Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Toplam kaç yumurta alındı senden ? benden 9 tane 6 tanesi olgundu 4 tanesi döllendi.3 tensine PGT yapıldı.1 tane sağlam çıktı.
Sen transferini yaptırdınmı ?
TRİZOMİ 22
TRİZOMİ 15
yazıyor ama ne demek açıklama yapan olmadı da...

Canım ben 17 temmuz gecesi klinikte kaldım.Ertesi günü saat 10.30 gibi ayrıldım.102 nolu oda:)))))))
bak bilseydim ziyaretine gelirdim valla... bende 104 te kalmıştım:) Allahım güzel sağlıklı bebiş nasip etsin inş....

bak bilseydim ziyaretine gelirdim valla... bende 104 te kalmıştım:) Allahım güzel sağlıklı bebiş nasip etsin inş....

Senin transferin de 17 temmuz mu şimdi ? :))))Kaç tane transfer ettiler ?

İnşallah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız ? Sen Ankara damı yaşıyorsun ? Sevgiler,

evet teyzesi şükürler olsun ense ölçümleri normal çıktı.ayyyyy kızışın mı olacak çok güzel ya eşin kızımız olsun çok istiyor Allah bağışlasın kazasız gelsin .ayrıntılı ultrasyonda güzel gecer inş.
Geçen hafta Ankara daydım.17 temmuzda Recai bey transferimi yaptı.PGT de yaptırdım.3 tane gönderdik.1 tane sağlıklı çıktı.Recai hoca inşallah tutunur dedi.Allah yardımcım olsun inş.
Tutku hoş geldin canım bebişini aldın döndün ha maşallah inş tutunur kliniğe kontrole geldiğimde sizlere rastlamayı çok istedim ama nerde kaldığınız falan hiç bilmiyordum ziyaretine gelirdik destek olurduk....inş bebişin 9 ay seni hiç bırakmaz .canım belirtileri sormuşsun fakat benim hiç belirtim olmadı diyebilrim hatta tutmadığını düşünmüştüm her vücutta kendini farklı hissettirirmiş inş hakkınızda hayırlısı olur .

Senin transferin de 17 temmuz mu şimdi ? :))))Kaç tane transfer ettiler ?

İnşallah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız ? Sen Ankara damı yaşıyorsun ? Sevgiler,

canım benim transferim nisanda yapıldı, çok şükür 17 haftalık hamileyim, gebelik takibi için gidiyorum kliniğe, bu arada sakın belirti arama benimde durudenizderya gibi hiç belirtim olmadı, ben hatta gidip bir sürü ped almıştım sinirle , ama Rabbim nasip etti çok şükür, darısı isteyen emek veren herkese

ayy hayırlı olsun canıım benimki de kız :) ama yine de alışverişe başlamak için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, doktorum 2 kere kız dedi ama yine de ne olur ne olmaz :)) kıpırdamaya başladı mı seninki? benimki 2-3 hafta önce başladı şimdi nerdeyse her gün hissediyorum pek oynak :)

yok canım ya ne kıpırdaması, valla hala hamile gibi hissetmiyorum, ultrasonda görmesem inanmayacağım zaten:) bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 20. haftada yaptıracağız dengeye gideceğim sen nereye gideceksin ayrıntılı ultrason için... benim kız pek sakin anası gibi uyuşuk:) ama çok güler yüzlü teyzesi, levent bey bakarken baya gülerken pozu çekti, anlattığımda inanmayanlara ultrason resmini gösteriyorum:) hissetmek çok başka bir şey olsa gerek ya henüz o aşamaya gelemediğim için üzgünümm, sürekli elimi koyuyorum belki tepki verir diye ama tık yok bizim minikte...

Canım bugün transfer günü hariç 6. günümdeyim kasıklarımda bir sancı var onun dışında bir şey hissetmiyorum.Hamile olduğunu ne zaman hissetmiştin ? Kaç tane embriyo tarnsferi yapıldı sana ? belirtiler neydi ? Ben 3 taneyi PGT ye gönderdim.1 tane sağlıklı geldi.
Tek taşım var yani onu bekliyorum(((((

Sevgiler...

Ben zaten Recai bey'e gitmiyorum ya artık, ayrıntılı ultrason için kendi doktorumun önerdiği bikaç isim var Ali İpek'e gideceğim bu cumartesi. Hem güler tabi niye gülmesin :) Sana bir sır vereyim, muayeneden önce biraz çikolata yersen hemen kıpırdanıyor velet :) Ben elimi koyunca pek anlamıyorum, özellikle gece yattıktan 15-20 dakika sonra başlıyor itiş tepiş birşeyler yapmaya ama daha çok kuvvetli değil tabi :) Bazen de gündüz takla mı atıyo dönüyo mu bilmiyorum ama içim bir fena oluyo :) Ben de pek hamile gibi hissetmiyordum bikaç hafta öncesine kadar ama şimdi hem karnım daha bi belirginleşti hem de içerden kıpırtılar gelince çok başka oluyormuş hakikaten :) Sen de yakında hissetmeye başlarsın ama çok hafif oluyor ilk zamanlar ayırt etmesi zor biraz, hem de düzenli değil. Başlarda 4-5 günde bir hissediyordum, sonra 2-3 güne düştü. 23.haftaya kadar çok düzenli olmuyormuş bir de ayaktayken falan anlaşılmıyor tabii :)

