- Konu Sahibi RainbowColors
-
ben zaten yarım saat ip atlamamı yapıyorum .. 10 dk da yarı mekik yan mekik yapıyorum. günlük 40 dk sporum var zaten .. çorbasının tadı iyi değil ama suyu o kadar kötü değil.. yağ yakıcı toksin atıcı özelliği var.. başından beri karşı çıkıyorsun ama deneyip görmek bizi daha fazla tatmin edecek durumda sanırım canım ..
bende reglin 3. günündeyim. ramazanda zor olmuyor mu.. tek mi yaşıyorsun canım .. çünkü zor bir diyet gercekten ..
ben de senden gelecek haberleri bekliyorum.. faydasını görürsen ben de başlayacağım :124:
karşı çıkmak değil canım..yanlış anlama fikrimi söyledim sadece. sonuçta kilo vermede bi atak yaptırabilir, faydalı olabilir onu sen bilirsin
ama ben beslenme şeklimi değiştirdim genel olarak, porsiyonları azalttım, bunu ömür boyu sürcek bi alışkanlık yapmaya çalışıyorum
eskiden 6-7 dilim baklavayı göz açıp kapayana kadar yerdim az bile gelirdi gözüm tatlıda kalırdı hala
geçen gün bi günde 4 dilim fln yedim çok rahatsız oldum ve sevindim alıştırmışım kendimi diye.
merhaba kızlar bi süre internetsizdim.. nasıl gdiyor diyetler menüler ramazan :) benim fena değil yarın görcez nasıl olduğunu
Sahur:
1 kase sütlü tatlı
1 börek
Yarım kk peynir
1 yk yoğurt
1 çk reçel
Yarım kepçe komposto
İFTAR:
1 kepçe tarhana çorbası
2 yk yayla çorbası
1 yk yeşil fasülye
5-6 yk mantı
Yarım kase sütlü tatlı
1 ceviz
bugünkü menüm bu, inş sporumu da yapcam birazdan
spor olarak ne yapıyorsun canım ??
tabiki canım .. herkez biliyor en iyisi sağlıklı kilo vermek ama ben çok zor kilo vermeye başladım artık.. geçen senelerde böyle değildi neden bilmiyorum .. şuan bi 5-6 kilo moralimi gayet düzeltecek durumda.. o yüzden bi atak yapmak istiyorum ..
hoşgeldin tatlıımm
ramazan diyet aynı tam gaz devam ama kilolar gidiyor mu bilemiyorum
regl haftasında olanlar yazmasalar nasıl oluur :124:
sevgili iremerek ailemle yasıyorum canım.ablamla babam oruc tutmuyolar.ewde normal yemek yiyolar ona ragmen zor olmuyo.1 oturusta en fazla 4 kasık yiebiliyorum çorbadan.ama en gec 2 saatte bir yemeye çalışıyorum çünkü dediğim gibi bikaç kasık yiebiliyorum tek seferde.sindirim sistemim inanılmaz calısıyor afedersinz günde 3-4 kere büyük tuvaletime cıkıyorum
hoşbuldum canım :) bende bilemiyorum valla dikkat etmeye çalışıyoruz amaa.. çok zor ramazan gerçekten ama vermişim gibi geliyor azıckk
yarın tartı günümüz arkadaşlar özel mesajla kilonuzu iftar sonrası en geç 21:00 gibi bildirmenizi rica edeceğim.umarım çok güzel sonuçlar çıkar.
merhaba kızlar bu da benim sahur menüm
1 litre su
1 dilim ekmek ( ekmek kalmamış evde değildik almayıda unuttuk)
peynir
zeytin
domates biber
salam ( bunu okumadan geçsenizde olur)
üstüne bir bardak yeşilçay
kızlarr çok güzel ciciler gördüm ama alamıyorum kilo vercem diye
kıızzz bende gördüm o cicilerdenn.. hepsinden alacağım şu ramazan bitsin de bi :124:
topikin hayırlı olsun
beni de ekler misin listene
nick merys
hedef kilo 60
başlayış kilo 66
gazamız mübarek olsun
Hay Allah ya.birde bunun mu çakması çıktıKilo bildirimi yapıyoruz bugün değil mi?
Sürekli gittiğim aktardan mindivan form macunu aldım bugün, satıcısı da efendi insanlar diye çok emindim ama eve giderken farkettim orjinal mindivan değil bu çok sinirlerim bozuldu ama aktarlarla tartışmaktan bıktım artık gerçekten de.
Umarım çakma mindivanım işe yarar da verdiğim para boşa gitmez.
Maltepe'de gerçekten de dürüst aktar yok mu ya neden böyle bu aktarlar :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?