RainbowColors dostlarıyla diyette:))

selam kızlarrr
anca girebildim netee
diyetime dewam ediorum dün bi tanecik kaçamak yaptım ama
bugün lahana corbası diyetine basladım reglim bitene kadar onu yapcamm
sewiyorumm siziiii

kızlar regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. bu yüzden normalden fazla kilo vermemiz mümkün oluyormuş.. bugün ekmek yemeseydim dukana başlayacaktım ama yarın artık inşallah .. atak evresini yapacağım 5 gün.. 15 fazlam var çünkü .. sonra da seyir evresini yapacağım.. kitabına bakmadım aslında ama internetten özetleri var umarım başarılı olurum

selam kızlarrr
anca girebildim netee
diyetime dewam ediorum dün bi tanecik kaçamak yaptım ama
bugün lahana corbası diyetine basladım reglim bitene kadar onu yapcamm
sewiyorumm siziiii

o lahana öldürdü beni yahuu ..
çıkara çıkara içtim resmen .. nasıl yapıyorsun sen

zor olmuyormu lahanaa diyeti tadı nasıl?

tatlımm ben yapmıştım .. tadı çok fena.. ayrıca çok aç kalıyordum ben.. sinir+ halsizlik de oluyordu. içine kereviz soğan vs hepsinden de koymuştum özellikle çok besleyiciydi. ilk gün çok kötü istenildiği kadar meyve .. ama açlıktan öldüm diyebilirim..
evi o kadar kokutma da cabası

kızlar hakkaten tadı ii degil yalan söyleyemem
bi formül buldum ama kaşıkla alıyorum direk beklemeden yutuyorum we peşine 1*2 yudum su we hemen 1 tane üzüm atıyorum agzıma midemi biraz bastırıyor.onun dısında hiçbi zorlugu yok

püre yapmıştım ben kereviz soğan lahana vs vardı hepsi haşladım sonra da blender dan geçirdim.. o boğazımı gıdıklıyordu ıyy.. unutamıyorum tadını o kereviz+lahana+soğan mahvetti tüm evi seninkinin içinde neler var nasıl yaptın

bırakın şu lahana diyetini fln kızlar..
dukanı tam bilmiyorum ama onu da gözüm tutmuyo hiç..

diyet yok, sağlıklı beslenme var..
ömür boyu sağlıklı beslenmemiz lazım kiloları vermek ve geri almamak için..
alışkanlık olarak oturtmamız lazım sağlıklı beslenmeyi..
bu diyetlerin yardımı olmaz bence

tabiki öyle. ama kilo verme durduğunda bu şok diyetlere ihtiyac var. diyetisyenler bile kullanıyorlar. 1 hafta uygulamayla metabolizma kendine keliyor.. dukan da şok diyet olarak geçmiyor ayrıca .. protein ağırğıklı 3-7 gün atak sadece protein var seyir evresi de sebze+protein

benmkinde kerewiz yok.onun dısında tüm sebzelerden war.lahana,sogan,domates,biber,maydanoz.......

şok diyetler evet doğru değil mutlaka ama dukan kesinlikle şok diyet değil aksine fazlasıyla yiyorsun yanlız ilk 3/5 gün saf protein yeniyor o dönem hızlı kilo veriliyor.

benmkinde kerewiz yok.onun dısında tüm sebzelerden war.lahana,sogan,domates,biber,maydanoz.......

annemler beni evden atıyordu az daha :124: kereviz çok fena kokuyor .. peki o uygulanışını nasıl yapıyorsun ilk gün meyve falan ..

şok diyetler evet doğru değil mutlaka ama dukan kesinlikle şok diyet değil aksine fazlasıyla yiyorsun yanlız ilk 3/5 gün saf protein yeniyor o dönem hızlı kilo veriliyor.

evet katılıyorum .. siz de eşiniz için yapıyordunuz sanırım bir şey soracağım beyaz peynir serbest mi yoksa light mı olması gerek ..

ben annemden rica ettim o yaptı saolsun
ewed diyetini de uyguluyorum.ben bkaç sene öncesinde bu diyetle kilo wermiştim yine

Tartı kusura bakmasın ben 63.3 kiloyum bir kere

Ben ne yapayım ya kabızlık baki uff :84:

evet katılıyorum .. siz de eşiniz için yapıyordunuz sanırım bir şey soracağım beyaz peynir serbest mi yoksa light mı olması gerek ..

Yarı yağlı alabilirsin yediğin hiçbir şeyin yağ oranı %15'i geçmemeli, ne kadar düşük o kadar iyi.

Ah bir başlasam pilatese...
İstediğim kiloya düşmeden başlamak istemiyorum gerçi pilatesle inceldikten sonra kilo veremem artık versem de erimez yağlar.
ben daha önce yapmıştım bunu acayip keyifli 19 dakika falan hemen geçiyor.inatla yapınca kesinlikle sonuç alınıyor.ben 10 gün yapıp bırakmıştım ama kesinlikle sonucunu görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…