Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

sağol canımm :)) umarım uzayacak iyiceee hepimiziiin.. yok üşeniyorum dedğime bakma zamanı gelince yapıcam yine bakımımı :)) evet maskeni merak ettikk :))

canım saçların parlıyor valahi sağlıklı duruyor :)
sağol canımm :))

baya bi takmışız kafaya
bilmem fotoda öyle ggibi geldi :))) oluyo dimi sağol canımmmmm darısı hepinizin başınaa upuzun olsunn saçlarımızzz

Oluyo tabi canım o kadar emek tabi belli edecek kendini

Ayy hadi inşallah

ben bu ara bişi yapmak istemiyorum neden bilemedm ama bi yorgunluk var

Bahar yorgunluğudur ya mevsim değişikliği

Sinamekiye devam edince o zaten baya baya toparlıyo uzatıyo

Uzar uzar belli olur o zamana kadar

Yaptım bugün de daxımı

Cuma da yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezsem

Hatta artık her banyodan önce yapmayı düşünüyorum :44::26:

sağol canımm :)) umarım uzayacak iyiceee hepimiziiin.. yok üşeniyorum dedğime bakma zamanı gelince yapıcam yine bakımımı :)) evet maskeni merak ettikk :))

sağol canımm :))

bugün bi dergiyi karıştırıyorken buldum midollo di bamboo markasının adı dergide de pek fazla bilgi vermemişler onarıcı bakım yazıyordu sadece

Yaptım bugün de daxımı

bencede yap canım üşenmek yasak olsun bize :))

Oluyo tabi canım o kadar emek tabi belli edecek kendini

Ayy hadi inşallah

Bahar yorgunluğudur ya mevsim değişikliği

Sinamekiye devam edince o zaten baya baya toparlıyo uzatıyo

Uzar uzar belli olur o zamana kadar
uzasın tabi yaa :) okadar emek koku çekmelerimiz boşa gitmesin :))) evet mevsim değişikliğinden olablir haklısın :)) gerçi bende hep üşengeçlik vardır ama bu kez fazla :)

Yaptım bugün de daxımı

şu dax ı merak etmeye başladım iyiceeee

bugün bi dergiyi karıştırıyorken buldum midollo di bamboo markasının adı dergide de pek fazla bilgi vermemişler onarıcı bakım yazıyordu sadece

bencede yap canım üşenmek yasak olsun bize :))

üşenmek yasak bizeee :))
Kızlar saçımı düzleştirmeyi düşünüyorum yaa çok sıkıldım topla çık dalgalı lüleli halinde çıkk, değişiklik olsunn diyorum ama kararsız kaldımm:26:

Trollcüm düzleştiriciyi çıkar bence hayatından o kadar uzatmak için uğraşırken uçlarından kırılıp da kısalmasın

Martın başında kuaföre kırıklarını aldırmak düz kestirmek için gidip , kısacık katlı perçemli bir saçla çıktıktan sonra bende başladım bakımlara
Şimdi gülüyorum ama kuaförden çıktığımda depresyondaydım çünkü en uzun saçım çenemdeydi
6martta ilk sinemaki kürümü yaptım ve toplamda 4 kür uyguladım,
onun dışında aynı süreçte iki kez turplu su denedim,
zeytinyağı ve badem yağı ile saçlarıma bakım yaptım,
biotin kullanıyorum yaklaşık 3 gündür,
sampuanıma da bemiks ve çamterebentin ekledim
Yaklaşık 23 gün gibi bir süreçte şuan çenemin 3 parmak altında yaklaşık 4 cm'e ulaşmış durumdayım ve çok mutluyum
Evdekiler saçımla kafayı bozduğumu düşünüyor 2-3 günde bir saçıma bir şeyler sürüyorum ama alışkanlık yaptı vazgeçemiyorum umarım zararlı değildir
Kısacası bende aranızdayım , bol bakımlı , kırıksız , sağlıklı uzun saçlara
Amiiiiin

Süpersin canım , aramıza hoşgeldinn :))) ben daha sadece sinameki yaptığım halde kafamı bozuğumu düşünüyolar :)) yarın 3. kürümü yapacağım :) turplu su düşünmüyorum ama zeytin yağı olayını tekrar yapabilirim, zaten sinameki kürümü bitirme kararı aldığımda barcelino ya geri dönme gibi planlarım var zararı olcağını sanmamda yine de dikkat et :)))

selam kızlar nasılsınız naptınız bakalım ben bugün turplu kürümü yapıcam hadi bakalım :)

dün benimde bakım günümdü ama gece günümüz vardı döndüğümüzde saat çok geç olmuştu o yüzden kürümü bugün yapmayı düşünüyorum...
2. kürüm olucak saçımın rengini açma dışında pek bir fark göremedim ama ısrarlıyım saçımı uzatmaya vazgeçemem

evet saç rengini açıyor biraz canım :) yazın tatile gidicem inşallah temmuza kadar uzaması lazım bele kadar ya
hemencecik uzasa keşke :)

Zaten bu kadar bakıma ya kel kalacağım ya da saçlarım uzayacak başka yolu yok yani
Turplu suyu ıkı kez yapabildim ugrastırıcı geliyor acıkcası
Zeytinyagı sürüyorum bazen iste onarsın diye onun dısında ana kürüm sinameki benimde
Bakalım son 4 kürüm kaldı uzama nasıl olacak

selam kızlar nasılsınız naptınız bakalım ben bugün turplu kürümü yapıcam hadi bakalım :)
yap hadi bakalım :))) iyiyiz sen nasılsın

evet saç rengini açıyor uzayacak uzayacakkk

evet saç rengini açıyor biraz canım :) yazın tatile gidicem inşallah temmuza kadar uzaması lazım bele kadar ya
hemencecik uzasa keşke :)
inşallah :)
hadi bakalım :)) umarım çook etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…