faydasını görüyor musun canım dax ınBugün kozmik gün diye Daxlandım yinee
Ah bi düzene oturtabilsem faydasını görücem de haftada 1 bazen yapıyorum bazen yapmıyorumBi zorluğu da yok hani hazırlaması etmesi filan kutudan al saça sür ama olmadı hala düzensiz saçma sapan bi şekilde yapıyorum
Süreklilik şart
çok mu kaşıyorsun ? bende kaşıntı yapmıştı başlarda öyle olmuştu sonra geçti. çam terebentin yaparmı bilmiyorum. ama kür kaşıntıdan dolayı öyle olmuş olablir.Kızlar bir şey soracağım. 3 haftadır sinemaki kürünü yapıyorum dalinin içine de çam terebendi koydum onunla yıkadım saçımı. Saç diplerim acıyor sanki yara çıkmış gibi. Çam terebendi mi fazla geldi acaba :/
Kızlar bir şey soracağım. 3 haftadır sinemaki kürünü yapıyorum dalinin içine de çam terebendi koydum onunla yıkadım saçımı. Saç diplerim acıyor sanki yara çıkmış gibi. Çam terebendi mi fazla geldi acaba :/
faydasını görüyor musun canım dax ın
ben daha 2 kere yaptım bugün 3.yü yapacağım.
kürü saç diplerimize uyguladığımızdan saç köklerini uyarıyor ve
kaşıntı olabiliyor bu uzamanın da alameti bana göre
ama ç.terebendinin ölçüsü fazla olmuş da olabilir
dalinin boyutu ne kadar bilmiyorum ama
genelde 700ml şampuana 1kapak eklemek gerekiyor..
zamanla düzelecektir bence canım dönem dönem hepimizde olabiliyor bu durum
çok mu kaşıyorsun ? bende kaşıntı yapmıştı başlarda öyle olmuştu sonra geçti. çam terebentin yaparmı bilmiyorum. ama kür kaşıntıdan dolayı öyle olmuş olablir.
kızlarr ne var ne yok :) ses verin helee
Kızlaaar selam
Naptığımı anlatayım diye girdim
24 Nisan, 26 Nisan, 28 Nisan, 30 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde Dax sürdüm saçlarıma.
26 Nisanda ölçmüştüm. Bugün yine ölçtüm. Malesef boyunda pek değişiklik yok. Katlarımda var mı yok mu onu öğrenebilmek için saçlarımın kurumasını bekliyorum
Bu hafta değişiklik olmasa da 1 ay boyu bu şekilde 2 günde 1 sürmeyi düşünüyorum. Kararlıyım
farkı bi fotoyla taçlandırırsan kocaman öperim seni şekerim :)
inşallah memnun kalırsın da ben de belki alırım
:))) ya hareketsizleşti ilk günler heves heves şimdi çok açamıyorum :)))
Canım bu topik çok hareketsiz çok sessiz yaaa
Ben sabah Daxlanıcam yine
8 günlük uzamayı yazarım. Olduysa tabi
Selam kızlar vallahi 1 haftadır netim yok giremedim özledim buraları ya :)
benim sözüm var biliyosun pınarımmm , o yüzden giremiyordum . Girsemde dolunay epilasyonunu cevaplandırıyorum
Kızlaaar selam
Naptığımı anlatayım diye girdim
24 Nisan, 26 Nisan, 28 Nisan, 30 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde Dax sürdüm saçlarıma.
26 Nisanda ölçmüştüm. Bugün yine ölçtüm. Malesef boyunda pek değişiklik yok. Katlarımda var mı yok mu onu öğrenebilmek için saçlarımın kurumasını bekliyorum
Bu hafta değişiklik olmasa da 1 ay boyu bu şekilde 2 günde 1 sürmeyi düşünüyorum. Kararlıyım
hadi hayırlı olsunnnn :)))Yanlış ölçmüşüüüüm yaklaşık 1 cm kadar uzamış saçlarım:118::118::
canım baktım ama ben saç boyalarını hiç bilmiyorum kii :S yani kullanmadm
Kızlar nerelerdesiniz ya ?bu arada ben saçlarımı boyayacağım ne yazıkki düğün var saçlarım alacalı alacalı :) burada istadiğim rengi yazdım siz biliyormusunuz hangi markada var bu renk canlarımm :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/618125-kizlar-bakin.html#post30183911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?