Hoşgeldin canım, katılabilirsin.Ramazanda takip ettiğim kadarıyla gercekten yavaş veriyosun.Öğünlerinde ya bi sorun var (bize soylemediğin) ya da hormonlarında.Diyetisyenine gittiğine göre baktırmışsındır? Her neyse bence hap ya da suruba hic karısma derim.Cünkü onların yan etkileri büyük.Onun dısında belki istedigin vermen gereken 15 kiloyu verebilirsin.Ancak ya sonra? Suanki halinin üzerine bi 15 daha ekleyebilirsin.Bence düşün derim, bosuna parana yazık.Eğer haplarla suruplarla zayıflansaydı türkiyede şişman kavramını taşıyan insanlar kalmazdı dimi? :)
ilk gün basarılı tebrikler canım,keske o 2 sekerpare 1 olsaymıs ama olsun gün gectkce azaltırsınarkadaşlar ben işyerinden internete giremediğim için genelde bu saatlerde katılabilicem size.
bende bugün yaptıklarımı yazıyım
sabah:yarım muz yedım(afyonum patlamadan kahvaltı yapamıyorum maalesef.Bence beslenme hatalarımdan bırı de bu)
ara:1 fincan çay+türk kahvesi(çayı sekersiz içerim)
Öğle:1 orta boy çupra+mevsim salata+yarım dilim ekmek+2 küçük şekerpare()
ara:1 cay+1 nescafe+1 turk kahvesi daha(bunları aralıklarla ıcıyorum tabıO)+1 kuru kayısı
Aksam:3 kasık bulgur pilavı+3-4 kaşık patlıcan yemeği+1 kücük kase yogurt
birazdan 5i bıryerde cay ıcıcem.Bütün günde toplam 1,5 lt falan su ıcmısımdır
akşamüstü eve dönerken 3 durak erken ınıp yürüdüm(yaklaşık 15 dak)eve gelınce de leslıe 5 daysslım e basladım ama 20 dakika yapabıldım.
arkadaşlar ben işyerinden internete giremediğim için genelde bu saatlerde katılabilicem size.
bende bugün yaptıklarımı yazıyım
sabah:yarım muz yedım(afyonum patlamadan kahvaltı yapamıyorum maalesef.Bence beslenme hatalarımdan bırı de bu)
ara:1 fincan çay+türk kahvesi(çayı sekersiz içerim)
Öğle:1 orta boy çupra+mevsim salata+yarım dilim ekmek+2 küçük şekerpare()
ara:1 cay+1 nescafe+1 turk kahvesi daha(bunları aralıklarla ıcıyorum tabıO)+1 kuru kayısı
Aksam:3 kasık bulgur pilavı+3-4 kaşık patlıcan yemeği+1 kücük kase yogurt
birazdan 5i bıryerde cay ıcıcem.Bütün günde toplam 1,5 lt falan su ıcmısımdır
akşamüstü eve dönerken 3 durak erken ınıp yürüdüm(yaklaşık 15 dak)eve gelınce de leslıe 5 daysslım e basladım ama 20 dakika yapabıldım.
Bugün ki menümü yazıyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
sabah saat 8 de:
bir fincan yeşil çay
1 kk peynir
2 tane çilek reçelinin çileğinden
1 adet biber
1 dilim ekmek
10 gibi ara 3 tane yeşil-mevi kepekli bisküvi
12 de yemek
bir kepçe domates çorbası
2 kk haşlama at
2 kaşık bulgur pilavı
salata
bir tane ayran
15 de ara bir armut
18:30 da akşam yemeği
1 küçük karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
bol salat
21 de bir ince dilim karpuz
ya kizlar yapamiyorumi$tahim o kadar açildiki anlatamam, doymak bilmiyorum ilk defa bu kadar i$tahliyim, adet dönemimdeyim ve her zamankinden karnim hem daha çok agiriyor hemde daha çok kanamam var acaba bu yüzdenmi böyle oluyor off in$allah böyle devam etmez yoks çok kilo alacagim, yediklerimi yazmayacagim utandigimda ama kek, çikolata, kuru yemi$, kizartma, bisküvi....ne ararsan var yani faydali $eyler olaakt, bol su 2 tane mate çayi, 1 limonun suyu, 1 tanede metabolizma hizlandirici çay, bunlar ragmen i$tahim kapanmadi ya pes!!
Tabikide canım, banada herkes ay ne kadar kilo vermişsin, iyisin boylee vermee, incecik kalmıssın gerek yok diye diye saldım kendimi gerçekten ve pismanlık icerisindeyim.Bugünde o toplam 4 baklavadan sonra ben ne yapıyorum ya? diye kızdım kendime.Hatta tokat bile attım kendime inanır mısın?Çok kötü hissettim kendimi ve hemen yarım saat yürüyüş yaptım.Gerçekten ben artık kacamak yapmayınca mutlu oluyorum kacamak yapıncada sadece yerken mutlu oluyorum.Ondan sonraki saatlerim zehir oluyo..Çok mutsuz oluyorum ve bir an once 60 kiloya düşmem gerek..Beraber verelim tatlım..Ekime kadar sıkı bi şekilde dikkat edersek gider diye düsünüyorum.
Tamam canım.Tanıyorum zaten seni hosgeldin..Cok kisi almak istemiyorum en fazla 5 kişi hadi bakalım bol şans bizee
ya kizlar yapamiyorumi$tahim o kadar açildiki anlatamam, doymak bilmiyorum ilk defa bu kadar i$tahliyim, adet dönemimdeyim ve her zamankinden karnim hem daha çok agiriyor hemde daha çok kanamam var acaba bu yüzdenmi böyle oluyor off in$allah böyle devam etmez yoks çok kilo alacagim, yediklerimi yazmayacagim utandigimda ama kek, çikolata, kuru yemi$, kizartma, bisküvi....ne ararsan var yani faydali $eyler olaakt, bol su 2 tane mate çayi, 1 limonun suyu, 1 tanede metabolizma hizlandirici çay, bunlar ragmen i$tahim kapanmadi ya pes!!
Menü güzel fakat akşam yemeği ile öğle yemeğini değiştirebilseydin keşke karnıyarık kızartma ve pilavda karbonhidrat sonucta..Ama yinede güzel.
ben çalıştığım için öğleyin yediğim yemek yemekhade çıkandı. ama bugün durum çok vahim. iş nedeniyle şehir dışındayım. düzen kalmadı.
sorma canim ben de dun ve ondan onceki gun acayip yedim adetim bugunlerde olcak diye bekliyorum ona bagliyorum bu istahimi ama zayiflamam lazim yaa
kızlar sımdı bana gelırsek:
bende bugun bıraz battımsadece
sabah ısyerınde borek gunuydu5 parca borek yedım+cay
ara:1 cay(bugun turk kahvesı ıcmedım)
öğlen:kfc den 5-6 tane kucuk tavuk parcası+yarım bardak kola
ara yok maalesef iş yogundu
saat 7 gıbı bımde satılan mınık cıg koften durumler var(paket ıcınde 4 adet)1 adet ondan yedım
ama esım gelınce (maalesef gec gelıyor)yogurt+nesfıt yıcem
sımdıde leslıe yapmaya gıdıyorum
aksam yıne gelmeye calısırım sıteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?