Arkadaşlar merhaba teşekkürler iyi dilekleriniz için.Bugün doktorumla görüşmeye gittim,döllenme olmamasının sebebinin ne olduğunu onlarda bilmiyorlar her şey iyi gidiyordu neden olmadı bilmiyoruz dediler. AMH test sonucumu gösterdim sonucum 1.4 olmasına rağmen o çokta sağlam bir sonuç değil dedi. Özelde kalite rezervini en iyi ölçen testin bu olduğunu söylemişti Recai hoca. Kafam yine karıştı anlayacağınız. Birde genetik tarama yapalım dediler onu yaptıracağız bakalım perşembe günü umarım çabuk sonuçlanır. Tedavi aşamasında genetik taramaya gerek duyulan var mı aranızda ?
hamileler bebeklerinizin cinsiyetini ne zaman hangi haftada öğrendiniz bizim 12.haftada kontrol var görebilirmiyiz acaba
canım bende 12. haftada gittim , doktor şaka yaptı cinsiyetle ilgili ama şaka gerçek değil falan dedi, ben aslında 12. haftada cinsiyetini anladığını fakat kaptırmayalım diye söylemediğini düşünüyorum. bulantıların ne durumda
MAAAAAAŞALLAAAH diyelim canım, şanslı annelerdensin, herşeyden midem bulanıyor ama gececek insallah... cinsiyeti netleşmedi aslında sadece dr erkeğe benziyor dedi ama sonra şaka yaptım dedi, bir sonraki randevumda 16. hafta oluyor, böylece cinsiyet netleşir:) insallah sen iki evladın tadınada varırsın biri erkek biri kız:)ay şimdi biliyormusun bebişin cinsiyetini ay her aşaması ayrı heyecan yaaaa,canım biliyormusun benim hiç bulantım olmadı iştahım acayip açık herşeyi yiyebilirimbünyeden bünyeye değişirmiş herkeste bulantı olmayabilirmiş,umarım sende bebişinde iyidir
MAAAAAAŞALLAAAH diyelim canım, şanslı annelerdensin, herşeyden midem bulanıyor ama gececek insallah... cinsiyeti netleşmedi aslında sadece dr erkeğe benziyor dedi ama sonra şaka yaptım dedi, bir sonraki randevumda 16. hafta oluyor, böylece cinsiyet netleşir:) insallah sen iki evladın tadınada varırsın biri erkek biri kız:)
canım lekelenmenmi oldu yoksaaaa???duyduğum kadarıyla bazılarında oluyormuş, ama bende olmadı, hemen doktoru aramışsındır gerçi? habersiz bırakma bizi olurmuuuhanımlar hamilelikte lekelenmeleriniz oldu mu
kimsecikler kalmadı topicte , herkes tatildemi yahuuuuuu
Slm kızlar bende burdayım ama sıcaklar bastıkca zorlanıyorum baya agırlsştık inş sag saglım alırız kucagımıza hepimiz tedavideki arkadaslarda inş kısa zamanda müjdelerini alırlar[/QUOT
Merhaba canım, Ne güzel hamilesin. Kaç aylık ? Bende Recai beyde başladım. Tüm değerlerim normal ama yaşım 44 .Recai beye muayene oldum.% 10-15 şans verdi.Şehir dışandan geldiğim için telefonla hasibe hanımla görüşüyoruz.Ganol F 300 e başladım.
Senin tecrübelerinden faydalanmak isterim.Sevgilerrrr...
Selam thecute ,
Engin bilgilerin için sağol.Bende doktorum tavsiyesi üzerine Recai beye gittim.Yaştan dolayı yumurta kalitesi ile ilgili sıkıntım var düşük yaptım.Oldukça başarılı olduklarını duydum ama hemşiresi dahil ilgi alaka sıfır.Başladık sonuçta adet olmayı bekliyorum.1 haftaya kadar sanırım olurum.İğnelere başlayacağım.İnşallah olumlu sonuç alırım.Sizin yaş kaçtı ? kaçıncı denemenizdi?
canım ya senin yazdıklarını okuyunca allak bullak oluyorum, hemen fikir değiştiriyorum bu son gidişim o kliniğe dioyrum ama oraya gidincede kendimi bir sonraki randevu tarihini beklerken buluyorum:) benimde başta yapılması gereken testlerin sonradan yapılmasıyla ilgili sıkıntım var, ikili testi yaptırdım bişey yok gibi. 16. haftada gideceğim tekrar belki 16 dan sonra gelmeyeceğim artık diyebilirim, inan bana iyi bir hastane bulsam hemen gideceğim ama benim derdim hastane bulamamak. bir arkadaşım akropolde gebelik takibini yaptırdı, o arada zekai tahirde dosya açtırdı, doğumuda zekai tahirde yaptırdı, oranın aletleri çok iyiymiş, her ne kadar devlet hastanesini istemesemde sanırım doğumdaki tercihim orası olacak. sen hangi doktora giidiyorsun?
