- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi RainbowColors
-
bu arada nazlı bebişler sayfası kapanmıştır yazıo? neden ki?
Yaklaşık bir saat önce oğlanla film izlerken,onun çerezlerinden
bir avuç yedim.Çok pişmanım. Resmen suçluluk duygusu ele geçirdi beni,
ama yerken çok güzeldi yahu.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
asbelove:335
nuarin: 500
kiraztepe:100
rochak: 100
8scorpions: 400
savaş5482: 80
beeebeyim: 400
rimel-84: 220
iskorpit: 209
elif5507 : 100
jhilmil : 200
KALAN 1800
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
canım ben bu duada sana 175 daha okudum yani benim toplam 255 oldu
eklersin
kızlar diğer topiğe ne oldu
ee ben diyete giremiyeceğime göre ayrılacakmıyım şimdi aranızdannn
Dönerler canım mutlaka.Ben seninle ilgili özel birşeyler
olduğunu düşünmüştüm.Aklıma binbir türlü şey gelmişti.
Çok şükür seninle ilgili değilmiş.
Valla ne yalan söyleyeyim Feryal söyleyince bende dedim herhalde bişeyden dolayı iptal ettiler üyeliğimi korktum ama etmemişler şükür
ya bana ne demeli 1.5 yılda 8 kilo almışım
bugün diyete başladım çok sevdiğim arkadaşlarım kısır partisine davet etti tabi adı kısır dı ama pastalar börekler akşam yemek yemiyecem
ne zaman diyete başlasam böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?