- Konu Sahibi RainbowColors
-
hu huuuuuuuuuuuuuuu
evet sorma toplanamadık bir türlü.selam canım ya senin bu ahali dağıldı toplanamadı daha..
karatay diyetine sardım ben, bugünden itibaren başladım bakalım ne olcak
evet sorma toplanamadık bir türlü.
eşim karatay diyeti yapıyor bakalım sonuç ne olacak bende sık sık beslenmeden diyet yapamıyorum yoksa denemeyi düşünüyorum.gerçi ben hala başlayamadım diyete hala misafirim var.umarım çok almamışımdır korkudanda tartılamıyorum.maaşallah sen istikrarlı ilerliyorsun.
bu arada arkadaşlar p.tesine kadar isimlerini yazdıran arkadaşlarla devam edeceğim ama lütfen sık sık giren ve yazan dostlar olsun bu isimler çünkü motivasyon düşüyor yazan olmayınca.
hala kimse yok, beklemekten vazgeçtim ben de
uzun zaman sonra yeniden merhaba.Yaz geldi malum diyet vaktide geldi.Ben bugün başladım bana eşlik etmek isteyen var mı.
:13: kesinlikle tebriklerbu başlık açıldığında neysem oyum hala artmadığım için tebrik mi etmeli beni
callenetics slim in 6 vs vs bir sürü şey indirip slim in 6 yı 3. haftada bıraktım calleneticse hiiiiiiiiç başlamadım, 65 kiloda kaldım öyle kendimi avutuyorum balık etliyim diye
ekmek fena şey, pek sevmesem de yiyorum da yiyorum su da içmiyorum ayy bin tane kurs başladı bi de şimdi oraya koş buraya koş derken su içmiyorum hiç.
bu arada görüştüğüm bir doktor diyetlerdeki süt ürünlerine özellikle de peynire çook dikkat etmek gerektiğini peynirin kilo verme sürecini çok zorlaştırdığını diyette peynir tüketmemek gerektiğini söyledi.
ne derece doğrudur bilinmez tabi.
:13: kesinlikle tebrikler
kilo korumakta çok zor en az vermek kadar bak bana bende aldım ne yazıkki.almamanın nedeni belkide o kısa süreli yaptığın spor.
peyniri çok tüketiyorum ben gün boyu yedim desem yanlış olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?