doğru söylüyorsun canım ya bu kadar iğne ilaç hormon, hepsi miniklerimize kavuşmak için, biliyorumki unutacağım kucağıma alınca ama insanoğlu isteeeee, bebeği hissetmeyince ve sürekli kaybetme korkusu olunca iğneler de ağır geliyor... bakalım carsamba randevumuz var ne diyecek hoca.Benim bundan once bır kaybım var ozaman bakılmıştı oyuzden basından beri kullanıyorum coraspırnde içiyorum ben gunde bitane yanı recai hoca bana istersen zor geliyosa gun asırı vur dedi ama bende zor gelmıyo dedim o iğneyi olunca biliyorukı bebeğim daha ıyı beslenıyo acım falan kalmıyo benımde bazen kanıyo göbiş artık sertleşir yavastan senınde ben artık hep koldan oluyorum kollarım mosmor ama inan bana deger kuzum çok şükür benımle ya tup tedavısınde bırsuru ıgne olduk sonu husran olsaydı uzulurduk ama pozıtıfı alınca cok şükür unuttuk gitti inş şimdide kuzuları kucagımıza alınca bıtıcek küçücük iğne zaten gunde bır dayanırsın annesi ne olucak
doğru söylüyorsun canım ya bu kadar iğne ilaç hormon, hepsi miniklerimize kavuşmak için, biliyorumki unutacağım kucağıma alınca ama insanoğlu isteeeee, bebeği hissetmeyince ve sürekli kaybetme korkusu olunca iğneler de ağır geliyor... bakalım carsamba randevumuz var ne diyecek hoca.
dün akşam kontrolüm vardı kızlar, bebeğimi görmenin heyecanı ve cinsiyeti öğrenecek olmanın rahatlığıyla kliniğe gittik, tedavi hastaları çok olduğu için levent bey baktı bebeğe, herşey normal görünüyor, 3 lü test yaptırcam 20. haftada da ayrıntılı ultrason, ama benim akıllı bebişim cinsiyetini göstermedi:26: levent bey kıza benziyor dedi ama hata payının da olabileceğini söyledi, bir sonraki kontrole kaldı anlayacağınız.
ozim, dr bana da clexane i gün aşırı kullanabilirsin dedi, ama sen hergün kullanıyorum yinede deyince kafam karıştı
aaaaaaa insallah bir aksilik çıkmadan zamanında gelir minik... evet dengeye yönlendirdi ama kafam karışık doğrusu ankarada ayrıntılı ultrason için 2 tane iyi dr öneriyorlar ama dr denge de çok iyidir dedi. sen ank da yaptırmadın dimi?Hadi gözün aydın canım iyi olsun da cınsıyet öğrenilir benım kızımda ole nazlanmıştı kıza benzetmişti burda bi doktor bidahakı kontrolde kız oldugu netleşmişti saglıklı olsunlar inş ayrıntılıda herseyını görürsün dengeyemi gönderdi yanı bana istersen gun asırı ol zor geliyosa dedi bende yok gelmiyo deyınce ıyı ol hergun bı zararı yok rıske atma madem dedi bibkaybım var ya bu yuzden ben oyuzden hergun oluyorum sen istersen gun asırı ol ole dedıyse bizde dun doktordaydık nst tede biraz sancı cıktı donşen dedi doktorum korktum Allaha emanetlerinş vaktınde saatınde kucagımıza alırız saglıkla
aaaaaaa insallah bir aksilik çıkmadan zamanında gelir minik... evet dengeye yönlendirdi ama kafam karışık doğrusu ankarada ayrıntılı ultrason için 2 tane iyi dr öneriyorlar ama dr denge de çok iyidir dedi. sen ank da yaptırmadın dimi?
ya bebeğin yüzü baya şekillenmiş, çok şaşırdım ama hareketli bir bebek değildi, ağzını oynatmanın dışında hiçbir yerini oynatmadıbu arada canım senden 3 lü test istedimi dr? benim ikili testte 1/640 çıktı down sendromu riski
canım çok sağol seninle konuşmak rahatlatıyor beni. benden çok adım öndesin, insallah bebişler olunca da onlar hakkında konuşuruzBende dengede yaptırdım cok tatlı ilgili bi bayan yaptı hayatımda gördüğüm en ayrıntıcı doktordu yuzunu göstermiyo dıye tsm bı saat uğrasmıştı ben memnun kalmıştım ama en ufak şeyı bıle soyluyo sakın panık yapma bişi derse levent hoca hernekadar cok profesyonel durmasada o ıyı ultrasonda ben ayrıntılıya gırdıkten sonra oda bakmıştı kadının dediği her ayrıntıya oda baktı hiç bişi yok yolunda hersey dıye bana anlatmıştı üçlü yaptırdım bidaha baska bışi yaptırmadım
Sizin yol baya uzun inş Allah yaedım eder biseferde kavusursun kuzuna demek bi kızın var ne güzel Rabbim size bagıslasın o normalmi olmuştu bende daha şimdiden ikinciyi düşünüyorum inş kendiliğinden olur bidaha bu zorlu yola girmem
Evet canım.Normal yolla oldu ama 16 sene önce o zaman gençtik:)))))) Büyük ihtimalle pazar günü orda olmam gerekebilirmiş.Allahtan hayırlısı..Sen kaç yaşındasın ?
