Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

çok kötü kokuyor kızlar benden söylemesi

ya o boya işi çok iyi oluyo anlaşılıyo nekadar uzadığı :))) bende boya yok. kür rengi açıyomuşşş bu aradaaa evett uzasında salına salına dolaşalım :))

ben 2 haftadır sinemaki kürünü kullanıyorum saçlarım döküldü biraz sizce bi zararı olabilir mi devam etsemm etmesemmi karasız kaldım .)

canım kür başta sağlıksız saçları atıyomuş ondan dökülme yapabiliyomuşşş devam et bence aynı şekil çok dökülürse bırak tabi yani duruma göre sen ayarla bide kel olma uzatcam derken (

Kızlarr konumuzla alakası yok biliyorum ama sormak istedim aranızda istenmeyen tüylerden kurtulmak için hamam otu yağı kullanan oldumu? araştırıyorumda yorumların çoğunda etkili olduğu söylenmiş. sadece birkaç tanesi etkili olmadı kalınlaştırdı demiş. siz ne düşünüyorsunuz biliyorsunuz ??

bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok canım... bende karınca yumurtası yağını duydum ....
ama tüylerde azalma olsun istiyorsan kesinlikle ağda kullanmalısın ve ağda dönemini adetinin bittiği gün yaparsan etkili oluyor...

ben hep ağda yaparım ama gene çıkan çıkıyo

ben hep ağda yaparım ama gene çıkan çıkıyo
ağdaaaa cartt tubi

keşke çıkmasa daha güzel olacak ama napalım lazer epilasyon hem çok pahalı hemde cilt için iyi bir fikir gibi gelmiyor bana bilemiyorum yinede...

anladım cnaım biraz araştırdımda aslında iyi sonuçlar veriyomuş denemeyi düşünüyorum, dolunay zamanı uygulucam daha etkili olabilir :))) kokusu vs. demişler solumak iyi değil maske takarım sanmıyorum bişi olcağınıda tedbir tedbirdir :)

ayy uzasınlarda 1 yıl o kokuyla gezerim walla hiç umrumda değil :))
ama saçlarımda ilk fark acayip yumşacık oldu bu iyibirşey tabikide :))
bakalım dedikleri gibi 3 ayda 10-20 cm uzar mı ki pek sanmıyorum ama içten içtede umutlanmıyor değilim...
bu sefer gaza gelip saç boyatmaymış saç kestirmeymiş yok efendim öyle şeyler artık kaş bıyık haricinde kuaföre adım atmam artıkkk

bende o günden sonra kaş ve fön için gittim kestirmenin k sini almadım ağzıma

3 ayda 10-20 cm vay anasını gerçek mi yaa

Uzadığı için de olabilir ıslak kalıyor ya o yüzden de kaşınıyor olabilir canım Bi de saçın için yeni bir şey olduğu için de olabilir :44:

Ben kullandım canım hamam otu yağını 1 şişe. Etkili oluyor azaltıyor baya. Koku ve kalınlaştırma olayı hamam otunda oluyor diye biliyorum. Yani o tüy dökücü krem gibi kullanıyor mesela tüylü bölgeye sürüyosun. Sonra yıkıyosun. Kokan ve kalınlaştıran o. Çünkü yağı hiç kokmuyor yani.

Batık yapıyor ama haberin olsun

Canım regl dönemini sormuşsun. Troll de dolunaydan bahsetmiş.

Ben kozmik bakım diye bi blogu takip ediyorum hangi günler bakımlar epilasyon boya kesim daha çok sonuç verir. Diyet beslenme vs de var. Bi bakın derim

Ben artık epilasyonu orda verilen tarihe göre yapıyorum cidden azaldılar

Orda da var zaten sonuç almış kişilerin yorumları

Ayrıca ayda 10 cm uzattım ben saçımı diyenlere de inanmıyorum ben pek açıkçası.

Hiç mantıklı gelmiyor

Siz de hedefleri o kadar yüksek tutmayın derim. Sonra hevesiniz kaçabilir işe yaramadığını düşünebilirsiniz

3 ayda 10-20 cm vay anasını gerçek mi yaa

evet öyle uzayanlar varmış , 2 ayda 10 cm yazmıştı birisi

2 ayda 20 cm uzasa ne iyi olur valahi ya :)

süper olur gerçektende :))

yok canım diyorum yaa inanasım gelmiyor bakalım görücez sonuçları yavaş yavaş

ayda 3-5 cm uzasa yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…