gıdı kilolu göstermede birebir
bunu buldum denesekmi acaba
http://www.youtube.com/watch?v=fvgMk_Vo7Wo
bide regli olunca iki günlüğüne lapa diyeti
regli geciktikçe galiba canım çok fazla tatlı istemeye başladı ondan kaçırdım bu akşam
SIz boyle tek bolge soyleyince bende hepsi var,bunailma giriyom haaaa....gidi yok pekte.ben egik duruyom galiba,boynum ice gocuyo gibi.isin ilginci ozguveni olan biriyim birde,kilo aldikca azaldi bu,
Benim yuzumde tombiktir,yani kilo vrsemde yuz umu zayiflatamam cok heralde....
Ama dert ettgim seyler ust kollarim,gobegim ve arka yanlarim.....hele kol nasil incelir ...
Birde bu jilliandaki kadinlar acaip kasli...benim incelme olmadan kasa donusmesin bide bunlar :) .....
SIz boyle tek bolge soyleyince bende hepsi var,bunailma giriyom haaaa....gidi yok pekte.ben egik duruyom galiba,boynum ice gocuyo gibi.isin ilginci ozguveni olan biriyim birde,kilo aldikca azaldi bu,
Ama dert ettgim seyler ust kollarim,gobegim ve arka yanlarim.....hele kol nasil incelir ...
Birde bu jilliandaki kadinlar acaip kasli...benim incelme olmadan kasa donusmesin bide bunlar :) .....
bugün ki menü
sabah
bir dilim ekmek , az yumurta , peynir , domates , salatalık , çay
öğlen
bir tane biber dolması , küçüçük patates dolması , 5 yaprak sarma ( hepsi zeytinyağlı etsiz )
cacık zemizotlu
ara
kahve 4 bisküvi
akşam
1 biber dolması 5 sarma cacık
hiç ekmek yok ögle ve akşam
ara
10 tane kiraz
su
2 litre
2 kupa yeşilçay
benim menüler nasıl kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz azmı yiyorum çokmu yiyorum fikrinizi hep merak ediyorum
Canim guzel yemissin..gectigimiz gunlerde senin menundemi goruyordum ekmek arasi vs....bugün ki menü
sabah
bir dilim ekmek , az yumurta , peynir , domates , salatalık , çay
öğlen
bir tane biber dolması , küçüçük patates dolması , 5 yaprak sarma ( hepsi zeytinyağlı etsiz )
cacık zemizotlu
ara
kahve 4 bisküvi
akşam
1 biber dolması 5 sarma cacık
hiç ekmek yok ögle ve akşam
ara
10 tane kiraz
su
2 litre
2 kupa yeşilçay
Dönüşmez dönüşmez merak etme :) Jillian ve bize göre soldaki kız (natalie) onarl profesyonel sporcu olduğu için kaslı, her gün saatlerce spor yapıyorlar. Mesela sağdaki kız (Anita) öyle kaslı değil... Ben jillianda kas yapmadım ama kolum bile 1 cm yakın inceldi... Ama tavsiyem ağırlıkların çok ağır olmasın, benimkiler 0,5 kiloydu (programda 1,5 kiloyla yapıyorlar). İki küçük pet şişeyi ağzına kadar doldurup onlarla yaptım.
Merhaba papatyasu :) Ekmeği az yemişsin çok güzel ama dolmada pirinç (veya bulgur) olduğu için o da ekmek yerine geçiyor canım... Mesela 1 biber dolması=1 dilim ekmek. 4 sarma=1 dilim ekmek. Ona göre hesaplarsan dolma biraz fazlaya kaçmış fazla karbonhidrat almışsın... Ama proteini güzel almışsın hem peynir hem yumurta hem cacık, o çok iyi olmuş. Bisküvi biraz tehlikeli ama onu da az yemişsin iyi yapmışsın. Meyve de yemişsin süper. Benim tek diyeceğim dolma birazcık fazla :)
Benim bugün yediklerimse:
İftar:
3 hurma
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 kase diyet sütlaç
1 küçük salkım üzüm
Kapida sinavi deneyecegim canim sagolduruş bozukluğu pc başında çalışmaktan ve göğüslerden dolayı bendede var benim fix yaptığım bir egzersiz hatta egzersizde denmez kapının bir adım önüne geçip kasasına şınav çeker gibi kollarımı koyup öne doğru şınav çekmek
yani ayakta kollarını kapıya yaslayarak şınav gibi düşün bide duvara yaslanıp 1 dk beklemek
aslında duruş bozukluğunu en iyi sırtüstü yüzme pilates ve kolları açık şınav çözüyor ama serde tembellik olunca
ayy oda çookkk.... bnde iki gündr kabızım yaa napcam bılmyorum
Gece 12 de jillian yaptim ama eksik hareketlerle
Sahur ;
Az peynir,haslanmis yumurta....ekmek yok..
Ama bi dilim tatli yedim sonrada....su icer yatarim artik :)
Gece 12 de jillian yaptim ama eksik hareketlerle
Sahur ;
Az peynir,haslanmis yumurta....ekmek yok..
Ama bi dilim tatli yedim sonrada....su icer yatarim artik :)
Bol kuru kayisi yerseniz bir de iftarlardan once bir yemek kasigi zeytinyagi icerseniz faydali olabilir. Hic olmadi bir kezlik lavman kullanip daha sonrasinda dikkatli davranirsiniz.elimden geldiğince yapmaya çalışcam bakalmm
Bol kuru kayisi yerseniz bir de iftarlardan once bir yemek kasigi zeytinyagi icerseniz faydali olabilir. Hic olmadi bir kezlik lavman kullanip daha sonrasinda dikkatli davranirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlılar fazla kaçmış canım azda olsa pilav var kızartılmış tavuk var menün biraz ağır olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?