ramazanda zayıflama

Agrilarin gectimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy su yemek duzenine dikkat eden,dengeleyen,kahvenin yaninda bir kurabiyeyle duran,tatli verildginde yarisini yeyip durabilen insanlara hayranimmmm...
Ne var bende tatli sevmesem,kalorisiz yiyecekleri sevsem.

Ay keşke ben de tatlıları sevmesem yaa ama bayılıyorum ne yazık ki Gerçi görmesem çok aklıma gelmez görünce dayanamıyorum. Ama keşke hiç görmesem. Ya da keşke her şey bu kadar ulaşılabilir olmasa, mesela 100 yıl önceki gibi filan...

telafı edersin sen yaaa bozma moralinii

İnşallah tatlım :26:

Bugün benimde menümu yazacak yüzüm yok çok kaçırdım moralim çok bozuk dayanamadim ya bide yemicem diyorum niye ısrar ediyorlar anlamiyorum cok cok yedim cok

Berbaer telafi edelim canım ben bugün telafi etmeye çalıştım sen de yarın telafi etmeye çalış. 2 gün geriye gittik ama... Bir daha bir hafta bize kaçamak yok lütfen

Bugün yediklerim:

İftarda:

1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

1 avuç antep fıstığı (tuzsuz)
Kavun, karpuz
1 kase yoğurt

Şimdi: Sütlü kahve.

Sizce biraz telafi etmiş miyim kızlar :26:

teşekkür ederiim. çok fazla yıyemyrum ya tek yemek yıyorm fazlasnı mıdem almyo günlk bi çeşit yemk yapyrum ıyı oluyo
Ne güzel yaa güzel yapiyosun
jillianda level1 bitti bugüün bakalm yarn 2ye başlyoruumm
Maşallah bende yedim yedim oturdum ders çalıştım

Söz söz söz canim sen baya telafi etmissin bugün :) ben bi ay geriye döndüm bence iki gün deil öyle sis hissediyorum

Ne güzel yaa güzel yapiyosun

Maşallah bende yedim yedim oturdum ders çalıştım

Söz söz söz canim sen baya telafi etmissin bugün :) ben bi ay geriye döndüm bence iki gün deil öyle sis hissediyorum

O şişin çoğu yarına iner, 2 gün sonra barsaklardan atılınca da geriye bir şey kalmaz tatlım 2 gün dikkat et yeter ki bir ay olmasa da... biraz geriye gittiğimiz kesin bu da bize en büyü ceza zaten

iyi geceler arkadaşlar ,

geç olsada iftar menüm

1 kase tarhana çorba
1 porsiyon közlenmiş patlıcan-biber salatası (zeytinyağı ve maydonoz ile)
yarım dilim ekmek

Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi

1.5 lt kadar su içtim sanırım bugün. İftardan sonra 2 km yürüyüş yaptım. Yürüyüşten sonra limonlu soda içtim.

Bence iftar yemeğinde telafi etmişsin . Fakat sonradan yediğin kavunla karpuz çok fazla değildi umarım . Kavunla karpuz şekerli meyveler umarım yoğurtlla dengelemişsindir.

Bugun iki kabak dolma ( yariya boluk yani bi tane ) bi kase yogurt iki yk pure bi dilim ekmek
Ara cilek kiraz seftali corba kasesi kadar sonra komsu kahveye cagirdi sekersiz kahve bi kurabiye ufak dilim karpuz bugun hic verimli olmadi yurudugum bosa gitti
Sahuru cok ufak yapicam ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence iftar yemeğinde telafi etmişsin . Fakat sonradan yediğin kavunla karpuz çok fazla değildi umarım . Kavunla karpuz şekerli meyveler umarım yoğurtlla dengelemişsindir.

Hayır canım, hani üçgen üçgen kesiyoruz ya lokmalık. 5-6 kavun 5-6 da karpuz yedim o üçgen dilimlerden :) Bir de ben sahur yapmıyorum sadece iftar ve iki saat sonrasında bir şeyler yiyorum. O yüzden protein açığını 2 kase yoğurtla kapamaya çalıştım.