merhabalar anne adayları hamişler yazdıklarınız okudum ,yazdıklarınızın çoğunu bende yaşadım kızlar ben orada devam etmek zorundayım galiba bebekler ikiz olduğu için hoca rahime dikiş falan atacakmış tabi maddi manevi zor bir durum ve araştırdığım kadarıyla bazı operasyonları her doktor yapamıyormuş hocanın elinin hassaslığı ttizliği ve tecrübesi için doğuma kadar hatta doğumuda hoca yaptırır muhtemelen orada devam edicez ,örneğin ikili ve üçlü test falan ikizlerde daha farklı yapılıyormuş daha önümüzde altı buçuk yedi ay var mevlam ne gösterecek bakalım Allahım onları bize bağışlasın ,Allah sizlerinde bebeklerinizi korusun ayrıca normal doğum mu düşünüyorsunuz bizim büyük ihtimal sezeryan olur ,ha ayrıca ilk ay yapılması gereken testleri receai hoca bizi rıdvan ege hast.yönlendirerek bebekler 4 haftalıkken yaptırdı şükür hepsi temiz çıkmış ekstra hiç ilaç vermedi fakat idrar testi hiç yaptırmadı ...hamişler hayırlı haberlerinizi bekliyorum
hamileler bebeklerinizin cinsiyetini ne zaman hangi haftada öğrendiniz bizim 12.haftada kontrol var görebilirmiyiz acaba
Slm kızlar bende burdayım ama sıcaklar bastıkca zorlanıyorum baya agırlsştık inş sag saglım alırız kucagımıza hepimiz tedavideki arkadaslarda inş kısa zamanda müjdelerini alırlar[/QUOT
Merhaba canım, Ne güzel hamilesin. Kaç aylık ? Bende Recai beyde başladım. Tüm değerlerim normal ama yaşım 44 .Recai beye muayene oldum.% 10-15 şans verdi.Şehir dışandan geldiğim için telefonla hasibe hanımla görüşüyoruz.Ganol F 300 e başladım.
Senin tecrübelerinden faydalanmak isterim.Sevgilerrrr...
Merhaba canım evet cok sukur hamileyım Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş senınde guzel haberını alırız en kısa zamanda ben baska bı merkeze gıtmedım ama recai hocanın tecrubesıne guvenıyorum mutlaka merkezde aksaklık oluyor ama ben recai hocaya guvenenlerdenım once Rabbimin izniyle sonrada recai hocanın gayretı ile inş hemencık guzel haberı verırsın umudunu hiç kaybetme derım moral cok onemli bende sehır dısındanım ama kontrollerımi hep centrumda yaptırdım şimdi artık gıtmiyorum 7 aylık olduk allahın izniyle şükürler olsun darısı arzu eden emek sarfeden herkeze olsunninş aklına bişi takılırsa cevaplarım
hayırlı olsun canım, insallah pozitifi nasip etsin Allah , ben centrumda hamile kaldım, hala gebelik takibi için oraya gidiyorumBen burdayım canım.Ama kimsecikler yok hergün bakıyorum.Ben Gonal F 300 iğnelere başladım.Cuma sabahı E2 ye bakılacak.Hasibe hemşireyi arayacağım sonrada.Sen orada mı tedavi oluyorsun? Hangi aşamadasın ? Ben şehir dışından geliyorum.Sevgiler,
Merhaba canım evet cok sukur hamileyım Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş senınde guzel haberını alırız en kısa zamanda ben baska bı merkeze gıtmedım ama recai hocanın tecrubesıne guvenıyorum mutlaka merkezde aksaklık oluyor ama ben recai hocaya guvenenlerdenım once Rabbimin izniyle sonrada recai hocanın gayretı ile inş hemencık guzel haberı verırsın umudunu hiç kaybetme derım moral cok onemli bende sehır dısındanım ama kontrollerımi hep centrumda yaptırdım şimdi artık gıtmiyorum 7 aylık olduk allahın izniyle şükürler olsun darısı arzu eden emek sarfeden herkeze olsunninş aklına bişi takılırsa cevaplarım
Allah kucağına da almayı nasip etsin inş.Darısı bizim başımıza:) Recai hocayı muayenede gördüm sadece.Sonra iğneler ile ilgili konularda Hasibe hemşire ile konuştum hep.yarın E2 için kan vereceğim sonuçlar için Recai hoca ile görüşmek istiyorum ama bakalım ulaşabilirsem....Sevgiler..
hayırlı olsun canım, insallah pozitifi nasip etsin Allah , ben centrumda hamile kaldım, hala gebelik takibi için oraya gidiyorum
canım lekelenmenmi oldu yoksaaaa???duyduğum kadarıyla bazılarında oluyormuş, ama bende olmadı, hemen doktoru aramışsındır gerçi? habersiz bırakma bizi olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?