ben hasibe hemşireye sormuştum o söyledi bana 2+2 şeklinde kullan diye , nasıl gidiyor hamileliğin bulantıların vs? doğumla ilgili ben konuşmadım ama daha önce biriyle konuşurken 4000 civarında bir rakam duymuştum, tabi yinede 1. ağızdan öğrenmek lazım, aslında hoca ufuk ünv. de ya orda ne kadara mal olur araştırmak lazım..
sevindim canım hamileliğinin iyi geçmesine bende sabah bulantıları oluyor, iştahım kesildi 2 kilo verdim. ya recai hocada devam edecektim fakat gerçekten çok yoğun ve uzak, yoğunluğu nedeniyle çok vakit ayıramıyor, bende senin gibi düşünüyorum başka bir doktor araştırıyorum, 2 yer var, aslında ikiside içime sinmiyor ama şuanda en iyi görünen onlar, gaziosmanpaşa sana uzak değilse "hrs" diye hastane var araştırsanabilmem ki ben önceden 3 kullanıyordum sonradan 4e çıkınca yine tek tek kullandım, bir sorun olmaz herhalde :) hamilelik iyi gidiyor sanırım hiç bulantım olmadı neredeyse, ara sıra belim sırtım ağrıyor gibi ama çoğu zaman aklımdan çıkıyor hamile olduğum :) biraz büyüyüp kıpırdanmaya başladığında kendimi daha hamile hissedeceğim sanırım :) klinik varken hastanede gebelik takibi yapacağını, yapsa da çok fazla ilgileneceğini sanmıyorum ama denemek lazım. bir de recai bey tüp bebek konusunda uzmanlaşmış sonuçta, bence gebelik takibi yapan normal bir kadın doğum uzmanı bizimle istediğimiz gibi ilgilenip sorularımıza daha iyi cevap verebilir. benim şahsi fikrim böyle. ama yine de ufuk üniversitesi hastanesini araştırıp orada recai beyin yönlendirmesiyle başka bir doktorla görüşülebilir. benim bir sonraki randevuma 2 hafta var şuan, hala hastane ve doktor araştırıyorum ama bulamadım. nereye elimi atsam bir olumsuzluk duyup vazgeçiyorum. senin aklında bir yer var mı?
Arkadaşlar Merhaba,
Bende 4 haziran salı günü için Recai hocadan randevu aldım.Tüm testlerimi yaptırmıştım zaten.Tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Ben ankara dışında oturuyorum.Kendi doktorum Prof Recai hocayı önerdi.Bende onda başlamayı uygun gördüm.İlk defa olacak.
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Sevgiler,
hadi bakalım canım hayırlı olsun şimdiden tedavin, insallah sende pozitif sonuçla ayrılırsın, hocanın yoğunluğundan dolayı aklımıza takılıp da soramadığımız birçok şeyi burdan öğrendik, seninde kafana takılan bir şey olursa çekinmeden sor. Hocaya güven gerçekten başarılı, iyi bir seçim yapmışsın, durudenizderya nın da dediği gibi kliniğe gittiğinde hayal kırıklığına uğrayabilirsin belki çünkü bizler özel merkeze gittiğimiz için daha büyük beklentiler içinde oluyoruz, fakat önemli olan hocanın tecrübesi ve laboratuvar ortamının durumu.Arkadaşlar Merhaba,
Bende 4 haziran salı günü için Recai hocadan randevu aldım.Tüm testlerimi yaptırmıştım zaten.Tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Ben ankara dışında oturuyorum.Kendi doktorum Prof Recai hocayı önerdi.Bende onda başlamayı uygun gördüm.İlk defa olacak.
