- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Ay hadi hayirlisi bol eksikli tablo olur inşallah bide kizlar iftarda kolaya saldirmamak iiçin kendinizi nasil tutuyosunuz bn direk kolaya saldiriyorum
İSİM YAŞ BOY BASL. 1.HF 2.HF 3.HF( ASENA87 28 162 66.5 65.7 . . USRİYUSRA 31 155 70 68.9 . . SEVİLAH 25 156 58.7 . . . TOM RAİDER 27 172 65.5 64.1 . . PEMBE HAYALLERR 20 158 63 62.2 . . DEPİEDRA . . . 63.8 . . CUPCAKE89 27 158 53 52.2 . . CUKULATA ASKİNA 27 158 74 73 . . SEKERİMM 27 155 . 62 . . BURCAK41 19 160 52 . . .
Sknti degilcanim yapmasanda olur.adi ceza ama kotu manada degil tabi...asena87 canım yazmıştım ama görmemişsin demek ki 57.9 du kilom hatta ceza yemiştim ama bu aralar çok yoğun durumlar annemin ayağı kırıldı sürekli ona gidip geliyorum iftarlarını hazırlıyorum bebeğimde 10 aylık bi yandan da onla uğraşıyorum o yüzden henüz cezayı yerine getiremedim ve süreklide giremiyorum idare edin beni kızlar
Sahura ragmen az yemissin iftarida....afiyet olsunSelamm kizlarr 13haziran pazartesi menüm
Sahurda niye birşey yemedimsu icdim sadece iftarda 1 tabak patlican yemeği yarim bardak kolave tabiki bol bol su
Afiyetler olsun valla guzel gidiyorsunuz....İftar ve sonrasi: corba
Birazcik bezelye
Salata
Dut
Sade turk kahvesisi
Seftali
Sekersiz cay
Sade soda
Su
aynen canim istikrar kararlilik bittiyse kilolar geliyor iki gundur bi tuhafim insallah kudurmam:)Olsun canim geri kendini topla önemli olan istikrarini bozmamak
Kızlar iftarda yemege davetliydim ama cok kacirmadigimi dusunuyorum yine de.
1kase corba
1adet gül böregi
1adet firinda but
Biraz firinda patates
1kemalpasa ve yaninda az dondurma
Sade türk kahvesi
Sade soda
Yesilcay
Sahur:1 hurma,1 etiform
Amaaaa cok degil kiii ben bunun normalda 3 katini yiyorum abartmiyorum gercektentom raider hahahha o boy ve kilon olmasa kızarım ha :)
daha başka ne yiyeblirdin ki :) iyi yemişsin iyiiii....sahuru naptın peki...
benim metabolizmadan heralde ozaman...çünkü ben bunları normaldede yemiyorum sürekli bi dikkat eder haldeyim...yinede kiloluyum...dediğin gibi yesem hemen 5 kilo alıyorum...Amaaaa cok degil kiii ben bunun normalda 3 katini yiyorum abartmiyorum gercektensahurda 1hurma ve 1tanecik etiform yedim canim
Yediklerin güzel canin bir abartma yokdün oruçlu değildim biliyorsunuz...akşam 17.00 gibi cok hafif kahvaltılık....
sahurdada 01.30 gibi daha hafif bi kahvaltılıkkkkk....
gün içinde 2 lt su içmişimdir.maydanoz kürünüde 2 kaşık yoğurtla yedim sahurda.
şu an eksiğim:baklagil tüketmiyor olmam ve karnımda bir şişlik hissi ayrıca spor yapmamam.....
benimde işim hareketsiz,evdende arabayla gidiyorum...ve üşengecim...evde de öyle harıl harıl iş yapmam,tekim ya birde...üşengeçlikten bazen koltuktan saatlerce kalkmam...Canim benim yememe gore kilom normal aslinda cunku tatli,patates kizartmasi,cips,cerez,pasta,cikolata..bunlar cok tukettigim seyler.kilo almiyorum bunlari tuketirken ama tabi veremiyorum da.tek avantajim ekmek yememem.yani kendimi tutmuyorum yememek icin zaten sevmiyorum.bir de sanirim cok su tüketmem.bu da zorla degil cok susayan bir insanim.3litreye yakin iciyorum zaten.dezavantajlarimdan biri de hareketsiz olmam.meslegim geregi de cok hareket etmiyorum.evde ev islerini yapiyorum ama bayaa bayyaa spor yapmak gerekiyor kilo verebilmek icin.boyle iste canim benim durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?