Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Boya sorun degil krepe balyaj var zaten de dedigin gibi yaptim ay her yanim sapsari olduuuuu bide pis koktum evli olunca hos olmuyo :s
Insallah buna deger senin ne kadar zamanda ne kadar uzadi? :))
ölçü veremicem 10 hafta filan yaptım fotoğraflar önceki sayfalarda var bakabilirsin :) koku zor. evliysen daha da zordur

Kızlar merhaba nasılsınız naptınız bakalım ben turplu su kürüne başlamayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
Mecbur menekse kattim icine ama yine cok bastirmadi yikayinca cikti ortaya.
Sac gurlestirmek icin kendi bulusumu da yapiyorum bi gun sonra o zaman baya
Hafifliyor koku durulamayi lavantayla yapiyorum bide :)
nedir gürleştirmek için yaptığın :)) lavanta iyi geliyo evet.
Kızlar merhaba nasılsınız naptınız bakalım ben turplu su kürüne başlamayı düşünüyorum...
iyiyiz canım sen nasılsınnn. ben daxa başladım :) 2 kez yptım :) başla bakalım nasıl olucak

Profilde actigim konularda var bi bak istersen gercekten işe yariyor cunku.
Lavantayi iciyorum sacima da suruyorum bide saclarimi soguk suyla yikiyorum
Lavantayida buzlu su hazirliyorum iyi geliyor bana tavsiye ederim :)

Napsak biz mi denesek, kimseden ses çıkmadı :)) ben yeniliklere başladım zaten.doğum kontrol haplarını kattım bile şampuana.hızımı alamayıp buna da başlayabilirim :))

Dışarıya ilk çıkışımda daxı alıcam ben :) arkalar bele yaklaştı ama önler kısa uzun durmuyor saçım :)

Ya çok özendim.benim daha omuzda saçlarım ( bide çok dökülüyor, uzayan da döküldüğü için uzasa da etkisini anlayamıyorum.hep hayalim belimde olsun saçlarım ama nerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…