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Sevgiler,
maşallah canım, zaten 3ünü taşımak hem senin için hem bebekler için riskliydi, Allahın inşallah 2sini sağlıkla kucağına almayı nasip eder. bende cuma ya da cumartesi tekrar gideceğim yolculuğa çıkmam gerekiyor hoca çıkmadan önce gel durumuna baksınlar dedi, kendisi yurtdışında olacakmışkızlar günaydın nasılsınız bebişleriniz nasıl daha önce yazmıştım 3 adet kese var diye geçen hafta hocamız 1 tanesini aspire etti,böyle olmasının bizim için en doğrusu olduğunu söyledi bir kaç gün tedbir amaçlı hast.yattım çıkarken bebişleri konrol etti bebişler iyi dediler yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz Allah nasip ederse şimdi 2 adetlerhayırlısı olsun hepimizinkini sağlıklı sıhhatli Allahım bizlere bağışlasın .Allaha emanet olun hayırlı haberlerinizi bekliyorum
maşallah canım, zaten 3ünü taşımak hem senin için hem bebekler için riskliydi, Allahın inşallah 2sini sağlıkla kucağına almayı nasip eder. bende cuma ya da cumartesi tekrar gideceğim yolculuğa çıkmam gerekiyor hoca çıkmadan önce gel durumuna baksınlar dedi, kendisi yurtdışında olacakmış
Canım doğru diyorsun, biz birine bile hasretiz ama hem senin hem bebişlerin sağlığı için böylesi daha iyi olmuş sanki, Allahım bunlara sağlık sıhhat versin, insallah 3. doğal yolla olur:) kardeşimin düğünü olmasa inan bende böyle bir riske girmem, ama zaten hergün işe gidip geliyorum tangır tungur yollarda, Allaha emanet ettim artık. kliniğe gittiğimde o kadar bakınıyorum acaba forumda yazan varmıdır diye ama hiç denk gelmedim, zaten foruma kimse takılmıyor herhalde, klinik çok yoğun ama kadınlarkulubu foruma uğrayan yok. insallah tanışırızAllah seninkinide korusun canım işte öyle uygun gördü bilmiyorum ki ben çok ağladım üzüldüm tedaviyle oldu ben 1 tanesine hasretken Allah üç tane nasip etmişti ama konu beni aştı hep dua ettim inşallah hayırlısı bu olur ...yolculuk konusunu bende düşündüm ama erteliyorum gitmeyeceğim çünkü zorla buldum Allah korusun ne bileyim yol işi belli olmaz .yarın kalp atışına gidicez ama yarında ankarada büyük mitinkler varmış yollar nasıl olur kapalı olurmu bilmiyorum .yol açık olsa yarım saatte falan ordayız benim transfer 1 mayısta yapıldı o günde yollar kapalıydı zar zor transfere yetiştik işte herşey nasip ...sen cuma gideceksin ankara içi inşallah bebişinde sende sağlıklıca gider gelirsiniz gelişmelerden haberdar et ordada karşılaşırsak tanışırız inşallah.
Canım doğru diyorsun, biz birine bile hasretiz ama hem senin hem bebişlerin sağlığı için böylesi daha iyi olmuş sanki, Allahım bunlara sağlık sıhhat versin, insallah 3. doğal yolla olur:) kardeşimin düğünü olmasa inan bende böyle bir riske girmem, ama zaten hergün işe gidip geliyorum tangır tungur yollarda, Allaha emanet ettim artık. kliniğe gittiğimde o kadar bakınıyorum acaba forumda yazan varmıdır diye ama hiç denk gelmedim, zaten foruma kimse takılmıyor herhalde, klinik çok yoğun ama kadınlarkulubu foruma uğrayan yok. insallah tanışırız
sevindim canım hamileliğinin iyi geçmesine bende sabah bulantıları oluyor, iştahım kesildi 2 kilo verdim. ya recai hocada devam edecektim fakat gerçekten çok yoğun ve uzak, yoğunluğu nedeniyle çok vakit ayıramıyor, bende senin gibi düşünüyorum başka bir doktor araştırıyorum, 2 yer var, aslında ikiside içime sinmiyor ama şuanda en iyi görünen onlar, gaziosmanpaşa sana uzak değilse "hrs" diye hastane var araştırsana
merhaba canım tedavin hayırlı olur inşallah,öncelikle Allahın izniyle recai hoca bizim 6 yıllık özlemimizi dindirdi çok tecrübeli ve engin bilgisi var fakat kliniği çok kalabalık oluyor bazı şeylere hazır ol. sabırlı ve rahat olman lazım şehir dışından geliyormuşsunuz Allah katbe kat yardımcınız olsun .ben ilk kliniğe gittiğimde biraz hüsrana uğradım kinik çok kalabalık ve karanlık geldi ayrıca çok bekledik hocayla birebir pek konuşma fırsatın olmuyor bazen ekibide kendisine sinirli olabiliryor çünkü gece yarılarına kadar klinikteler ,hocanın eli çok hassas işinin ehli ama Allah nasip kısmet edecek öncelikle ama tedavi sürecide önemli tabiki sen tedavi sürecinde ufak tefek şeyleri kafaya takma rahat ol ama aşamayacağın konular olursa ece hanım var oranın yöneticisi ona aç o elinden geldikce yardımcı oluyor .Allah hepsinden razı olsun üzerimizde emekleri var Allah sizinde en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah .gelişmeleri yazarsın
hadi bakalım canım hayırlı olsun şimdiden tedavin, insallah sende pozitif sonuçla ayrılırsın, hocanın yoğunluğundan dolayı aklımıza takılıp da soramadığımız birçok şeyi burdan öğrendik, seninde kafana takılan bir şey olursa çekinmeden sor. Hocaya güven gerçekten başarılı, iyi bir seçim yapmışsın, durudenizderya nın da dediği gibi kliniğe gittiğinde hayal kırıklığına uğrayabilirsin belki çünkü bizler özel merkeze gittiğimiz için daha büyük beklentiler içinde oluyoruz, fakat önemli olan hocanın tecrübesi ve laboratuvar ortamının durumu.
