Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu aşamalarla zorluklarla geldik bence devlet hast.bulaşma derim .biz gücümüz yettikçe recai hocada devam edeceğiz .eşim aradığında o kadar ilgilendi ki anlatamam önce Allahın izniyle sonra onun ilmiyle şükürler olsun bu noktaya geldim .çok yoğun olduğu için ilgilenenemiyor fakat bence o gözünün ucuyla baksa bile hemen durumu anlıyor tecrübesi ve ilmi herşeye değer kabul ederse doğumumu onun yaptırmasını çok istiyorum çünkü ben yıllarca devlet hast.gittim oralarda harcadığım zamanıma üzülüyorum şimdi

hocanın tecrübesine tek kelime edemem canım ama malum tedavi merkezi olduğu için gebelik takibinde biraz yetersiz kalınıyor diye düşünüyorum. yetersiz derken gebe takibi yapan doktor hastasına daha çok zaman ayırıyor vs son gittiğimizde gerçi levent bey baya zaman ayırdı bize ama bilmiyorum yinede, hocanın tecrübesi nedeniyle devam... senin iyi olmana ve bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, Allahım korusun sizi

slm arkadaşlar bende recai hocada başlamak için adet olmayı bekliyorum bekliyorumya olmadı bir türlü hamile olan arkadaşlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim benim gibi başlayacak olanlarada kolaylıklar versin tez zamanda gebelik nasip tsin benim 5. denemem artık çok yoruldum hem madi hem manevi bu deneme inşallah allahın izniyle olumlu olurda benim acılaromda diner 12 yıllık evliyim evlendiğimdn beri uğraşıyorum hem çevrenin lafı sözü hem tedavilerin maddi manevi külfeti gerçekten çok yoruldum recai hocaya çok güveniyorum önce allahın izniyle sonrada onun engin bilgi tecrübesiyle inşallah sonuca ulaşırım bazı yazılar okudum merkezle ilggili biraz canım sıkıldı açıkcası sorunumuz azosperm azosperm olupta hamile kalan varmı acaba varsa lütfen yazsın çok uzattım kusura bakmayın kimseyle paylaşılmıyor kimse anlamıyor bu tedavide kimseye söylemedm söylemeyeceğim.

canım tedavin hayırlı olsun insallah tez zamanda bebişlerini nasip etsin Allah sana. Ben tercihimi recai hocadan yana kullandığım için çok şanslı hissedioyrum kendimi, Allahın izni recai hocanın tecrübesiyle bebişlerini alırsın kucağına. biz 2 tedavide maddi manevi göçtük valla, Allah sana da tüm bu yola başkoyanlara da maddi olarak yardım etsin canım. benim eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu vardı, çok şükür Recai hoca ve embriyologların başarısıyla oldu 2. tedavimde, dondurulmuş ile hamile kaldım ben. kliniğe takılma canım çok amacımız çocuk sahibi olup ordan çıkmak sonuçta, kafana takılan birşey olursa paylaş olurmu

bu arada emin olmadan yazmak istemedim araştırdım şimdi yazıyorum :) rahim ağzı yetmezliği olanlarda ve normal doğum yapacaklarda dikiş atılıyormuş. iyice araştırmadan kabul etme bence.

teşekkürler canım yazını şimdi gördüm ,haklısın araştırmak lazım üniv.mezunuyum fakat insan cahilden beter oluyor bazen bu aşamalara çok zor yollardan geldiğimiz için onlar ne derse hemen tamam diyoruz bilmiyoruz ki ,ayrıca eşim sadece hocayı dinliyor o ne derse hemen yaptırıyor bende mesuliyet almak istemiyorum sonra bana işte sen yaptırmadın ettirmedin der durur ...inş.hepimiz için herşeyin hayırlısı olurda bebeklerimize kazasız kavuşuruz

tedaviniz hayırlı olsun canım benim eşimde azo idi bizde şükürler olsun recai hocanın kliniğin de olumlu sonuç aldık fakat eşime ilk sordukları daha önce sperm bulunup bulunmadığı idi ,sonra kliniğe dışardan doktor geldi eşime tese yaptı şükürler olsun bol miktarda bulundu öncesinde ilaç falan kullandırılmadı .ayrıca benimde tüplerin tıkalı idi .inş sizde hayırlı bir sonuç alırsınız.

TUTKU iğnelere başlamışsın hayırlı olsun.transferi de recai hoca yapar inş.e2 lerde başlamış çok iyi hayırlı gelişmeler olsun ,yaşını şimdi düşünme tedavine yoğunlaş sinir sistemine ve beslenmene dikkat et ...haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz

hanımlar biz recai hocaya bir hediye almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik ,ne alsak acaba o bana anneler gününde bu haberi verdi mutlu etti sizlerin bir fikri olursa yazın lütfen

E2 sonucum dün 351 çıktı.Sağda 10 mm ve 8 mm ve 7mm den oluşan 5 folikül,sağdada benzer 4 folikül gördüler.Rahim duvarı kalınlığıda 5,5 dedi doktor.Hasibe hemşire doktorla konuşmuş.Orgalutrana başlıyorum bu akşam.Transfer için ne zaman çağırırlar acaba ?
Dikkat etmem gereken noktalar varmı ? Bilgilendirirsen çok sevinirim.Tşk, Sevgiler..

