- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.189
- 698
jillianda level1 bitti bugüün bakalm yarn 2ye başlyoruumm
Agrilarin gectimi hala kas agrisi oluyormu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy su yemek duzenine dikkat eden,dengeleyen,kahvenin yaninda bir kurabiyeyle duran,tatli verildginde yarisini yeyip durabilen insanlara hayranimmmm...
Ne var bende tatli sevmesem,kalorisiz yiyecekleri sevsem.
telafı edersin sen yaaa bozma moralinii
Bugün benimde menümu yazacak yüzüm yok çok kaçırdımmoralim çok bozuk dayanamadim ya bide yemicem diyorum niye ısrar ediyorlar anlamiyorum cok cok yedim cok
Ne güzel yaa güzel yapiyosunteşekkür ederiim. çok fazla yıyemyrum ya tek yemek yıyorm fazlasnı mıdem almyo günlk bi çeşit yemk yapyrum ıyı oluyo
Maşallah bende yedim yedim oturdum ders çalıştımjillianda level1 bitti bugüün bakalm yarn 2ye başlyoruumm
Ay keşke ben de tatlıları sevmesem yaa ama bayılıyorum ne yazık kiGerçi görmesem çok aklıma gelmez görünce dayanamıyorum. Ama keşke hiç görmesem. Ya da keşke her şey bu kadar ulaşılabilir olmasa, mesela 100 yıl önceki gibi filan...
İnşallah tatlım :26:
Berbaer telafi edelim canım ben bugün telafi etmeye çalıştım sen de yarın telafi etmeye çalış. 2 gün geriye gittik ama... Bir daha bir hafta bize kaçamak yok lütfen
Bugün yediklerim:
İftarda:
1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 avuç antep fıstığı (tuzsuz)
Kavun, karpuz
1 kase yoğurt
Şimdi: Sütlü kahve.
Sizce biraz telafi etmiş miyim kızlar :26:
Ne güzel yaa güzel yapiyosun
Maşallah bende yedim yedim oturdum ders çalıştım
Söz söz söz canim sen baya telafi etmissin bugün :) ben bi ay geriye döndüm bence iki gün deil öyle sis hissediyorum
Berbaer telafi edelim canım ben bugün telafi etmeye çalıştım sen de yarın telafi etmeye çalış. 2 gün geriye gittik ama... Bir daha bir hafta bize kaçamak yok lütfen
Bugün yediklerim:
İftarda:
1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 avuç antep fıstığı (tuzsuz)
Kavun, karpuz
1 kase yoğurt
Şimdi: Sütlü kahve.
Sizce biraz telafi etmiş miyim kızlar :26:
iyi geceler arkadaşlar ,
geç olsada iftar menüm
1 kase tarhana çorba
1 porsiyon közlenmiş patlıcan-biber salatası (zeytinyağı ve maydonoz ile)
yarım dilim ekmek
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi
1.5 lt kadar su içtim sanırım bugün. İftardan sonra 2 km yürüyüş yaptım. Yürüyüşten sonra limonlu soda içtim.
Bence iftar yemeğinde telafi etmişsin. Fakat sonradan yediğin kavunla karpuz çok fazla değildi umarım . Kavunla karpuz şekerli meyveler umarım yoğurtlla dengelemişsindir.
Bugun iki kabak dolma ( yariya boluk yani bi tane ) bi kase yogurt iki yk pure bi dilim ekmek
Ara cilek kiraz seftali corba kasesi kadar sonra komsu kahveye cagirdi sekersiz kahve bi kurabiye ufak dilim karpuz bugun hic verimli olmadi yurudugum bosa gitti
Sahuru cok ufak yapicam ins
mrb.yanlış yeremi actım konuyu bilemedim.hiç bir ramazanda kilo vermişliğim yok ama bu sene en az 3,4 kilo vermeliyim.aslında imkansız gibi gelmiyor.yeterki iftarda ve sahurda bir daha yiyecek bulamayacak gibi yemeyim ve gece aklıma geldikçe su içeyim.
neyse düşüncelerim var da uygulamaya yine koyamazsam olmaz bu sene...beni gaza getirecek biri veya bişey yok.bu bende bitecek olsada birileryle zayıflasam fena olmaz.siteye sık giriyorum,büyük ölçüde müsaitimde ramazanda.bana arkadaş olacak kimse varmıdır?
Hg.biz 15 gundur buradayiz.ben yaklasik 2 kg verdim ama ramazan zorcanım bende böle bi topik arıyorum tatile gitmeme 20 gün kaldı ve benim 15 kilo fazlalılığım varrrtakipdeyiiim
Hg.biz 15 gundur buradayiz.ben yaklasik 2 kg verdim ama ramazan zor
Gecen cuma tartilip liste yaptik.2 gun sonra cuma yine tartilacagiz
Gun icerisindede ne yaptgimizi,ne yedgimizi yaziyoruz...
aynen gerçekten ramazan zor canım insan kendini tutamayıp yiyo bide cabuk tıkanıyorr bende yazarım
sahurda 2 tane sigara böreği ve tarhana çorbası bi dilimde karpuz yedim bi bardakda ayrannn
ayyyy çok yemişim galibaa
Yok canim cok yememissinde bu diyet dedikleri sey hamur isi,kola,ekmek ve tatliyi hic affetmiyor...
Bu hafta yarim veya 1 kilo verdim ama dun dolma,kola ve dondrma yedim.hemen eski kiloya dinmusum sanki...cok nankor bir is....poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?