RainbowColors dostlarıyla diyette:))

merhaba kızlarrrr
sahur menüm
2 dilim ekmek
peynir
omlet
zeytin
bir bardak yeşilçaylı ice tea
üstüne bir bardak form çayı

ısınma hareketi yok canım hafif egzersizden başlıyor sonra ağırlaşıyor toplam 19 dakika falan.bu sadece alt bölüm için karın baldır göbek için.

hıııı anladım. Benim bacaklarımı da çalıştırmam lazım. Bugün de menü aynı hemen hemen çorba, sebze yemeği, yoğurt, salata.
Yarın da 63 ü tekrar görüyorum artık kaçamaz benden daha fazla

ben daha adet olmadım canım,ama olmayıda hiç istemiyorum hamile kalmaya çalışyorum ve bunun stresi çok fazla malesef.
a.s canım evet yoktun özlettin kendini kaçamakta yapmış olsan gelki motivasyonumuz olsun kurufasülye pilav yanlış bir seçim ama naparsın evde o olunca.

aslında çok kaçamak yapmadım,gene sağlıklı beslenmeye devam ettim,yoğurt salata,çorba ve aralar hep devam ediyo,pilavı da ekmek hakkım kadar yiyorum ama fasülyede az şaşıyo,neticede o da karbonhidrat grubu ve ekmeği ondanda düşmem gerekiyo ama onu yapamadım.:82:

ben daha adet olmadım canım,ama olmayıda hiç istemiyorum hamile kalmaya çalışyorum ve bunun stresi çok fazla malesef.

anladım canım .. inşallah en kısa sürede isteğine kavuşursun

kızlar bizim iftar çağırmalarını hep sona bırakır bizimkiler. dukan yapamayacağım yarın başlayamıyorum
iftara gidip geleceğiz bu hafta içinde sürekli ..
bir de benm reglim sancılı geçiyor evde de sporumu yapamıyorum almasam bari kilo filan .. gözüm de tatlılarda
en iyisi tarçınlı bal içmek .. o tatlı isteğini azaltıyor

İftar:
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurtlu patlıcan közleme
2 sb doğal vişne suyu

bugünkü iftarım
bi kase çorba
biraz salata,bi kaç kaşık yoğurt
bi dilim ekmek kadar pide
ve yarım saat ara
4 kaşık kurufasülye
3 kaşık bulgur pilavı
gene bikaç kaşık yoğurt
ve salatanın geri kalanı
bol su dicektim ama bugün pekte bol içmedim sanırım,iftardan bu yana daha 5. bardağı anca içtim.:44:

Kızlar lahana çorbası diyeti değil de lahana suyu kürünü deneyen var mı ??? Kk da baktım haftada 1.5 - 2 kilo veriliyormuş

o Lahana, içerdiği antioksidan ve diğer bazı maddeleriyle bedenin hastalıklara karsı direncini artırır: Yapılan araştırmalar, lahanayı sık yiyen kişilerde özellikle mide, kalınbağırsak, akciğer ve deri kanserlerine pek seyrek rastlandığı sonucunu ortaya koymuştur.

o Lahana ayrıca içerdiği antioksidan maddeleriyle kalp hastalıklarına yakalanma, felç geçirme ve katarakt illetine tutulma rizikolarını azaltmaktadır.

o Lahananın sıkılmasıyla elde edilen suyu, Batı ülkelerinde mide ülserleri için geleneksel bir tedavi yöntemi olmuştur: Yapılan deneyler, lahana suyunun mide ülserlerini önlediğini ve iyileştirdiğini ortaya koymaktadır.

o Lahana, bedenin bağışıklık sistemini uyarmakta, bazı bakteri ve virüs türlerini yok etmektedir.

o Bedenin gelişme etkinliğini uyarıp destekleyen lahana, içerdiği zengin folik asitle kadınların spina bifida (omurganın bir yanının açık olması) hastalığına yakalanmış çocuk doğurma rizikosunu en aza indirir.

o Mayalandırılmış lahana hazımsızlığa ve gut hastalığına iyi gelir.

Bütün bu önemli etkilerinden yararlanmak için lahananın diyetimize katılması ve daha sık yenilmesi uzmanlarca öğütlenmektedir.

Dikkat: Lahana tüm Turpgiller gibi bedenin iyot emilimini azaltır. Haftada 2-3 kezden çok lahana yiyen kişiler, iyotlu besin ya da iyotlu tuz almayı ihmal etmemelidir, özellikle içme suyunun az iyot içerdiği yörelerde durum böyledir.

hayat güzel diyet de güzel gidiyor . şu davetler olmasa daha güzel gidecek
sende ne var ne yok canım
bendede iyi çok şükür.yarına bizde davetteyiz nasıl yapacağım bilmiyorum.bana geldiklerinde yiyemiyorum hizmet etmekten ama gidince ayıp olmasın diye yiyor insan e birde israrlar oluyor.kıramıyorsun

eşimde diyette benim dikkat ediyor vermesi gerekn 20 kilo kadar var kendimden çok onun kilo vermesini isitiyorum inanın.ailede şeker var ve risk altında ne yazıkki genetik şanssızlık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…