RainbowColors dostlarıyla diyette:))

başladım zaten,gün içerisinde tüm listemi uyguladım,sık beslendim ama iftar vakti ana yemekten az fazla yedim ve sonrasında da dondurmalı tatlı yedim
ama benim kesin zayıflamam gerektiği için,bayramdan sonra sıkı bi şekilde sarılcam inşallah.
bu arada pazartesiden itibaren bende şehir dışında oyacağım için bildirimimi pazar günü yaparım inşallah.
tabi yazmaya yüzüm tutarsa
rabbim hepimizin kadir gecesini hakkımızda mübarek eylesin,dualarımızı kabul etsin inşallah.
pufy cim,aynı anda iki yere aynı konu hakkında yazmak biraz garip geliyo bana,çünkü her ikisindede liste bildirimi falan olunca,kendimi tekrarlamaktan nefret ediyorum sanırım,o yüzdende zaten kalabalık ve kimse kimsenin farkında olmadığından,senin topiğine pek paylaşımda bulunmuyorum,bunuda yazayım dedim.
inşallah iyi yapmışımdır:78:

ben pazartesi burda olmıcam, bayrama memlekete gidiyoruz..
kilom şu anda 61,2.
bayramdan kilo almadan geliriz inş.
hayırlısıyla git hayırlısı ile gel canım.Umarım gönlünce geçer tatilin.Benimde temennim o umarım almayız.

yazımı okuyunca farkettimde,ne kadar çok inşallah kullanmışım,ama inşallahsızda bişey olmuyo zaten.
olmaz tabiki.bende çok kullanırım :)

Ramazanda kimine zor geliyor ama bana kolay geldi tutarken diyet tabi regl süresi hariç o dönemlerde resmen saldırıdım yemeğe özellikle tatlılara.Bayramdan sonra umarım herşey daha güzel olur.Sanıyorum bebek için zayıflamam gerekiyor diyorsun değil mi.umarım çok bekletmeden gelir bebeğin.Bende Rabbim Nasip ederse istiyorum bir kaç ay sonra.Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşalalh.Amin

Son düzenleme:
Sahur menüm;
4/1'n yarısı kadar kete -tadımlık gibi bişeydi -
1 kase nesfit

İftar menüm;
1 kase cacık
Yarım kase sossuz makarna (domates,biber kavurması ekledim 1.5 yemek kasıgı kadar oyle yedim)
1 kibrit kutusunun yarısı kadar peynir

-Az gibi görünebilir ama makarna oyle şişirdi ki..

başlarda banada kolay geldi,daha doğrusu oruç tutarken ama regl dönemi nedense iştah patlaması yaşadım,hiç beklemediğim bi şekilde dün bitti ve bugün tekrar oruç tuttum,tam listemi uygulayamadım,çok başım ağrıyodu,uğraşamadım ama doymadan kalktım en azından
doktorlar kilo vermemin gerekli olduğunu söylemiyo ama zaten baştaki kilo alımımda hormon ilaçlarındandı,bundan sonrakide öyle olur,ne kadar az kilo ile başlarsam tedaviye o kadar kardır diye düşündüğümden zayıflamak istiyorum,bide aynada kendimi beğenmek istiyorum tabiki.
bi kaç aydır beni görmeyenler,baya zayıfladığımı,hatta gözlerimin altının çöktüğünü söylüyolar ama,nedense göbeğim ve midem çökmüyo bi türlü
inşallah sende denediğin ilk aydan hamile kalırsın,senin bi çocuğun varmış ama genede beklemek,olmaması çok zormuş,ikinci bebek için uğraşanlardan böyle duyuyorum.

Son düzenleme:
selam rainbowcolors, benide araniza alirmisiniz? ramazanda kilo verelimden bilirsin beni ben ramazanin ilk gününde tartildim ve 69.3 tüm ve geçen haftaya kadar 400gr vermi$ görünüyordum fakat bugün tartildim ve 69.7 çiktim yani 5 günde 900gr almi$im diyetetisyende randevum var eylülün 5 inde ve ona 2 ay önce gittigimde 67 kiloydum ve bir nevi onun verdigi diyete az çok uyarak 2 kilo aldim sonrada pes ettim ve uygulamadim zaten, ben bayramin geçmesini bekloyorum çünkü tatli yiyecegimden eminim yani diyet yapamam ama bayramdan sonra in$allah çok dikkat edecegim, ben hiç bu kiloya ula$mami$tim ve 70 kiloyu görecegimde kesin zaten off, hayatimda ilk defa ramazanda kilo almi$ oldum, ne aci ya. Ama bayramdan sonra zayiflama haplari spor ve dikkat ederek kilo vermeyi dü$ünüyorum, in$allah 9 ay önceki kiloma dönerim ve tekrar 56 kilo olurum (ben tüm kilolarimi 9 ayda aldim, yani 15 kiloyu)

İftar menüm;

1.5 kepçe üzüm hoşafı
Yarım kepçe ıspanak yemegi
1 kıymalı gül böreği
yarım bardak kayısı m.suyu

Teraviden sonra;
1 ısırık cikolata
1 ısırık börek
1 gofret

-Sahura kadar 3 lt.

