Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben şuanda 3. ayımdayım ve kanda pıhtılaşma varmı diye test yaptıracağım, genetiğin başta yapılması çok mantıklı bence bazı hastalara gerek duyuyor recai hoca klinikte beklerken duymuştum. endişe etme bence

hamileler bebeklerinizin cinsiyetini ne zaman hangi haftada öğrendiniz bizim 12.haftada kontrol var görebilirmiyiz acaba

hamileler bebeklerinizin cinsiyetini ne zaman hangi haftada öğrendiniz bizim 12.haftada kontrol var görebilirmiyiz acaba

canım bende 12. haftada gittim , doktor şaka yaptı cinsiyetle ilgili ama şaka gerçek değil falan dedi, ben aslında 12. haftada cinsiyetini anladığını fakat kaptırmayalım diye söylemediğini düşünüyorum. bulantıların ne durumda

ay şimdi biliyormusun bebişin cinsiyetini ay her aşaması ayrı heyecan yaaaa,canım biliyormusun benim hiç bulantım olmadı iştahım acayip açık herşeyi yiyebilirim bünyeden bünyeye değişirmiş herkeste bulantı olmayabilirmiş,umarım sende bebişinde iyidir

MAAAAAAŞALLAAAH diyelim canım, şanslı annelerdensin, herşeyden midem bulanıyor ama gececek insallah... cinsiyeti netleşmedi aslında sadece dr erkeğe benziyor dedi ama sonra şaka yaptım dedi, bir sonraki randevumda 16. hafta oluyor, böylece cinsiyet netleşir:) insallah sen iki evladın tadınada varırsın biri erkek biri kız:)

günaydınnnn canım hayırlısı olsun inş.bizimkisi heyecan önemli olan hepimizinkide sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli olsunlar hiçbir bebek sorunlu doğmasın Allahım hepsini korusun evet şimdilik bulantı yok bazıları üçüncü aydan sonrada başlayabilir diyorlar,inş.senin bulantılarında yakın zamanda geçer rahat rahat yer içersin ...hayırlısı artık işte rahime dikiş atma olayı aklıma geldikçe kötü oluyorum Allahın izniyle recai hocanın eli çok hassas ona güveniyorum .gecen gün küçük bir akıntı geldi hemen hocayı aradık çok ilgilendi aslında ilgili birisi ama yurtiçi ve yurtdışından çok hastası olduğu için herkese çok zaman ayıramıyor....Allahım hayırlı bir şekilde bebeklerimizi bizlere bağışlasın

kimsecikler kalmadı topicte , herkes tatildemi yahuuuuuu

Ben burdayım canım.Ama kimsecikler yok hergün bakıyorum.Ben Gonal F 300 iğnelere başladım.Cuma sabahı E2 ye bakılacak.Hasibe hemşireyi arayacağım sonrada.Sen orada mı tedavi oluyorsun? Hangi aşamadasın ? Ben şehir dışından geliyorum.Sevgiler,

Slm kızlar bende burdayım ama sıcaklar bastıkca zorlanıyorum baya agırlsştık inş sag saglım alırız kucagımıza hepimiz tedavideki arkadaslarda inş kısa zamanda müjdelerini alırlar

ben de sıcaklardan dolayı bilgisayarı pek açmıyorum daha beter ısıtıyor insanı :) o yüzden yoktum şimdi gecikmeli de olsa cevap vereceğim sizlere :) hepinizi öpüyorum..

malesef ilgi alaka yok ama çoğu yer de böylemiş diye duyduk, eğdik boynumuzu biz de napalım :) benim yaşım 24 ilk tüp bebek denememdi. polikistik over hastasıyım 1.5 sene yumurtlama tedavisi gördüm yine tüp bebek gibi iğneler ilaçlar falan olmadı. sonra test yaptırdığımız hastanede eşimin sperm sayısı ve kalitesi de çok düşük çıkınca son çare tüp bebeğe geldik. ama sonra klinikte yapılan testte eşimin değerleri normal çıktı ama iş işten geçmişti artık. zaten daha fazla tedavi olup da deneyecek enerjim kalmamıştı. insanın yaşı kaç olursa olsun yıpratıyor. benim 13 yumurtamdan 10u döllendi 3ü yerleştirildi ama 1i tuttu geri kalan 7si de dondurulacak kalitede değildi. benim de yumurtalarım hastalığımdan dolayı kaliteli değildi anlayacağın. inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

bak şimdi recai beyin düşmanı gibi seni ordan vazgeçirmeye çalışıyomuşum gibi oldu :) önemli olan insanın kendini nerede rahat hissettiği bence. eğer sen kendini orada güvende ve rahat hissediyorsan tabii ki devam et, ben kendimi çok stres altında ve mutsuz hissettiğim için artık gitmeyeceğim. zekai tahirin sancı odası kalabalık oluyormuş, ailen yanına gelemiyormuş, gece bayan refakatçi gerekiyormuş gibi prosedürlerden ordan vazgeçtim ben. eskiden kullanılan vip oda sistemleri çok iyiymiş ama artık olmadığı için ben pek istemedim. saatlerce tek başıma kalmak korkutuyor beni. ben önceden gittiğim kadın doğum uzmanıma gidiyorum doğumumu 29mayıs'ta yaptıracak ama kendisi orada çalışmıyor, anlaşması var. 29 mayıs zaten evime çok yakın ve kapsamlı bir hastane, doktorumdan da memnunum.

