Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Avonun kremi çok kötü alerji yapmıştı bana kuzum o yüzden avon şampuanı son seçeneğim :26:

Sağ ol canım

Hala alamadım bi şampuan yaa

Dün de Daxlandım uzun bi süreden sonra yine

Avonun kremi çok kötü alerji yapmıştı bana kuzum o yüzden avon şampuanı son seçeneğim :26:

Sağ ol canım

Hala alamadım bi şampuan yaa

Dün de Daxlandım uzun bi süreden sonra yine

dolive güzel bencee :) onu dene bir sen
daxçıı :) yaptın mı yine hadi bakalım uzasın uzasınnn yaza az kaldıııı

Sizlere bir şey soracağımm, saçlara bakım yapıyoruz yağlar sürüyoruz, işte şampuanlar kullanıyoruz felan. illaki kalıntı yapıyordur saç köklerine. bunlardan arındırmak arada bir havalandırmak için ne yapmak gerekir sizce ?

Bu sinemaki kürü koku yapıyor mu ya :) Yani ben ikinci kez yaptım dün. Ama sanki elim,saçım vitamin kokuyor gibi geliyor.

koku oluyor canım banada geliyordu şimdi gelmiyor pek. anneme sorsam yok diyor ama arkadaşım var diyor karışık

Canım karbonatla yıkama olayı var ama tam bi bilgim yok benim o konuda :44:

Araştır istersen bi

dolive güzel bencee :) onu dene bir sen
daxçıı :) yaptın mı yine hadi bakalım uzasın uzasınnn yaza az kaldıııı

Dur bakalım Komiliyi dedim artık onu bulurlarsa onu alcak bizimkiler. Yoksa Dolive alırım

Off benim saçlar hiç uzadığını belli etmiyo ya dalgalı bi de katlı kesim olduğu için

Gidip küt kestiresim var

kestirme kestirme amaann. kızlar ben evde değilim o yüzden bikaç gün çok bakamıyorummm

Arkadaşlar merhaba.
Ben bir ay önce saçlarımı kestirdim, dümdüzdü kat attırmak istedim ama kuaför yapamadı
O kadar berbat bir görünüyor ki sormayın....
Bir an önce uzatmak ve tekrar şekil verdirmek istiyorum...
Yeni modelini hiç beğenmedim çünkü...
Ne yapmam gerek?
Benim saçlarım çok yağlı bir de, kürü okudum ama yağlı saçlar için etkisi nasıl olur?
Sizlerin saçları kuruymuş, benimkiler iki günde yağlanıyor.
Bana da çözüm bulalım hep birlikte
Şimdiden teşekkür ederim...

canım hoş geldin aramıza..saçını uzatmak için sinameki kürü yapabilrsin hafif bi kürdür ha bu arada yanında da hem saçını uzatmak için hem yağ problemini biraz azaltabilmek için bioblas sarmaşık özlünün şampuanını kullanabilirsin başka bi sorun olursa burdayım..

Hoşbuldummm canım :)
Pazartesi gidip eczaneye soracağım arkadaşım, sanıyorum ki marketlerde filan yok bioblas.
Fiyatı ne kadardır acaba?
Yardımın için çok teşekkür ediyorum :)
Dilerim güzel şeyler paylaşırız... :)

heryere yazıyorum ama sanada yazmak istedim
bu cuma bioblas sarmaşık özlü bime geliyor fiyatıda diğer yerlere göre çok uygun sabah erkenden gidersen alabilirsin

Komili Isırganotlu olanını aldım sonunda. Küçüğü yoktu risk aldım valla büyüğünü alarak

Ama değecek gibi sanırım bu riske.

İlk yıkamamı yaptım geçen gün saçlarımı yumuşacık yaptı

Dökülmem de çok değil

Kepek kaşıntı da yok

Oh musmutluyum

Canım benim saçlarım da yağlı. Sinameki kürünü 1 tur uyguladım yağlandırma açısından bi sorunum olmadı. Uzattı da

Bence kat olayına hiç bulaşma zaten Benim saçlarım da katlı ve uzun olduğu zaman pek belli etmiyo kendini malesef

Bioblas sarmaşık özlüyü sormuşsun onu da söyleyim. İlk çıktığı zamanlar yoktu marketlerde ama artık var. Ben hangi markete gittiysem gördüm

Alacağım zaman fellik fellik aramış bulamamıştım ama var artık

ben yeşilçaylısını kullanmıştım canım çok memnun kalmıştım
umarım sende memnun kalırsınn

rica ederim canım..
aslında oluyor her markette ama nedense hep arkalara koyuyolar:44:
neyse canım bak bimde 6 7lira olacakmış bu cuma kaçırma al mutlaka ben de alıcam hemen
gelişmelerden haberdar edersin canım inşallah güzel şeyler paylaşıcaz

canımcım sen bioblas kullanmıştın memnun musun ben geçen gratisten aldım yanında hediyesi vardı bimdekiyle aynı fiyata geldi hemen hemen
çok güzel diyorsan bimdende alim depo yapim fiyatı iyi baya henüz kullanmadım ama sana güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…