RainbowColors dostlarıyla diyette:))

canım bisikletin tamr olana kadar yine dizi izlerken kendin yapsan hareketlerini.. mesela dizi warken bisiklet çewrime hareketi reklamlarda bel hareketi..vb.. pes etme sakın

merhaba kızlar akşama kadar okulda olunca doğru düzgün bişey yiyemedim akşam biraz abarttım ondan bundan sonra ağzımı kapıyorum birtek su içerim.bugün çok yorgunum ve okulla ilgili işler var sanırım spor yapamam.enerjim yerine gelirse yaparım belki.yarında gün var öğle yemeği niyetine akşamada ne yapsamki sulu köfte olabilir yanında da salata.

rainbow ablacığım arkadaşlarım nasılsınız?Ablam seni çok özledim.Bu aralar depresyonda gibi birşeyim galiba herşey üst üste geldi ama dün tam anlamıyla diyetime başladım.geçen yıl 10 kilo vermiştim yine bir kısmını almışım kilomu şimdi söylemiyim hem tartılamadım hemde sizden çok fazla kilom var ya :2:

ama taktım kafaya vericem bol su içiyorum akşamlarıda xbox da dance oyunu var onu yapmaya başladım acayip terletiyor bir saat oynamak 500-600 kalori yaktırıyormuş hem biraz ruha halimde düzelir.

Yalnız bişey sorucam spor yada dans yapıcazda yumurtlama günlerimde geliyor bu seferde ya tutmuşsa diyerek bırakmamız lazımmı sporu ozaman hiç ilerliyememki abla bir ccevap ver ne olur

senin gazlarına motivasyonuna ihtiyacım var

Feryalim balım spor diyet her şekilde iyi gelecek cnm sana.Yumurtlama zamanlarındada sporun hiç bir zararı yok sadece yumurtlama sonrası yürüyüş dışında ağır sporlar yapma cnm.Kilon kaç olursa olsun ne önemi var ki fazlalar gidecek nasıl olsa..

Beni unutma bacım özlüyorum merak ediyorum seni az ses ver arada:))

ablam zaten mahçubum sana birazda kendi sıkıntılarımla seni üzmek istemedim ama sahalara bomba gibi dönüyorum inşallah hem kilo hem bebiş ayrıca kursada yazıldım ingilizce öğrenicem inş.bu üç konuda azmimi kırcak bişey olmazda inş.sonuçları alırız seviyorum seniiiiiiiii

hiç olurmu öyle şey sıkıntılar paylaştıkca azalır konuşacaz çareler bulacağız bulamazsak oturup bölüşeceğiz yük azalacak demi ama kursun hayırlı olsun cnm iyi yaptın kfan dağılır.

bende seniiiiiiiiiiiii

bu akşam sporumu yaptım vicdanım rahat 10 km pedal çevirdim.

kabılarda cnm sen kaç km sürüyordun ben 7-10 arası değişiyor.hergün aksatmasam daha güzel olacakta tembellik işte.

bu akşam sporumu yaptım vicdanım rahat 10 km pedal çevirdim.

kabılarda cnm sen kaç km sürüyordun ben 7-10 arası değişiyor.hergün aksatmasam daha güzel olacakta tembellik işte.

İnan diziye bakmaktan onlara dikkat edemiyorum.
Dizi altyazılı olunca kafamı bile çevirmiyorum ki birşey kaçırmayayım.
Bir ara şöyle göz ucuyla baktığımda 13- 14 görmüştüm sanki.
40 dk.kullanıyorum bazen daha az.1.seviyede kullandım 1 aydır yeni yeni orta seviyeye
getirdim.Bir yerde okumuştum,ağır seviyede yapmak bacaklarda kas yaparmış diye.
Alışınca ve faydasını görünce bırak aksatmayı yapamayınca
üzülüyorsun bile.

Kızlar ayrıca menü paylaşımı da yapacağım ama dünden beri gribim.
Bir iki lokmayı zor yiyorum.Biraz daha düzelince menümü de paylaşırım.
Sizlerde yazın ama birbirimize destek olur tavsiye veririz.

ay bende de var o bisikletten ama balkon bekliyor yaa heveslendirdiniz beni de yapsam mı ki acabaaa

kabılarda cnm ben 4.seviyede kullanıyorum 30 dkkada 10 km anca gidiyor.gerçekten dizi seyredince daha kolay oluyor boşken insanın canı sıkılıyor.
bende sabah 8.30 da bir kase nesfiy yedim.11 gibi 1 kase çorba 2 de 1-2 dilim ekmek zeytin peynir(okulda bunları buluyorum)akşamada barbunya yaptım yoğurtla onu yiyeceğim.yatmadanda meyve yerim 1 tane portakal

yetermi.....ama ibrede değişiklik yok çünkü dün gün vardı yedim onları o yüzden gr gitmemiş ...

bu sabah erken uyandım kahvaltıdan önce 6 km de pedal çevirdim birazda bel hareketleri yaptım

Son düzenleme:
ay bende de var o bisikletten ama balkon bekliyor yaa heveslendirdiniz beni de yapsam mı ki acabaaa

Ne demek yapsam mı ki
Başlamadığın hata,sporsuz kesinlikle gitmiyor canım kilolar.
Hemen bu akşam başla bence.
Ben bir iki gün daha bekleyip(reglden dolayı) koşu bandımla devam edeceğim.
Sevmiyorum ama olsun hiç yapmamaktan iyidir.

Canım sabahları çok tavsiye etmiyorlar böyle hareketli sporları.
Ha yapmadım dersem yalan olur,hatta bahar geldiğinde daha güzel
oluyor sabah pencereyi açıp spor yapmak.Temiz havayı içine çekmek.
Ama netten araştırdığıma göre biraz riskliymiş.

Koşu bandı kaslara zarar verdiği için aldırmadı bana kociş maalesef otur bisikletle mekik aletiyle falan çalış dedi ama ben hiç oralı değilim akşam yapayım bakalım nasıl olsa süleyman da var onu izlerken yaparım

senin evde spor salonu gibi sanırsam
bende yürümeyi seviyorum ama kızımı bırakcak kimse olmayınca çıkamıyorum dışarı havalar geç kararsında ozaman eşime bırakıp akşmalrı anca çıkarım.

Bisiklet koşu bandından daha zevkli ve daha fazla kalori yaktırıyor.
Ben de çok eskiden almıştım,kilolarımı onunla vermiştim daha önce,şimdi öyle duruyor evde.
Elden çıkarmayı düşünüyorum ama daha beceremedim.

Koşu bandı kendim içindi canım.Sonradan eşim masa başında çalışıyorum göbek oluyor diye mekik aleti,
kondisyonum yok diye de bisikleti aldı.Bir iki kullandı bıraktı.
Ben de 2.çocuktan sonra kullanırım belki diye tutuyorum işte evde.
Görsen bir odada kalabalık bir grup olarak duruyorlar.
Bazen misafir gelip odaları gezerken bir bize bir onlara bakıyorlar.
Eşim zaten çok zayıf bi göbeği var biraz.Ben de zaten hep dikkat
ediyorum kendime.Gereksiz geliyor onlara göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…