ramazanda zayıflama

bazen ben de öyle düşünüyorum. ne yapsak diyetimize sadık kalmayı başarırız acaba?
başarırız başarırız bugün moralim yerine geldi sadece tabağı küçülttüm tam anlamıyla diyette de sayılmam biraz az yemeye çalışıyorum ilk başta ydim az önce tartıldım tabi orucunda etkisi vardır 56,8 56,9 um inşallah hep böyle olur

biraz geç olcak ama dün

iftarda 1 tabak sebze çorbası 3 4 kaşık bulgur pilavı 1,5 biftek

1top külahda dondurma 1 bardak çay

1 tane hurma tatlısı

sahurda rafadan 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates

:26:

azala azala gidecek umarım böyle ilk başta kaçtın?

Canim bizim burda ki dolma sarmalar çok küçük oluyor doydunmu onla diye soruyorlar düşün :)
Seninde menu güzel olmuş canim :) :)
Ekmek arasi yok canim bende galiba yememistim :) :)
Bu ay regl dön. Tutacam canim kendimi bakalım artık canim cikolata tarli istediğinde puding yicem evde yapilan hic olmazsa puding daha hafif :)
Menu gayet az öz güzel olmuş :))
Gece 12 de jillian yaptim ama eksik hareketlerle
Sahur ;
Az peynir,haslanmis yumurta....ekmek yok..

Ama bi dilim tatli yedim sonrada....su icer yatarim artik :)
Canim tatlı cıııııs tatlı yi birakmaya çalış hemde sahurda yemissin tatlıyi yedin uyudun oldu sana kilocuklar canim kendine ceza ver her cuma tartildiktan sonra kilo verdiysen bi o gün bi kere tatlı ye ödüllendir kendini başkada yeme bence
Karışmış menu biraz :) güzel canim
ayy iyice kötü durumdayım diyette :/
Zamanla rayına oturur sen iradeni bozma canim yeterki

Tatlııı canim az da olsa Şerbetli hamur tatlısı hem kizartliyorda hic hafif bişi deil

Sanırım tatlılardan biri olmamlıydı Yine de sahur menün de iftar menün de güzel

Zamanla rayına oturur sen iradeni bozma canim yeterki

Tatlııı canim az da olsa Şerbetli hamur tatlısı hem kizartliyorda hic hafif bişi deil

Bende bi taneden bişi olmaz mantığıyla yedim ama haklısın ya ahh ahh tatlılarr

Aynen daha yeni başladım sayılır diyete inş zamanla doğtu dürüst bişiler yaparım :))

Hmm.. :/ düzeldiniz mi o zaman

yok hala aynı ramazandan oldu sanırım ya. ılık ballı limonlu su içtm iftarda kayısı yedım faydası olur umarım. şmdide form çayı içiyrum ama bakalm. ne berbat bsey yaaa kendmı okdr şiş hissedyrumki

ıftarda nesfit semızotu ve salatalık mezesı ve salata yedım. kabızlıgma ıyı gelır dıe nesfıt yedm sadece bakalm umarm faydası olur

doğru ya ramazanda 18 saat aç olunca işte , o da hep şişkinlik olur kötü yaa umarım düzelirsin faydası olur inş

Kizlar slm,......
Iftarda,corba,pataes yemegi ve az pilav...bukadar...
Bu arada yarim kilo daha verdim...yani basladgimda 11 gun once 67 idim.simdi 65 im.......

çok iyi vermişin yaa maşallah
Bulundugum yerdeki tarti hassas degil 11 gundur.ama tardida azaldgim 2 kilo gorunuyor,kusurati az veya cok bilmiyorum.
En azindan her ramazanda aldgim kiloyu almiyorum bu kez
Umarim sporlada sikilasiyorumdur :)
Ayyyy gaza geliyo insan valla kilo verdikce......

aynen dedgn gbii kilo almysun bıde super veryosun
bnde kaç kılo verdm acabaa kabzlıktn dolayı tartya çıkp moralimi bozmak istemyruumm
spor çok farkedyo düznli yap brakma sakınn

Son düzenleme:
Dün ki menü
Sabah
Küçük peynirli tost
Çay

Ara
Kahve

Öğle
1 tane biber dolması
Salata

Ara
Bi ince dilim kavun
Akşam
4 kaşık makarna
Bool semizotu salatası

Su
2.5 litre
3 fincan yeşil çay

Spor
50 mekik

Kizlar slm,......
Iftarda,corba,pataes yemegi ve az pilav...bukadar...
Bu arada yarim kilo daha verdim...yani basladgimda 11 gun once 67 idim.simdi 65 im.......
Seni canı yürekten tebrik ederim canim cok mutlu oldum ben bu hafta veremicem galiba hala 68.8 im aşırı şiştim ya regl gecikti üzerine bide bende bağırsak tembelliği var oda olunca tuvalete çıkamadım cok şiştim dün bol su içtim bol yeşil çay bana misin demiyo iki gündür yaa
İnşallah daha daha çok verirsin canim :)
aynen dedgn gbii kilo almysun bıde super veryosun
bnde kaç kılo verdm acabaa kabzlıktn dolayı tartya çıkp moralimi bozmak istemyruumm
spor çok farkedyo düznli yap brakma sakınn

Benim bozuldu canim sen hiic çıkma kabızlık şisiriyo biside yiyemiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…