- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
canımcım sen bioblas kullanmıştın memnun musun ben geçen gratisten aldım yanında hediyesi vardı bimdekiyle aynı fiyata geldi hemen hemen
çok güzel diyorsan bimdende alim depo yapim fiyatı iyi bayahenüz kullanmadım ama sana güveniyorum
şekercim hediyeli olanlar genelde normal bioblaslardı bildiğime göre
sen kırmızı kutulu olan sarmaşık özlüden aldın demi :26:
bu arada ben epey kullandım ve çok güzel bi şampuan
hem sinamekiyle birlikte de epey faydasını gördüm şuanda da kullanıyorum ama
saçım röfleli olduğu için eski haline dönmesi biraz zaman alacak bakalım inş toparlarım
bu arada şu d.kontr.hapını da alırsam sarm özlüye eklicem hem bitkisel sıkıntı da olmaz
bence kullan sen de faydasını göreceksin kremli mi aldın kremsiz mi canımcım..
şekercim hediyeli olanlar genelde normal bioblaslardı bildiğime göre
sen kırmızı kutulu olan sarmaşık özlüden aldın demi :26:
bu arada ben epey kullandım ve çok güzel bi şampuan
hem sinamekiyle birlikte de epey faydasını gördüm şuanda da kullanıyorum ama
saçım röfleli olduğu için eski haline dönmesi biraz zaman alacak bakalım inş toparlarım
bu arada şu d.kontr.hapını da alırsam sarm özlüye eklicem hem bitkisel sıkıntı da olmaz
bence kullan sen de faydasını göreceksin kremli mi aldın kremsiz mi canımcım..
bu arada güneşim ayım :) saç en önemli aksesuarımız valla saç kötü olunca insanın yüzü filan da bi işe yaramıyo
senin saç boyun tam olarak nerdeydi küre ve şampuana başla da hemen bi foto ekle gelişmelerini beraber görelim
muhakkak işine yarayacak
evet tatlım görünce bende şaşırdım sürekli bakıp almıyordum hediyeliyi görünce kaptım
kendi 400 ml hediyede 180ml zaten yaklaşık 1,5 şişe oluyor.
kendiside hediyeside sarmaşık özlü 1,5 şişeyi 10tlye almış oldum.
kokusu güzeldi bitkisel bitkisel kokuyordukremsiz aldım canımcım kremli şampuanlar çabuk yağlandırıyor gibi geliyor bana
bimde bulabilirsem alim 1 kutu daha öyleyse
röfle için bol bol saç maskelerinden kullan canım 2-3 dkk tutup yıkıyorsun zaten hemen ama etkili oluyor yumuşatıyor gliss vardı sende sanırım
aaa bu çok iyiymiş o zaman yaa..
sanırım bimde daha ucuza yer alacağı için böyle b politika oluşturdularbende bi bakayım
evet canım ya o yüzden sinamekiye başladım 3.kürümü dün yaptım
özellikle bademyağı ve bemiks gürleştirmede etkili olan zaten
maskelerim var glissi bitirdim elseve aldım kırmızı ama onlarla olmayacak gibiydi
o yüzden dalan d'olive in maskesini aldım o çok iyi gerçekten inşallah kullandıkça daha çok etkisini görürüm
az önce de sarımsaklı zeytinyağımı sürdüm bakalım nolacak off ne konuştum beeuğraşmaya devam anlayacağın canımcım
dalanın saç ürünlerini kullanmadım ama zeytin yağı içerdiği için çok iyidir eminim ben banyoda yeşil sabununu kullanıyorum z.yağlı oda çok güzel temizliyor kurutmuyorduş jelini hiç sevmem buna alışkınım
bende maske elseve aldım sarı yıpranma karşıtı yazıyor bide onu deneyim dedim indirimdeydi
sinemakiye başlaman iyi olmuş badem yağı iyi geliyor. haftada bir günde uçlarına ve boyuna h.cevizi yağı sür canımcım bence
uğraş tatlım bırakma güzel sonuçlarını görecez
bu hafta fön çektirip foto çekilcem canım bide 2 hafta aram bitti
evet arkadaşlar selammm :)
geçen sene upuzun saçlarım vardı şimdi kısacık kaldı
haydi gelin hep beraber uzatalım :)
Formülümüzün adı SİNEMAKİ
Sinameki Kürü: 1 tutam sinameki 1 çay bardağı suda kaynatılacak. 5-10 dk. demlenecek. Süzülüp ılıdıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulacak. saç diplerine masaj yapılarak sürülecek 4-5 saate yakın bekletip yıkanacak. poşet, sıcak havlu vs. sararsanız daha etkili olur :)
Benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda uzatmada etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum.
