bugün iş nedeniyle şehir dışındaydım.
sabah 07:30 da 1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
2 çatal reçel ve bir tane biber yedim.
yolda acıktım. bir pastaneye girip bir tane küçük poğaça ve bir bardak çay içtim
gittiğim yerde bir tane nescafe ikram ettiler. üçü bir arada idi.
13 de öğle yemeği yedim. ikram iskenderdi. pidesinden pek yemedim. etinden ve yoğurdundan yedim. akşam da yine dünden kalan karnıyarık ve pilavu yedim. bol salata.
çantamda bir salatalık ve bir elma olmasına rağmen hiç fırsat olmadı. ne kadar su içtiğimi bilemicem.
toplantı hali
bugün pek iç açıcı değil.
bugun de tutamadim kendimi... kendimden igreniyorum, utaniyorum; ne kadar iradesizim ben... sucuk, peynir, bazlama, badem sekeri, cekirdek; ne bulduysam yedim... hem de acliktan cikmis gibi.... cok ama cok uzgunum, cok kiziyorum kendime...
Cnım öncelikle merhaba.benimde 5 kg fazlalığım var ve aynen ekime kadar vermeyi planlıyorum ama bii türlü irademe hakim olamıyorum..gecmişimde cok kilo vermiştim simdi ise o irade yok bende(( diyet kardesin olabilir miyimm :)))
bende olabilir miyim lütfennnnn :)
5kiloda benim fazlam var 65kiloyum suan nefret ediyorum su aralar kendimden
belirli bir diyet(dukan yada isveç gibi) uygulayan hanımlar...ömür boyu o diyete bağlı kalabilecek misiniz??yoksa istediğiniz kiloya ulaşınca diyeti bırakıp eskisi gibi mi yiyeceksiniz.??benim size önerim böyle diyetlere değilde, yeni bi yeme şekli edinmeniz vede onu ömür boyu korumanız...sağlıklı beslenme yani...arada kaçamaklar olabilir tabiki...çünkü ben doğum yapmış birisi olarak bu şekilde verdim kilolarımı...75 kilo idim doğumdan sonra..şimdi ise sadece 6 ay içinde 49 a düştüm..hemde almıyorum da...koruyorum...çünkü yeme şeklimi değiştirdiö..artık sağlıklı vede düzenli besleniyorum...sporda yaptım tabiki...size önerim bu...
belirli bir diyet(dukan yada isveç gibi) uygulayan hanımlar...ömür boyu o diyete bağlı kalabilecek misiniz??yoksa istediğiniz kiloya ulaşınca diyeti bırakıp eskisi gibi mi yiyeceksiniz.??benim size önerim böyle diyetlere değilde, yeni bi yeme şekli edinmeniz vede onu ömür boyu korumanız...sağlıklı beslenme yani...arada kaçamaklar olabilir tabiki...çünkü ben doğum yapmış birisi olarak bu şekilde verdim kilolarımı...75 kilo idim doğumdan sonra..şimdi ise sadece 6 ay içinde 49 a düştüm..hemde almıyorum da...koruyorum...çünkü yeme şeklimi değiştirdiö..artık sağlıklı vede düzenli besleniyorum...sporda yaptım tabiki...size önerim bu...
canım benim merhaba..ben merve..benimde birkaç kilo fazlalığım var ondan dolayı takılıyorum buraya..yazdıgın yazıyı okudum hayattan bıkmıs bi halin var sanki..yapma,etme..Psikoloji okuyorum ve insan psikolojisni çözdüm artık..sen kendini diyete cok sartlamıssın o kiloları kafana cok takmıssın.bu kadar sartlandıgın içinde aklın sürekli yiyecekte kalıyor..sen yemeyecegim diyorsun ya baskı kuruyorsun işte bir anda yiyeceklere saldırıyorsun,yedikten sonra ise kendinden nefret etmeler başlıyor,yine yapamadım diyorsun...
yapman gereken tek şey kendini çok kısmadan diyet yapman..mesela karsında kek mi var ? sen basta o kekten yemeyerek kendini iyice sıkıyorsun sonra birde bakmıssınki 4 5 dilim keki yemişsin..bütün bunların olmaması için o kekten 1 lokma ya da 2 lokma al bilemedin 1 dilim ye, ye ki nefsini körelt..bunu böyle böyle yaparsan daha basarılı olacagına inanıyorum..eger sormak danısmak istediğin bi konu olursa yardım ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?