psikolojim bozuldu:((

bu insanı benden iyi tanımazsınız teyzeme gnçliğinde tacizde bulunana bu adam hayatımda gördüğüm en ucuz en korkak tırsak bir adam ya bu kadar abartmayalım tamam bu olay benim başıma geldi ondan nefret ediyorum ama bunu bidaha yapmayacagından eminim kızlarına zaten yapamaz biri evli uzak diğeri de 30yaşında herseyin farkında olan çocuklara aşırı duyarlı biri oldugunu bilen birisi.. zaten ben bunu anlatsam onlar eminim inanmaz beklemiolar..teyzem söylese bana destek verse belki ama ben bişey yapamam bu adam işi o kadar ileri dereceye tasımaz dedim ya çok farklı bi karaktere sahip tırsak birisi.. kendini dokunarak tatmin ediyo da olabilir.. yada o gün tepki vermesem başıma daha kötü bir olay da gelebilirdi bilmiorum ama benim bi vebal falan aldıgım yok...
daha önce kimsenin onu bu şeklide tehdit etmediğini de biliorum.. o yüzden ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum gercekten bu konu üzerinde konuştukca psikolojim darmadağın oluyor..
sizler her derdimizzde bizlere destek verdiniz doğru yolu gösterdiniz allah razı olsun bişey dediğim yok hatta çok ta haklısınız ama bu yabancı biri değil ben bunu aile büyüklerime aksetmişim annem sessiz kalmış olabilir ama sessizliği ablasının duymasını engellemesi.. siz duysun diyorsunuz haklısınız ona da bişey dediğim yok sizler çocuklarınızın yada kendi başınıza gelirse çok tepkili davranacagnızdan bahsettiniz en iyisini yaparsınız ama ben gercekten ona bu kadar korkunun yeteceğini düşünüyorum..
bana dokunmayan yılan bin yasasın mantıgında da yürümüyorum o adamın kendi çapında büyük şeylere kalkışmayacak kadar pasif biri oldugunu biliyorum.. daha fazla da konusup kendimi kötü hissetmek istemiyorum yorumlarınız için çok sağolun tesekkür ederim..

adam daha nasıl büyük seylere kalkısır beklemiyorum byük birsey size göre neyi temsil ediyor tecavüz mü?? o gün sana tecavüz bile edebilirdi.. neyyseeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım bu sözlerinin üzerine daha da birsey yazmayacagım . zaten forumdaki arkadaslar da okur bakar.objektif olarak.

denecek kelime bırakmadın !!!!!!

olay daha yeni sayılır neler olacağını illa ki konusacsgız tamamen üstünü kapatacak psikoloji içinde değilim zaten...
ilerleyen zamanlarda sonucla ilgili bilgi veririm..

Bunu size yapan kişi bence bir başkasına daha rahat yapar
çünkü eşi sizin teyzeniz söyleme ihtimaliniz var

Bana göre teyzeniz bu durumun farkında
bu nedenle evi o yönetiyor olabilir baskın bir karakter olması bu nedenden ötürü olabilir

En az bu insanlar 30 yıllık evliler hatta daha fazladır
İnsan eşini tanımaz mı

Sen bu kadar pişkin pişkin abartmayalım diye davranırsan Adamda gelir pişkin pişkin 2. tacizi belki daha ilerisini de yapar... Kendin billirsin... ALLAH ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜN HİKMETİNE HEPİMİZİISLAH ETSİN! Siz kabullenmeye ve susmaya aynen devam edin. Teyzenin doğacak çocuğunu senin doğacak evladını taciz eder. Adam aile boyu götürür. Nasıl olsa sesiniz çıkmıyor. Adam bulmuş ballı kapıyı azcık ondan azcık bundan yapmasa zaten ayıp olur dimi???

Son düzenleme:
Bir de şöyle bir şey var bu iğreçn adamın bu olayı tekrarlaycağı aşikar neden mi eğer zamanında teyzen susmasaydı olayı herkes öğrenseysi bugün sen bu duruma düşmeyecektin yani bugün senin bunları yaşamnın bir sebebi de bu olayı yaşayıp susan teyzendir. Yarın öbür gün de Allah korusun teyzenin çocuklarının ya da kuzen, yeğen he neyse ya da aile dışında birinin bu olayı yaşamasının vebali diğer arkdaşların dediğini gibi senin de üstünde olacak.

ya ben diyorum ki bu psikoloji içindeyken zaten tamamen üstünü kapatacak halim yok ama gidipte polise verecek kadar da abartmayacağım ilerleyen günlerde diyorum arkadasım bu kadar ağır konuşmasan daha iyi olmaz mı...
azıcık ondan azıcık bundan ibaresini de hiç yakıstıramadım ne kadar çirkin bir cümle ya yapmasın die önüne belli engeller koyacagız ben tamamen üstünü kapatmıorum ki bu olay daha yeni sayılır bunu yasayan benim sen değilsin
şu da aşikar ki bu durumdan çok memnun değilim herhalde...
gidipte durumdan memnun olup adamı yağlı ballı ellere bırakmıorum rahat ol....
sadece zaman diyorum..bişey demiyorum artık..