Bu kür 8 hafta boyunca haftada 1 defa yapılacak. Sonra 2 hafta ara verilecek.
Tabi bu tür bakımları DOĞRU ZAMANDA uygulamak daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacak.
troll_93 merhaba..
Bugün bakımlarıma başlıyorummm inşallah çok çok gzel sonuçlar alırız hepimizz
Sinameki Kürü: 1 tutam sinameki 1 çay bardağı suda kaynatılacak. 5-10 dk. demlenecek. Süzülüp ılıdıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulacak. saç diplerine masaj yapılarak sürülecek 4-5 saate yakın bekletip yıkanacak. poşet, sıcak havlu vs. sararsanız daha etkili olur :)
Benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda uzatmada etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum.
Tabi bu tür bakımları DOĞRU ZAMANDA uygulamak daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacak.
troll_93 merhaba..
bende saçlarıma bakım yapmak istiyorum ve senin önerdiğin bu kürü denemeye karar verdim.. ama bişi soracağım.. bunları karıştırdıktan sonra bekletio musun 1-kaç gün gibi.. birde şampuan içine doğum kontrol hapı okudum her yerde.. doğum kontrol hapını bu karışıma ilave etsek nasıl olur sence? ben ikisini de hiç denemedim..de endişeliyim biraz :S
ben yeşilçaylısını kullanmıştım canım çok memnun kalmıştım
umarım sende memnun kalırsınn
inşallah canım :)Bugün bakımlarıma başlıyorummm inşallah çok çok gzel sonuçlar alırız hepimizz
merhabaaa :)
troll_93 merhaba..
bende saçlarıma bakım yapmak istiyorum ve senin önerdiğin bu kürü denemeye karar verdim.. ama bişi soracağım.. bunları karıştırdıktan sonra bekletio musun 1-kaç gün gibi.. birde şampuan içine doğum kontrol hapı okudum her yerde.. doğum kontrol hapını bu karışıma ilave etsek nasıl olur sence? ben ikisini de hiç denemedim..de endişeliyim biraz :S
canım her uygulayışında taze olacak, bekletme yapmıyoruz kürümüzü hazırlıyoruz ve uyguluyoruz. doğum kontrol hapını ben kullanmadm saçım için o konu hakkında bi bilgi vermem yanlış olur canım ama kürün esas malzemeleri badem yağı sinameki ve bemiks ampul :)
migroslarda var canım fiyatı da uygun hem de çeşit çeşitUmarım balım yaa
Bu bitsin bulabilirsem ben de yeşilçaylısını almak istiyorum
inşallah canım :)
merhabaaa :)
canım her uygulayışında taze olacak, bekletme yapmıyoruz kürümüzü hazırlıyoruz ve uyguluyoruz. doğum kontrol hapını ben kullanmadm saçım için o konu hakkında bi bilgi vermem yanlış olur canım ama kürün esas malzemeleri badem yağı sinameki ve bemiks ampul :)
hııımmm peki cnm.. ben doğum kontrol hapı koymiiim o zaman içine.. şampuana ilave edeyim o zaman.. teşekkür ederim.. umarım istediğim gibi olur..
migroslarda var canım fiyatı da uygun hem de çeşit çeşit
bi bak istersen
tamam şekerim yarasın :)Söylediğin iyi oldu canımm bakarım bitince. Sağol
ben halaa 6. kürümü yapmadm kızlarregl dönemimdeyim hiçte yapasım yok 1 haftacık aradan bişi olur mu sizcee ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?