3. kürümü yaptım bu arada saat 7 buçukta :) bilginizeeEki Görüntüle 673085 kızlar yanlış anlamayın yuzumu bulanıklaştırdım, başkaları alır diye. saçımın düz halinde uzunluğuna bakın diye atıyorum :))
ben sinemakiyi 2-3 gün ardarda yapmıştım 2-3 yıl önce. sonra bırakmıştım. O zamandan beri hiç yapmadım fakat saçlar alıştı herhalde çok hızlı uzadılar o günden sonra
Eki Görüntüle 673085 kızlar yanlış anlamayın yuzumu bulanıklaştırdım, başkaları alır diye. saçımın düz halinde uzunluğuna bakın diye atıyorum :))
evet canım benim saçım :) geçen gün düzleştiricem yazmıştım ya 2 -3 gün önce. o zaman çektim :) birazda yan durmuşum flnCanım bu senin saçınmı gerçekten önceki fotoya göre daha uzun sanki
Sinemaki kürünü tam olarak nasıl yapıyorsunuz ki? Tam olarak ayrıntılı anlatabilecek olan var mı? Bir de ben önceden şampuanıma çam terebenti ekliyordum. Ama şuan dalin kullanıyorum. Daline de eklenir mi acaba?
canım daline de ekleyebilirsin daha iyi olur yeterki ölçü iyi olsun bu arada sinameki şöyle : bir tutam sinameki otunu yarım saçy bardağı suda kaynatıp ılımaya alıyoruz ve içine bir tatlı kaşığı bademyağı ve bir adet bemiks ampul ekliyoruz ve saç diplerimize uyguluyoruz..8hafta boyunca devam edecek olan bu uygulamamızı haftada 1yapıyoruz ve en az 1buçuk 2saat bekletip yıkıyoruz bu arada sinameki ve bademyağı aktardan bemiks ampul eczaneden alınıyor canım kolay gelsin başka soruların olursa burdayım :)
spreyli şişe genelde tutukluk yapıyor ben alışamadım ona elimle yapıyorum canım bu arada dalinin boyutu ne kadar 1kapak bile fazla olabilir dikkatli yap canım bu arada zeytinyağına sarımsak at haftada bir de onu yaparsın çok etkili gerçektenDalinin bir bölümünü ayırıp öyle çam terebenti ekleyeyim içine :) Sürerken ne ile sürüyorsun yani spreyli şişeye falan koyarak mı?
spreyli şişe genelde tutukluk yapıyor ben alışamadım ona elimle yapıyorum canım bu arada dalinin boyutu ne kadar 1kapak bile fazla olabilir dikkatli yap canım bu arada zeytinyağına sarımsak at haftada bir de onu yaparsın çok etkili gerçekten
selam canım :) bende 3. kürümü yaptım 8 e tamamlayayım dediğini yaparım. o arada hiç bişey yapmasammı yoksa başka bişimi yapsam bilemedm kararsızım :)selam kızlar konuyu görünce dalayım dedimsinameki gerçekten çok güzel uzatıyor ben yıllardan beri aralıklarla yaptım ihtiyacım oldukça ve iyi sonuçlar aldım ama size tavsiyem arayı 2hafta vermeyin daha fazla tutun yoksa 2.tura başlandığında etki etmez çünkü saç alışmıştır o yüzden en az 1ay ara verilmeli diye düşünüyorum herkese kolay gelsin
:) canım hoşgeldn. ya saç rengini açıyormuş bilgine boyalılarda oluyo sanırım. gerçi bende boya yok bana bile yaptı gibi geldi :))) hadi hayırlı olsun..kızlar ben Almanya'da kalıyorum ve saçlarımı uzatmak cok istiyorum eskiden cok guzel saclarım vardı ama uzun süre sarı rengini kullandım ve saclarım cok yıprandı bi senedir kahve dore kullanıyorum ve saclarım biraz olsun kendine geldi ama hergun dizlestirdim için cok yıprandı ve uzamiyor şimdi bende başladım bu küre ilk kurumu yaptım bakalım ne olacak
xAyx arkadaşımız güzel açıklamış :) ilk sayfada da mevcut canım resim vs. de var :) çam terebentin benim saçımda dökülme yapmıştı o yüzden bıraktım :) o yüzden bişi diyemiyorumSinemaki kürünü tam olarak nasıl yapıyorsunuz ki? Tam olarak ayrıntılı anlatabilecek olan var mı? Bir de ben önceden şampuanıma çam terebenti ekliyordum. Ama şuan dalin kullanıyorum. Daline de eklenir mi acaba?
Dalin 750 ml. Sarımsağı iyice ezip badem yağı zeytinyağı falan hepsini karıştırmıştım çok kötü kokuyordu dayanamadım bir daha yapmadım.
selam canım :) bende 3. kürümü yaptım 8 e tamamlayayım dediğini yaparım. o arada hiç bişey yapmasammı yoksa başka bişimi yapsam bilemedm kararsızım :)
:) canım hoşgeldn. ya saç rengini açıyormuş bilgine boyalılarda oluyo sanırım. gerçi bende boya yok bana bile yaptı gibi geldi :))) hadi hayırlı olsun..
xAyx arkadaşımız güzel açıklamış :) ilk sayfada da mevcut canım resim vs. de var :) çam terebentin benim saçımda dökülme yapmıştı o yüzden bıraktım :) o yüzden bişi diyemiyorum
:13:
barcelinoyu seviyorum onu kullanmayı düşünüyorum zaten :) ya saçım kuru ondan döküyo olabilir mi bilmiyorum, zeytin yağını yapabilirim evet canım
canım hayır sarımsağı ezme içindeki suyu lazım bize o yüzden ortadan 2ye kesip direk at yağın içine etkisini kaybetmesin 2 3gün yağın içinde dursun sonra çıkarıp atarsın ha fazla dursa da sorun olmaz tabi bu arada dalin 750ml se bi kapak katılabilir ç.terebendin
canım ben arada iyce dinlendirilmesinden yanayım ama tabi bende durmadımo yüzden tavsiyem arada sarımsaklı zeytinyağı yapabilirsin yada yılanyağı kullanabilirsin ama yılanyağının bi kuralı var o yüzden bu biraz yorabilir saçı sen gene de zeytinyağını dediğim gibi birde ılıtarak yaparsan çook yararlı olacaktır eminim..bu arada ç.terebendin aslında dökülmeyi durdurur ama neden bööle bi etkisi oldu anlayamadım bende de aynı sorun var sanırım içeriğinde ç.terebendin olan ürünler kullanmak lazım(barcelino yağı) direk ç.terebendini şampuana filan katınca pek yararlı olmuyor :44:
barcelinoyu seviyorum onu kullanmayı düşünüyorum zaten :) ya saçım kuru ondan döküyo olabilir mi bilmiyorum, zeytin yağını yapabilirim evet canım
tamam canım :)
canım valla kuru saç da yumuşak saç da en çok dökülen saç tipi o yüzden dipleri çok yumuşatacak şeylerden kaçınmak lazım örneğin saç kremiama gene de yağlarla filan bunu dengeleyebilirsin diye düşünüyorum ha barcelinonun içine sarımsak atmayı unutma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?