Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

inşallah canımm inşallahh :)) peki şöyle yapsam 2 hafta gliss 2 hafta loreal kullansam olurmuki?? ne dersin mesela hc var bende ama sağlıklı saçımda bile kuruluk yapıyodu bu tüp patlamış gibi saçlarımda dahada berbat etti onu kullanmayı bıraktım saçım zaten kirlenmiyo yağlanmıyo bile 2 hafta yıkamasam ilk yıkanmış gibi görünür kuruluk hiç olmaması lazım teşekkür ederim uyardığın için :)))

rica ederim canım ama iki spreyi karıştırman yerine aralıklı da olsa durulanmayan krem yada köpükler vardır ya saç şeklini koruyucu onlardan uygulasan..çünkü aynı amaçlı ürünün farklı markalarını kullanmak çok anlam ifade etmicek ve hatta saçın şaşırıacaktır o yüzden 2 haftada bir dediğim gibi krem vs yaparsan uçlara senin için de daha kullanışlı olur canım

teşekkür ederim tatlım tekrardan aynen dediğin gibi uygulıycam :*

:) bizde burda olmandan mutluyuz, umarım en kısa sürede saçlarında çoook güzel olucak :) hepimizinn :) ya boyamak istemmiyorumm ama belki sadece beyazlara attırırım kapansın diye. çünkü boyayıncada artıyormuş beyazlar neyse bakıcam bir çareesinee. ben bacaklarımda başladm bacağıma ağda yapmıyorum daha doğrusu tam alınmıyo gibi o yüzden epilasyon aletyle yapıyorm. ondan sonra uyguladm. bakalm ne olucak. epilasyonda batık yapıyo nalet.

sadece beyazları kapattırırsan ve kuaförde yaptırırsan kesin tepkili konuş tatlım hiç güvenmiyorum artık onlara napıp edip tüm saçına sürmeye kalkarlar falan boyayı mazallah...epilasyon cihazı öyle evet benim bi arkadaşım çok çekti ondan gittikçe arttı batıkları tuhaf bi hal aldı leke bıraktı hep bacaklarında çok kötüydü gitti mecburen lazerle düzelttirdi lekelerini sende öyle bişey olmaz inşallah ama batık olayı feci çok iyi biliyorum hamam otu işe yarasada bir an önce vedalaşsan o cihazla :)))

bu benim 5. ayım böyle bir sorun oluşturmadı herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir, mesela bi ara pantene aqua light serisini kullanmıştım saç derimde döküntü yaptı, bazı bayanlarda bu sorun olmamış hiç. değişebiliyor yani. Bu arada şampuanınıza 1 yemek kaşığı gliserin koyabilirsiniz , bu sudaki ve şampuanın yaptığı sertliği alacaktır.

yok zaten öyle yaparm bende güvenmiyorum pekk :) evet canım işe yarasada kurtulsam. :) kurtulsakk hepimiiz. çok tuhafız yaa biyeri uzatmaya bi yeri yok etmeye çalışıyoruz

denemek lazım gliserinin de sertleştirdiği söleniyor ama insan uygulayarak yöntem geliştiriyor işte..saça göre değişebilir bu tip ürünler ama diğer topikte bikaç arkadaşımızda da aynı durum olunca tastiklenmiş oldu gene de arada değişim yapılabilir..ben uçları kuru olan yada yapısı kuru olan saçlarda bööle bi etki gösterdiğini düşünüyorum açıkçası

Kızlar ben hastayım bayadır. Giremedim. Ne alemde bakımlarınız

Bana bi şampuan önerin lütfen yaaa neyi denesem elimde kaldı ne kullanacağımı şaşırdım

Elidor kepek yaptı.

Bioblas döktü.

Head&Shoulders iyice değişmiş durulanmıyo artık saçtan.

Elseve Komple Onarıcı 5 saç derimi yara yaptı çok kaşındırdı.

Elseve Arginin kepek yaptı.

Blendax yağlı saçlar için olanı kullanmıştım o iyiydi ama o da kuru olan saç uçlarımı tiftik tiftik yaptı.