Senin de menün harika bu arada çok hafif :))

Tatlım sadece kurabiye için diyorsan... Tek bir kurabiyeden bir şey olmaz bence bozma moralini. Çok ufak bir kaçamak o :26:

Ramazan'da zayıflamak mı istiyorsunuz dediğimi yapın fazla kilodan arının sahurda iftarda ekmek yok herşey yiyin iftardan sonra sahura doğru üç litre su için sonra fit ve göbeksiz çok hoş bir vücut sizleri bekliyor 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende böle bi topik arıyorum tatile gitmeme 20 gün kaldı ve benim 15 kilo fazlalılığım varrr takipdeyiiim

canım bende böle bi topik arıyorum tatile gitmeme 20 gün kaldı ve benim 15 kilo fazlalılığım varrr takipdeyiiim
Hg.biz 15 gundur buradayiz.ben yaklasik 2 kg verdim ama ramazan zor
Gecen cuma tartilip liste yaptik.2 gun sonra cuma yine tartilacagiz
Gun icerisindede ne yaptgimizi,ne yedgimizi yaziyoruz...

Kizlar...iftarda ;
Su,corba,yaprak sarmasi,borek ve kola...
Yani anlayacaginiz coook yedim.
Ve en kotusu 2,3 gundur hic spor yapmak aklima bile gelmiyo...
Sanirim ramazanin ortalarina geldgimiz su gunlerde sizde bende abartmaya ve salmaya basladik.
Tekrar bi gaza gelip silkelenmemiz gerekiyor.cuma tartilmayada az kalmisken su 2 gune dikkat edelim...
Ben sanirim yarinda spor yapamayacagim.yemege dikkat edeyim bari...offffff...

bi sorum olucak benim gibi karpuz hastası varmı aranızda yada karpuz kilo yaparmı ben sahurda bir dilim karpuz yiyorum oda bi tabak çıkıyor kepekli ekmekle dogrumu yapıyorum emin degilim kilo problemim yok 50 kiloyum bi kaç kg daha vermek istiyorum

canlarım...yarın tartılacağız bugün kaçamak yok :)
size diyorum kendim akşam yemeğe gideceğim :)

sizlere danısacağım bişey var.bu kez diyet değil.
foruma baktımda net bilgiler alamadım bu yüzden kendi konuma yazayım bari dedim.
numaralı lens kullanan veya bu konuda bilgisi olanınız varsa özelden soracağım bir iki soru varda...
umarım içimizde vardır lens kullanan :)

Hg.biz 15 gundur buradayiz.ben yaklasik 2 kg verdim ama ramazan zor
Gecen cuma tartilip liste yaptik.2 gun sonra cuma yine tartilacagiz
Gun icerisindede ne yaptgimizi,ne yedgimizi yaziyoruz...

aynen gerçekten ramazan zor canım insan kendini tutamayıp yiyo bide cabuk tıkanıyorr bende yazarım
sahurda 2 tane sigara böreği ve tarhana çorbası bi dilimde karpuz yedim bi bardakda ayrannn
ayyyy çok yemişim galibaa

Yok canim cok yememissinde bu diyet dedikleri sey hamur isi,kola,ekmek ve tatliyi hic affetmiyor...
Bu hafta yarim veya 1 kilo verdim ama dun dolma,kola ve dondrma yedim.hemen eski kiloya dinmusum sanki...cok nankor bir is....poffff

Yok canim cok yememissinde bu diyet dedikleri sey hamur isi,kola,ekmek ve tatliyi hic affetmiyor...
Bu hafta yarim veya 1 kilo verdim ama dun dolma,kola ve dondrma yedim.hemen eski kiloya dinmusum sanki...cok nankor bir is....poffff

evet canım haklısın ama ramazanda insanın canı hersey istiyo sofrada mutlaka tatlı oluyo ye ye diye sana bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…