tutku bugünkü değerlerin çok güzel önemli olan değerlerin birbirine yakın olması ,örneğin benim birtanesi 20mm birtanesi 7 mm aradaki farka baksana maşallah seninkiler birbirine yakın ayrıca bana transfer yapıldığı gün rahim kalınlığı 7 falandı rahim duvarında gittikçe kalınlaşıyor ,gelişmelr normal yaştaki bir insanın ki gibi,örneğin bizimle tedaviye başlayan birkaç arkadaş vardı bir iki tane yumurtası ancak oldu.bence seninkiler gayet güzel gelişiyorlar Allah tamamına erdirsin senden de hayırlı haberler bekliyoruz transferden sonra hemen banyo yapma hemen yolculuk yapma doktorlar birşey olmaz diyorlar ama bence etkili
yapılan yumurta takibinde 4-5 taneydi olgunlaşan, ama 7 tane toplandı, tabi döllenen yumurta önemli canım benim 6 tanesi döllendi, aslında pgt istedim ben ama ilk denemem olduğu için ve düşük öyküm olmadığı için önermemişti hoca, inşallah yeterli yumurtan çıkar ve sağlıklı embriyoların oluşur, recai hoca yoğun olduğu için hepimiz aynı dönemleri geçirdik, ben birçok şeyi bu forumdan öğrendim, sende aklına takılan herşeyi sor burada birileri emin ol cevap yazıyor. ben klinikteyken birkaç bayanla tanışmıştım şehir dışından gelen, kimi transferden sonra 2 gün kalıyor kimi tahlil yaptırana kadar kalıyor, maddi durumuna bağlı yani... bu arada yatak varsa klinikte kalabiliyorsun transferden sonra şehir dışından geliyorsan, ben ankara içinde olmama rağmen 1 gece yattım. verdikleri kağıtta ve bilgilerde transferin ertesi günü ılık duş alabilirsiniz diyorlar ama inan ben transferin 6. gününde banyo yaptım 2 transferimde de çünkü transferin 5. günü bebeğin tutunması için önemliymiş diye duymuştum, 5. günü atlatıp yaptım yani.Çok teşekkür ederim canım desteğin için. Benimde 7-6,5-8 mm olan foliküller de var ama onlar yetişemez sanırım. Benimde görünürde 4 en fazla 5 tane falan gibi.PGT de yaptırmak istiyorum.Daha önce düşük yaptım.Recai hocada önerdi.İnş yeterli sayıda yumurta olurda yapabiliriz. Recai hoca Gonal F aldırdı tekrar 2 gün daha kullan dedi.4-5 güne kadarda Ankara ya gitmem gerekebilirmiş. Ben şehir dışından geleceğim için otelde kalacağım.8-10 saatlik yoldan geleceğim. Sen Ankara'dasın değil mi? Recai hoca ile muayeneden sonra hiç görüşemedim buda beni rahatsız ediyor aslında.Banyo ve yolculuk için ne zaman uygun olur sence ? Sevgilerimle...:)
yapılan yumurta takibinde 4-5 taneydi olgunlaşan, ama 7 tane toplandı, tabi döllenen yumurta önemli canım benim 6 tanesi döllendi, aslında pgt istedim ben ama ilk denemem olduğu için ve düşük öyküm olmadığı için önermemişti hoca, inşallah yeterli yumurtan çıkar ve sağlıklı embriyoların oluşur, recai hoca yoğun olduğu için hepimiz aynı dönemleri geçirdik, ben birçok şeyi bu forumdan öğrendim, sende aklına takılan herşeyi sor burada birileri emin ol cevap yazıyor. ben klinikteyken birkaç bayanla tanışmıştım şehir dışından gelen, kimi transferden sonra 2 gün kalıyor kimi tahlil yaptırana kadar kalıyor, maddi durumuna bağlı yani... bu arada yatak varsa klinikte kalabiliyorsun transferden sonra şehir dışından geliyorsan, ben ankara içinde olmama rağmen 1 gece yattım. verdikleri kağıtta ve bilgilerde transferin ertesi günü ılık duş alabilirsiniz diyorlar ama inan ben transferin 6. gününde banyo yaptım 2 transferimde de çünkü transferin 5. günü bebeğin tutunması için önemliymiş diye duymuştum, 5. günü atlatıp yaptım yani.
