Merhaba :) saçlar iyi uzuyo sankiiii daha 3 kür yaptım yarın 4. yü yapacağm :) vaov seninki bayaa uzunmuş maşallah diyimmMerhaba. Saçlarınız ne durumda?
Benim saçlarım şuan belimi geçiyor. Popomdaydı ama sürekli kesip duruyorum.
Çevremden şunu duyuyorum. "Nereye kadar uzatmayı düşünüyorsun?" "Kestirsene."
Hergün ama hergün. Hatta aynı kişiler bile tekrarlıyor. Bıktım yani. Soğudum saçlarımdan resmen. Saçlarıma nazar değdi. İnceldi.
Sinameki yapıyorum bir aydır her pazar. Tabi ki bir fark yok. Her duştan sonra en az 2-3 cm alıyorum çünkü. Bundan sonra almayacağım öyle çok fazla.
Zaten kırıkları yeterince aldım. Şuan gayet sağlıklılar.
Merhaba :) saçlar iyi uzuyo sankiiii daha 3 kür yaptım yarın 4. yü yapacağm :) vaov seninki bayaa uzunmuş maşallah diyimm. bıkıyosun kestiriyosun sonra pişman oluyosun, benim öyle oldu canım. bıktım kestirdm sonuç şuan uzatma çabaları..
bende kestirdim küt. şimdi uzasında uzasın modundayım azcık al sıkıldıkça çok alma yazık olurO yüzden tam olarak kıyamayıp 5-6 cm sonra kesmeyi bırakıyorum.
Birkaç sene önce küt kestirmiştim sıkılıp. Uzaması durmuştu. Korkuyorum o yüzden....
1 saat sonraa yapacağım kürümüüü :)bende kestirdim küt. şimdi uzasında uzasın modundayım azcık al sıkıldıkça çok alma yazık olur
canım merhaba, bemiks, evigen bepanten koyuyorlar. saç tipine göre yağ bakabilirsin netten. mesela defne yağı vs kuru saça göre değilmiş ben kullanmıyorum o yüzden. menekşe ve hint kullanıyorum, henüz şampuanıma koymadım ama düşünüyorum. şuan sinameki yaptığımdan henüz başlamadım daha koymayayaa kızlarr şampuanıma yağlar katmak istiyorum uzatacak ve gürleştirecek :) çam terebenti dışında ne koymalıyım ?
canım merhaba, bemiks, evigen bepanten koyuyorlar. saç tipine göre yağ bakabilirsin netten. mesela defne yağı vs kuru saça göre değilmiş ben kullanmıyorum o yüzden. menekşe ve hint kullanıyorum, henüz şampuanıma koymadım ama düşünüyorum. şuan sinameki yaptığımdan henüz başlamadım daha koymaya
yaptım şuan kafamda 4. kürüm. ya o değilde ben kokuya alışmışım ondan gelmiyo koku bana yıkadıkttan sonra. ama kokuyomuşBende yapıyorum sinamekiyi 1 ay dolmak üzere :) ya baktım foruma bazıları elma sirkeside koyuyormuş bazıları dolu sey koymuş artık napıcam anlamadım :'(
yaptım şuan kafamda 4. kürüm. ya o değilde ben kokuya alışmışım ondan gelmiyo koku bana yıkadıkttan sonra. ama kokuyomuşsinir bozucu bu koku
1. turum bitsin bırakabilirim, mis mis kokuyorduk ne güzel ama işte uzatmak için katlanıyorum...
ya evigen nasıl kokuyor kii? daha az kokulu bişi yokmu. sinamekide fena kokuyo zatenisyandayım a dostlar..
