bugün doktora gittim estrofem'den olmuş dedi. bi krem verdi onu levent bey'e soracağım şimdi telefon bekliyorum ama bugün daha da kötü oldu suratım. tedavimin devamında ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla orada doğum yapılmıyor? o zaman oraya gitmek mantıksız gibi geliyor bana. arada kontrole gelmiş hamileler görüyordum ama ne amaçla geldiklerini bilemiyorum. cumartesi günü nereye gitmeliyim diye soracağım recai bey'e. tavsiyelerine ve bildiklerimize göre bir yer bulacağız artık. ben 9 ay boyunca gittiğim alıştığım doktorum doğuma girsin isterim. ama recai bey'in yoğunluğunu düşünürsek bu neredeyse imkansız. levent bey'in de doğum yaptırdığını sanmıyorum. belki ufuk üniversitesi hastanesine giderim, recai bey sabahları orada çalışıyormuş. ilk muayenede ücret verip vermeyeceğimi ben de merak ediyorum açıkçası ama gebelik testine para verdiğimize göre muhtemelen ona da veririz gibi düşünüyorum. sen ne durumdasın canım?
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişiniTedavi bıttıkten sonra artık muayne oldugu için ucret alınıyo bayada yuklu tercıh sıze bırakıyo recai hoca yani istersen hep ona gıdebilrsin kontrole ucretle tabi tahlıller falanda aynı sekilde bıraz tuzlu oluyo istege baglı dogumda yaptırıyo centrumda degil baska ozel hastanede gslıba ben şehir dısında oldugum için hamıle kaldıgımdan beri üç kere kontrole gıttım ama artık bulunduğum şehre devsm edicem
Canım cok sevındım hayırlı olsun inş saglıkla buyur hıc evham yapma ilaçlarını al dınlen bol bol dua et banada ilk gunler cok zor gecmiştı gecmek bılmıyordu gercı hala ole bıan once vaktı gelse doğsa kuzum dıyorum mevlam istıyen herkeze nasıp etsinkızlar ben bugün transferimin 10. gününde test yaptırdım ve çok şükür pozitifi gördüm ama insan yinede sevinemiyor daha önümüzde çok yol var katlanacakmı değer, kese oluşacakmı, kalp atışlarını duyacakmıyım.... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar merhaba recai hocada ilaçlar hariç hastane fiyatı nedir?
birde söyledikleri fiyattan ekstra masraf çıkıyor mu?
kızlar ben bugün transferimin 10. gününde test yaptırdım ve çok şükür pozitifi gördüm ama insan yinede sevinemiyor daha önümüzde çok yol var katlanacakmı değer, kese oluşacakmı, kalp atışlarını duyacakmıyım.... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar merhaba recai hocada ilaçlar hariç hastane fiyatı nedir?
birde söyledikleri fiyattan ekstra masraf çıkıyor mu?
kızlar ben bugün transferimin 10. gününde test yaptırdım ve çok şükür pozitifi gördüm ama insan yinede sevinemiyor daha önümüzde çok yol var katlanacakmı değer, kese oluşacakmı, kalp atışlarını duyacakmıyım.... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım ilk muayene 300tl
ekstra işlem bazen gerekebiliyor, mesela bana scratch yapıldı 800tl
pgd(genetik tanı) yapılırsa embriyo başına 275tl
tüp bebek işlemi ve transfer 4250tl
pazar gününe denk gelmedikçe E2 kan testlerini klinikte yaptırıyorsun ve para vermiyorsun
gebelik testini klinikte yaptırırsan 30tl, 2 defa yapılıyor
hamile kaldıktan sonraki her muayene yine 300tl ama başka doktora gitmek senin seçimin
başka özel bir rahatsızlığın yoksa ekstra bir ücret çıkmıyor.
canım önce 8. günde belirtim yok yazdığına cevap yazacaktım ama bunu görünce çok sevindim :) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :) ben bugün kesemi gördüm, gayet sağlıklı dediler :) bir de 12. haftaya kadar benden kurtulamazsın dedi Recai bey ama bu muayene ücretleri yüzünden ben onu bırakabilirim belki :) şimdi 6 mayıs'ta kalp atışlarını göreceğiz inşallah :)
hangi hastanede hangi doktora giderim hiçbir fikrim yok. eşim de ben de ankara'lı değiliz ve burada tanıdığımız pek kimse de yok. yine buradan araştırıp bulacağım sanırım. yine umarım senin gibi bana iyi bir tavsiyede bulunabilecek birini bulurum :)
Allah razı olsun canım, insallah Allahım hepimize yardım etsin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.çok sevindim gözünaydın arkadasım ben su ara dinlenmede oldugum için pek girmiyorum ama ara ara takip ediyorum.
allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş. bizlerede duat et lütfen..
recai hocada devam ettim ve hocanın engin bilginden çok memnunum ,transferimiz yapıldı sonucu bekliyoruz herkes için hakkında ne hayırlısı ise o olsun .endişeli ve heyecanlı bekleyiş .....
1 mayısta transfer yapıldı 13 mayıs pazartesi test günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?