benimde rahim duvarı kalınlığın düşük çıkıyordu.10 mm önden gidiyor yaklaşık 17 mm falan olunca alıyorlar .benimde bir tane 20 mm vardı diğerleri küçüktü recai hoca 20 mm olanı aldı operasyon yaptı diğerlerinin büyümesi için bunu almalıyız demişti ,olgalutran ben hiç kullanmadım .transfere nezaman çağırırlar hiç bilemiyorum her hast.durumu farklı ya.ayrıca önce yumurtarın toplancak demi(yani size tüp mü yapılacak aşılamamı) .ben transferden önce ve sonra uzun süre iş yerine gitmedim ,beni rahatsız eden kişilerle hiç görüşmedim ayrıca beslenmeme dikkat ettim hazır şeyler yememeye çalıştım birde kimsayallardan uzak dur çamaşırsuyu .parfüm falan kullanmadım bol bol meyve ye ,kabız olmamaya çalış .ananas ve ceviz ye iğnelerini saatinde yap ihmal etme,ayrıca günde iki üç iğnen varsa yaklaşık 10-15 dakika arayla yap hemen üst üstte yapma şimdilik bunlar geldi aklıma... hayırlısı olsun inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz .

günaydıııııııııın, topic biraz hareketlenmeye başladı nihayet tedaviye yeni başlayanlarla, Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin kızlaaar bol hamişli liste olsun

canım saol inşallah amin inşallah rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

inşallah canım inşallah bizimde önceki tedailerde tese ile sperm bulundu 2 tedavide embriyo oluştu transfer oldu 2 tedavide embriyo oluşmadı ama her defasında bulundu inşallah bu seferde bulunur ve sonuç olumlu olu bu kez canım tese için ne kadar ödediniz bir de teseyi hangi doktor yapıyor.

Teşekkürler arkadaşım.Bugün tekrar ölçüm yapıldı.15-14-14-12,5-10,5mm en büyükleri.Rahim kalınlığıda 6,25 mm dedi.Adetimin 10. günündeyim.İğnelere başlayalıda 8 gün oldu.Normal mi gidiyor sence ?

canım 19 un üstünde olunca yumoşlar alıyorlardı diye hatırlıoyrum, ben ocak ayında yaptırmıştım yumurta toplama işini ve adetimin 13. gününde yumurta toplanmıştı, ama bünyeye göre değişiyor. yumurta takibi sırasında birşey demedilermi? mesela levent bey benim takibi yaparken yaşıma göre yumurtaların tembel olduğunu söylemişti, çok yumurta çıkmamıştı zaten

Ben şehir dışında olduğum için burdaki doktoruma yaptırıyor,Hasibe hemşireye iletiyorum.Birazdan bugünkü değerlerim için arayacağım.E2 680 çıktı.Yaştan dolayı endişeliyim biraz.3-5 günüm daha var ozaman.Allahın izni ile emeklerimizboşa gitmez inş.
Sevgiler..

insallah canım, biran önce kavuşalım miniklerimize sağlıkla. geçen tv de görmedinmi samsunda bir bayan 54 tü sanırım bebeğine kavuştu tüp bebek yöntemi ile, Allahtan istemekten vazgeçmeyelim yeterki

insallah canım, biran önce kavuşalım miniklerimize sağlıkla. geçen tv de görmedinmi samsunda bir bayan 54 tü sanırım bebeğine kavuştu tüp bebek yöntemi ile, Allahtan istemekten vazgeçmeyelim yeterki

Evet canım tşk, Bende 44 yaşındayım.Az önce Hasibe hanım doktorla konuşup bana dönüş yaptı.İlaçlara devam çarşamba tekrar ultrason ve E2 takibi.19 mm olunca topluyoruz dedi.Önden gidenler 19 olurda diğerleri yetişirmi bilmem..

canım tese için 1000 tl yada 1500 ödedik net hatırlayamacağım tese işlemi için dışardan hoca geliyor ,benim eşime gelen doktor emekli olmuş yaşlı ve tecrübeli bir doktordu eşimede sürekli moral vermiş.recai hoca işinin ehli olan doktorları çağırıyor öncesinde çıkmışsa Allahın izniyle yine çıkar meraklanma .hayırlı haberlerini bekliyoruz

tutku bugünkü değerlerin çok güzel önemli olan değerlerin birbirine yakın olması ,örneğin benim birtanesi 20mm birtanesi 7 mm aradaki farka baksana maşallah seninkiler birbirine yakın ayrıca bana transfer yapıldığı gün rahim kalınlığı 7 falandı rahim duvarında gittikçe kalınlaşıyor ,gelişmelr normal yaştaki bir insanın ki gibi,örneğin bizimle tedaviye başlayan birkaç arkadaş vardı bir iki tane yumurtası ancak oldu.bence seninkiler gayet güzel gelişiyorlar Allah tamamına erdirsin senden de hayırlı haberler bekliyoruz transferden sonra hemen banyo yapma hemen yolculuk yapma doktorlar birşey olmaz diyorlar ama bence etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…