RainbowColors dostlarıyla diyette:))

eşime dedim ki spor yapacam bizim evin bulunduğu yer hepsi bahçeli uç bir yerde yani yaklaşık 1 km ilerde spor parkıda var
oraya koşarak gideyim dedim sende arabayla gelirsin kabul etti çok komiktik
ben önde koşuyorum o arkada beni takip ediyor
neyse evde olduğumuz her akşam yapacağız bunu inşallah verebilirim ben fazla yağlı olmadığım için çok zor veriyorum

Seni rakibim ilan ediyorum cnm kilolarımız yakın arada 1 kilo var sadece bende 60.7 idim bu sabah.Kork benden Bu hafta acayip hırslandım yeni aldığım pantolon bol gelmeli bana malum tesettüre hazrlık :))

Merhaba,
Bu sabah ben de 60.7 geldim beni de rakip sayabilirsin:)

Buda iyiymişşş
bende bu akşam çıktım yürüdüm yapabilirsem ya sabah yada akşam yürümeye gayret göstereceğim evde spor yapacağım diyorum ama zor oluyor çıkınca yürüyorsun mecbur

Seni rakibim ilan ediyorum cnm kilolarımız yakın arada 1 kilo var sadece bende 60.7 idim bu sabah.Kork benden Bu hafta acayip hırslandım yeni aldığım pantolon bol gelmeli bana malum tesettüre hazrlık :))

ilahi rainbowcum benim sanırım vucut yaşım evlenınce yaşlandı,eskisi kadar kolay kilo weremıorum,dunden beri 0,1 kg vermişim dikkat etmeme rağmen.. inşaAllah sen önde gelirsin malum senın ki kutsal..

canım başlangıç kilom 59,8 bu sabah 59,0 (ilk cuma)..

bu arada salı günü diyete başladım bu sabah 0,7 kg vermişim 2 günde

cnm benim hiç sorma bende aynı..uçtu gitti kilolar. ylisanstan yeni arkadşlrm oldu evime geldiler evlilik resmime bakıyrlr diyorlr sen ne zayıfmışsın önceden..
evliliimn ilk yılında aldım 4-5 kilo herkes beni hamile felan zanetmişti düşün..bebek için ise eşim bademler vb alıp eve bana getiriyo hem o yiyo hem bana zorla yediriyo görsn yemesem kızıyo...en son işte yazın 58 idim dedim 52 olayım fakat şuan 63 olmuşm..dediğin gibi selvi boyluda değiliz..aslında çok hırslım bu kilo verme konusunda 1 ayda 5 kilo vermiştm spor yapmayı çok seviyrm kilolar anında gidio..
ama bebiş çalışmaları var nasıl spor yapaym sadece diyetle olmz ki kilo verme işi..şuan yaptığım ekmek yemiyorm az tabağıma yemek koyuyrm okadar..napaym başka..

Zerbascığım meşkul etmek olurmu hiçç her zaman beklerim her konuda konuşmak üzereee

ablacım çok saol ya..fazla kilolr değil bunlar verilmeyeck...güzel bir diet her gün düzenli spor 2 ayda fit olur insan...

ya bende kilo almışım bayağı rejime girmek istiyorum ama regl den dolayı kendimi yiyeceğe vurdum hepten kesmem lazım benimde

ya bende kilo almışım bayağı rejime girmek istiyorum ama regl den dolayı kendimi yiyeceğe vurdum hepten kesmem lazım benimde

werelim bu kilocukları canım yaa yaz da yakşlıo,güzel güzel ciciler giymek warken siyaha bürünces yoksam ,gerçi benım bıraz zor gıdıo ama bu ayı bu işe ayırdım..

Günaydın arkadaşlar
dün netimde sorun vardı yazamadım haftaya 60,5 kg.ile başladım gelecek cuma umarım en az 1 kilo hafiflemiş oluruz.Hepimize kolay gelsinn :118:

Ayrıca çizelgede gördüğün kiloya gelmek için neredeyse bir aydır
diyet ve spor yapıyorum.Geçen ay regl olduktan 2-3 gün sonra
başlamıştım.Her akşam 40 dakika eliptik bisiklete biniyorum.
Bir ayda 1 kilo.Buna da şükür tabiiki.Almasına kolay alıyorum da
verirken öyle zorlanıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…