Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Arkadaşlar yardımlarınız için çokkk teşekkür ediyorum hepinize teker teker :)
Cuma günü bim'e gideyim ben öyleyse, inşallah saçlarım bir canlılık kazanır böylelikle... Öğrendim sayenizde :)
Kızların en büyük derdi bu saçları galiba

şekercim hediyeli olanlar genelde normal bioblaslardı bildiğime göre
sen kırmızı kutulu olan sarmaşık özlüden aldın demi :26:
bu arada ben epey kullandım ve çok güzel bi şampuan
hem sinamekiyle birlikte de epey faydasını gördüm şuanda da kullanıyorum ama
saçım röfleli olduğu için eski haline dönmesi biraz zaman alacak bakalım inş toparlarım
bu arada şu d.kontr.hapını da alırsam sarm özlüye eklicem hem bitkisel sıkıntı da olmaz
bence kullan sen de faydasını göreceksin kremli mi aldın kremsiz mi canımcım..

bu arada güneşim ayım :) saç en önemli aksesuarımız valla saç kötü olunca insanın yüzü filan da bi işe yaramıyo
senin saç boyun tam olarak nerdeydi küre ve şampuana başla da hemen bi foto ekle gelişmelerini beraber görelim
muhakkak işine yarayacak

evet tatlım görünce bende şaşırdım sürekli bakıp almıyordum hediyeliyi görünce kaptım
kendi 400 ml hediyede 180ml zaten yaklaşık 1,5 şişe oluyor.
kendiside hediyeside sarmaşık özlü 1,5 şişeyi 10tlye almış oldum.
kokusu güzeldi bitkisel bitkisel kokuyordu kremsiz aldım canımcım kremli şampuanlar çabuk yağlandırıyor gibi geliyor bana
bimde bulabilirsem alim 1 kutu daha öyleyse
röfle için bol bol saç maskelerinden kullan canım 2-3 dkk tutup yıkıyorsun zaten hemen ama etkili oluyor yumuşatıyor gliss vardı sende sanırım

Muhakkak eklerim canım, umarım gözle görülür bir gelişme gözlenir :)
Sevgiler :)

aaa bu çok iyiymiş o zaman yaa..
sanırım bimde daha ucuza yer alacağı için böyle b politika oluşturdular bende bi bakayım
evet canım ya o yüzden sinamekiye başladım 3.kürümü dün yaptım
özellikle bademyağı ve bemiks gürleştirmede etkili olan zaten
maskelerim var glissi bitirdim elseve aldım kırmızı ama onlarla olmayacak gibiydi
o yüzden dalan d'olive in maskesini aldım o çok iyi gerçekten inşallah kullandıkça daha çok etkisini görürüm
az önce de sarımsaklı zeytinyağımı sürdüm bakalım nolacak off ne konuştum bee uğraşmaya devam anlayacağın canımcım

dalanın saç ürünlerini kullanmadım ama zeytin yağı içerdiği için çok iyidir eminim ben banyoda yeşil sabununu kullanıyorum z.yağlı oda çok güzel temizliyor kurutmuyor duş jelini hiç sevmem buna alışkınım
bende maske elseve aldım sarı yıpranma karşıtı yazıyor bide onu deneyim dedim indirimdeydi
sinemakiye başlaman iyi olmuş badem yağı iyi geliyor. haftada bir günde uçlarına ve boyuna h.cevizi yağı sür canımcım bence
uğraş tatlım bırakma güzel sonuçlarını görecez

bu hafta fön çektirip foto çekilcem canım bide 2 hafta aram bitti

kıvamı filan çok iyi maskenin dediğin gibi z.yağlı olması en iyi tarafı
sanıyorum ki şampuanıyla birlikte kullanılırsa daha iyi sonuç verir bi ara alıcam set halinde..
ben de arada vücuduma zeytinyağı yapıyorum yumuşacık oluyo heleki yazın plajda vazgeçilmezim
yağlarla aram iyi du bakalım iyi olacak inşallah canımcım..shea butterla hind.cev.yağı vardı yapıyorum arada onları da
fotonu dört gözle bekliyorum

ben geldiiiimm :)) evimeee ve burayaaa . nasılsınııız ?? aramıza gelenler hoş geldinizz :) kusura bakmayın şehir dışındaydım :) kürümüde yapamadım bugün ya da yarın yapıcam hemen :) yorgunummm ama hemen size yazmak istedim

Bugün bakımlarıma başlıyorummm inşallah çok çok gzel sonuçlar alırız hepimizz

Bugün bakımlarıma başlıyorummm inşallah çok çok gzel sonuçlar alırız hepimizz
inşallah canım :)

canım her uygulayışında taze olacak, bekletme yapmıyoruz kürümüzü hazırlıyoruz ve uyguluyoruz. doğum kontrol hapını ben kullanmadm saçım için o konu hakkında bi bilgi vermem yanlış olur canım ama kürün esas malzemeleri badem yağı sinameki ve bemiks ampul :)[/QUOTE]

ben halaa 6. kürümü yapmadm kızlar regl dönemimdeyim hiçte yapasım yok 1 haftacık aradan bişi olur mu sizcee ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…