ramazanda zayıflama

Ne güzel yaa güzel yapiyosun

Maşallah bende yedim yedim oturdum ders çalıştım

Söz söz söz canim sen baya telafi etmissin bugün :) ben bi ay geriye döndüm bence iki gün deil öyle sis hissediyorum

bekar olmanın faydası cnm evde yemeği ben yapyrum az yedn ye die tutturcak biride yok etrafmda o yüzden iyi oluyo durdurabilyrum kendmı. memlekete gıdnce hemen kilo alyrum mesela annem sagolsn:) sen neye çalşysun kpss mı

Dün iftarda 1 tabak tavuk çorbası 2 kaşık bulgur 2kaşık patlıcan yemeği
Ara da 2 top kakaolu dondurma
Sahurda da kahvalltılık 2 dilim ekmek domates peynir falan

Yarın tartılıyo muyuz

Ya banada bilgi verebilir misin almak istiyorum ama kornea veya retina (tam hatırlamıyırum) kuruluk yapıyomuş diye vazgeçirdiler beni gözlük kullanıyorum 1.5 1.25 derecsi var miyopum . Zararlıymış falan diye almadım kısaca siz almayı düşünüyo musunuz

Bende miyopum ve gozlugum var ama hic kullanmadim.hayatim zorlasiyor artik.lens detayli arastrmadan ziyade kisi gorusleri daha onemlidir.burda bikac kisiye sordum cok memnunlar...
Daha genis arastrma icin bu basligada yazayim istedim bilgisi olan varsa.
Buarada hazir numarali almisken bi kez renkli denemek istiyorum ben.kendi goz rengime cok yakin ama daha farkli.
Bilemiyorum onemli isler gerci dahada arastirayim,biseyler ogrenince sanada hzber ederim.
Umarim burdanda gorenler ozele cvb yazarda bir iki sorumu sorarim :)

Yarın tartılıyo muyuz

Evet canim yarin tartilacagiz.oruclu olanlar iftara dogru,olmayanlar sabah ac karnina tartilsinlar...aksam listeye yazarim.....

aynen bende okulda kullanan arkadaşlarıma sormuştum gayet memnun aslında çoğu fakat gözde kuruluk yapıyomuş retinayı kalınlaştırıyormuş falan diye duyunca vazgeçtim , bu arada bazı renkli lensler hiç doğal görünümü vermiyo ama göz renginize yakınsa sorun olmaz sanırım :) araştırdıktan veya aldıktan sonra benide bilgilendirirseniz sevinirim

O şişin çoğu yarına iner, 2 gün sonra barsaklardan atılınca da geriye bir şey kalmaz tatlım 2 gün dikkat et yeter ki bir ay olmasa da... biraz geriye gittiğimiz kesin bu da bize en büyü ceza zaten
Baya gittim geriye canım ben yaa kesin
bekar olmanın faydası cnm evde yemeği ben yapyrum az yedn ye die tutturcak biride yok etrafmda o yüzden iyi oluyo durdurabilyrum kendmı. memlekete gıdnce hemen kilo alyrum mesela annem sagolsn:) sen neye çalşysun kpss mı
Evde onu ye bunun da tadına bak diyorlar herşeyden yeniyo ondan sonra kpss ye hazırlanıyorum canım eylül de sınav

Yarın tartılıyo muyuz
Evet canim coooook heyecanliyim
tammamm :) inş bi 56,5 falan olurum pek sanmıyorum ama

Bende bi 68.5 olaydim bari :) :)

Bugün ki menü
Sabah
Bi dilim ekmek peynir domates üç bes patates kızartması

Öğlen disardaydim
Izgara tavuk iki dilim ekmek salata ayran

Ara
Didi :)

Akşam
Iki dilim ekmek ıspanak yemeği yarim bardak kola

Ara
Yarim dilim tatlı

Su 2 litre
Spor 40 dakka yürüyüş

Merhaba uzun zaman oldu yazmayali cok ozur dilerim . Uc gundur misafir geliyo ben de kendimi tutamiyodum. Yarim kilo aldigim icin spora basladim ebru salli 21 gun zayiflamaya . Oneriniz var mıdır? ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle oluyo dedgn gbı. ne mezunuz. bnde iki yıllık mezunum çok şükür 1.5 yıldr memurum darısı başına inşallaahh

benm ablam kullanyordu gerçi şmdi lazer yaptrdıda çok memnundu hiç bi problem yaşamdı gayet rahat

Kizlar...unutmayin yarin gun icinde kilolarinizi soyersiniz yazariz ilk haftayi...

Bizde aldik kilolari geri valla yaa kaçtı benim ipin ucu iki gündür
aynen öyle oluyo dedgn gbı. ne mezunuz. bnde iki yıllık mezunum çok şükür 1.5 yıldr memurum darısı başına inşallaahh
Bölüm harita tek. Canim inşallah olur yaa lisanslari tarihle alakasiz sorular sordular bizede yapmazlar inşallah kaç puanla atandin bölüm ne
benm ablam kullanyordu gerçi şmdi lazer yaptrdıda çok memnundu hiç bi problem yaşamdı gayet rahat
Çok ağrıdı mi lazerle cizdirme canim kardeşim de istiyorda 18 yaşında yapmazlar yasin daha küçük diyoruz illa istiyor kizlar gözlüklü beğenmiyormus :) :)
Kizlar...unutmayin yarin gun icinde kilolarinizi soyersiniz yazariz ilk haftayi...

Haftaya söylesek olmaz mi bu haftayi es gecsek :)

Ne çabuk ya ben şiştikçe şişiyorum tartıyı iyice yatağın altına itelemiş durumdayım :18:

o tarih soruları bi kitaptan komple alınmış kitap elinde olanlar standart sapmadan büyük fark atacaklar :18:

iftar kalori saydım sahurla beraber 1500 aşmayacam inşallah
dolma 430 kalori
yoğurt 40 kalori
ekmek 60 kalori
çorba 140 kalori
karpuz 60 kalori

iki litreye yakın su içtim
şimdi ara olarak yeşil çay yapıyorum

sahurdada 5 tane zeytini yağlayıp baharatlayıp limonayacam
bir dilim ekmek domates salata yumurtayla kısmetse günü tamamlamayı planlıyorum

kızlar sofra kurmayın tabak yapın eşime sofra kurup kendi tabağımı yapıp tv karşısına geçiyorum

ama hareket sıfır yürüsem çok sıcak
o elbise buraya gelecekkkkkkkkkkkk...........

diyet yapınca sürekli tek olaydım yalnız olaydım zeytinyağlı yerdim zayıflardım diye söyleniyorum
eş et ve makarna ve hamurişleri çocuk sütlü tatlılar ve kızartlar istiyo ben garibanı sebze yapsam nerdeyse kafama fırlatıyolar

Son düzenleme:

valla o sıkıntı yaaa. ya kendıne ayrı yemk yapcn kı ramazandada o olmyo zatn ama yınede dikkat etmk lazıımm

Selam kızlar. Bugün iftarda annemle canımız kahvaltı yapmak istedi Ama yediklerim iyi miydi kötü müydü emin olamadım menüme yorum yapar mısınız sizce nasıl? Yorum yaparken gün içinde tek öğün yediğimi dikkate alın ama Merak ediyorum gerçekten yorumlarınızı

İftar: 3 dilim kepek ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor), karpuz, domates, salatalık.

İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram) 1 salkım üzüm.

Kalorisi toplam 950 filan yapıyor. Ama emin olamadım... Karbonhidrat-protein dengesi iyi oldu aslında. Ama çok mu yedim acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…