- Konu Sahibi RainbowColors
-
Arkadaşlar malum bayram yaklaşıyor.Bende misafir bekliyorum ve bu sürede giremeyebilirim.o yüzden pazartesi bildiirmleri buradan yapın olurmu.bayramdan sonraki p.teside tam gaz yeniden başlarız.
Ramazan sonrası devam etmek isteyen arkadaşlar lütfen söylesin.iremerek forumdan ayrıldığı için listedende ayrıldı yerine 1 arkadaş alabiliriz.Toplamda 10u geçmek istemiyorum.
sevgiler
canım benim hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum seni.seni burada görmek güzelBende burayı arıyodum.Canım eğer kişi eksikse ben katılabilirim eğer mümkünse.Yeni bir topik acıcaktım da gerek duymadım.Başarılar diliyorum bu arada
canım benim hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum seni.seni burada görmek güzelp.tesi kilonu söylermisin lütfen.hedef kilonuda tabiki.
pufy hoşgeldin aramıza bayramdan sonra tam hızla devam etcez inş
evet daha kolay olacak sık sık yemek.dahada başarılı olacağız gibime geliyorArkadaşlar merhaba
Bu aralar pek giremiyorum.
Bayram temizliği yapıyorum.
Annemin davetleri oluyor yardıma gidiyorum.
Kendi misafirlerim oluyor onları ağırlıyorum.
Birazda ipin ucunu kaçırıyorum galiba ama
bayramdan sonra çoook dikkat edeceğim inşallah...
canım düne bakmadan bugün yeniden başlayabilirsin.bende sıkı bir diyet yapmıyorum ama bir öğün kaçırdım ise diğer öğün mutlaka azaltıyorum dengeleniyor.nasıl olsa yedim diye devam ettirmemek gerekiyor.ben hiç dikkat edemiyorum ki şu sıra,hangi listemi yazayım,hangi motivasyonla yazayım.
canım iftar olmamış ama ardaa olur böyle sıkma canınıBugün misafir vardı haliyle dolu dolu kacamaklar, pismanlıklar..
İftar menüm;
1.5 kepce bamya yemegi
2 köfte, 1 elma dilim patates (kızartma:18:)
1 börek :18:
Bol salaata
1 nevzine :18: , 1 kemalpaşa tatlısı :18:
Anlıcagınız berbat ama iftardan sonra dısarı cıkıp 1.5 sa boyunca yüürüdüm koştum bol bol spor yaptım umarım eritmişimdir..Sahurdada sadece gevrek .
İftardan sahura ara;
2 dilim kavun
2 yesilcay
Sahur;1 kase nesfit
önce sağlık.inşallah ameliyat sonrası sağlığına kavuşacak diyetede kaldığın yerden devam edeceksin .şimdi düşünme bunları listedesin silinmeyeceksin .safra kesemdeki taşlar yemek yememe bile engel oluyorne sabah ne akşam adam akıllı birşey yiyemiyorum. bayramdan sonra ameliyat olacağım uzun bir süre buralarda olamayabilirim kızlar . ama dönüşte kilo vermeye devam beni silmeyin yani her görenin hamilesin sennnn deyip yaptıkları sevimlilik gösterilerine dayanamıyorum artık değilim arkadaş değilim hamile. kistimden yeni kurtulmuşum zaten
nevzine ne kız :26:Bugün misafir vardı haliyle dolu dolu kacamaklar, pismanlıklar..
İftar menüm;
1.5 kepce bamya yemegi
2 köfte, 1 elma dilim patates (kızartma:18:)
1 börek :18:
Bol salaata
1 nevzine :18: , 1 kemalpaşa tatlısı :18:
Anlıcagınız berbat ama iftardan sonra dısarı cıkıp 1.5 sa boyunca yüürüdüm koştum bol bol spor yaptım umarım eritmişimdir..Sahurdada sadece gevrek .
İftardan sahura ara;
2 dilim kavun
2 yesilcay
Sahur;1 kase nesfit
nevzine ne kız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?