- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi RainbowColors
-
başlangıç kilom 59,8 yarın sabah tartılırım canım sana bildiririm..
Seni rakibim ilan ediyorum cnmkilolarımız yakın arada 1 kilo var sadece bende 60.7 idim bu sabah.Kork benden Bu hafta acayip hırslandım yeni aldığım pantolon bol gelmeli bana malum tesettüre hazrlık :))
Merhaba,
Bu sabah ben de 60.7 geldim beni de rakip sayabilirsin:)
eşime dedim ki spor yapacam bizim evin bulunduğu yer hepsi bahçeli uç bir yerde yani yaklaşık 1 km ilerde spor parkıda var
oraya koşarak gideyim dedim sende arabayla gelirsin kabul etti çok komiktik
ben önde koşuyorum o arkada beni takip ediyor
neyse evde olduğumuz her akşam yapacağız bunu inşallah verebilirim ben fazla yağlı olmadığım için çok zor veriyorum
Seni rakibim ilan ediyorum cnmkilolarımız yakın arada 1 kilo var sadece bende 60.7 idim bu sabah.Kork benden Bu hafta acayip hırslandım yeni aldığım pantolon bol gelmeli bana malum tesettüre hazrlık :))
zerbascımm eşim değil ama ben kendimi besiye çekiodum,sonunda baktım uçmuş gitmiş kilolar..adam beni ilk gördüğünde bundan 9 kilo eksiktim,bide boyda yok..ben derdim eşime hiç değişme die.. deişen ben olmusum
bu arada salı günü diyete başladım bu sabah 0,7 kg vermişim 2 günde
Zerbascığım meşkul etmek olurmu hiççher zaman beklerim her konuda konuşmak üzereee
ya bende kilo almışım bayağı rejime girmek istiyorum ama regl den dolayı kendimi yiyeceğe vurdum hepten kesmem lazım benimde
werelim bu kilocukları canım yaa yaz da yakşlıo,güzel güzel ciciler giymek warken siyaha bürünces yoksam ,gerçi benım bıraz zor gıdıo ama bu ayı bu işe ayırdım..
ay evet yaa kendimi duba gibi hissediyorum 63 kilo olmuşum
ben 63 kilo olsam dünyalar benim olur öyle deme amaofff offff zaten kilo konusunda kompleksliyim hem kompleksli hem oburum bu ne yaman çelişki anne
Kabilarda sen 50 kilomusun yoksaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?