-Biraz fazla geldi ara ama neyse artık ramazanın son günü artık bundan sonraa iyi bi tempooo.

merhaba kızlar..
ne zamandır giremiyordum çalışıyorum.öğrenci olduğum için tatilde olduğu zaman gün boyu ayakta duracağım işler yapıyorum tanıtım satış destek vs vs. gelip geçici şeyler ama insan yoruluyor gerçekten.. zor vallahi.. bi an önce mesleğime kavuşmak istiyorum.
öyle zorlandım ki sürekli ayakta falan o yorgunluk bitkinlik.. bu hafta son hafta diyede saldım kendimi bayram öncesi.bayramda çok zor geçecek eminim.şimdiden bizim evde baklavalarımız dilber dudaklarımız hazır :)
bu arada kilo bildirimi yapayım.. malesef 59'a çıktım gene.. ztn öle bişeyde bekliyordum :)

ramazan bitimi ve bayram sonrasında gidene kadar düzenli spora sıkı bir diyetle devam edeceğim hayatıma ve eylül sonuna kadar en az kendimi 55 görmeliyim kızlar.. üniye giderken böyle gitmek istemiyorum :)

bu arada bu sitede sandoloz sakızı ve elma sirkesi falan okudum işe yarıyor mu bilmiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.kilo vermeyi hızlandıracaksa diyet ve sporla birlikte kullanmayı düşünüyorum..

hoşçakalın millet kendinize iyi bakın :)

İşe yaradığına inanmıyorum, spor yapacaksan l carnitine gibi etkinliği kanıtlanmış ürünler kullan derim. Yağ yakımını etkilediği için kolay kilo vermeni sağlar. Ben de bulabilseydim geçici iş çok güzel olacak ama evdeyim hala...
Kolay gelsin ve hayırlı bayramlar herkese.

herkeze şimdiden hayırlı bayramlar,bi hafta olamam heralde.
kilomu bildiriyorum
68.50
yani ramazanı şerif başından beri bi kilo vermeşem,galiba benim metabolizma bu hızla çalışıyo,ayda sadece bir kilo verebiliyorum.
bayramdan sonra görüşmek üzere.

İftar menüm; (Ramazanın son günü nedeniyle kacırmıs olabilirim)

2 kepce domates corbası
5-6 kaşık yeşil fasulye
1 bugday ekmeği (yemezdim ama fasulyenin suyuna bandırmak ayrı )
4-5 dilim sucuk
1 dilim karpuz, 5-6 üzüm

-ve acayip şiştim ilk defa umarım iner bidaha yemicem bu ne yaaa

Ayy bayram geldi resmen saldım yani ama bugün son bitti yani !

Simdiye kadar;

Sabah;
1 armut, 1 gofret, yarım sütlac

Öğle; 1 baklava,1 tuzlu cubuk (Zorla yedirildim)

İkindi; 3-4 lahana tursusu

Az oncede 1 tabak yesil fasulye, 1 bugday ekmeği, pilav , tursu ve biraz üzüm

Ve eminim 1-2 saat sonra afedersiniz ama istifar derecesine gelicem gibiyim.Bugünümü geride bırakıyorum ve yarına kadar su ve yesil cay dısında hic bir sey yemicem.Ay naptım ben ya.... Bu arada menülerimi sadece ben mi paylasıyorum?

Merhaba arkadaşlar
Biraz geç oldu ama herkesin bayramını kutluyorum.
Ramazanın başında 60.7 ile başladım ve bayramın 3.günü itibarı ilede 59.2
ile bitirdim yanı ramazan boyunca 1.5 kg verdim biraz az oldu ama sonuçta almadım.
Artık bayramda bittiğine göre şimdi istikrarlı bir düzen oturtacağım inşallah.
Hoşçakalın....

Evet canım Rabbime şükür bir evladım var ama kardeşte en az ilk bebek gibi gerekli ve özlemle bekleniyor herşeyin hayırlısı olur inş.hepimiz için.

tamam canım ekliyorum senide.

geçen cumartesi 54.8 ile bayram öncesi misafir ağırladım sonra bayram derken tatlıya ağzımı sürmediğim halde 1 kilo aldım.

bu sabah tartıldığımda 55.8 idim.Pazartesi diyete yeniden başlıyorum.

sizde ne var ne yok?

merhaba kızlarr bayram nedeniyle giremedim pek buraya kusura bakmayın.. listeden silindim mi bilmiyorum.. bayramda tabi diyet miiyet kalmadı yarından itibaren tekrar yedklerime dikkat etmeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…