canım kendini hiçbirşeye zorunlu hissetme sakın, ikiz gebeliklerin neredeyse %50sinde gerek olursa rahme dikiş atılıyor ama her zaman gerekli değil, iyi incelenmesi lazım durduk yere operasyon geçirmeye gerek yok. yaygın bir uygulama olduğu için pek çok doktor yapabiliyor, veya sırf dikiş için kapsamlı bir hastaneye de gidebilirsin sonuçta seni takip eden doktorun yapmasına gerek yok.
tüp bebek yaptıranlar genelde kendi istekleriyle sezeryan oluyormuş, doktoruma sordum öyle bir zorunluluk yok nasıl istersen dedi. inşallah kısmet olursa ben normal doğum istiyorum, şimdiden nefes ve beden egzersizlerine başladım bile. inşallah sezeryana gerek kalmaz dikişler beni daha çok korkutuyor.

canım senin ikiz olduğu için biraz gecikebilir :) benim pek çok arkadaşımın 11-12 haftalarda belli oldu, ben 13te gitmiştim sırtı dönüktü göremedi levent bey, göremedim demedi bir de yok daha belli olmaz falan dedi, belki recai bey zahmet edip baksa o anlayabilirdi daha tecrübeli sonuçta. 3 gün sonra kendi kadın doğum doktoruma gittiğimde kız olduğunu öğrendim :) levent bey pek anlamıyor sanırım, denk gelirse görebilirsin :)

bu arada emin olmadan yazmak istemedim araştırdım şimdi yazıyorum :) rahim ağzı yetmezliği olanlarda ve normal doğum yapacaklarda dikiş atılıyormuş. iyice araştırmadan kabul etme bence.

hayırlı olsun canım, insallah pozitifi nasip etsin Allah , ben centrumda hamile kaldım, hala gebelik takibi için oraya gidiyorum

kızlar maddi olarak biraz zorlandığımız için ve Recai hocanın yoğunluğundan dolayı Zekai Tahir Burak'a gideyim dedim dün ama boyumun ölçüsünü aldım, herkes okadar memnunduki gidenler, deneyeyim dedim, ama 1,5 saat ayakta bekledim, randevu aldığım doktor yoktu, yerine başkasının bakacağı söylendi ama o da yoktu, deneyimsiz bir asistan geldi baktım sinirden çatlıyorum en sonunda gittim doktor değiştirdim, diğer doktor baktı ama tık yok ultrasonla bakarken hiçbirşey söylemiyor ağzını yüzünü eğince sorunmu var dedim, bu aletlerle bukadar bakıyoruz dedi, bana dandik bir ultrason resmi verdi, bebeğimin yüzü dönüktü ama salak kadın cinsiyetini bile söyleme zahmetinde bulunmadı. Yani anlayacağınız recai hocada devam ama doğum için zekai tahir düşünülebilir, ameliyathane aletleri iyiymiş

hayırlı olsun canım, insallah pozitifi nasip etsin Allah , ben centrumda hamile kaldım, hala gebelik takibi için oraya gidiyorum

Teşekkürler... Allah bağışlasın çok sevindim.İnşallah bizde aynı sevinci yaşarız.Kaç aylık ? Ben şehir dışında olduğum için sadece muayene gittim.Takiplerimi burada yaptırıyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Sevgiler..

canım lekelenmenmi oldu yoksaaaa???duyduğum kadarıyla bazılarında oluyormuş, ama bende olmadı, hemen doktoru aramışsındır gerçi? habersiz bırakma bizi olurmuuu

merhabalar canım evet lekelenmelerim olmuştu önce sarıydı sonra hafif kahverengiye döndü tabi tedirgin olduk sonra hemen cepten doktorun kendisine ulaştık korkmayın dedi vücut bazı enfeksiyonları dışları atacak dedi fakat kanama olursa hemen rıdvan eğeye hast. yatırın ben ilgilenirim dedi şükürler olsun şimdilik düzeldi ,haftaya kontrol var bakacaz bakalım yaramazlar ne durumda .beni böyle korkutular

hepimizde kazasız hayırlısı ile kavuşalım bebeklerimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…