canım 19 un üzerinde olunca topladılar, adetin 13. gününe denk geldi, ilk transferimde adetin 16. günü oldu ama negatifle sonuçlandı, sonra dondurulmuş embriyo ile 2. transferim adetin 17. günü oldu.Şimdilik 3 tane önde giden var.Belki 1-2 ilave olur.İnş döllenmede gerçekleşir.Ölçüleri kaç olunca topladılar.? Adetimin 9. gününde Endo kalınlığıda 6,25 di.Yarın tekrar kontrolüm var.Umarım herşey yolunda gider.Sevgiler...
canım 19 un üzerinde olunca topladılar, adetin 13. gününe denk geldi, ilk transferimde adetin 16. günü oldu ama negatifle sonuçlandı, sonra dondurulmuş embriyo ile 2. transferim adetin 17. günü oldu.
Çok teşekkür ederim canım desteğin için. Benimde 7-6,5-8 mm olan foliküller de var ama onlar yetişemez sanırım. Benimde görünürde 4 en fazla 5 tane falan gibi.PGT de yaptırmak istiyorum.Daha önce düşük yaptım.Recai hocada önerdi.İnş yeterli sayıda yumurta olurda yapabiliriz. Recai hoca Gonal F aldırdı tekrar 2 gün daha kullan dedi.4-5 güne kadarda Ankara ya gitmem gerekebilirmiş. Ben şehir dışından geleceğim için otelde kalacağım.8-10 saatlik yoldan geleceğim. Sen Ankara'dasın değil mi? Recai hoca ile muayeneden sonra hiç görüşemedim buda beni rahatsız ediyor aslında.Banyo ve yolculuk için ne zaman uygun olur sence ? Sevgilerimle...:)
:18:
Canım tedavin hayırlı olsun inş güzel haberler verirsin bu mubarek gunde klinikte misafırhane var orda bos yer yokmu bikacgun orda kalsanız transferden sonra iyi olur zaten transfer sonrası bır gece yatmak şstersen yatabiliyosun odalarda bende sehir dışından geldım hep gel gıt yaptım 3 saat lik yol blzimki ama transfer sonrası ni gece yattım vc ye kalkmadım çok banyoyuda bır hafta sonra yaptım bılmıyorum alakası varmı ama cok şükür olumlu sonuç aldım darısı arzu eden herkezin inş şu asamada recai hocayla telde görüşsende bişi farketmez yumurta toplanana kadar devam zaten merak etme herkezin ilaç dozuna o karar verıyo hiç sıkılma
canım maşallah baya ilerlemiş hamileliğin insallah herşey yolundadır, bakalım kaçıncı hafta gelecek minik? normal doğumu çok önermiyorlar tüp bebekte seni bu konuda bilgilendirdilermi? nasıl doğum düşünüyorsun?
