RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Ramazan boyunca sadece 1,5 kg vermiş oldum.Pek iyi bir durumda değilim yaniii...Ne olacak bu halim bilmiyorum.
Ama pazartesinden sonra ben çok dikkat edeceğim.

Ramazan boyunca sadece 1,5 kg vermiş oldum.Pek iyi bir durumda değilim yaniii...Ne olacak bu halim bilmiyorum.
Ama pazartesinden sonra ben çok dikkat edeceğim.

bende bayramda o kadar kilo aldım galiba off durduramadım kendimi ekmek yemedim aslında ama ekmekten daha kötü şeyler yedim galiba utanıyorum saymaya
yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum bende ve sporaa

selam kızlar nasıldı bayramınız
ben kilo almadan geldim sanırım, 2 kilo alsam şaşırmazdım ama sadece yarım kilo fazla çıkıyo, o da wc düzeninden.
tatlılar çörekler hepsinden yedim
ama sporla yavaş yavaş gitti kilolar 3 günde geri gelse anormal olurdu sanırım
yarın sabah tartılıp bildiririm kilomu bakalım son durum ne olcak

herkes nasıl zayıfladın sırrın ne diye sordu

bende kilo almadım sanıyorumki 1 kilo fazlam regle yakın oluşumdan bugün yarın bekliyorum.Bende pazartesi diyete başlıyorum sporla beraber incelmeyi hedefliyorum.

tamam canım ekliyorum senide.

te$ekkür ederim canim, diyete yarin ba$liyorum ama ak$amda dikkat edicem, bugün adet gördüm ve canim çok çikolata çektigi için bayagi yedim, ama ak$am telafi edicem.

kizlar bu arada yarin diyetetisyende ikinci randevum var, 2 ay önce gittigimde kar$isinda kilo aliyorum diye hüngür hüngür aglami$tim, yediklerimi söyleyincede çok az yiyorsun diye kilo aliyorsun demi$ti, verdigi diyeti 3 hafta yaptim ve 3 kilo ALDIM sonrada ramazan girdi zaten, bakalim ne diyecek bu sefer, çünkü bana pek inanmiyordu spor yaptigim halde kilo aldigima oysa herkes $ahit, günde en az 1 saat yürüdügüm gibide i$ yerinde 7 saat ayakta dikilip depodan mallari ta$iyorum yetmezmi....

bu arada bugün 3 saat gezdim (normal tempoda)

in$allah vermeye devam edersin :)

bende bayramin 3. gününe kadar kilo almadim ama 4. günü 1 kilo aldim gibi gösterdi tarti ama 5. günü adet oldum belki ondandir :)

herkese merhaba
ramazanda 2,8 ki,lo vermiştim. ama sanırım bir kısmını bayramda aldım. beni de aranıza alır mısınız. yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yaparım. kilom şu anda tam olarak kaç bilmiyorum ama 60 kilo olmak istiyorum. beni görenler kilo verdiğimi ama yüzümün çöktüğünü söylediler. yüzümün çökmesini engellemek için ne yapmalıyım bilen varmı .

yüzünün çökmemesi için herşeyden dengeli beslenerek kilo vermek gerekiyo
ama kilo verince yüz tipine göre mutlaka çökmüş gibi görünüyo
şişmanlara hep yüzü güzel derler, yanaklar dolgun olur, kırışıklık fln belli olmaz
aşırı çökmedikten sonra normal yani, insanlar alışık olmadıgından öyle görüyolar.

bizim sülalenin gözlerinin altı hafif çöküktür, kilo vermeden önce de öyleydi benim
uykusuz fln kalsam belli olurdu, şimdi yanaklarım ve gıdık gidince daha çok dikkat çekiyo ama aslında çökmesi aynı
sadece gözler alışmadığından oluyo, çok umursamamak lazım

selam kızlar
bayramda malesef bende kilo alanlardanım ama öyle aşırı değil,yarım kilodan accık fazla
bende bugün tekrar oruca başladım,akşama tartılıp kilo bildirimimi yaparım.
herkeze sevgiler

en son tablomuz hangi sayfada bulamadım bayrama gitmeden kilom kaçtı ona bakcaktım
bu sabah 60.7 çıktım, hatırladığıma göre gitmeden önceki kilom da buydu
kurban bayramına kadar 55 olmak hedefim :82:

kızlarrr merhabaaa
sabah 9 gibi kalktım ılık ballı limonlu su içtim. daha sonra
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusundan az peynir
2 zeytin
domates yedim
1saat sonra bir fincan yeşilçay içtim daha sonra biberiye yağını süründüm sarmaladım kendimi 1 saat spor yaptım ter fışkırdıı
şimdi form çayını içiyorum birazdan bir elma yerim..
akşam ne yesem bilmiyorumm napsam sizcee :44::44:

Güzel bir sebze çorbası yanınada salata yada yoğurt,sebze yemeğide olabilir.

