sağol canımm :)) umarım uzayacak iyiceee hepimiziiin..canım bayaa uzamış saçların daha da uzayacak hemde saçların müthiş sağlıklı duruyor...
sağol tatlım fena takmışız saçları bakalım 1 kaç ay sonunda bayaa belli olacak uzayacak saçlar motive önemli
havalardan sanırım tatlım ondan birşey yapmak gelmiyordur içinden ... ama istesende istemesende bakımlarını ihmal etme canım .. bak baya yol almışsın saçlarında uzamaya başlamış küstürme saçlarını bakımlarını ihmal etme
bende dün akşam yaptım maskemi adını yine unuttum ama bu akşam resmini çekeyimde göstereyim kızlar size
sağol canımm :))canım saçların parlıyor valahi sağlıklı duruyor :)
baya bi takmışız kafaya
bilmem fotoda öyle ggibi geldi :))) oluyo dimisağol canımmmmm darısı hepinizin başınaa upuzun olsunn saçlarımızzz
ben bu ara bişi yapmak istemiyorumneden bilemedm ama bi yorgunluk var
canım bayaa uzamış saçların daha da uzayacak hemde saçların müthiş sağlıklı duruyor...
sağol tatlım fena takmışız saçları bakalım 1 kaç ay sonunda bayaa belli olacak uzayacak saçlar motive önemli
havalardan sanırım tatlım ondan birşey yapmak gelmiyordur içinden ... ama istesende istemesende bakımlarını ihmal etme canım .. bak baya yol almışsın saçlarında uzamaya başlamış küstürme saçlarını bakımlarını ihmal etme
bende dün akşam yaptım maskemi adını yine unuttum ama bu akşam resmini çekeyimde göstereyim kızlar size
sağol canımm :)) umarım uzayacak iyiceee hepimiziiin..yok üşeniyorum dedğime bakma zamanı gelince yapıcam yine bakımımı :)) evet maskeni merak ettikk :))
sağol canımm :))
Yaptım bugün de daxımı
Cuma da yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezsem
Hatta artık her banyodan önce yapmayı düşünüyorum :44::26:
uzasın tabi yaa :) okadar emek koku çekmelerimiz boşa gitmesin :))) evet mevsim değişikliğinden olablir haklısın :)) gerçi bende hep üşengeçlik vardır ama bu kez fazla :)Oluyo tabi canım o kadar emek tabi belli edecek kendini
Ayy hadi inşallah
Bahar yorgunluğudur ya mevsim değişikliği
Sinamekiye devam edince o zaten baya baya toparlıyo uzatıyo
Uzar uzar belli olur o zamana kadar
Yaptım bugün de daxımı
Cuma da yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezsem
Hatta artık her banyodan önce yapmayı düşünüyorum :44::26:
bugün bi dergiyi karıştırıyorken buldum midollo di bamboo markasının adı dergide de pek fazla bilgi vermemişler onarıcı bakım yazıyordu sadece
bencede yap canım üşenmek yasak olsun bize :))
Trollcüm düzleştiriciyi çıkar bence hayatından o kadar uzatmak için uğraşırken uçlarından kırılıp da kısalmasın
çok uzun süredir yapmıyodumda esti bi yaptım :)
maşallah bayadır yapmmıyomuşssun. ya benim yapasım geliyo ama sonra pişman oluyorumBen en son haziranda düzleştirmiştim saçlarımı 10 ay oldu kullanmayalı
Ama zaten benim saçlar fönü düzleştiriciyi hiç tutmaz ya
Martın başında kuaföre kırıklarını aldırmak düz kestirmek için gidip , kısacık katlı perçemli bir saçla çıktıktan sonra bende başladım bakımlara
Şimdi gülüyorum ama kuaförden çıktığımda depresyondaydım çünkü en uzun saçım çenemdeydi
6martta ilk sinemaki kürümü yaptım ve toplamda 4 kür uyguladım,
onun dışında aynı süreçte iki kez turplu su denedim,
zeytinyağı ve badem yağı ile saçlarıma bakım yaptım,
biotin kullanıyorum yaklaşık 3 gündür,
sampuanıma da bemiks ve çamterebentin ekledim
Yaklaşık 23 gün gibi bir süreçte şuan çenemin 3 parmak altında yaklaşık 4 cm'e ulaşmış durumdayım ve çok mutluyum
Evdekiler saçımla kafayı bozduğumu düşünüyor 2-3 günde bir saçıma bir şeyler sürüyorum ama alışkanlık yaptı vazgeçemiyorum umarım zararlı değildir
Kısacası bende aranızdayım , bol bakımlı , kırıksız , sağlıklı uzun saçlara
Amiiiiin
dün benimde bakım günümdü ama gece günümüz vardı döndüğümüzde saat çok geç olmuştu o yüzden kürümü bugün yapmayı düşünüyorum...
2. kürüm olucak saçımın rengini açma dışında pek bir fark göremedim ama ısrarlıyım saçımı uzatmaya vazgeçemem
Süpersin canım , aramıza hoşgeldinn :))) ben daha sadece sinameki yaptığım halde kafamı bozuğumu düşünüyolar :)) yarın 3. kürümü yapacağım :) turplu su düşünmüyorum ama zeytin yağı olayını tekrar yapabilirim, zaten sinameki kürümü bitirme kararı aldığımda barcelino ya geri dönme gibi planlarım varzararı olcağını sanmamda yine de dikkat et :)))
yap hadi bakalım :))) iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız naptınız bakalım ben bugün turplu kürümü yapıcam hadi bakalım :)
evet saç rengini açıyor uzayacak uzayacakkkdün benimde bakım günümdü ama gece günümüz vardı döndüğümüzde saat çok geç olmuştu o yüzden kürümü bugün yapmayı düşünüyorum...
2. kürüm olucak saçımın rengini açma dışında pek bir fark göremedim ama ısrarlıyım saçımı uzatmaya vazgeçemem
inşallah :)
evet saç rengini açıyor biraz canım :) yazın tatile gidicem inşallah temmuza kadar uzaması lazım bele kadar yahemencecik uzasa keşke :)
hadi bakalım :)) umarım çook etkili olurZaten bu kadar bakıma ya kel kalacağım ya da saçlarım uzayacak başka yolu yok yani
Turplu suyu ıkı kez yapabildim ugrastırıcı geliyor acıkcası
Zeytinyagı sürüyorum bazen iste onarsın diye onun dısında ana kürüm sinameki benimde
Bakalım son 4 kürüm kaldı uzama nasıl olacak
selam canım canda iyi pazarlar :) iyiyiz sen nasılsınn ??Selam kızlar iyi pazarlar nasılsınız kimler buralarda : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?