aaaaaaa insallah bir aksilik çıkmadan zamanında gelir minik... evet dengeye yönlendirdi ama kafam karışık doğrusu ankarada ayrıntılı ultrason için 2 tane iyi dr öneriyorlar ama dr denge de çok iyidir dedi. sen ank da yaptırmadın dimi?
ya bebeğin yüzü baya şekillenmiş, çok şaşırdım ama hareketli bir bebek değildi, ağzını oynatmanın dışında hiçbir yerini oynatmadıbu arada canım senden 3 lü test istedimi dr? benim ikili testte 1/640 çıktı down sendromu riski
canlar ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada giriyoruz ,g090 canım ayrıntılı ultrasyonda bile cinsiyetini göremediler mi ,hareketli değil diye üzülme o sırada uyuyor falan olabilir .inş sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız.dengeye yönlendiriyorlar ha kaç para kızlar ya ,artık para bizi çok zorlamaya başladı inanın ,ayrıca doğumda hep aklımda recai hoca yaptırsın çok istiyorum ...Allah maddi manevi hepimizin yardımcısı olsun inş.
20.hafta civarında ayrıntılı ultroson oluyo genelde canım dengede ya 150 ya 200 o civardaydı ama deger bence 1 saat nerdeyse minnoşunu görüyosun recai hocada daha fazla verıyoduk ben ankadarada oturmadığom için recai hocayı hiç düşünmedim ama istersen yaptırırım dedi ozel bi iki yer söledi 5000 ile 10000 arasında değişiyo fiyatı demişti sanırım bayaa var yani Allah güç kuvvet versin
ozimciğim teşekkürler tatlım ne güzel bir saat izlemek ikizlerdede aynıdır herhalde ,150 -200 daha fazladır sanmıştım 1000 tl falan mı acaba demiştim ,evet canım doğum senin yazdığın miktar civarındaymış Allah hepimize kolaylık versin artık .senin doğumuna maşallah az kalmış kazasız kolaycacık doğur inş.
Sağol canım inş vaktınde saatınde sag saglım alırız hepımız kuzuları kucagımıza ıkızde fıyat nasıl bilmiyorum mutlaka bıraz fark atAr iki bebek inceliycek cunkü
canım çok sevindim miniklerin iyi olmasına... banada ayrıntılı ultrason için 20. haftayı söyledi recai hoca, dengeye gideceğiz bakalım. bu arada ben cumartesi günü tekrar gittim kliniğe 3 lü test için baş çevresini mi ne ölçmeleri gerekiyormuş, bu arada miniğin cinsiyeti netleşti.... KIZIM olacak Allahın izniyle,günaydın ozimciğim inş.vakti zamanında sende bebeğinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğum olur ,rahat ol Allahın izniyle maşallah herşey yolunaydış şükür ,aslında bende çok korkuyorum doğumdan sezeryandan artık Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç birşey çoçuğunun olmaması kadar zor olamaz ...
evet canım dediğin gibi ikizlerde fiyat değişir iki bebek incelenecek sonuçta ,onlar sağlıklı sıhhatli olsunlarda inş.çalışıp ödeyeceğiz artık.uzun uzun izlemek zevkli olur yaaa .
Allaha emanet ol canım hayırlı haberleriniz bekliyoruz
Geçen hafta Ankara daydım.17 temmuzda Recai bey transferimi yaptı.PGT de yaptırdım.3 tane gönderdik.1 tane sağlıklı çıktı.Recai hoca inşallah tutunur dedi.Allah yardımcım olsun inş.
Geçen hafta Ankara daydım.17 temmuzda Recai bey transferimi yaptı.PGT de yaptırdım.3 tane gönderdik.1 tane sağlıklı çıktı.Recai hoca inşallah tutunur dedi.Allah yardımcım olsun inş.
canım 17 temmuzda bende klinikteydim akşam 18:30-20:00 arasında, sen ne zaman klinikteydin??? hep bakınıyorum forumda yazan kimse varmı diye ama hiç denk gelmedim...
en azından 1 tane sağlıklı yavrun var şükür, insallah tutunur, gerisi Allah a kalmış insallah bu sefer sağlıklı yavrunu nasip eder sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?