Evet sahurda azda olsa bir iki sey ye yine de bence.iftar guzel canim.spor da yap bakemmmSelamm kizlarr herkese merhabaa ilk menumude paylasayimm
Sahurda sadece su içtim cünkü göbeğim çok cikmisdi ve moralim bozuldu bende kendimi ac birakdim biliyorum güzel bi yöntem ddeğil ama neyse
İftarda 1lahmacun 1tabak bol porsiyon salata 1bardak ayran bol bol da su içtim
Eleştirilerinizi yapin bakemm
Sagol cnm.iyiyim simdi...
Çok geçmiş olsun@Asena87
Ben bugun yedıklerımı paylaşmasam olur mu
a Ewet fazla goremiyorum bebegim var bu aralar beni cok zorluyo :) okuyorum aslinda yazdiklarinizi bu aksam davetteydim biraz fazla kacirdim sahur yapmicm o yizdenYarin listeyi guncellerim canim.
Sahurun guzelmiste iftari abartmissin evet canim...umarim bunlari biraz yakma imkanin olmistur...
C cukulataaskina cnm fazla yazmiyorsun gruba galiba sık girmiyormusun...
Tesekkurler ewet bu konuyu hep unutuyorjm dikate alicam canm saolMetabolizma acken calismaz. Tamam simdi ramazan ancak daha sonrasında vucudunuzu ac birakmayin. Az az yemek lazim. Yoksa yemek yemege basladiginoz gibi o kilolalr geri geliyor. Kalori hesabiyla zayiflamak en guzeli. Dedigim gibi 2 yil once 15 kilo verdim ve bu kalori hesabiyla oldu. Tavsiye ederim
| İSİM | YAŞ | BOY | 1.HF | 2.HF | 3.HF | 4.HF( |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ASENA87 | 28 | 162 | 66.5 | 65.7 | . | . |
| USRİYUSRA | 31 | 155 | 70 | 68.9 | . | . |
| SEVİLAH | 25 | 156 | 58.7 | . | . | . |
| TOM RAİDER | 27 | 172 | 65.5 | 64.1 | . | . |
| PEMBE HAYALLERR | 20 | 158 | 63 | . | . | . |
| DEPİEDRA | . | . | . | 63.8 | . | . |
| CUPCAKE89 | 27 | 158 | 53 | 52.2 | . | . |
| CUKULATA ASKİNA | 27 | 158 | 74 | 73 | . | . |
| SEKERİMM | 27 | 155 | . | 62 | . | . |
| BURCAK41 | 19 | 160 | 52 | . | . | . |
haklısın benimde kalmıyor ya da zor geliyor.ama hedeflerimize ulaşamayacağız böyle giderse...İftardan sonra pek takatin kalmiyoki nasillspor yapim canim hic spor yapmak istemiyo
kaçamak kaçırmak vs yok kızlar.....dikkat...Y
a Ewet fazla goremiyorum bebegim var bu aralar beni cok zorluyo :) okuyorum aslinda yazdiklarinizi bu aksam davetteydim biraz fazla kacirdim sahur yapmicm o yizden
afiyet olsun canım güzel olmuş görünene bakılırsa kaçamakta yok...Bendün oruç tutmadım o yüzden sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ... Öğlen 5 kaşık nohut ekmeksiz ve yoğurt akşam sahan köfte salata herse az meyve
iyi sayılırım canım sağol...ama oruç tutamadım bugün...asena87 canim gecmişsin iyimisin simdi?
Ben dün oruc tutmadim.yediklerim yarim kasarli tost,6tek köfte,salata,biraz patates kizartmasi ceyrek simit,yarim porsiyon tel kadayif,dondurma,4bardak ayran.sahur tek hur ma yine canlarim
cuma günleri akşama doğru yapılıyor oruçluysan...değilsen sabahtan tartılabilirsin.asena87 canim kilo bildirimi ne zaman yapiliyo
Eksik bilgim varda sen ikinci haftayi doldurmami istemissin ama bnm ilk haftam nasil olacak bide bugün tartildim 62.2cuma günleri akşama doğru yapılıyor oruçluysan...değilsen sabahtan tartılabilirsin.
tabloda eksik b,ilgin varsa bugunde tartılıp söyleyebilirsin.
Olsun canim geri kendini topla önemli olan istikrarini bozmamakkizlar ben geldim kusura bakmayin yogunluktan yazaadim napiyosunuz bakalim nasil giiyor ben buara biraz fazla kaciriyorum 2 gundur iftarda of en kisa zamanda desteginizle toparlanicam
Ilk hafta bizle degildin.bu 2.hafta basladigini gosterir sıkıntı yok yani canim.Benim ikinci haftam degil ilk haftam ikinci hafta yerim bos kalacak yanlis anlasilma olmasin yeni katildim :) kusura bakmayin baska sorunlar var onlarla ugrasiyorum. Bir de bir dersim alttan kaldi yaz okulu alsam mi onu düşünüyorum
Sende 2.hafta yani bu hafta sonu basladiysan suanki kilonu 2.sutuna yazariz.Eksik bilgim varda sen ikinci haftayi doldurmami istemissin ama bnm ilk haftam nasil olacak bide bugün tartildim 62.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?