8hafta boyunca haftada bir sinameki yapıyoruz canım daha sonra 2hafta filan ara deniyor ama kesinlikle 1aydan az olmamalı dinlendirme süresi aksi takdirde 2.turdan verim alınmıyorSaçı dinlendirme durumu nasıl oluyo? Yani kaç hafta yapıp kaç hafta beklicez?
yani illaki düzenli yapmaya gerek yok, büyüyen fazda ister haftada 1 ister haftada 2 yapın yada daha çok. küçülen fazda ise yapmayın. tur mur diye kafanıza takmayın derim , büyüyen fazda uygulayıp küçülen fazda bırakın daha çok etkili olacaktır. 8 hafta yapıyosunuz bunun yaklaşık en kötü ihtimal 10 günü küçülen faz oluyor. Küçülen fazda yapılan saç bakımları saçı uzatmaz sadece güçlendirir
Güçlensin zararı olmaz ya :)
turplu su hem uzatıp hem güçlendiriyor, sinemeki güzel uzatıyor fakat güçlendiriyor mu onu bilmiyorum:44:
iyide canım adet vs de giriyor işin içine bu konuda ayın fazını beklersek daha çok uğraştırır bizi o yüzden tekdüzen haftada 1yapmak bana en mantıklısı geliyor
bnmde belimdeydi,kesildi... ben priorin alıp içicem vitamin istersen bi araştır.
Eki Görüntüle 674664 Biliyorum biliyorum konumuzla ilgisi yokk ama paylaşmak istedm sizlerle. ben bunu aldım bir deniyeyim diyorum bugünn kızlarrr
tabikide uyuyorumm bugün yapacağımm :)) yaz gitsin şekerimmdolunay epilasyonuna uyuyorsan senin adını hürrem hamam otu yağı kullananların arasına yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?