Ne güzel yaa güzel yapiyosun
Maşallah bende yedim yedim oturdum ders çalıştım
Söz söz söz canim sen baya telafi etmissin bugün :) ben bi ay geriye döndüm bence iki gün deil öyle sis hissediyorum
canlarım...yarın tartılacağız bugün kaçamak yok :)
size diyorum kendim akşam yemeğe gideceğim :)
sizlere danısacağım bişey var.bu kez diyet değil.
foruma baktımda net bilgiler alamadım bu yüzden kendi konuma yazayım bari dedim.
numaralı lens kullanan veya bu konuda bilgisi olanınız varsa özelden soracağım bir iki soru varda...
umarım içimizde vardır lens kullanan :)
Ya banada bilgi verebilir misin almak istiyorum ama kornea veya retina (tam hatırlamıyırum) kuruluk yapıyomuş diye vazgeçirdiler beni gözlük kullanıyorum 1.5 1.25 derecsi var miyopum . Zararlıymış falan diye almadım kısaca siz almayı düşünüyo musunuz
Dün iftarda 1 tabak tavuk çorbası 2 kaşık bulgur 2kaşık patlıcan yemeği
Ara da 2 top kakaolu dondurma
Sahurda da kahvalltılık 2 dilim ekmek domates peynir falan
Yarın tartılıyo muyuz
Bende miyopum ve gozlugum var ama hic kullanmadim.hayatim zorlasiyor artik.lens detayli arastrmadan ziyade kisi gorusleri daha onemlidir.burda bikac kisiye sordum cok memnunlar...
Daha genis arastrma icin bu basligada yazayim istedim bilgisi olan varsa.
Buarada hazir numarali almisken bi kez renkli denemek istiyorum ben.kendi goz rengime cok yakin ama daha farkli.
Bilemiyorum onemli isler gerci dahada arastirayim,biseyler ogrenince sanada hzber ederim.
Umarim burdanda gorenler ozele cvb yazarda bir iki sorumu sorarim :)
Evet canim yarin tartilacagiz.oruclu olanlar iftara dogru,olmayanlar sabah ac karnina tartilsinlar...aksam listeye yazarim.....
Baya gittim geriye canım ben yaa kesinO şişin çoğu yarına iner, 2 gün sonra barsaklardan atılınca da geriye bir şey kalmaz tatlım 2 gün dikkat et yeter kibir ay olmasa da... biraz geriye gittiğimiz kesin bu da bize en büyü ceza zaten
Evde onu ye bunun da tadına bak diyorlar herşeyden yeniyo ondan sonrabekar olmanın faydası cnm evde yemeği ben yapyrum az yedn ye die tutturcak biride yok etrafmda o yüzden iyi oluyo durdurabilyrum kendmı. memlekete gıdnce hemen kilo alyrum mesela annem sagolsn:) sen neye çalşysun kpss mı
Evet canim coooook heyecanliyimDün iftarda 1 tabak tavuk çorbası 2 kaşık bulgur 2kaşık patlıcan yemeği
Ara da 2 top kakaolu dondurma
Sahurda da kahvalltılık 2 dilim ekmek domates peynir falan
Yarın tartılıyo muyuz
tammamm :) inş bi 56,5 falan olurum pek sanmıyorum ama
Baya gittim geriye canım ben yaa kesin
Evde onu ye bunun da tadına bak diyorlar herşeyden yeniyo ondan sonrakpss ye hazırlanıyorum canım eylül de sınav
Evet canim coooook heyecanliyim
Bende bi 68.5 olaydim bari :) :)
Bende miyopum ve gozlugum var ama hic kullanmadim.hayatim zorlasiyor artik.lens detayli arastrmadan ziyade kisi gorusleri daha onemlidir.burda bikac kisiye sordum cok memnunlar...
Daha genis arastrma icin bu basligada yazayim istedim bilgisi olan varsa.
