- Konu Sahibi puffycikcik
-
Merhaba! günlüğüne biraz göz attım ve azmine hayran kaldığımı söylemem lazım.şu an itibariyle bir yol arkadaşın daha var.ama sabırsızlanıp devamını getiremeyeceğin uygulamalara girişmen bana göre yersiz.haftasonu akşam sadece yoğurt yemenden bahsediyorum.bu tip şeyler insanın metabolizmasına zarar veriyor.herneyse..
ben şuan 54 kiloyum.benim derdim kilo vermekten ziyade yağlarımı eritmek.vücudumun belli yerlerinde (alt karın ,bacak içi ,basen ,bel etrafı) yağ toplanmaları var.bu durum özellikle dar kıyafetler giydiğimde beni çok rahatsız etmeye başladı.daha önceki denemelerim hep yarı yolda kaldı, bu sefer öyle olmasın istiyorum.yaza fit bi şekilde girip kendimi ödüllendiresim var.neyse uzatmıyayım..yediklerimi azaltarak ,aburcuburu keserek ve tabiyki günde yarım saat kardiyo yaparak başladım yola.hadi hayırlısı..!
canım haklısın kilolu sayılmam..bekarken pilatese yazılmıştım,ordaki kadınlar kızım ne işin var senin burda ,derdin ne,ye iç gez toz diyolardı.ama öyle değil işte!!dediğim gibi benim derdim yağ birikimlerim( kışın kamuflajı kolay ama yazın günyüzüne çıkıyo hepsi..artık tatil fotoğraflarımla barışmak istiyorum...balayı fotoğraflarım uyuz ediyo beni!!
ben yağ yakmak istediğim için kardiyo çalışıyorum.yazılabileceğim bi pilates kursu filan yok yaşadığım şehirde.evde videoları takip ediyorum,bide haftada 3-4 kez eşimle tenis oynuyoruz.sen spor olarak ne yapıyosun??
hee bi de bi konuya açıklık getirmek isterim ki bu çook büüyük bi yanılgıdır..bu ara göbişime takık olduğumdan baya bi geziyorum sitelerde forumlarda bu konuyla ilgili olarak..MEKİK ÇEKMEYLE GÖBEK YAĞI ERİMEZZZZmişşş....bende henüz öğrendim.biz yıllar yılı göbekli her arkadaşımıza "mekik çek geçer" demiş insanlarız..meğer bizi kandırmışlar fena halde..mekik karın kaslarını güçlendirip o bölgedeki sarkmaları toparlarmış,ama bölge yağlarını eritme kısmı tamamen şehir efsanesihatta bol bol mekik çekersek karın kaslarımız şişip kasların üzerinde biriken yağı daha da ileri iterekten bizi daha da bir göbekli gösterirmiş...benden söylemesi..burdan ilan olunur:)
canım mrb normalde düzenli spor ve pilates yapan ben 1 ay bıraktım ve yiyerek 58 oldum daha baktım aldı başını gidiyor depresyona giriyorum kendine gel kızım dedim..açtım fotoları yazın şortlu bikinili bodrum gecelerinden kalma 48 kg oldugum fotolara bi iç çektim ve azimle sporuma tekrar başladım 4 kg verdim şuan 54 üm fakat bu benim için çok çok fazla bi k,ilo geliyor:) ve seninle burda devam edip adapte olucam 48 kiloma kavuşucam
sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 b süt içtim
öglen birazdan bi karnıyarık yicem küçük
akşam salata :)
canım haklısın kilolu sayılmam..bekarken pilatese yazılmıştım,ordaki kadınlar kızım ne işin var senin burda ,derdin ne,ye iç gez toz diyolardı.ama öyle değil işte!!dediğim gibi benim derdim yağ birikimlerim( kışın kamuflajı kolay ama yazın günyüzüne çıkıyo hepsi..artık tatil fotoğraflarımla barışmak istiyorum...balayı fotoğraflarım uyuz ediyo beni!!
ben yağ yakmak istediğim için kardiyo çalışıyorum.yazılabileceğim bi pilates kursu filan yok yaşadığım şehirde.evde videoları takip ediyorum,bide haftada 3-4 kez eşimle tenis oynuyoruz.sen spor olarak ne yapıyosun??
hee bi de bi konuya açıklık getirmek isterim ki bu çook büüyük bi yanılgıdır..bu ara göbişime takık olduğumdan baya bi geziyorum sitelerde forumlarda bu konuyla ilgili olarak..MEKİK ÇEKMEYLE GÖBEK YAĞI ERİMEZZZZmişşş....bende henüz öğrendim.biz yıllar yılı göbekli her arkadaşımıza "mekik çek geçer" demiş insanlarız..meğer bizi kandırmışlar fena halde..mekik karın kaslarını güçlendirip o bölgedeki sarkmaları toparlarmış,ama bölge yağlarını eritme kısmı tamamen şehir efsanesihatta bol bol mekik çekersek karın kaslarımız şişip kasların üzerinde biriken yağı daha da ileri iterekten bizi daha da bir göbekli gösterirmiş...benden söylemesi..burdan ilan olunur:)
süpersin canım hoşgeldin beraber düşelim inşallah..
sporu hiç bırakmamak lazım...
ben de haftada 5 yapıyorum... 4. haftama girdim..
tek yapılan diyet bi süre bıraktıktan sonra tekrar alınabiliyor fakat sporla dengelendiginde alma aşamasını biraz daha zorluyor şubatın sonuna kadar 52 olucaz inşş :)
canım supersın yaaaa...kacamak hıc yapmadın demek...masallah cok ıradelısın...
54.3...
ucuyorsun sen yaaa...
arayı bayagı bır actın....
gercı ben bıraz tembellık yaptım o konuda maalesef...
cok guzel gıdıyorsun sakın bozma...ben de bıraz gec de olsa senı yakalayacagım ınsallah...
kesinlikle !! bir de spor yapınca böle açlık hissi daha az hissediliyor..diyete daha kolay alışılıyor
Allaha şükrediyorum.
4. haftama girdim Allahın izniyle inşallah hep böyle giderrr..!! yani pazartesi itibariyle 1 ay olmuş olacak..
bu sabah uyandığımda kendimi çok daha hafif hissettim ama tartılmadım..
tam pazartesi tartılıp 1 aylık skorumu paylaşıcam!!
şubat sonuna 52 olursammmmmmm
ahhhh
mart sonu hedefim 48 olmak olacak inşallahhhh!! süper gidiyoruzzz devaaaam bozmak yoook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?