RainbowColors dostlarıyla diyette:))

biraz rahatsızım arkadaşlar tabloyu düzenleyeceğim inşallah iftar sonrası.oructa ara sonrası ilk günüm tansiyonum çok düştü
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın???

hı hı ne yazık ki doğru

55 değil 50 leri göreyim zafer turu atacağım sahilde

]
ησ|ηι¢к |н.кiℓσ |в.кιℓσ|1.нαƒтα|2.нαƒтα|νєяiℓєη
1 | RainbowColors |53.00|56.30 |||:81:
2 | mattika |59.00|61.40 |||:81:
3 | pnrrr19 |52.00|59.00 |||:81:
4 | yarimmm1 |70.00 |75.80 |||:81:
5 | lawes |60.00 |62.50 |||:81:
6 | barro |60.00 |65.00 |||:81:
7 | iremerek |55.00|70.10 |||:81:
8 | kardelen5233 |65.00|68.00 |||:81:
9 | gul100 |55.00|59.40 |||:81:

bugün orucum inş..

sahur menüm

1 dilim denge ekmek, 1 lokma börek
2 kk peynir
1 yk yoğurt
Domates, salatalık
4 ceviz
1 tk reçel

topikin hayırlı olsun
beni de ekler misin listene
nick merys
hedef kilo 60
başlayış kilo 66
gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
selam rainbow
selam kader arkadaşlarım
ben kaç gündür dikkat etmeme rağmen bi gram bile verememiş olmanın şokundayım sanırım,bide regl stresinden dolayı pek yazasım gelmedi
bide menüm hep aynıydı zaten,kurufasülye pilav
eşim seviyo diye fazla yaptıydım,yarısını dondurucuya atıyodum,ben yerim dursun dedi,hayla yiyoruz

biraz rahatsızım arkadaşlar tabloyu düzenleyeceğim inşallah iftar sonrası.oructa ara sonrası ilk günüm tansiyonum çok düştü

çok geçmiş olsun bir daha olmuştu sanırım dikkat et aman diyim ..

mrb canım ben de dün gece regl olmuşum
yani bu hafta tartıdan çok korkuyorum bir de bir şey soracağım kızlar regl haftamızda dukan yapsak verebilir miyiz acaba ??

merhaba kızlar...ben de regl dönemimin sonundayım kızlar ama hala bir şişkinlik bir tatlıya aşk,iştiyak... Aman Allahım... siz nasıl başedyorusunuz bu durumla...

mrb canım ben de dün gece regl olmuşum
yani bu hafta tartıdan çok korkuyorum bir de bir şey soracağım kızlar regl haftamızda dukan yapsak verebilir miyiz acaba ??

Tabi verirsin ama regl bitiminde kilo farkını görürsün o yüzden bozmadan devam et.
Ben hala 65 olmanın hayreti içindeyim hafta başında 63.3 ü gördüm ben neden ama ya :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ya benim hep kafama takılır niye regl döneminde kilo almadığımız halde kilomuz fazla çıkar bilen var mı?:44:

oluyor canım öyle moralini bozma lütfen çünkü bana da oldu ramazandan dolayı mıdır nedir bi 71 çıktım bi 69.5 çıktım bi70.4 çıktım bunlar aynı hafta içinde
o yüzden sık tartılmamaya başladım haftada bir iyidir hep çıktığın gün çık tatlım .. ben öyle yaptım 69.5 i görmesem de 71 i de görmedim

ya benim hep kafama takılır niye regl döneminde kilo almadığımız halde kilomuz fazla çıkar bilen var mı?:44:

Alınan kiloların büyük kısmı yağ değil, bu dönemde östrojen ve progesteron hormonlarının değişen dengeleri sonucunda vücutta biriken ödem yani sıvıdır. Bu dönemde yine, hormonal değişimler sonucu, bağırsakların normal düzeyde çalışamamasından dolayı görülen kabızlık da şişkinlik hissi vererek kilo aldığınızı düşündürür.
Adet dönemi biter bitmez bağırsakların normal hıza dönmesi sonucu kabızlık sona erer. Hormonların normal dengeye ulaşmasıyla birlikte vücutta biriken sıvı atılır, kilonuz normale döner.
Ancak regl döneminden birkaç gün önce vücudunuzun ihtiyacı olan kaloriden fazlasını alırsanız kilo alma ihtimaliniz de yükselir.

alıntıdır .. bunu buldum tatlım .. ödem birikiyormuş

a.s canım evet yoktun özlettin kendini kaçamakta yapmış olsan gelki motivasyonumuz olsun kurufasülye pilav yanlış bir seçim ama naparsın evde o olunca.

saol canım evet ilk başladığı günlerdede olmuştu sistem adapte olamıyor galibaama iyiyim şimdi çok şükür

merhaba kızlar...ben de regl dönemimin sonundayım kızlar ama hala bir şişkinlik bir tatlıya aşk,iştiyak... Aman Allahım... siz nasıl başedyorusunuz bu durumla...
ben baş edemedim ne yazıkki.yapabilene helal olsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…