mantı yasaklılar listesinde canım içinde yogurt olduguna bakma hamur var
hergun yıyorum yaa kuru kayısı
başarırız başarırız bugün moralim yerine geldi sadece tabağı küçülttüm tam anlamıyla diyette de sayılmam biraz az yemeye çalışıyorum ilk başta ydim az önce tartıldım tabi orucunda etkisi vardır 56,8 56,9 um inşallah hep böyle olurbazen ben de öyle düşünüyorum. ne yapsak diyetimize sadık kalmayı başarırız acaba?
başarırız başarırız bugün moralim yerine geldi sadece tabağı küçülttüm tam anlamıyla diyette de sayılmam biraz az yemeye çalışıyorum ilk başta ydim az önce tartıldım tabi orucunda etkisi vardır 56,8 56,9 um inşallah hep böyle olur
Canim bizim burda ki dolma sarmalar çok küçük oluyor doydunmu onla diye soruyorlar düşün :)Dönüşmez dönüşmez merak etme :) Jillian ve bize göre soldaki kız (natalie) onarl profesyonel sporcu olduğu için kaslı, her gün saatlerce spor yapıyorlar. Mesela sağdaki kız (Anita) öyle kaslı değil... Ben jillianda kas yapmadım ama kolum bile 1 cm yakın inceldi... Ama tavsiyem ağırlıkların çok ağır olmasın, benimkiler 0,5 kiloydu (programda 1,5 kiloyla yapıyorlar). İki küçük pet şişeyi ağzına kadar doldurup onlarla yaptım.
Merhaba papatyasu :) Ekmeği az yemişsin çok güzel ama dolmada pirinç (veya bulgur) olduğu için o da ekmek yerine geçiyor canım... Mesela 1 biber dolması=1 dilim ekmek. 4 sarma=1 dilim ekmek. Ona göre hesaplarsan dolma biraz fazlaya kaçmış fazla karbonhidrat almışsın... Ama proteini güzel almışsın hem peynir hem yumurta hem cacık, o çok iyi olmuş. Bisküvi biraz tehlikeli ama onu da az yemişsin iyi yapmışsın. Meyve de yemişsin süper. Benim tek diyeceğim dolma birazcık fazla :)
Benim bugün yediklerimse:
İftar:
3 hurma
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 kase diyet sütlaç
1 küçük salkım üzüm
Ekmek arasi yok canim bende galiba yememistim :) :)Canim guzel yemissin..gectigimiz gunlerde senin menundemi goruyordum ekmek arasi vs....
Ekmegi kesmemiz lazim,
Dolmalar da pirinc vardr ama buyuklugunu sen biliyorsun.
Tavsiyem hic oyle regl falan deyip cikolatayi,tatliyi hak gormeyelim kendimize.
10 gun ugrastik.15 gun geriye gitmis olmayalim......
Menu gayet az öz güzel olmuş :))merhaba arkadaşlar bende bugün iftarda ne yedim yazayım .
1 kase mercimek çorba , salata ,2 yk bulgur pilavı yarım dilim ekmek
Ara Meyveli soda
Yemekten 1saat sonra yarım porsiyon vanilyalı dondurma ve 5 erik
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü oldu. Ama kalorisi çok çok fazla değil.
Canim tatlı cıııııs tatlı yi birakmaya çalış hemde sahurda yemissin tatlıyi yedin uyudun oldu sana kilocuklar canim kendine ceza ver her cuma tartildiktan sonra kilo verdiysen bi o gün bi kere tatlı ye ödüllendir kendini başkada yeme benceGece 12 de jillian yaptim ama eksik hareketlerle
Sahur ;
Az peynir,haslanmis yumurta....ekmek yok..
Ama bi dilim tatli yedim sonrada....su icer yatarim artik :)
Karışmış menu biraz :) güzel canimbende dun regl oldum buraya yazdıktan sonra ogleden sonra yarım sımıt yedım bol bol su ıctım özlemısım:) aksamda ıftarda yarım kase soguk corba ve yarım gözleme yedım cok oldu sonrada ıkı dılım karpuz yedımyanı sacma sapan bır menu oldu bugunde sabah yarım kase yogurt ıcıne nesfıt koyup yedım oglen ne yerım bılmıorum:)))) ama sabah 40 dakka yurudum ıse gelırken aksamda yuruurum bu hafta spora agırlık verırım regl oldugum ıcın:)
bu jillian etkılımı kızlar ya bende baslasam ramzandan sonra:)
Zamanla rayına oturur sen iradeni bozma canim yeterkiayy iyice kötü durumdayım diyette :/
biraz geç olcak ama dün
iftarda 1 tabak sebze çorbası 3 4 kaşık bulgur pilavı 1,5 biftek
1top külahda dondurma 1 bardak çay
1 tane hurma tatlısı
sahurda rafadan 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates
:26:
biraz geç olcak ama dün
iftarda 1 tabak sebze çorbası 3 4 kaşık bulgur pilavı 1,5 biftek
1top külahda dondurma 1 bardak çay
1 tane hurma tatlısı
sahurda rafadan 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates
:26:
azala azala gidecek umarım böyleilk başta kaçtın?
Zamanla rayına oturur sen iradeni bozma canim yeterki
Tatlııı canim az da olsa Şerbetli hamur tatlısı hem kizartliyorda hic hafif bişi deil
Sanırım tatlılardan biri olmamlıydıYine de sahur menün de iftar menün de güzel
Hmm.. :/ düzeldiniz mi o zaman
yok hala aynı ramazandan oldu sanırım ya. ılık ballı limonlu su içtm iftarda kayısı yedım faydası olur umarım. şmdide form çayı içiyrum ama bakalm. ne berbat bsey yaaa kendmı okdr şiş hissedyrumki
doğru ya ramazanda 18 saat aç olunca işte , o da hep şişkinlik olur kötü yaa umarım düzelirsin faydası olur inş
Kizlar slm,......
Iftarda,corba,pataes yemegi ve az pilav...bukadar...
Bu arada yarim kilo daha verdim...yani basladgimda 11 gun once 67 idim.simdi 65 im.......
Bulundugum yerdeki tarti hassas degil 11 gundur.ama tardida azaldgim 2 kilo gorunuyor,kusurati az veya cok bilmiyorum.çok iyi vermişin yaa maşallah
Bulundugum yerdeki tarti hassas degil 11 gundur.ama tardida azaldgim 2 kilo gorunuyor,kusurati az veya cok bilmiyorum.
En azindan her ramazanda aldgim kiloyu almiyorum bu kez
Umarim sporlada sikilasiyorumdur :)
Ayyyy gaza geliyo insan valla kilo verdikce......
Seni canı yürekten tebrik ederim canim cok mutlu oldum ben bu hafta veremicem galiba hala 68.8 imKizlar slm,......
Iftarda,corba,pataes yemegi ve az pilav...bukadar...
Bu arada yarim kilo daha verdim...yani basladgimda 11 gun once 67 idim.simdi 65 im.......
İnşallah daha daha çok verirsin canim :)Bulundugum yerdeki tarti hassas degil 11 gundur.ama tardida azaldgim 2 kilo gorunuyor,kusurati az veya cok bilmiyorum.
En azindan her ramazanda aldgim kiloyu almiyorum bu kez
Umarim sporlada sikilasiyorumdur :)
Ayyyy gaza geliyo insan valla kilo verdikce......
aynen dedgn gbii kilo almysun bıde super veryosun
bnde kaç kılo verdm acabaa kabzlıktn dolayı tartya çıkp moralimi bozmak istemyruumm
spor çok farkedyo düznli yap brakma sakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?