4 haziranda Recai hocaya muayene oldum.Histeroskopi ve diğer testlerim normaldi zaten.Ama yaştan dolayı şansımın % 15 olduğunu söyledi.PGT yapacağız birde eğer yeterince yumurta olursa.Evet çok bekledim ve hayal kırıklığı yaşadım.Bana zinco coraspirin verdi.Sonrada esteform a başlayacağım.AMH testi yaptı.Hasibe hanım aradı 2 çıktı dedi.Gonol F 300 kullanacağız dedi.
Ben zaten Quenzim Q10-Folik asit ve arginmax kullanıyordum.Laborotuarları gerçekten iyimi peki? Şehir dışından gelenler için kalacak yer konusunda yardımcı oluyorlar mı ? Dikkat etmem gereken önemli noktalar varsa bana yazarmısınız ? Tşk, Sevgiler,
TUTKU hoşgeldin canım ,biz şehir içindeydik kalma yerlerini pek bilmiyorum orada bir kaç kişiyle tanıştık oda var ama sayı olarak az herkese yetmiyormuş galiba o konuyu oradaki görevlilere keşke sorsaydın,ayrıca yaş konusunu ve diğer yazdığın konular hakkında hiç bilgim yok benim tüplerim tıkalıydı amaliyat yapmadı direk tüp dedi biz hoca ne dediyse yaptık hocanın ilmine ve tecrübesine çok güvendik ,pgt yapılmadı çünkü yumurta az çıktı enbiryoda 3 adet oldu .ben tedavi öncesi ve sonrası olarak açıkcası çok dikkat etmedim ama beni sinirlendiren kötü niyetli kişilerden uzak durdum ,hemen hemen hergün kliniğe gittik e2 takibi yapıldı,işimden yıllık iznimi aldım çok kuran okumaya ve dua etmeye çalıştım ,sevdiğim insanlardan hep dua istedim yasini şerif ve fetih okudular ayrıca haşr suresi son ayetleri ...sonrasında ilk üç gün yolculuk falan yapma bence banyoda yapma hatta banyoyu çok sonra yap ayrıca hemen transferden çıkar çıkmaz odama alınınca ananas,kuruyemiş ve sulu yemek yedim kesinlikle kabız olmamaya çalış ıkınırsan tutunmuyormuş.rahat olmaya çalış yumurtaların içinde incir ye şimdilik aklıma gelenler bunlar ayrıca hiç kimseye ve hiç birşeye sinirlenme sakin ol beslenmene dikkat et...Allahın izniyle hayırlı sonuç alırsınız inşallah kardeşim
ya hrs ye gittikten sonra recai hocaya da giderim, bana uzak çankayahrs bana yakın ama doğum için pahalı diye duydum ve pek de harika yorumlar okumadım hakkında. yine de sen gitmeye karar verirsen bana izlenimlerini yaz lütfen.
ya hrs ye gittikten sonra recai hocaya da giderim, bana uzak çankayageçen sancılandım devlet hastanesinde acile gittim, banamı iyi doktor denk geldi bilmiyorum ama adam baya ilgilendi, çok kafaya takıyordum gebelik takibimi yapacak doktoru ama acile gittikten sonra en kötü ihtimalle devlet hastanesine giderim diye düşündüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?