- Konu Sahibi RainbowColors
-
İşlerim bitti sayılır elma dilim patatesler kaldı bir tek ama onları da iftara yakın koyacağım sıcak olması için.
Benim iftar menüm:
2 bardak su
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuk derisiz ızgara
Salata
Tadımlık pide, merak ediyorum da tadını
aranızda en fazla vermesi gereken benim sanırım
15 fazlam var .. 3 ayda verebilir miyim bunu acaba .. inşallah vereceğim biraz boğazımı tutarsam bir de o hareketleri bırakmazsam iyi olacak ..
kızlar akşama yalancı köfte varmışben de kendime bi çorba yapsam bari onu içsem bir kasede köfte yesem
salataya mısır koyuyorum ben öyle çok seviyorum ama mısırda da çok kalori varmış.. ama sebze.. bi sakıncası var mı ki siz neler koyuyorsunuz salataya
menü güzel.İşlerim bitti sayılır elma dilim patatesler kaldı bir tek ama onları da iftara yakın koyacağım sıcak olması için.
Benim iftar menüm:
2 bardak su
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuk derisiz ızgara
Salata
Tadımlık pide, merak ediyorum da tadını
bende temizliğimi bitirdim sayılır akşama eşim yok o yüzden yemeğim bana göre olacak.:)bugünlük temizliği bitirdim. dünkü yemekleri yedircem iftarda yemek derdi yok
yoruldum sanki ama yürücem şimdi koşu bandında
sporsuz gram kıpırdamıyorum ben
canım olur tabiki ama her hafta kilo verilmez o yüzden hedefini tutturamayınca azmin kırılmaısn diye dedim ben.mattikanın söylediğide çok yerinde hedefini küçülltsen daha etkili olabilir.
haftada 1 kilo desek ayda 4 kiloyu geçer 3 ayda da 12 - 15 arası olur .. bu sağlıklı olmaz mı ..
Mısırın kalorisi yoğun evet nişasta oranı çok yüksek, kalorisi düşük olsa da genetiğiyle oynanmamış mısır yok denecek kadar az üretilenleri de çiftçi kendisi için ön bahçesinde yetiştirip ailesiyle afiyetle yiyor, mısır tavsiye etmem o yüzden. Tadını çok sevmeme rağmen, konserve değil de en azından kendin güvenebildiğin yerden alıp salataya katılacak hale getirebilirsin. Organikçi damarım kabardı yine kusura bakma
Salataya evde olanlara göre katıp karıştırıyorum ben çok severim bir sürü şeyin tadının birarada olmasını. Kornişon koyuyorum bazen çok çok az tadı yoğun olduğu için de nar sirkesi ya da balsamik sirke katıyorum zaten bunları koyduğunda başka şeye gerek kalmıyor kokusu da tadı da yoğun ama elma ya da üzüm sirkesinden daha lezzetli bana göre. Peynir ve cevizi de çok yakıştırıyorum ben salataya. Öğün olarak salata tüketeceksem de tavuk parçaları atıyorum içine.
selam canım ne zamandır sölicem sana
hedefini çok düşük belirlemişsin
ben 72-73 kiloyla başladım, ama ciddi yapmaya başladığımda 71 dim
ilk hedefim 7 lerden kurtulmaktı
2.hedef olarak 65 belirledim, gözüm 60taydı ama yine de
şimdi de hedefim 6 lardan kurtulmak
boyuma göre ideal kilom 57. 6 lardan kurtulunca 57 ye çekcem hedefimi
sonra 55 e göz dikerim gibi
eğer başta 57 yapsaydım asla motive olamazdım ben. tabi herkesin motivasyonu farklı ama 15 kilo dile kolay büyüyo insanın gözünde
Arkadaşlar öğünlerimize ksinlikle ayran yada yoğurdu eklemeliyiz yağ yakmada etkili çünkü.mutlaka biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim.
sağol canım şu tavuklusu aklıma yattı canım da cekti yahu .. ben de konserve mısır alıyordum zaten.. sonra bir baktım ki kaloriye hey maşallah
közleme patlıcan ile de çok seviyorum ben
iyi gidiyor şükür.mangalıda naısl severim olsada yesemkızlarr nası gidio
akşama misafirimz war
kapıda mangal yapıcaz
ben mangalda köfte yicem
yanında salata we corba
tatlı degil de meywe yemeyi planlıorum
allahım sabırlar wersin nefsimize hakim olalım inş
bende çıkabilirsem kırmızı biber alacağım bugün közleme yaparım belki.çok seviyorum biberi.Onu unuttuuuum, ayran da yapayım tavukla iyi gider, aslında limonata da yapacağım ama bilemedim içsem mi :44:
Patlıcanla da güzel oluyor evet unuttum onu kırmızı biber de güzel oluyor.
Salata canavarıyımdır da azıcık
Allah kolaylık versin canım sahursuz zor oluyorArkadaşlar merhaba
Ben ilk defa sahura kadar beklemeyip yattım ve
uyuyakaldım ama orucumu tutuyorum.
Zaten bir haftadır regl yüzünden tutamamıştım.
Bugün başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?