- Konu Sahibi RainbowColors
-
ısınma hareketi yok canım hafif egzersizden başlıyor sonra ağırlaşıyor toplam 19 dakika falan.bu sadece alt bölüm için karın baldır göbek için.Sadece karın için mi hareketler?
20 dakikaya ısınma hareketleri de dahil mi ki?
ısınma hareketi yok canım hafif egzersizden başlıyor sonra ağırlaşıyor toplam 19 dakika falan.bu sadece alt bölüm için karın baldır göbek için.
ben daha adet olmadım canım,ama olmayıda hiç istemiyorum hamile kalmaya çalışyorum ve bunun stresi çok fazla malesef.
çok geçmiş olsun bir daha olmuştu sanırım dikkat et aman diyim ..
mrb canım ben de dün gece regl olmuşum
yani bu hafta tartıdan çok korkuyorumbir de bir şey soracağım kızlar regl haftamızda dukan yapsak verebilir miyiz acaba ??
a.s canım evet yoktun özlettin kendini kaçamakta yapmış olsan gelki motivasyonumuz olsunkurufasülye pilav yanlış bir seçim ama naparsın evde o olunca.
ben daha adet olmadım canım,ama olmayıda hiç istemiyorum hamile kalmaya çalışyorum ve bunun stresi çok fazla malesef.
dengesiz bir iftar menüm oldu.
6 yemek kaşığı yoğurtlu mantı sossuz
şeftali
ara
kıymalı kabak 3 yemek kaşığı-1 dilimn ekmek
ara
şeftali
canım tatlı isteğimi kessin diye .birde şeftaliyi çok seviyorum.Afiyetler olsun da iki şeftali çok değil mi?
İftar menüm;
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 yk şakşuka
2 yk yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
bir parça çıkolatalı kek
menüler dengeli geldi bana.Sahur menüm;
1 kk peynir
3 zeytin
domates
açık bir çay
1 dilim ekmek
Etkisini bilmem de kokusu evlere şenlik
merhaba arkadaşlar nasılsınız.nasıl gidiyor diyet ´ hayat
umarım herşey yolundadır.
bendede iyi çok şükür.yarına bizde davetteyiz nasıl yapacağım bilmiyorum.bana geldiklerinde yiyemiyorum hizmet etmekten ama gidince ayıp olmasın diye yiyor insan e birde israrlar oluyor.kıramıyorsun
hayat güzel diyet de güzel gidiyor . şu davetler olmasa daha güzel gidecek
sende ne var ne yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?