Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

bende erol beyin hastasıyım ve laparoskopi öenrdi cuma günü içinde randevu verildi anlatıcaklarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum sevgiler...

slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza 3 defa aşılama denedim sonuç alamadım.şimdi sıra tüp bebekte onu yaptıemak için kime gidiceğimi bilemiyorum.dokuzeylül üniversitesi bu konuda ne kadar başarılı bilemiyorum.karaarsız ve umutsuzum. bu tedavi çok uzun bi zaman alıyor.ben 3 seneden beri değişik dr. gitmekten bıktım.polikistik over rahatsızlığım var nasıl bi hastalıktır bilmiyorum.

bebişkoooo oldu mu doğum?

yaptım tatlım şuan 3 aylık oldular bile valla çok mutluyuz erol hoca ve cengiz abi,hicran ve sebahat hemşireye sonsuz sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum ben tedavim süresince hiç asık suratlı ve ilgisiz görmedim onları ve 24 saat her istediğimde erol hoca ve cengiz abiye ulaşabildim...erol hoca hiç konuşmuyo diyenler çok şaşırtıyo beni ben her seferinde gülme krizi geçiriyodum yaptığı esprilerinden eşimde öyleydi...neyse ben başından beri iyiki erol hocam ve ekibiyle çalışmışım başarı oranı çok yüksek bir dr la devam etmek herzaman iidir gabbanacım hem arkadaşımın msjına cevap vermiş oldum hemde sana ben hep burdayım çokkk öptümopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

merhaba
tüp bebeğinizi özel olarak raporsuz yaptırmışsınız.bende özel raporsuz yaptırmak istiyorum ne kadar ücret ödemem gerekecek.ve sizin ilk tüp bebeğinizde tuttumu bunu acıklarsanız sevinirim....
birde tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor nasıl oluyor acı oluyormu anlatırsanız sevinirim

ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza ne sorun vardı sizde

canım merhaba.bende erol hocanın hastasıyım.özelden görüşmemiz mümkünmü sormak istediğim çok önemli seyler var..
Eğer bana yardımcı olmak istersen burdan mesaj at ben sana msn adresimi vereyim

hayırlı olsun nasıl memnunmuydun doktordan

derin senin ne problemin vardı

D-GABANA ben gitmek istiyorum erol beye ama gerçekte çokmu ilgisiz bu doktor

D-GABANA ben gitmek istiyorum erol beye ama gerçekte çokmu ilgisiz bu doktor

ne oldu söylediklerinin arkasında niye durmadın hani gıcık oluyodun ilgisiz dr değil bunu adınız gibi biliyosunuz yazılanları iyice bi okuyun ondan SONRA kara verin bir kaç kişinin söylediklerinlemi yoksa BİNLERCE KİŞİNİN SÖYLEDİKLERİNLEMİ KARAR VERİLİR İYİCE Bİ DÜŞÜNÜN..:enbuyukkk:

Alıntı:
merih kullanıcısından alıntı
slm arkadaslar bende erol beyın hastasıyım ve suan 9 haftalık hamileyim 2 tüp bebek denememizde allahın izni ve erol beyin sayesınde hamile kaldım ilk tüp bebek tedavimizde kendisinden randevu alamadıgımız için başka bı merkezde yaptırmıstık sonuc hüsran ve benim pskolojimi alt üst eden ve hamile kalamadım diye nerdeyse beni dövmekten beter eden ve suclayan bı doktordan sonra erol beyden randevu alabıldık ve sonucun keyfini cıkarıyoruz sımdı esımle bırlıkte allahım izniyle insallah ikizlerimiz olacak

canım benim .çok sevindim allahım eline ayağına kavuştursun bende erol hoca sayesinde ikizlerime kavuştum dünyanın en güzel duygusu bu başarılı bir duayenle çalışmak böyle bişey çokk tebrik ederim çok öpptüm:

Son düzenleme:
arkadaaşlar bu topiği birbirimizi kötülemek için değil yardımcı olabilmek için açtım umarım herkes bir gün meleklerine kavuşur tek dileğim bu...hayırlı cumalar...

slm arkadaşlar bende erol hocanın hastasıyım. egede başladım tüm tahlillerim orda yapıldı tüplerim tıkalı.bana tüp bebek bölümünün yazın kapanacağını söylediler ve rapor alabilmem için önce laparoskopi sonra aşılama falan dediler bizde zaman kaybetmemek için erol hocaya başladık.tüplerin haricinde hiç bir problemim olmadığını ve uzun protokol uygulayacağını söyledi.herşey çok yolunda giderken dün sonucu öğrendik ve negatif erol hocada bunada çok şaşırdı onunda hiç beklediği bir sonuçmuş bu ama malesef sonuç hüsran allahım kimseye bu hissi yaşatmasın dün bütün gün kendimde değildim gözlerim davul gibiydi halen inanamıyorum allahım inşallah ikincisinde yüzüme güler ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum egeye gerimi dönsem yoksa erol hocayla devammı etsem yada başka yermi araştırsam

canım benim çok üzüldüm ama biliyosunki herşey bazen yolunda gitmiyo ilk denemede tutmayıpta 2. denemede tutanlar da var biliyosun ki olacaksa oluyo zaten herşey önce allahtan sonra erol hocadan ama seni çok ii anlıyorum ama sen bence erol hocaya devam et derim vardır onun bir bildiği egede çok uğraşırsın bu seferki denemende çok daha rahat olur çünkü senin fizyolojini öğrendi artık yinede sen bilirsin çok öptüm ümidini kaybetöe:gitme:

Selam arkadaslar ben de erol beyın hastası oldum ben ılk tÜp bebeĞım basarısız oldu ben burdakı ÇoĞu yorumları okudum ıyı konusanlarda var kÖtÜ seylerde var ama sunu bılınkıen doĞrusu sızın ne hıssetıĞınız dokrorunuzdan memlunmusunuz bu cok Önemlı eger memlun olmazsanız hıÇ baŞlamayın ben ılk dr dan memlun kalmadım yıldızlarımız hıÇ barıŞmamıŞtı ne sorsam terslıyordu ama ınanın erol bey Öle degıl benı can kulaĞıyla dınledı ve bana cok ıyı davrandı ınanınkı ben bÖyle ılgı beklemıyordum ordakı tÜm ÇalıŞanlar Çok ıyı sız de pozıtıf olursanız onlarda sıze karsı Öyle ..ınancınızı kaybetmeyın

slm ,
arkadaşlar bende erol bey 'in hastasıyım.Cuma günü benim ilk tüp bebek denemem oldu.bu salı kontrole çağırdı neden bilmiyorum 16 eylülde kesin sonuç belli olacak.erol bey benim artık 5.gitmiş olduğum dr. oldu.şimdiye kadar gittiğim dr. kıyaslama yapmam kendisini.yalnız çok yoğun çalışıyorlar.ilk tanışmada kendisini görmüştüm tüp bebek kararını vermiştik beraber daha sonra yumurt takiplerini cengiz bey ve hemşire hanımla devam ettik kendisini yumurta toplanayacağı vede embiryo transverinde gördüm.eli çok hafif hiçbir şey hissetmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…