Valla canım koku bana da gelmiyor biraz ıslakken geliyor sonra koku falan kalmıyoevigeni hiç bilmiyorum nasıl ee saçlarda var mı uzama :)
canımm hoşgeldiinn :) iyi durumdaa ama bu kokuyu çok takıyorum kafamaKızlaaar ben geldim nerdesiniz saçlar ne durumda bakalım...:)
ben kürleri filan bırakıp hc denemeye karar verdim bu ay hiç olumsuz bi yorum yok yanında da bioblas sarmaşık özlü şamp. kullanıcam bakalım nasıl olacakröfleden sonra saçlarım çok döküldü ve inceldi şamp.da ç.terebendin olmasına ve hatta sarımsak filan uygulamama rağmen yeni saçlarım çıktı evet ama dökülmenin önüne geçemedim o yüzden dün biraz kestim o uupuuzun saçlarımı anlayacağınız herşeye sıfırdan başlıyorum
canımcım hc yağ karışımı biraz araştırdım da hiç olumsuz bi yorum yok içeriğine bakınca akıllara ya bizde yağları alıp karıştırırız bu kadar para vermeye ne gerek var gibi bişi geliyor ama kesinlikle ööle değil belli bu 45lira bişi ama almyaı düşünüyorum kesinlikle..bu arada kokusu filan belirgin değilmiş yağların kullandığım zaman haberdar edicem sizleri de https://www.sacbakim.com/ burdan bakabilirsin canım.. lavanta çok iyidir canım bende içiyorum ve gerçekten uykum düzene girdi eskisinden daha iyi olduğu kesin bu arada saçım uzasın diye içiyordum ama cildimi o kadar güzelleştirdi ki saçıma faydası oldu mu ona bakamadımnedir bu hc canımm açarmısın biraz ? kokusu nasıl onuda söyle
bu arada ben lavanta aldım :S saçı uzatıyo diye duydum önce sonra lavanta çayının faydalrına baktm uyku düzeninide sağlıyomuş kullanıyım diyorum fikirleriniz nelerdirr ??
canımcım hc yağ karışımı biraz araştırdım da hiç olumsuz bi yorum yok içeriğine bakınca akıllara ya bizde yağları alıp karıştırırız bu kadar para vermeye ne gerek var gibi bişi geliyor ama kesinlikle ööle değil belli bu 45lira bişi ama almyaı düşünüyorum kesinlikle..bu arada kokusu filan belirgin değilmiş yağların kullandığım zaman haberdar edicem sizleri de https://www.sacbakim.com/ burdan bakabilirsin canım.. lavanta çok iyidir canım bende içiyorum ve gerçekten uykum düzene girdi eskisinden daha iyi olduğu kesin bu arada saçım uzasın diye içiyordum ama cildimi o kadar güzelleştirdi ki saçıma faydası oldu mu ona bakamadımcildini yıkayabileceğin gibi saçına da durulama yapabilirsin iyi geliyor çayı asla bırakma çok faydalı ben çok abarrttım hergün içiyodum aktara sordum ya ben abarttım bi sıkıntı olmasın yok dedi iyidir lavanta :) bu arada ciğerlere filan da iyi geliyomuş canımcım bilgine
Canimm saagol:) bilgilerini bekliyorum. Cunku bu sinameki kokusu cok skti beni huzursuz oluyorum. Ama yarm birakmamak icin 8 haftaya tamamlaycagim :) lavantayi aldm sende onerdigine gore kullanayim hemen icmeye baslicam bugun. Ben normalde aksamlari yesil cay ve biberoye cayi iciyorumda. Onu oglen icerim artik. Normalmi demliyosun kaynamis suyu mu koyuyosun bi tutama. Yapicam smdii
canım yok sıcak suya atma ööle olunca çok beklemesi lazım bekleyince de acıyo tadı..1 2tatlı kaşığı lavantaya içeceğin kadar su ekle ve fokurdayınca hemen kapat altını süz ve iç bu arada çok fazla bitki çayına yoğunlaşma diğerlerini bi süre kullanmaman mümkünse kullanma canım bu çayı istediğin zaman istediğin kadar içebilirsin ilk bikaç günde göreceksin yararını inş..bende sinamekiden yoruldum dyodum ama gene başlıcam bikaç güne sonra bırakıp hc almayı düşünüyorum bakalım inş işime yarar hepsi çünkü kestim biraz saçlarımı ve saçlarım azaldı röfleden sonra sinir oldum hemen eski saçlarıma kavuşmam lazımburdan haberleşelim gelişmeleri şekerim :)
ay canım nolduuuayyyy omzum ağrıyooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?