:18:
Canım tedavin hayırlı olsun inş güzel haberler verirsin bu mubarek gunde klinikte misafırhane var orda bos yer yokmu bikacgun orda kalsanız transferden sonra iyi olur zaten transfer sonrası bır gece yatmak şstersen yatabiliyosun odalarda bende sehir dışından geldım hep gel gıt yaptım 3 saat lik yol blzimki ama transfer sonrası ni gece yattım vc ye kalkmadım çok banyoyuda bır hafta sonra yaptım bılmıyorum alakası varmı ama cok şükür olumlu sonuç aldım darısı arzu eden herkezin inş şu asamada recai hocayla telde görüşsende bişi farketmez yumurta toplanana kadar devam zaten merak etme herkezin ilaç dozuna o karar verıyo hiç sıkılma
canım ben tüp bebekte erken doğum oluyor diye duymuştum, maşallah seninki 38-39. hafta gibi gelecek, şuanda beni en çok endişelendiren bebeğin erken doğması, Allah hepimize vaktinde doğum nasip etsin.Sağol canım cok şükür bugunlere geldik ama daha var gunler gecmıyo sanki siZde geliceksiniz bi bakmışız meleklerımız kucagımızda inş bır ay once recai hocaya geldım muayneye hersey yolunda artık bulunduğun şehirdeki doktora devam et telefonlaşırız dedi doğum için sezeryanı önerdi benim kan pıhtılaşmam var hergun clexsane oluyorum iki gun önce kesin bi aksilik olmazsa 15 eylül gibi sezeryan ol dedi bakalım inş sağlıkla geliriz o gune cinsiyetınız belli oldumu 16 haftadan sonra daha rahat oluyo insan
Allah korusun canım yok öle bişi tüp bebekle hamileliğin normalle hiç bir farkı yok niye erken olsun yanı erken doğum yapan birsuru kadın var normal hamıle kalan ole seyler düşünme yanı normal doğumda yapabılırız benim arkadasım tup bebişini 40 hafta dolunca normal doğurdu benım sezeryan isteme sebebim kan sulandırıcı iğnelerim ksnama riski var normal doğumda riske atmamak için yok hamile kaldıktan sonra bizlerde normal hamıleyız. Çok şükür hiç stres yapıp üzme bebişinicanım ben tüp bebekte erken doğum oluyor diye duymuştum, maşallah seninki 38-39. hafta gibi gelecek, şuanda beni en çok endişelendiren bebeğin erken doğması, Allah hepimize vaktinde doğum nasip etsin.
Canım benim yolum epey uzun 8-9 saat.İş yerinden izin alacağım.Sanırım 5 gece falan kalmamız gerekiyor.Eşim ve kızımla geleceğiz.
Öğretmen evlerine falan bakacağım. Epey masraflı olacak. Allahım bu mübarek günlerde yardımcımız olur inş.Özellikle dikkat etmem gereken yada önereceğin bir şeyler varmı ? Tşk,Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.Darısı bizim başımıza :))))
Sizin yol baya uzun inş Allah yaedım eder biseferde kavusursun kuzuna demek bi kızın var ne güzel Rabbim size bagıslasın o normalmi olmuştu bende daha şimdiden ikinciyi düşünüyorum inş kendiliğinden olur bidaha bu zorlu yola girmem
Evet canım.Normal yolla oldu ama 16 sene önce o zaman gençtik:)))))) Büyük ihtimalle pazar günü orda olmam gerekebilirmiş.Allahtan hayırlısı..Sen kaç yaşındasın ?
Ben 29 yaşına girdim polikistik over var bende bikere aşılamayla kaldım kalbi durdu ilk tup denememde kaldım cok şükür kalan embiryolarım donduruldu baktım bikac sene olmazsa tedavimdede gec kalmak istemiyorum hayırlısı birincisini bi alalım saglıkla kucagımızada Allah kimseye evlat hasteti yasatmasın
çooook mutsuzum kızlar , kan pıhtılaşmasına ilişkin sonuçları aldım, heterozigot taşıyıcısıymışım yani clexane e devamgerçekten çok üzgünüm şuanda
ozim84 sen homozigotmu heterozigotmu taşıyorsun canım?
ne bileyim canım ya çok üzüldüm sonucu görünce, senin dediğini yaptım dün hastaneye gitmek yerine evde eşime yaptırayım dedim , göbeğimden baya kan geldi, çok korktumCanım nıye uzuluyosun cok şükür minklerımız bizimle be de heterezigot var hergun oluyorum clexsane alşılıyo yeterki miniklerimiz saglıklı olsun hic sıkma canını normalde bi sıkıntısı olan bihastalık değil
ne bileyim canım ya çok üzüldüm sonucu görünce, senin dediğini yaptım dün hastaneye gitmek yerine evde eşime yaptırayım dedim , göbeğimden baya kan geldi, çok korktumsabrediyordum sonuc iyi çıkınca bırakcam diye. üstelik biliyormusun recai hoca bana 12. haftada bırakmamı söylemişti clexane ı çünkü bana tahlil yaptırmadan kullandırıyordu, ben istedim tahlili, demekki içime doğmuş, iyiki bırakmamışım, iğne zoruma gidiyor valla coraspin içsem olurmu diye sorcam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?