Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Bugün kozmik gün diye Daxlandım yinee

Ah bi düzene oturtabilsem faydasını görücem de haftada 1 bazen yapıyorum bazen yapmıyorum Bi zorluğu da yok hani hazırlaması etmesi filan kutudan al saça sür ama olmadı hala düzensiz saçma sapan bi şekilde yapıyorum

Süreklilik şart

faydasını görüyor musun canım dax ın
ben daha 2 kere yaptım bugün 3.yü yapacağım.

Kızlar bir şey soracağım. 3 haftadır sinemaki kürünü yapıyorum dalinin içine de çam terebendi koydum onunla yıkadım saçımı. Saç diplerim acıyor sanki yara çıkmış gibi. Çam terebendi mi fazla geldi acaba :/

çok mu kaşıyorsun ? bende kaşıntı yapmıştı başlarda öyle olmuştu sonra geçti. çam terebentin yaparmı bilmiyorum. ama kür kaşıntıdan dolayı öyle olmuş olablir.

6. kürümü yarım saat önce yaptımmm şuan kafamdaa :)) 1 hafta koku arasından sonra tekrar o koku saçlarımda olacak ( neyse ki az kaldı 2 kür son :)) ama uzattı benceeeee bitsin foto atacağımmm

kürü saç diplerimize uyguladığımızdan saç köklerini uyarıyor ve
kaşıntı olabiliyor bu uzamanın da alameti bana göre
ama ç.terebendinin ölçüsü fazla olmuş da olabilir
dalinin boyutu ne kadar bilmiyorum ama
genelde 700ml şampuana 1kapak eklemek gerekiyor..
zamanla düzelecektir bence canım dönem dönem hepimizde olabiliyor bu durum

faydasını görüyor musun canım dax ın
ben daha 2 kere yaptım bugün 3.yü yapacağım.

Canım dediğim gibi sürekli ve düzenli yapamadım ben. Ama 24 Nisandan itibaren her banyomdan önce sürüyorum 3 saat kadar falan duruyo saçımda. Ben de bugün 3.yü uyguladım yani düzenli olarak

Perşembeye 1 hafta olmuş olacak ölçüp biçip yazarım

Son düzenleme:

Bir hafta ara vericem bu küre bakalım geçecek mi

çok mu kaşıyorsun ? bende kaşıntı yapmıştı başlarda öyle olmuştu sonra geçti. çam terebentin yaparmı bilmiyorum. ama kür kaşıntıdan dolayı öyle olmuş olablir.

Ara ara kaşıntı oldu ama sanki saç diplerim acıyor ellediğimde

benim sözüm var biliyosun pınarımmm , o yüzden giremiyordum . Girsemde dolunay epilasyonunu cevaplandırıyorum

Kızlaaar selam

Naptığımı anlatayım diye girdim

24 Nisan, 26 Nisan, 28 Nisan, 30 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde Dax sürdüm saçlarıma.

26 Nisanda ölçmüştüm. Bugün yine ölçtüm. Malesef boyunda pek değişiklik yok. Katlarımda var mı yok mu onu öğrenebilmek için saçlarımın kurumasını bekliyorum

Bu hafta değişiklik olmasa da 1 ay boyu bu şekilde 2 günde 1 sürmeyi düşünüyorum. Kararlıyım

Son düzenleme:

farkı bi fotoyla taçlandırırsan kocaman öperim seni şekerim :)
inşallah memnun kalırsın da ben de belki alırım

Yanlış ölçmüşüüüüm yaklaşık 1 cm kadar uzamış saçlarım :118::118::

Son düzenleme:

Canım bu topik çok hareketsiz çok sessiz yaaa

Ben sabah Daxlanıcam yine

8 günlük uzamayı yazarım. Olduysa tabi
:))) ya hareketsizleşti ilk günler heves heves şimdi çok açamıyorum :)))

Selam kızlar vallahi 1 haftadır netim yok giremedim özledim buraları ya :)

bizde seni özledikkk :))

benim sözüm var biliyosun pınarımmm , o yüzden giremiyordum . Girsemde dolunay epilasyonunu cevaplandırıyorum

biliyorum canımmm :)))

Yanlış ölçmüşüüüüm yaklaşık 1 cm kadar uzamış saçlarım :118::118::
hadi hayırlı olsunnnn :)))
canım baktım ama ben saç boyalarını hiç bilmiyorum kii :S yani kullanmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…