- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 648
- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
canim böyle olaylari yasamis biri olarak sana kesin ve kesin ailenle konusmani öneriyorum yemin ederim kendi icinde yasayamazsin bu olayi her an her saniye aklina gelir sen sessiz kaldikcada daha cok ustune gelmeye baslar allahim yardincin olsun lanet olsun böyle sapiklara ya cok üzülüyorum
bende böle bir olay yaşadım 24 yaşındayım ben teyzemlerde kalmak zorundaydım. gitme bir şansım yoktu her seferinde elle tacizlerde bulunurdu günlüğümüğ okudu eniştem kimseye bişey söleyemedim anneme söledim çok sonra ve sadece ağladı sadece oku git burdan dedi bana.
benzer olayı bende yaşadım teyzemin kocası tarafından lisedeydim erkek arkadaşımla geziyordum eniştemle karşılaştık tesadüfn arabaya bindirdi zorla ormanlık bir yere götürdü kapıları bile kitlemişti sapıkça şeyler söylüyordu kabus gibiydi resmn tehdit ediyordu istediklerini yaparsam erkek arkadaşımla gezdiğimi söylemickti aileme her tecrübeyi benle yaşayabilirsin demişti çok korkmuştum ağladım ewe gidene kadar arabanın kapısı kitli olmasaydı atıcaktım kendimi arabadan çok ağladım diye bırakmıştı sonra eve yakın biyerde indirdi önce ablama anlattım sonra anneme teyzemi çağırdık konuştuk inanmadı benim kocam yapmaz dedi başka bişey demedi hatta bu yüzden bizimle bile görüşmedi suçlu ben oldum ben çok istedim şikayetçi olmak ama annem çok korktu sonradan sana bişey yaparlar dedi yinede içimde kaldı o korkuyu yaşadımya keşke oda çekseydi suçunu
konuyu okurken ağladım. bende yaşadım uzak akrabalardan biriydi. ergenlik çağımda yıllarca tacizine mağruz kaldım anlatamadım. onlar boşandıktan sonra anlattım ama sadece bikaç kişi arasında kaldı annem babam hala bilmiyo ozamana kadar anlatamamamın nedeni de annemle babama bişi olur diye korktum çünkü kesin onu öldürürlerdi sıkıntıdan kendilerini bitirirlerdi. sinir hastalığı oluştu sinir krizleri geçiriyodum. hala daha kendimi kontrol edemem ilaç kullandım bi dönem ama olmadı hala üzerimden atamadım.
böle insanların masum insanların hayatlarını sömürmesine tahammül edemiyorum. heleki çok güvendiğimiz biriydi ve hala her konuda güven problemi çekerim ne erkeklere güveniyorum ne arkadaşlarıma ne kızlara bile güvenemiyorum. başlı başına güven konusunda problemim oluştu. bence sen tedavi gör yoksa içine ata ata ilerde benim gibi olma. sen yine ailedekilere anlatmışsın ben teyzen yaşadığında niye ortaya çıkarmamış anlamıyorum yaşı büyük insanlar için bunlar daha tepki gösterebiliniyo küçükken insan daha korkak oluyo. dediğim gibi mutlaka tedavi gör
bende çok etkilendim.hatta geçmişte yaşadıklarım aklıma gelince sizi çok iyi anlıyorum. bende çocuktum o zamanlar kuzenimin tacizi birde akraba birinin sıkıştırmalarına maruz kaldım üstümden atamadım.bunun yüzünden hep içime kapanıktım.erkeklerden hemen soğuyorum sanki hepsinin içlerinde bir sapıklık gizli.kuzenim bizim alt katımızda otuyordu düşünsene tacizcinle aynı yerde taşındıkda kurtuldum ondan.yıllar geçti bu askere gitti geldi ailecek oturmaya gittik buseferde akşam beni balkonda öpmeye kalktı üstüme saldırdı.kendimi içeri zor attım.nişanlıydı birde kardeşimden başka kimseye söylemedim.onun yüzüne bile bakmıyorum artık nefret ediyorum.tabi aradan yıllar geçtiben evlendim çocuğum oldu kızımı annemle babamdan kimseye emenet edemiyorum eşimin ailesine bile kafayı üşüttüm iyice...
