bebişkoooo oldu mu doğum?
yaptım tatlım şuan 3 aylık oldular bile valla çok mutluyuz erol hoca ve cengiz abi,hicran ve sebahat hemşireye sonsuz sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum ben tedavim süresince hiç asık suratlı ve ilgisiz görmedim onları ve 24 saat her istediğimde erol hoca ve cengiz abiye ulaşabildim...erol hoca hiç konuşmuyo diyenler çok şaşırtıyo beni ben her seferinde gülme krizi geçiriyodum yaptığı esprilerinden eşimde öyleydi...neyse ben başından beri iyiki erol hocam ve ekibiyle çalışmışım başarı oranı çok yüksek bir dr la devam etmek herzaman iidir gabbanacım hem arkadaşımın msjına cevap vermiş oldum hemde sana ben hep burdayım çokkk öptümopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
katılıyorum sana bende büttün sayfaları elimden geldikçe okumaya çalışırım bu sayfayıda yakından takip ediyorum demirilkim sana katılıyorummmm
kızlar merhabaaa gecen ayki başarısız aşılama denememın ardından malum pek ortalarda yoktum .neyse bu arada adetim 1 hafta gecıktı.bugun dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonra gıdıp kan testı yaptırdımsonuç 5563 yaniiiiii hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))
ne aşılama ne başka bişey.sadece Allahım artık ol dedi.O kadar.sakın ümidinizi kaybetmeyın.darısı hepinizin başına.Sevgiler...
şu anda 8 aylık yanı 32 haftalık hamıleyım.tabı kı önce allahın izniyle sonra da erol beyın sayesinde dıyorum.hoş ben kendılığımden hamıle kaldım.aşılamam tutmamıştı.ama erol bey devam dedi:) durmak yok.kendınız de hamıle kalabılrısınız dedi.amaaaan dedim güldük hatta eşimle.ama bı bıldığı varmış adamın insan boşuna erol tavmergen olmuyo yani.aşılamadan sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım.darısı isteyen herkese inşallah.
Bebişko bu arada senı tekrar gördüğüme çok sevindim,umarım herşey yolundadır:)
slm arkadaslar bende erol beyın hastasıyım ve suan 9 haftalık hamileyim 2 tüp bebek denememizde allahın izni ve erol beyin sayesınde hamile kaldım ilk tüp bebek tedavimizde kendisinden randevu alamadıgımız için başka bı merkezde yaptırmıstık sonuc hüsran ve benim pskolojimi alt üst eden ve hamile kalamadım diye nerdeyse beni dövmekten beter eden ve suclayan bı doktordan sonra erol beyden randevu alabıldık ve sonucun keyfini cıkarıyoruz sımdı esımle bırlıkte allahım izniyle insallah ikizlerimiz olacak :1hug::
aynen sizin söylediklerinize katılıyorum
2 sene boyunca erol beyin hastasıydım şifada tüp bebek yaptırdım aşılama yaptırdım insanın suratına bile bakmıyo en sonunda bıraktım dayanacak ne param kalmıştı nede sabrım
nlg merhaba.kamuda çalışıyorum demişsin herhalde sen de benım emekli sand.sın.Erol beye gideceksen baştan herşeyi cepten verıyorsun.Bebişko daha önce yazmıştı üni.den rapor çıkıyor sen bilmıyorsun bıle dıye.bıze de gecen hafta gittiğimizde ilaçları önce kendınız alacaksınız 3 aşılamadan sonra heyet raporu çıktığında paranızın % 80 inin devlet geri ödüyor dediler.ama anladığım kadarıyla önce 3 aşılama şart.Bu arada şifaya ödenen paralar da daha sonra geri alınabiliyor mu onu bilmıyorum.
Unutmadan söyliyeyim sakın aldığınız ilaç-iğne kutularını atmayın biz salak gibi ilk 4 ünü attık çünkü:) eczane para ödemek için daha sonra kutuları geri istiyor aklınızda bulunsun.
D-GABANA ben gitmek istiyorum erol beye ama gerçekte çokmu ilgisiz bu doktor
slm arkadaşlar bende erol hocanın hastasıyım. egede başladım tüm tahlillerim orda yapıldı tüplerim tıkalı.bana tüp bebek bölümünün yazın kapanacağını söylediler ve rapor alabilmem için önce laparoskopi sonra aşılama falan dediler bizde zaman kaybetmemek için erol hocaya başladık.tüplerin haricinde hiç bir problemim olmadığını ve uzun protokol uygulayacağını söyledi.herşey çok yolunda giderken dün sonucu öğrendik ve negatif erol hocada bunada çok şaşırdı onunda hiç beklediği bir sonuçmuş bu ama malesef sonuç hüsran allahım kimseye bu hissi yaşatmasın dün bütün gün kendimde değildim gözlerim davul gibiydi halen inanamıyorum allahım inşallah ikincisinde yüzüme güler ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum egeye gerimi dönsem yoksa erol hocayla devammı etsem yada başka yermi araştırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?