dalan ın dolive ben kullandım çok iyi gelmişti. avondanda argan yağlı aldm iyi gibi ilk yıkadım dün iyiydi yani kokusuda güzel bak 19 una kadar olan katalogta 4 tl fln 250 ml. bir dene hem az almış olursun hemde denemelik oluurr, bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Avonun kremi çok kötü alerji yapmıştı bana kuzum o yüzden avon şampuanı son seçeneğim :26:
Sağ ol canım
Hala alamadım bi şampuan yaa
Dün de Daxlandım uzun bi süreden sonra yine
Evet canım kokuyor ama yıkadıktan sonra geçiyor benim öyle hiç kalıcı bir koku kalmadı şimdiye kadar canım :)Bu sinemaki kürü koku yapıyor mu ya :) Yani ben ikinci kez yaptım dün. Ama sanki elim,saçım vitamin kokuyor gibi geliyor.
Evet canım kokuyor ama yıkadıktan sonra geçiyor benim öyle hiç kalıcı bir koku kalmadı şimdiye kadar canım :)
koku oluyor canımbanada geliyordu şimdi gelmiyor pek. anneme sorsam yok diyor ama arkadaşım var diyor karışık
Sizlere bir şey soracağımm, saçlara bakım yapıyoruz yağlar sürüyoruz, işte şampuanlar kullanıyoruz felan. illaki kalıntı yapıyordur saç köklerine. bunlardan arındırmak arada bir havalandırmak için ne yapmak gerekir sizce ?
dolive güzel bencee :) onu dene bir sen
daxçıı :) yaptın mı yine hadi bakalım uzasın uzasınnn yaza az kaldıııı
Canım karbonatla yıkama olayı var ama tam bi bilgim yok benim o konuda :44:
Araştır istersen bi
Dur bakalım Komiliyi dedim artık onu bulurlarsa onu alcak bizimkiler. Yoksa Dolive alırım
Off benim saçlar hiç uzadığını belli etmiyo ya dalgalı bi de katlı kesim olduğu için
Gidip küt kestiresim var
Arkadaşlar merhaba.
Ben bir ay önce saçlarımı kestirdim, dümdüzdü kat attırmak istedim ama kuaför yapamadı
O kadar berbat bir görünüyor ki sormayın....
Bir an önce uzatmak ve tekrar şekil verdirmek istiyorum...
Yeni modelini hiç beğenmedim çünkü...
Ne yapmam gerek?
Benim saçlarım çok yağlı bir de, kürü okudum ama yağlı saçlar için etkisi nasıl olur?
Sizlerin saçları kuruymuş, benimkiler iki günde yağlanıyor.
Bana da çözüm bulalım hep birlikte
Şimdiden teşekkür ederim...
canım hoş geldin aramıza..saçını uzatmak için sinameki kürü yapabilrsin hafif bi kürdür ha bu arada yanında da hem saçını uzatmak için hem yağ problemini biraz azaltabilmek için bioblas sarmaşık özlünün şampuanını kullanabilirsin başka bi sorun olursa burdayım..
heryere yazıyorum ama sanada yazmak istedimHoşbuldummm canım :)
Pazartesi gidip eczaneye soracağım arkadaşım, sanıyorum ki marketlerde filan yok bioblas.
Fiyatı ne kadardır acaba?
Yardımın için çok teşekkür ediyorum :)
Dilerim güzel şeyler paylaşırız... :)
Arkadaşlar merhaba.
Ben bir ay önce saçlarımı kestirdim, dümdüzdü kat attırmak istedim ama kuaför yapamadı
O kadar berbat bir görünüyor ki sormayın....
Bir an önce uzatmak ve tekrar şekil verdirmek istiyorum...
Yeni modelini hiç beğenmedim çünkü...
Ne yapmam gerek?
Benim saçlarım çok yağlı bir de, kürü okudum ama yağlı saçlar için etkisi nasıl olur?
Sizlerin saçları kuruymuş, benimkiler iki günde yağlanıyor.
Bana da çözüm bulalım hep birlikte
Şimdiden teşekkür ederim...
Komili Isırganotlu olanını aldım sonunda. Küçüğü yoktu risk aldım valla büyüğünü alarak
Ama değecek gibi sanırım bu riske.
İlk yıkamamı yaptım geçen gün saçlarımı yumuşacık yaptı
Dökülmem de çok değil
Kepek kaşıntı da yok
Oh musmutluyum
Hoşbuldummm canım :)
Pazartesi gidip eczaneye soracağım arkadaşım, sanıyorum ki marketlerde filan yok bioblas.
Fiyatı ne kadardır acaba?
Yardımın için çok teşekkür ediyorum :)
Dilerim güzel şeyler paylaşırız... :)
rica ederim canım..
aslında oluyor her markette ama nedense hep arkalara koyuyolar:44:
neyse canım bak bimde 6 7lira olacakmış bu cuma kaçırma al mutlaka ben de alıcam hemen
gelişmelerden haberdar edersin canım inşallah güzel şeyler paylaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?