evde olunca bende tutamıyorum bi tane atıyorum ağzıma yoksa aklım kalıyor menün güzel ızgara pek kilo aldırmıyo sanırım
evet canm
haftaya gidicem sanırım söktürücü vericek muayeneside 180 tl mubareğin acaba devletemi gitsem onunda şimdiden randevu almam lazım
kilo alma diyeti yapıyorsan süpeeer menü olmuş
darısı banaayyy cok özledm yemek yemeyııı
Ama sen çok güzel olduğun için kilon o kadar sırıtmıyorki cnm
ayy çok tesekkur ederim canımm sen beni bide zayıflıym gör
Heyecanla bekliyorum
sana bırsey söylımmı kıymalı makarna yemeyı cok ama cok özledmmm
Kuzum iftarda sadece kıymalı makarna yesen bi sakıncası olurmuki :26:
Püf Noktaları neler canim varmi önemli seyler cok okuyamadim kitabi
afıyet olsn canm ben de bugun 1 kase yanı 2 kepce tavuklu sehrıye corbası 1 tane kucuk tacuk butu ızgara 2 kase cacık 3 lıtre su yarım bardak zero kola 1kahve 1 bardak cay 1 tane tulumba tatlısı az sekerlıtutamadm canm cok ıstedı komsumda tatlı yapmıs kendımı zor utuyorm yaaa
ben bu sorunun cevabını bılmıyorum uzmanlar cevaplasınn
Tatlım püf noktası rakamları aşmamak. Başta hesaplamak zor olabiliyor ama sonra alışıyorsun ve yediğin şeyi ortalama olarak rakama döküyorsun. Bir de önemli bir nokta var eğer bir gün kaçamak yaptıysan ertesi gün et ve tahılı azaltıp süt grubunu artırırsan kaçamağı daha iyi tolere edersin. Kitabın en sonlarına doğru ayça kaya bunu açıklıyor.
Senin de menün güzelmiş tatlım, bir tek tulumba tatlısı olmamış ama o da az şekerliymiş. Bir şey olmaz çünkü onun dışında karbonhidrat alımın çok az olmuş dengelemiştir o. Bugün menün gayet güzel
Aman yaw gençsin yakarsın ye gitsin dicem ama öyle demeyle olmuyor
Erkenden önlemini almak lazım yaş ilerledikce kilo bermek zor
Bende evde yapicam bakalimahh canm bende spor yapamıyorm ama bugun oruc oruc tam bır saat durmaadan ev temızledm ıste o ama söz verdm kendıme bayramdan sonra spora yazılacam
Tatlım püf noktası rakamları aşmamak. Başta hesaplamak zor olabiliyor ama sonra alışıyorsun ve yediğin şeyi ortalama olarak rakama döküyorsun. Bir de önemli bir nokta var eğer bir gün kaçamak yaptıysan ertesi gün et ve tahılı azaltıp süt grubunu artırırsan kaçamağı daha iyi tolere edersin. Kitabın en sonlarına doğru ayça kaya bunu açıklıyor.
Senin de menün güzelmiş tatlım, bir tek tulumba tatlısı olmamış ama o da az şekerliymiş. Bir şey olmaz çünkü onun dışında karbonhidrat alımın çok az olmuş dengelemiştir o. Bugün menün gayet güzel
Hic bakmiyormusn kilona hafta ici canim...
Bisey soracagim ben hic hayatimda sahursuz oruc tutmadim,bayilirmisim gibi gelir hep,durulabiliyirmu sahursuz,oyle mi denesem birde
günaydın herkese hayırlı cumalar...
geçen hafta : 59.4 kg
bu hafta :58.8 kg dun aksam ıftar oncesıı tartıldım
giden :600gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?