Merhaba kızlaar :) Hepiniz cok özlendiniz arada bi girip takip etmeye calıssamda bi seyler yazmaya vaktim olmadı.
Ramazandan bu yana bende durumlar biraz iyi biraz kötü.Bayramda ben tabak almamaya dikkat etsemde 'sundan da ye sunuda ye' gibi ısrarlara maruz kalarak aşırıya kacmamamkla beraber kacırdım..Metabolizma alısmadıgı icin 66.5 gösteriyodu.Ama simdi iyiyim ve düzelttim sayılır.Sabah yürüyüşlerine baslıcaktım güya ama sabahın en erkeninde uyanıpta yürümek, spor yapmak ölüm gibi geldi ve sadece 1 gün sürdü Sporu bişekilde hayatıma katmam gerek ama oyle zor ki.Kosu bandında yürümek kadar sıkıcı bi şey yok.Amacım yürümek icin olsun diye de dısarı cıkmak istemiyorum.Ama evde cok hareketliyim kendimce egzersizler yapıyorum alısverise ya da arkadaşlarımla bulusurkende yolumu falan uzatıyorum hareket olsun diye..Ötesi yok :76: Beslenmem iyi her seyimden yiyorum ve her 2 saatte bir metabolizmamın yavaslamamsı icin hafif besinler yiyorum.(örn; karpuz,kuru kayısı,yogurt,salatalık,üzüm vs vs) Suan 65.5 kiloyum.Boyuma göre ideal kilom ama ben 60 olmak istiyorum bundan sonra yavas yavas vermek hedefim.
Yediklerimi paylasayım;

Kahvaltı; 1 bardak su, 1 kase meyveli k-fleks
Öğle; Menemen,karpuz
Ara; Karpuz, 3 parca fıstıklı cikolata, 1 adet salatalık tursusu (ev yapımı)
Aksam; Yok daha ya k-fleks karpuz ya da yesil fasulye ya da tavuk kavurma.. Bilemedim hangisini yesem sizce?..

ve 3 ltre.

Son düzenleme:

merhaba canım.. sende bendensin bende güya bugun kalkıp yurüyüşe çıkcaktım saat 9 da uyandım ama yürüyüşe gidemedim böyle erken kalkıp leslie yapıcam bende evde hiç yoktan iyidir dimi

bu arada bende yulaf ezmesi aldım sütle yicem bir fikri olan varmı

Çok tok tutan harika bişey kilo versemde alsamda hayatımın bi parcası ve lezzetli canım.Afiyet olsun gayette yararlı ben yarım yağlı süt ile yiyorum.

Çok tok tutan harika bişey kilo versemde alsamda hayatımın bi parcası ve lezzetli canım.Afiyet olsun gayette yararlı ben yarım yağlı süt ile yiyorum.

iyiki almışım ozaman meyveli olanları yiyemiyorum tek sade olarak bu vardı birde mısır gevreği yulaf ezmesi daha iyidir diye düşündüm onu aldım..
peki tek öğün mü yiyim fazla gelir mi yoksa iki öğün.. sütümüde 0.1 yağlı aldım cnm bende

çok teşekkürler canım fikrin için.. bu akşam tavuklu salata yicem yanınada bir bardak ayran..
saat 7 gibi yemeyi düşünüyorum sonra meyve yerim saat nasıl sizce??

Afiyet olsun.Bende bugün böyle bir karar aldım.Saat altıdan sonra sadece meyve yiyeceğim.Gerçi eşimin geliş saatleri
farklılık gösteriyor o zaman yediye sarkacak gibi...

Epeydir yazmıyorum ben kusura bakmayın geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan.
Periyod dönemindeydim ben ve 64 ü gördüm çok sevindim ama bitti ve buna rağmen sabah 65 kilo geldim
Şevval de 6 gün en azından oruç tutmak istiyorum ondan sonra spora başlayacağım inşallah.
50 leri görmek istiyorum artık...

Afiyet olsun.Bende bugün böyle bir karar aldım.Saat altıdan sonra sadece meyve yiyeceğim.Gerçi eşimin geliş saatleri
farklılık gösteriyor o zaman yediye sarkacak gibi...

bende yalnız yiyiyorum ondan sorun olmuyor tek sorunum ne yapsam ne yesem diye düşünüyorum normalde 6 olsa iyi olur ama daha sonra çok acıkırım diye 7 de yicem bende hep artık..
yediklerimide yazayım bari
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kkdan az peynir
2 zeytin
biraz salça
kurabiye vardı birde çok az ucundan kopardım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…