyatımı çok başarılı bi cerrahi operasyonla yaptı.daha sonra laporoskobiyi egede oldum ordada erol bey yaptı ve ozamanda çok memnun kaldım.kısacası ben hepsinden çok memnunum ve şuanda ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım 21 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.hiçbir zaman [gece-gündüz]erol beye ulaşmaktada zorlanmadık.evet yoğun ama ekibinin bunu tolara ettiğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar
ben de kulübe yeni üye oldum. Ama önceden de yazıları takip ediyordum. 3 ay önce laparoskopi oldum ve tüplerimdeki tıkanıklık tedavi edildi. Ama halen bebişimiz yok. Dr. Erol tavmergen'e gitmek istiyorum. ama önce sorum olacak. laparoskopi sonrası ne kadar süre içinde normal yolla gebe kalınabilir?

şu anda 8 aylık yanı 32 haftalık hamıleyım.tabı kı önce Allahın izniyle sonra da erol beyın sayesinde dıyorum.hoş ben kendılığımden hamıle kaldım.aşılamam tutmamıştı.ama Erol bey devam dedi:) durmak yok.kendınız de hamıle kalabılrısınız dedi.amaaaan dedim güldük hatta eşimle.ama bı bıldığı varmış adamın insan boşuna erol tavmergen olmuyo yani.aşılamadan sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım.darısı isteyen herkese inşallah.
Bebişko bu arada senı tekrar gördüğüme çok sevindim,umarım herşey yolundadır:)

canım benim öncelikle hoşgeldin kulübümüze erol beye gitmen senin için bir umut olabilir ama laparoskopi sonrasında sanırım erol bey bir ara veriyo ve o arada kendiliğinden olabilirmi diye bakıyo sonrasında tedaviye başlıyo yani tam olarak bilmiyorum ben lparoskopi olmadım ama ona danışmanda fayda var derim biz onun mucizelerindeniz allah ondan razı olsun çok öptüm:CüvCüv:

senin adına çok sevindim canım benim sende miniklerine kavuşursun inşallah bende ilk micro denememde ikizlerime hamileyim çok şükür:CüvCüv:ben onları 1 hafta aramayınca onlar beni rayıp nasılsın diye soruyolar ben çok memnunum ve herkesinde erol bey ve ekibinden memnun olduğuna eminim onlar bizim ailemiz gibi oldular erol bey büyük bir duayen ve her zaman çok yoğun oluyo ama önemli kontrollerde hep o ilgileniyo neyse ben ekibinden ve kendeinden çok memnunum allah razı olsun hayatta en çok istediğimiz bir şeye vesile oldu sana ve bebeklerine bol sağlıklı günler diliyorum umarım sağlıkla kucağına alırısın çok öptümkaydirigubbakcemile3

canım benim öncelikle hoşgeldin kulübümüze erol beye gitmen senin için bir umut olabilir ama laparoskopi sonrasında sanırım erol bey bir ara veriyo ve o arada kendiliğinden olabilirmi diye bakıyo sonrasında tedaviye başlıyo yani tam olarak bilmiyorum ben lparoskopi olmadım ama ona danışmanda fayda var derim biz onun mucizelerindeniz allah ondan razı olsun çok öptüm:CüvCüv:

canım benim seni görmekte çok güzel malum ben çok fazla giremiyorum bu aralar karnım kocaman oldu ve istirahattayım 30 haftalık ikizlerime hamileyim biri kız biri oğlan çok mutluyum ve doğuma 3 4 hafta falan kaldı hazırlıklar falan var işte ama vaktim oldukça bakıyorum sizlere seninde az kalmış çok sevindim allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin bundan bir sene önce ne haldeydik şimdi ne haldeyiz allahım erol beyi başımızdan eksik etmesin valla en son randevumda yüzünede söledim siaz ne muhteşem bi insansınız dedim bizim bir kulübümüz var ordan size dualar getirdim dedim o kadar çok güldükki neyse o işin piri ve uzmanı başka kimseyi tanımam seni çok öptüm bağı koparmayalım kaydirigubbakcemile3

senin adına çok sevindim canım benim sende miniklerine kavuşursun inşallah bende ilk micro denememde ikizlerime hamileyim çok şükür:CüvCüv:ben onları 1 hafta aramayınca onlar beni rayıp nasılsın diye soruyolar ben çok memnunum ve herkesinde erol bey ve ekibinden memnun olduğuna eminim onlar bizim ailemiz gibi oldular erol bey büyük bir duayen ve her zaman çok yoğun oluyo ama önemli kontrollerde hep o ilgileniyo neyse ben ekibinden ve kendeinden çok memnunum allah razı olsun hayatta en çok istediğimiz bir şeye vesile oldu sana ve bebeklerine bol sağlıklı günler diliyorum umarım sağlıkla kucağına alırısın çok öptümkaydirigubbakcemile3

kızlar bende erol beyin hastasıyım ve 3 aylık hamileyim. sizde aniden gece gündüz rahatsızlandığınızda erol beye ulaşabileceğiniz telefon numarası var mı, muayenehaneden veriyorlar mı numara?

canım bende dün gittim ege üniversitesine rapor çıkarabilmek için tek kelimeyle kabus gibi bir gün geçirdik eşimle iğrenç ötesi bişeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…