Dove temizlemedi bile

Glissle yıkadım. Ertesi gün saçlarımdan iğrenç kokular yükseldi ve çok yağlandırdı

Clear elektriklendirdi.

Pantene sertleştirdi kazık gibi yaptı.

Daha bunlar hatırladıklarım sadece.

Saçlarım dipleri yağlı uçları kuru çok kalın telli de değil çok ince de değil. Ne kullanayım bana tavsiye verin lüfen çıldırmak üzereyim artık

Son düzenleme:

ooo nerelerdesin şekerim geçmiş olsun dikkat et kendine geçiş mevsimindeyiz malum hastalık kol geziyo.. yaa ammada denemişin şampuanları ama sanırım biri kalmış ben de alıcam komili zeytinyağlı şampuan denemeye ne dersin içine de ç.terebendin katarız nasıl fikir

Evet Komiliyi, Dalan'ın Dolivini, Syossu ve Wella'yı da denedikten sonra seçeneğim kalmayacak. Senden heves edip Avon da deneyesim var ama Avonun kremi bende alerji yapınca cesaret edemiyorum malesef:44:

Bitkisellere yönelicem ondan sonra da

Sağol canım ya cidden fena kaptım şifayı yağlı kafayla geze geze üşüttüm en son

Sen nasılsın

ben de iyiyim canım nolsun yaa sinameki 3.tura başladım dün uğraşıp gidiyoruz anlayacağın.. avonun bademyağlısı iyiydi ben çok memnundum ama bence sen önce bi dr a git hiçbişinin yaramaması sıkıntı gerçekten hem eczanelerde de güzel şampuanlar var olmadı aktara bi gidip derdini anlat muhakkak sana güzel bişi verecektir canımcım

Aklımda canım ya bi doktora gitmeyi düşünüyorum cidden

Ya da direk eczaneden danışmam lazım:44:

Otacıyi herkes övüyo bi de onu deneyesim var aslında

Aklımda canım ya bi doktora gitmeyi düşünüyorum cidden

Ya da direk eczaneden danışmam lazım:44:

Otacıyi herkes övüyo bi de onu deneyesim var aslında

evet canım yaa olabilir bi dene istersen ben de nivalis diye bi şampuan duydum ama bulamadım ecz.de neyse sarmaşık özlü iyi gelmişti onu kullanıcam kürle beraber de iyi oluyo ama önce komiliyi denicem kesinlikle inş o da iyi gelir yaa

Evet canım ya o sana baya iyi geliyodu Kullan yani hazır bulmuşken saçına iyi gelen şampuanı

Komiliyi ben de merak ediyorum canım 200 ml falan bulabilirsem anca öyle alırım ama denemek için

yok zaten öyle yaparm bende güvenmiyorum pekk :) evet canım işe yarasada kurtulsam. :) kurtulsakk hepimiiz. çok tuhafız yaa biyeri uzatmaya bi yeri yok etmeye çalışıyoruz

kadınız işte tatlım yaptıklarımız sorgulanmamalı :)))) bende hep derim kadın vücudunda saç kaş ve kirpikten başka kıl tüy olmamalı diye uğraş uğraş nereye kadar bende kısmi yere lazer kalan yerlere hamam otu yağıyla uğraşıyorum ama bu azimle kesin kurtuluruz :)))

Evet canım ya o sana baya iyi geliyodu Kullan yani hazır bulmuşken saçına iyi gelen şampuanı

Komiliyi ben de merak ediyorum canım 200 ml falan bulabilirsem anca öyle alırım ama denemek için
dalan ın dolive ben kullandım çok iyi gelmişti. avondanda argan yağlı aldm iyi gibi ilk yıkadım dün iyiydi yani kokusuda güzel bak 19 una kadar olan katalogta 4 tl fln 250 ml. bir dene hem az almış olursun hemde denemelik oluurr, bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

1 saat içinde 5. kürümü yapacağımmm :) kızlar sesiniz çıksınnn. haftaya kürümü yapamıcam sanırım ( evde olmıcammm. geciktirsem noluuur ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…