Pufy'in Diyet Günlüğü

hormonlarmda hiçbir sorun yokmu$ sorun beslenmemde, az yemek yerim hep ama tatlidan vazgeçemem geçemiyorum off, bu sabah bile kahvaltida bir dilim kek yedim, gelde zayifla sonra...

ya canim yazini okumadan 1 dk önce sipari$ verdim ya en azindan motive olurum çünkü diyetle beraber kullanilacak diye yaziyor, belki parama acirimda tatliyi birakirim onlarin sayesinde...

Liste güncellendi canlarım :)

Ara öğün olarak kayısı, aksamda çarşıdaydım mecburen et dürüm yedim..Saat 6 gibi..Neyse 3 lt ve yesilcaya devam..

arkadaşlar ben işyerinden internete giremediğim için genelde bu saatlerde katılabilicem size.
bende bugün yaptıklarımı yazıyım
sabah:yarım muz yedım(afyonum patlamadan kahvaltı yapamıyorum maalesef.Bence beslenme hatalarımdan bırı de bu)
ara:1 fincan çay+türk kahvesi(çayı sekersiz içerim)
Öğle:1 orta boy çupra+mevsim salata+yarım dilim ekmek+2 küçük şekerpare()
ara:1 cay+1 nescafe+1 turk kahvesi daha(bunları aralıklarla ıcıyorum tabıO)+1 kuru kayısı
Aksam:3 kasık bulgur pilavı+3-4 kaşık patlıcan yemeği+1 kücük kase yogurt
birazdan 5i bıryerde cay ıcıcem.Bütün günde toplam 1,5 lt falan su ıcmısımdır

akşamüstü eve dönerken 3 durak erken ınıp yürüdüm(yaklaşık 15 dak)eve gelınce de leslıe 5 daysslım e basladım ama 20 dakika yapabıldım.

ilk gün basarılı tebrikler canım,keske o 2 sekerpare 1 olsaymıs ama olsun gün gectkce azaltırsın

Bugün ki menümü yazıyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

sabah saat 8 de:
bir fincan yeşil çay
1 kk peynir
2 tane çilek reçelinin çileğinden
1 adet biber
1 dilim ekmek

10 gibi ara 3 tane yeşil-mevi kepekli bisküvi

12 de yemek
bir kepçe domates çorbası
2 kk haşlama at
2 kaşık bulgur pilavı
salata
bir tane ayran

15 de ara bir armut

18:30 da akşam yemeği
1 küçük karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
bol salat

21 de bir ince dilim karpuz

Elmayrahh şekerpare hariç gayet başarılı ilk günün. Bir de dikkatimi çeken çay-kahve tüketimin. Nescafe ve Türk kahvesini şekerli içiyorsan bugün çok fazla şeker almışsın. Şekersiz içiyorsan da nescafe yi süt tozuyla mı yoksa sütle mi içtiği... Kahve biliyorsun ki selülitleri tetikliyor bir de kremalı içiyorsan yağlarının yakılmasını zorlaştırır ona dikkat et. Su miktarını da biraz arttırman gerek... ama ilk gün için gayet başarılısın tebrikler :)

Benim 3. günümdü bugün isveç diyetini yapıyorum. Dışarıda olduğum için akşam yemeğinde 2 katı yumurta, 1 dilim salam ve limonlu yeşil salata yerine hazır satılan etli salatalardan yedim. ama salatanın içinde almamam gereken havuç ve mısır gibi şekerli besinler vardı bugün ki tek pişmanlığım budur ama motivasyon kırmak yok azimle devaammmm...

ya kizlar yapamiyorum i$tahim o kadar açildiki anlatamam, doymak bilmiyorum ilk defa bu kadar i$tahliyim, adet dönemimdeyim ve her zamankinden karnim hem daha çok agiriyor hemde daha çok kanamam var acaba bu yüzdenmi böyle oluyor off in$allah böyle devam etmez yoks çok kilo alacagim, yediklerimi yazmayacagim utandigimda ama kek, çikolata, kuru yemi$, kizartma, bisküvi....ne ararsan var yani faydali $eyler olaakt, bol su 2 tane mate çayi, 1 limonun suyu, 1 tanede metabolizma hizlandirici çay, bunlar ragmen i$tahim kapanmadi ya pes!!