Buarada hazir numarali almisken bi kez renkli denemek istiyorum ben.kendi goz rengime cok yakin ama daha farkli.
Bilemiyorum onemli isler gerci dahada arastirayim,biseyler ogrenince sanada hzber ederim.
Umarim burdanda gorenler ozele cvb yazarda bir iki sorumu sorarim :)
Bizde aldik kilolari geri valla yaa kaçtı benim ipin ucu iki gündürMerhaba uzun zaman oldu yazmayali cok ozur dilerim . Uc gundur misafir geliyo ben de kendimi tutamiyodum. Yarim kilo aldigim icin spora basladim ebru salli 21 gun zayiflamaya . Oneriniz var mıdır? ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bölüm harita tek. Canim inşallah olur yaa lisanslari tarihle alakasiz sorular sordular bizede yapmazlar inşallah kaç puanla atandin bölüm neaynen öyle oluyo dedgn gbı. ne mezunuz. bnde iki yıllık mezunum çok şükür 1.5 yıldr memurum darısı başına inşallaahh
Çok ağrıdı mi lazerle cizdirme canim kardeşim de istiyorda 18 yaşında yapmazlar yasin daha küçük diyoruz illa istiyor kizlar gözlüklü beğenmiyormus :) :)benm ablam kullanyordu gerçi şmdi lazer yaptrdıda çok memnundu hiç bi problem yaşamdı gayet rahat
Kizlar...unutmayin yarin gun icinde kilolarinizi soyersiniz yazariz ilk haftayi...
Kizlar...unutmayin yarin gun icinde kilolarinizi soyersiniz yazariz ilk haftayi...
Bizde aldik kilolari geri valla yaa kaçtı benim ipin ucu iki gündür
Bölüm harita tek. Canim inşallah olur yaa lisanslari tarihle alakasiz sorular sordular bizede yapmazlar inşallah kaç puanla atandin bölüm ne
Çok ağrıdı mi lazerle cizdirme canim kardeşim de istiyorda 18 yaşında yapmazlar yasin daha küçük diyoruz illa istiyor kizlar gözlüklü beğenmiyormus :) :)
Haftaya söylesek olmaz mi bu haftayi es gecsek :)
bekar olmanın faydası cnm evde yemeği ben yapyrum az yedn ye die tutturcak biride yok etrafmda o yüzden iyi oluyo durdurabilyrum kendmı. memlekete gıdnce hemen kilo alyrum mesela annem sagolsn:) sen neye çalşysun kpss mı
Bizde aldik kilolari geri valla yaa kaçtı benim ipin ucu iki gündür
Bölüm harita tek. Canim inşallah olur yaa lisanslari tarihle alakasiz sorular sordular bizede yapmazlar inşallah kaç puanla atandin bölüm ne
Çok ağrıdı mi lazerle cizdirme canim kardeşim de istiyorda 18 yaşında yapmazlar yasin daha küçük diyoruz illa istiyor kizlar gözlüklü beğenmiyormus :) :)
harıtada çok zor atanmyo sanrm ya. eczacı teknikerlgı bitrdım ben bilndk bi bölm degl. 80le atanmştım
yok cnm öyle çok ağrmadı çok uzun sürmedi zatn ve benm ablamda miyop ve astıgmat vrdı ona ragmen bseyı kalmdı. sadece bir gün agrısı oldu ışıga çıkmadı bakamdı okdr snra gayet rahattaı bir hafta faln gözü kanlandı braz onun dışnda bi sıkntısı yoktu
diyet yapınca sürekli tek olaydım yalnız olaydım zeytinyağlı yerdim zayıflardım diye söyleniyorum
eş et ve makarna ve hamurişleri çocuk sütlü tatlılar ve kızartlar istiyo ben garibanı sebze yapsam nerdeyse kafama fırlatıyolar
Evet canim coooook heyecanliyim
Bende bi 68.5 olaydim bari :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?