- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- 373
- Konu Sahibi RainbowColors
-
bendede iyi çok şükür.yarına bizde davetteyiz nasıl yapacağım bilmiyorum.bana geldiklerinde yiyemiyorum hizmet etmekten ama gidince ayıp olmasın diye yiyor insan e birde israrlar oluyor.kıramıyorsun
eşimde diyette benim dikkat ediyor vermesi gerekn 20 kilo kadar var kendimden çok onun kilo vermesini isitiyorum inanın.ailede şeker var ve risk altında ne yazıkki genetik şanssızlık işte
benim eşimin de vermesi gereken 20 kilosu var en az ve benim kadar dikkat etmediği halde yaklaşık 5 kilo verdi ramazanı şerif girelibendede iyi çok şükür.yarına bizde davetteyiz nasıl yapacağım bilmiyorum.bana geldiklerinde yiyemiyorum hizmet etmekten ama gidince ayıp olmasın diye yiyor insan e birde israrlar oluyor.kıramıyorsun
eşimde diyette benim dikkat ediyor vermesi gerekn 20 kilo kadar var kendimden çok onun kilo vermesini isitiyorum inanın.ailede şeker var ve risk altında ne yazıkki genetik şanssızlık işte
canım iki taraftada varsa ne yazıkki genetişk olarak yakalanma riskin fazla hatta ben bişey söyleyeyimmi sana muhtemelen insülin direnci var sende.eşimde var çünkü.erkekler hızlı kilo veriyor deniyor fakat eşimdeki insülin direnci bunu engelliyor.şeker yüklemesi sonucu çıktı.kesinlikle kilo vermesi şart.
bizim ailede de genetik olarak şeker var anne tarafında da baba tarafında da .. neyse ki şuan bende birşey yok ama yaş ilerledikçe
erkekler daha kolay kilo veriyor sanırım.. babamla 1-2 hafta yürüyüşe çıktık ekmeği kıstı yağlı şeyleri kıstı o 3 kilo verdi haftada .. şok olduk ben de işte 1 kilo alca vermiştim koştur koştur 45 dk yürüyordum resmen:124:
canım iki taraftada varsa ne yazıkki genetişk olarak yakalanma riskin fazla hatta ben bişey söyleyeyimmi sana muhtemelen insülin direnci var sende.eşimde var çünkü.erkekler hızlı kilo veriyor deniyor fakat eşimdeki insülin direnci bunu engelliyor.şeker yüklemesi sonucu çıktı.kesinlikle kilo vermesi şart.
umarım başarılı oluruz
amin canım amin.önemli olan o .
biliyorum tatlım .. teyzeler halalar .. 2 taraf da öyle olunca .. bilmiyorum aslında bi doktora gidip öğrenmek gerek .. daha baba tarafında kalp ve tansiyon da var
hastalıklar insanlar için.. allah üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermesin ..
inşallah başarılı oluruz canım ..
amin canım amin.önemli olan o .
fakat kontrol olmakta fayda var insülin direncin varsa kontrol altına alınmadan kilo vermen zor çünkü.umarım yoktur
maaşallah canım ne güzel vermiş eşin biraz devamıda gelecek inş.benim eşimin de vermesi gereken 20 kilosu var en az ve benim kadar dikkat etmediği halde yaklaşık 5 kilo verdi ramazanı şerif gireli
en önemlisi de azcık dikkat ederse verebildiğini gördü,inşallah bayramdan sonraya da bu azimle gider.
bana gelince sanırım regl oldum,yani leke geldi,ümidim yerleşme olması ama bikaç gün geçmeden bişey diyemem.
tabiki oruç tutmuyorum.
eşime sahur hazırladım ve çok acıkmıştım,bi dilim ekmek kadar pide yedim,bide saçma ama kavanozda fıstık vardı,çok koktu,bu avuç kadar yedim
saat 11 30 gibi kahvaltı yaptım
domates 1 kk kadar peynir
azcık bal ve azcık yağ sürdüm ekmeğe
sanırım tam zayıflama menüsü benimki:78::86:
maaşallah canım ne güzel vermiş eşin biraz devamıda gelecek inş.
inşallah regl değildir tutunma kanmasıdır fakat değilsede inşallah çok kısa süre sonra gelsin kuzun.
menüye gelince geç yapmışsın canım erken yapman çok daha iyi olur.azcıktan bişey olmaz :))
daha ne olduğu belli olmadı canım,hayırlısı artık,elden gelen bişey yok.
ben dün akşam iftara davetliydim ve tek dikkat ettiğim ekmek oldu,gerisini na kadar dikkat edeyim desemde olmadı malesef,demekki davetlerde böyle oluyomuş,şimdi daha iyi anladım.
Kızlaar lahanamı aldım suyunu içeceğim
inşallah işe yarar
onu içerken çekeceğin sıkıntıyı sporda fln çeksen daha garanti sonuca ulaşırsın canım yaa
diyet yok, ömür boyu sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilmek var..
bikaç kilo verirsin ama sonra alırsın, önemli olan kilo aldıran şeylerden az yemeyi alışkanlık haline getirmek
lahana çorbamı içmeye dewam ediorum bende kızlar.yarın oruc tutamam sanırım oluyorum hala hasta.çorba işe yaradı inceldigimi fark edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?