Menü güzel fakat akşam yemeği ile öğle yemeğini değiştirebilseydin keşke karnıyarık kızartma ve pilavda karbonhidrat sonucta..Ama yinede güzel.

O aldıgın hap ya da surupun etkiisi bence diye düsünüyorum canım.

hosbulduk canim kusura bakma yazamadim bi iki gundur, baslangic kilom 59.5 hedefim 55 hadi bakalim 3.5 haftada ne kadar vercez bakalim...

sorma canim ben de dun ve ondan onceki gun acayip yedim adetim bugunlerde olcak diye bekliyorum ona bagliyorum bu istahimi ama zayiflamam lazim yaa

sorma canim ben de dun ve ondan onceki gun acayip yedim adetim bugunlerde olcak diye bekliyorum ona bagliyorum bu istahimi ama zayiflamam lazim yaa

canim ben bugün iyim i$tahim kapandi biraz yani düne göre çok çok iyi :) darisi senin ba$ina

sabah : (çok geç kalktim)
mate çayi ve metabolizma hizlandirici çay
ögle:
3 kk peynir (çogu diyetti)
1.5 dl ekmek
yarim dilim krep (yagsiz $ekersiz)
1 tane frenk inciri
1 lokma kek

peynir fazla gibi görünsede doktorumun bana dedigini yapiyorum yani 3 porsiyon protein yerine diyet peynir yiyebiliyorum
2 dilim ekmek hakkim var zaten
yemekten sonra meyve hakkim var ( yemekle beraber)
2 kare çikolata hakkim var her ögünde yani günde 6 kare

kizlar birde ben geç kalktigim için kahvalti yapmadan ögle yemegine geçiyorum ve diyetetisyenin verdigi menüye uyamiyorum bu nedenle bu yüzdende kilo aldigimi görünce sabah 9 dan önce kahvalti yapmaliydin dedi, oysa ben 9 da kahvalti yapsam bile tekrar yatardim o zaman daha beter kilo alirdim diye korkup kahvalti etmemi$tim ama artik okullar açiliyor ve 3 ögün yemeye zamanim olacak in$alla ve bu sayede in$allah tekrar 50 li kilolari görürüm

bugun de tutamadim kendimi... kendimden igreniyorum, utaniyorum; ne kadar iradesizim ben... sucuk, peynir, bazlama, badem sekeri, cekirdek; ne bulduysam yedim... hem de acliktan cikmis gibi.... cok ama cok uzgunum, cok kiziyorum kendime...

merhaba kızlar uzun bir zamandır buraları takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum...ben de aranıza katılmak istiyorum vermem gereken 14 kilo var bir yerlerden başlamam lazım dedim iki haftadır uğraşıyorum ama olmuyor o yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim beni de aranıza alır mısınız? bugün oldukça kararlıyım inşallah böyle devam eder öncelikle ekim sonuna kadar 7-8 kilo vermeyi hedefliyorum her gün neler yediğimi ve sabah aç karnına kaç kilo olduğumu yazacağım buraya.
bugün sabah kalkar kalkmaz 1 bardak elma sirkeli ballı ılık su içtim arkasından saat 10 gibi bir bardak yarım yağlı sütle hazırlanmış müsli yedim.
saat 1 gibi 1 dilim karpuz yedim.
saat 3 gibi 2 kaşık patlıcan oturtma ve 3 kaşık kadar bulgur pilavı, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 kase yoğurt yedim
saat 4 gibi nedense çok acıktım emzirdiğim için herhalde 1 fincan çay 1 paket eti form yulaflı bisküvi ve 3 adet petibör yedim.(bunun için pişmanım ama çikolata yemediğiim için de mutluyum)
bu saate kadar 2 lt su içtim
akşam da 7 gibi 2 kabak dolmasıyla 1 kase yoğurt yiyeceğim başka da bir şey yemeyeceğim sabah aç karnına 67,3 kiloydum yarın yine yazacağım...