Ne kadar rahatsınız çok ilginç...
Yok korkuttuk yok bir daha yapmaz.
Yok tırsaktır yok ben tanırım.
İyi ya arkadaş madem bu kadar basit bir konuydu, olayı buraya taşıyarak insanları dellendirmek yerine korkutsaydınız daha önceden...

basit bi konu olsaydı zaten buraya konu acmazdım.. konuyu halledecegim daha yeni oldu diyorum arkadasım anlamıyon mu basıma gelen basit bişey değil farkındasın demi...
teyzem konusarak konuyu kapattı sanma yani..
ayrıca rahatlamak için yazdım...

Son düzenleme:
basit bi konu olsaydı zaten buraya konu acmazdım.. konuyu halledecegim daha yeni diyorum arkadasım anlamıyon mu basıma gelen basit bişey değil farkındasın demi...

Farkında olmak derken?:26:
Benim farkındalığım ortalığı ayağa kaldırmak olurdu,o enişteyi polise teslim etmek olurdu.
Ama siz korkutarak halletmekten yanasınız,hangimiz daha farkındayız acaba vehametin?

Benim farkındalığım ortalığı ayağa kaldırmak olurdu,o enişteyi polise teslim etmek olurdu.
Ama siz korkutarak halletmekten yanasınız,hangimiz daha farkındayız acaba vehametin?

pes ya arkadasım haklısın tamam bişey demiyorum...

Annen" teyzen duyarsa kalbine iner "diyor he.

Valla kusura bakma teyzenin neresine inerse insin, annen nasıl sus, tamam bir daha oraya gitmek yok diyebilir ki. Teyzen nasıl bir manyakla evli olduğunu bilsin.Adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz resmen susarak.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış.

Böyle bir olayda susmak en zararlısı. Yazık değil mi teyzene öyle iğrenç bir adamla evli? Devamının gelmeyeceğini, senden değilse bir başkasından benzer olayı duymayacağını nereden biliyorsun?

Bu saklanması veya üstü örtülmesi gereken bir olay değil. Teyzeni bu adamdan kurtarmalısın.

Tehdit edeceksiniz,"valla billa bir daha yapmayacağım" diyecek.
Eee yapıp yapmadığını bilemeyeceksiniz ki...
Teyzen bile kaç sene saklamış.Herkes saklarsa-saklamışsa kime ne zaman yaptığı nerden bilinecek ?
Sözüne mi güveneceksiniz ?

Taciz tecavüz olayı o kadar kanıksanmış ki toplumda şikayet etmek sanki düzene çomak sokmak gibi geliyor.. Normal olan susmak , normal olan teyzenin yuvasını bozmamak (nasıl yuvaysa artık) bize öğretilen bu genlerimiz de var olan gerçek susmak..

Korkutarak halletmek değil canım, nasıl olsa namus gitmedi, bişey olmadı, korkuttuk da bir daha bize yaklaşamaz mantığı. Neresi mantıksa bunun..... Yazık, hadi konu sahibinin yaşı küçük diyelim ya annesi ile teyzesine ne oluyor ki bir de bu teyze de aynı adam tarafındn taciz edilmiş. Korktum geçti, bir daha olmayacak, herşey normal.... Bu kadar basit herşey di mi.... Ben ortalığı yıkardım ama annemden fırsat kalırsa yıkardım ortalığı, teyzeminde neresine inerse insin, sanki o adam kendi çocuklarına yapmıyordur bunu, sanki karısının haberi yoktur...

Eğer susarsanız bundan sonra başkalarına yapacağı şeylerin nasıl olsa cezalandırılmayacağını düşünecek ve aynen devam. Ben olsam bu vebali kaldıramazdım.

bende böle bir olay yaşadım 24 yaşındayım ben teyzemlerde kalmak zorundaydım. gitme bir şansım yoktu her seferinde elle tacizlerde bulunurdu günlüğümüğ okudu eniştem kimseye bişey söleyemedim anneme söledim çok sonra ve sadece ağladı sadece oku git burdan dedi bana.

Nasıl enişte bu böyle yahu adama(!) bak !!!
Uzak durun ondan tek size sarkıntılık yapmamış çünkü .
Teyzenize de üzüldüm açıkcası böyle birisiyle evli .
Bana kalırsa teyzenize söylemelisiniz böyle bir olayı kesinlikle öğrenmeli .
Empati kurar mısınız sizin kocanız böyle bir şey yapıyor en yakınlarınıza ve haberiniz yok !
Böyle şeyler saklanmamalı , gün yüzüne çıkartılmalı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…