allah kimsenin başına vermesin
nekadar iğrenç bi durum
bende şahit olduğumuz bişey yazıcam
ama ben suçu annede buldum oda başka konu
üst katımızda oturan çok iyi 3 çocuklu karı koca vardı
bunların yurtdışındangelme bi akrabakları yani kadının ablasının oğlu vardı boşanmışmı ne çocuğuda var
neyse
tatile gelmiş
teyzesi ya bizim üst kattakine
koskacaman adam
bizim üst kattaki komşunun ozaman biri orta son diğeri orta bir olan iki kızı ilkokulas giden birde oğlu vardı
bu hayvan herif teyzesinin dışarı çıktığını fırsat bilip kızları soymaya kucağına oturtmaya
çalışmış
büyük kız kaçmış
küçük kızıda çekmiş bunlar çığlık çığlığa ağlıyorlar
bu hayvan herif buseferde erkek çocuğuna sarmış
neyse annem çıktı bağrışlarına ne oldu diye
bize almış hepsini çocuklar deligibi bakıyolarmış
saflaşmışlar
erkek çocuğu neyin ne olduğunu çözememiş daha ilkokula gidiyodu bebe
yazık neyse anneleri gelene kadar bizde durdular
anlattılar olanları
anneleri gelince tenbih tenbih üzerine babanıza söylemeyin keser öldürür
neyse biraz zaman geçti bu it herifle görüşmeyen kadın yine görüşmeye başladı
neymiş
almanyadan para gönderiyomuş
yardım ediyomuş
çocukalrının namusundan daha değerli sanki para
annemde pes dedi daha başka bişey demiyorum dedi bide kadın yok çocuklar yanlış anlamış o sevecekmiş aslında yeğenlerini öğle şey yapmazmış felan dedi
annemde beni ilgilendirmez ben insanlık görevimi yaptım
çocukalrın ben evde olasaydım ya ziyan olurdu yada ağlayıp bağırmaktan
aptal olurdu
sen bilirsin dedi ama çocuklar
o adamı görünce kaçacak delik arıyolarmış
allahtan almanyaya yine dönmüşte
olayda kapanmış
şimdi
kocaman genç kız oldular ama akıllarına geliyodur
unutmamışlardır tacizi
canim böyle olaylari yasamis biri olarak sana kesin ve kesin ailenle konusmani öneriyorum yemin ederim kendi icinde yasayamazsin bu olayi her an her saniye aklina gelir sen sessiz kaldikcada daha cok ustune gelmeye baslar allahim yardincin olsun lanet olsun böyle sapiklara ya cok üzülüyorum
ah bu erkekleeeeeeer
afedersiniz otobüste minibüste dayıyanlar,arabalardan şeyini gösterenler,yolda laf atanlar,öküz gibi bakanlar.....
ya nedir bu sapıklık??
cnm bnm ucuz atlatmışsın,bir daha sakın bir araya gelme ve sana bir daha dokunmasına asla izin verme.
canını da skma,boşver unut gitsin.hem hayatta önümüze çıkan herşey bizim için tecrübe oluyor..
böylelikle erkeklere güvenmemeyi ve hayatlarının en ön planında ''cinsellik'' olduğunu asla unutmamalısın..
Allah böyle sapıkların cezasını versinsonuç olarak ne yaptınız bilmiyorum ama bu yaptığını yanına bırakmayın susmayın teyzenizde herşeyi bilsin cezasını çekmeli yaptığı yanına kalmamalı adam sapık başkasına da bunları yapabilir sinir oldum cidden
eniştem bile demeye utandığım bu adam ailesine karsı eşine karsı kesinlikle böyle değil görseniz çok mülayim bi adam belki de başkalarına da yapabilir haklısın ama bende cezasını teyzeme bıraktım bişey yapamam inanın bişey yapamam benim susacağımı sanıyodr eminim bunu teyzeme söylememden bile tırsar eminim...
bi arkadas sana takmış olabilir diodu onda da şüphelerim var parcaları birleştirince aklıma gelio.. daha önceleri 15 yaşlarındayken fotolarımı hep çekerdi sonra bi daha gördüğünde bak sana ait bir albüm yaptım derdi yaa! der sevinirdim ama gercekten bu adamdan bişey anlamadım tam bir sapık!
allahından bulsun ya bir de namazında niyazında bir adam bu inanabilionuz mu..
Namaz niyaz mi? Bunun namazi niyazi olmadigini ogrenemedik halA.kalpten anmadiktan sonra tekkeden cikmasa ne ala?din iman para kimde bilinmezken acigi kapalisi basitliginde camiye gideni gitmeyeni acizliginde dinsizi dini butunu ayirabilen insan var midir?sen cehenneme gidecen diyenler kendilerini haşa ALlahla bir tutan bagnazlar degil midir?yoksa kim bilebilir kimsenin bilmedigini.
Sapik enisten bayram degil seyran degil seni niye opsun be kizim iz falan kalsaydi rapor alirdin iceri girerdi serefsiz.o uzulmus u sinir krizi gecirirmis diye sonradan kopacak kiyametleri onlediginiz mi zannediyorsunuz.dusmeden ogrenilmior kosmak!zulmedene susan da en az eden kadar zalimdir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?