Merhaba kızlar .Durumlar sanıyorum pek iyi değil ama olabiliyor yani oyle duruumlar.Sadece sabır ve vazgeçmemeniz.Vazgeçerseniz zaten bu duygularınızdan on bin kat daha fazlasını yazarsınız.Onun icin her şeyde hayır var yavaş yavaş emin adımlarda yürüyün yeter.Liste güncellendi.

Bugünkü menüm;

kahvaltı; 1 kase meyveli kfleks
1 bucuk mücver (ilk defa yedigim icin yedim yoksa kalorili bi yiyecek)

ara; 1 vişne meyve suyu, 1 kurabiye ( arkadaştaydık ikram etti mecburan yedim)

Aksam ; 2 domates , 2 burcak bisküvi

ve 3 lt. icmeye basladım. :)

arkadaşlar önce yorumlarımı yazıyım
merve_ahmet:evet haklısın dün tatlıyı kaçırdım bıraz
balpamuk:nescafeye ıkı seker atıyorum ve sutlu.normalde tukkahvesını sabah ,nescafe ogleden sora olmak uzere 1 er fıncan ıcerım zaten.ama evet haklısın seker konusunda.Türk kahvesıne değilde nescafeyı sekersız denıycem.
leyya88 ve tuysorunu:ıstahınız ıcın etı formun cıkolatalı bıskuvılerını veya tadımca dıye bı urun var,kuruyemıslerden yapılıyor.onları onerıyorum.Özellıkle adet donemınde en azından bıraz daha masum olur dıye dusunuyorum
leyyacım benımde hıc kahvaltıyla aram yok umarım bende alıskanlık kazanırım
tuysorunu:bence olan olmus dıyıp hıc moralını bozma.yarın yarım saat fazla yuru yada ogunlerını hafıf gecır.ama nasıl olsa yedım dıyet bozuldu dıyıp moralını bozarsan yemeye devam edersın
pufy cım senınde meyvesuyu ve kek menune pek yakısmamıs ama bazı ortamlarda bozmak gerekıyor işte.zaten sabah da kahvaltın hafıfmıs o yuzden bence bugunun gayet basarılı:)

kızlar sımdı bana gelırsek:
bende bugun bıraz battımsadece

sabah ısyerınde borek gunuydu5 parca borek yedım+cay
ara:1 cay(bugun turk kahvesı ıcmedım)
öğlen:kfc den 5-6 tane kucuk tavuk parcası+yarım bardak kola
ara yok maalesef iş yogundu
saat 7 gıbı bımde satılan mınık cıg koften durumler var(paket ıcınde 4 adet)1 adet ondan yedım
ama esım gelınce (maalesef gec gelıyor)yogurt+nesfıt yıcem
sımdıde leslıe yapmaya gıdıyorum
aksam yıne gelmeye calısırım sıteye

Canım menünü hic ama hic beğenmedim.Biraz değil direk batmışsın.Sabah 5 parça börek yerine hic değilse 2 börek yeseydin ya da işe gitmeden once kahvaltını yapsaydın.Öğlende ağır ama hic değilse metabolizmanın en hızlı oldugu vakit.Aksamda çiğ köftenin 4 tanesi zaten 400-500 kalori.Aksamda kötü keske esin gelene kadar bekleyip yogurt ve nesfit yiyip hafifletseydin.Ard ardına kalorisi yüksek yiyecekler bunlar.Sadece yogurt+nesfit ve leslie'ni beğendim kusura bakma.Bide Aksam en gec 8 den sonra bi şey yememen gerekir.Olmamıs canım menün hic olmamıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…