:18: bende hiçbir belirti olmadı 8. günde adet sancısı oldu umudu kestim kesin adet olcam diye gittim 10. günde test yaptırdım ilaçları bırakayım bari diye ozaman öğrendim hamile olduğumu, dedimya hala hiçbir belirtim yok sadece 8. haftadan sonra 1,5 ay kadar mide bulantısı oldu, şuanda hala karnım belirginleşmedi, hareket hissetmiyorum ultrasonda görmesem valla inanmayacağım hamile olduğuma:) bana 2 tane edildi pgt yaptırmadım, o yüzden şimdi huzursuzum, sürekli diken üstündeyim, sen en güzelini yaptın için rahat olur. İnsallah tutar... dediğim gibi belirtilere takılma bazılarında hemen belirti oluyor benim gibi bir çok insandada zerre belirti olmuyor

canım ultrasondan önce yedim cikolata ama hayatta vazgeçmeyeceğim tek şeyden tiksindim:) çikolatayı zorla yedim ama bizim kız zerre kıpırdamadı bende sanırım ayrıntılı ultrason sonucunu gösterdikten sonra başka yere gideceğim. recai hoca tedaviyle ilgileniyor ağırlıklı olarak ordaki insanları görünce onlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum.... akropol ü araştırıyorum bakalım...

önceki yazdıklarını da okudum zekai tahire gittim demişsin, ama klinikten sonra devlet hastanesinden memnun kalman biraz düşük ihtimaldi zaten. yine özel bir hastaneye gitmek lazım. bak akropol'de bülent alp aydın, koru'da ümit korucuoğlu, etlik lokman hekimin neredeyse bütün doktorları iyiymiş. eğer ben eski doktoruma gitmeseydim bunları deneyecektim, çok tavsiye eden var. eğer yakınsan 29 mayıs'ta nesrin hanım da iyiymiş. ben doktorumla anlaştım 29 mayıs'ta doğuracağım inşallah, evime çok yakın hem de çok kapsamlı bir hastane. doktorumu da 2 senedir tanıyorum zaten o yüzden hastane-doktor işini hallettim çok şükür :)

ya zekai tahirdeki aletler çok iyiymiş, bir arkadaşım riskli gebelik kategorisinde doğuma acil oraya gitti memnun kalmış donanımdan, 29 u araştırdım orası da doğum için tercih edeceğim tek özel hastane, akropolü gebelik takibi için düşündüm, doğum kısmetse ya zekai tahirde ya da 29 mayısta inş...

merhaba, ben de Zekai Tahir Burak'ta dğum yaptım, 2012'de. eşim tıp doçenti olmasına ve kadın doğumcu arkadaşım olmasına rağmen doğum için ZTB'yi tercih ettim. özel doğum salonu ve özel oda tuttuk. 500 tl fark ücreti verdim ama 5000 tl'lik hizmet aldım diyebilirim. o kadar tecrübeli ve pratikler ki, doğumumda ani bir komplikasyon gelişmesine rağmen süreci çok iyi yönettiler. başka hastane olsa, elleri ayakları dolanır, beni hemen başka bir hastaneye kakalamaya çalışırlardı.

valla bende zekai tahiri donanımı ve tecrübesi yüzünden düşünüyorum, orada çalışan biri özel hastanelerde hocalar ayda 40 doğum yaptrırken burda asistanlar gecede 40 doğum yaptırıyor dedi, mantıklı geldi daha pratik olduklarını düşündüm ama gebelik takibi için berbat bir yer... 500 e razıyım ya hadi olsun 1000 tl yeterki sağlıklı ayrılalım hastaneden.

Sunamsu ,Tutku kızlar nasılsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz tedavileriniz güzel gecer inş.klinige gittiğimde oradaki hastalarla hep konuşuyorum size belki rastlarım diye ....hayırlı hamilelik haberlerinizi bekliyorum Allah yardımcınız olsun Allahın izniyle Recai hocaya güvenin[/QUOTE]
canım saol benim yumurtalarım toplandı bugün embriyo oluşup oluşmadığını haber verecekler çok korkuyorum bundan önceki dört tedavinin ikisinde embriyo oluşmadı
inşallah rabbim bu sefer güldürür cümlesiyle beraber yüzümü.

canım saol benim yumurtalarım toplandı bugün embriyo oluşup oluşmadığını haber verecekler çok korkuyorum bundan önceki dört tedavinin ikisinde embriyo oluşmadı
inşallah rabbim bu sefer güldürür cümlesiyle beraber yüzümü.[/QUOTE]

canım insallah güzel haberler verirsin bize... ben centrumun laboratuvar başarısını beğendim doğrusu, insallah senin içinde en güzel yumurta ve spermleri seçmişlerdir ve sağlıklı miniklerine kavuşursun biran önce, kaç yumurtan toplandı?

Ben iğnelerime devam ediyorum.Bugün 8.günümdeyim.Pazartesi test günüm.Kasıklarımda ara ara ağrı var birde karnım şiş gazım var.
Bunun dışında halsizim birde.Yarın sabah idrar testi yapacağım sabredemedim.Allah bu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.Ellerini boş bırakmasın inş.

canım insallah güzel haberler verirsin bize... ben centrumun laboratuvar başarısını beğendim doğrusu, insallah senin içinde en güzel yumurta ve spermleri seçmişlerdir ve sağlıklı miniklerine kavuşursun biran önce, kaç yumurtan toplandı?[/QUOTE]

saol canım inşallah hayırlı haberler alırım 20 yumurta toplandı tese ile sperm elde edildi hala aramadılar çok endişeleniyorum

amin canım inşallah yüzümüz güler az kalmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…