Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Saçı dinlendirme durumu nasıl oluyo? Yani kaç hafta yapıp kaç hafta beklicez?
8hafta boyunca haftada bir sinameki yapıyoruz canım daha sonra 2hafta filan ara deniyor ama kesinlikle 1aydan az olmamalı dinlendirme süresi aksi takdirde 2.turdan verim alınmıyor

yani illaki düzenli yapmaya gerek yok, büyüyen fazda ister haftada 1 ister haftada 2 yapın yada daha çok. küçülen fazda ise yapmayın. tur mur diye kafanıza takmayın derim , büyüyen fazda uygulayıp küçülen fazda bırakın daha çok etkili olacaktır. 8 hafta yapıyosunuz bunun yaklaşık en kötü ihtimal 10 günü küçülen faz oluyor. Küçülen fazda yapılan saç bakımları saçı uzatmaz sadece güçlendirir

Güçlensin zararı olmaz ya :)

iyide canım adet vs de giriyor işin içine bu konuda ayın fazını beklersek daha çok uğraştırır bizi o yüzden tekdüzen haftada 1yapmak bana en mantıklısı geliyor

iyide canım adet vs de giriyor işin içine bu konuda ayın fazını beklersek daha çok uğraştırır bizi o yüzden tekdüzen haftada 1yapmak bana en mantıklısı geliyor

ay ile yaşam başlığını boşuna mı açtım ben faz dediğin 14 gün büyüyen faz, 1 gün dolunay, 14 gün küçülen faz, 1 gün de yeniay sadece uygulamak oldukça basit. yada ben çok mu yetenekliyim

valla 3aydır her hafta usanmadan yaptım etkisinide aldım canım ayın illaki etkisi vardır bunu epilasyon konusunda görüyoruz ama bi insan kendine iyi geleni biliyorsa zaten yeterince yol katetmiş demektir mesela ayın saç konusunda hiçbir yararını göremedim ben günlerine uyduğum halde..ona rağmen diğer zamanlarda daha çok sonuç aldım nerdeyse 2kat uzadı sinamekiyi vs ne zaman yapsam sonuç bu bu da benim yeteneğim galiba

Bir kayboluyorum coşuyorsunuz yaa takip edemiyorum :)) vize haftam yaklaşıyor ondan giremiyorum pek epilasyon zamanıııı !!! atlamamak gerekkk şu ders çalışma isteğimde gelse çok iyi olcak

ayın her yönden etkisi var, fakat psikolojik olarakta buna inanmak gerek. nasıl ki doktorlar tedavinin yanı sıra psikolojik destekte veriyorlar, veya ailelere dua nın etkisini bilinçlendiriyorlar, ve durumu kötü hastalara moralin ve iyi düşüncenin de yardımının olduğunu belirtiyorlar. İşte hayatta herşey böyle. Bu bilgileri uygularken "muhteşem olacak herşey, şifa senden YARABBİM" demek gerekiyor

benim inancım tamdır çok şükür o yüzden ne yaparsam yaradığını düşünerek yaparım herkese de tavsiye ederim zaten o yüzden saç bakımı konusunda ayın fazına takılmadım eğer aa olmadı yanlış günde yaptım bak bi çuval incir berbat oldu deseydim bitmişti bu iş çoktan ama kozmikbakıma göre yapsam da yapmasam da hep iyi olacağına inandım ondan faydasını da gördüm..kaldıki bugüne kadar ayın etkili olduğunu bilmeden de yapıyoduk bişileri o zamanda hem inançtan hem de kullanılan malzemelerin etkisinden saçımız uzuyodu..sağlık huzur ve temiz kalp veren Allaha şükürler olsun ne diyelim

bnmde belimdeydi, kesildi... ben priorin alıp içicem vitamin istersen bi araştır.

canım bence priorin kullanma ben yıllar önce hem hapını hem şampuanını kullanmıştım ve başımda çıkması gerekenler vücudumun muhtelif bölgelerinde çıktı mesela benim belimde tüy bile yoktu ama orası da kıllandı ve hiç memnun kalmadım ama yine de sen bilirsin tabi

Biliyorum biliyorum konumuzla ilgisi yokk ama paylaşmak istedm sizlerle. ben bunu aldım bir deniyeyim diyorum bugünn kızlarrr

bir de maya içenler var saç uzasın diye, halbu ki bu tüylerinizide uzatıyor unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…