Hadi hayırlı olsun canım inş güzel haberler verirsin 13 mayısta şimdi bol bol dua et içindeki melek sıkısıkı tutunsun sana tekmi çiftmi transfer yapıldı
eşek yükü kadar parayı alırken çok güzel bir şekilde ilgileniyorlar. Hatta öyle bir konuşuyorlar ki ne kadar güzel bir yer kişiye özel ilgi insanın psikolojisini düzeltecek bir muamele, iyi ki gelmişim bile diyorsunuz. Para ceplerine girdikten sonra işleri bitince hiç doğru dürüst ilgilenmiyorlar test için bir sürü para alıyorlar bir sorun çıktığı zaman telefon açınca ilgisiz kalıyorlar ısrar edince de biz sana döneriz deyip sallıyorlar ve dönmüyorlar. Sonradan öğrendim ki herkese aynı muamele ve aynı hikaye... Hayır olurda herkese aynı sözler söylenmez insanın durumuna göre bir açıklama olur. herkese aynı açıklama yapılıyor. İlk zamanlar güzel ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..
teşekkürler canım sende kazasız belasız yavrunu kucagına al .Allah tamamına eriştirsin sizin transferide Recai hocamı yaptı gürhan hocamı ,sonrasındada yani hamilelikten sonra da centrumda mı devam ediyorsun
Amin canım Rabbim cümlemize sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin evet recai hoca yaptı transferımı baslarda recai hocaya gıttım ılk 12 hafta sehir dışındayım ben şimdi kendi doktoruma gıdıyorum telde kendıne bılgı verıyorum heray doğum öncesi 30. Haftada görmek istedi sonkez nasıpse
CANIM ALLAH tamamına erdirsin kazasız belasız kucağına al maşallah darısı benim başıma inş.ALLAHnasip ederse bende Recai hocada devam ediceğim .
recai hoca ile görüştünmü canım her muayene için ücret ve doğum ücreti konusunda? ne kadara mal olacak? aslında bende çok istiyorum ama evime çok uzak gaziosmanpaşao yüzden başka doktorla devam etmek zorunda kalacağım sanırım 3 aydan sonra
canım keseye baktığı gün kalp atışını duymadımı? birde değerin kaç çıktı mesela 12. gün değerin? 12. haftaya kadar gidelim hadi bukadar aşama kaydettik ama yaptığı ekstra ne işlem varki? kaç hafta oldu simdi senin yavru??
29 nisanda çok şükür keseyi gördük arkadaşlar, 2 hafta sonra da kalp atışları için gideceğim. tedavide olan başka kimse yokmu??
CANIM ALLAH tamamına erdirsin kazasız belasız kucağına al maşallah darısı benim başıma inş.ALLAHnasip ederse bende Recai hocada devam ediceğim .
recai hoca ile görüştünmü canım her muayene için ücret ve doğum ücreti konusunda? ne kadara mal olacak? aslında bende çok istiyorum ama evime çok uzak gaziosmanpaşao yüzden başka doktorla devam etmek zorunda kalacağım sanırım 3 aydan sonra
canım kardeşlerim hamile olmama vesile olan Recai hocaya ve ekimine sonsuz teşekkürler ,sonucumu aldım şükürler olsun .şimdi sevinçten ne yaptığını bilmez biriyim
Canım kocaman tebrik ediyorum. Allah hepimizin kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Ben de Recai Hocam ve ekibine güvenen biri olarak P.tesi günü kalp atışı için hastaneye gideceğim. Hepimize bol şanslar...
canım kardeşlerim hamile olmama vesile olan Recai hocaya ve ekimine sonsuz teşekkürler ,sonucumu aldım şükürler olsun .şimdi sevinçten ne yaptığını bilmez biriyim
valla ankarayı bende çok bilmiyorum, bir iki hastane araştırdım ama yeri uzak hemde pahalı, bende yeri uzak ve pahalı olduktan sonra Recai hocaya giderim diye düşünüyorum ama mümkün değil, hastaneye giderken o yollarda trafikte aşırı geriliyorum, dediğim gibi evime oldukça uzak,, bende senin gibi hocanın talimatını bekliyorum devam etmemize gerek olmadığını söylediği anda araştırmaları hızlandıracağım, tercihim tüp bebek tedavisinin de yapıldığı bir merkez olması ama malesef çok az böyle merkezler, bakalım, yine haberleşelim olurmuuucanım kaç zamandır bilgisayarı açmıyorum o yüzden yazamadım hiç. keseye baktığım gün kalp atışı olmuyor, yaklaşım 10-12 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar. şimdi 8+4üm ben, herşey yolunda çok şükür. ekstra işlem dediğim histeroskopi + scratch'ti o herkese yapılmıyor çünkü.
hayırlı olsun bu arada umarım herşey yolunda gider :)
recai hoca doğum yaptırıyor mu peki? yani çok yoğun nasıl vakit bulacak ki bilemiyorum. şimdilik 12. haftaya kadar bana geleceksin dedi ama bundan sonra ne olacak hiç bilemiyorum.
muayene başına 200 verdik biz. bundan sonra da öyle olacak anlaşılan. ama dediğim gibi kafam almıyor recai hocanın onca hastasını bırakıp da kaç saat doğum yaptırdığını sanmıyorum. yine de birşey bilen varsa söylesin. şimdi recai bey bize 12. haftada gelin dedi gönderdi. daha devam edip etmeyeceğimize o zaman karar verecek sanırım. ama ben şimdiden hastane ve doktor araştırmaya başladım. senin aklında nereleri var? ben ankarayı hiç bilmiyorum.
canım hayırlı uğurlu olsun, insallah herşey yolunda gider, sende anlamışsındır zaten pozitif sonucu aldıktan sonrada heyecan endişe bitmiyor, sağlıkla al kucağına miniğini....
Bizde centrumda idi ilk denememiz malesef hemşireler burnundan kıla aldırmıyor. Elinde telefonda konuşuyor diğer eliylede göbekten iğnemi yapıyor. Şişko var hele hemşire oraya gittiğim sürece psikolojim dahada bozuldu. Nasıl özel bir merkez anlamadım devletteki tüp bebek bölümlerindeki hemşirelere can feda güleryüzlü sempatik moral veren malesef burası bende sıfır...
Bizde centrumda idi ilk denememiz malesef hemşireler burnundan kıla aldırmıyor. Elinde telefonda konuşuyor diğer eliylede göbekten iğnemi yapıyor. Şişko var hele hemşire oraya gittiğim sürece psikolojim dahada bozuldu. Nasıl özel bir merkez anlamadım devletteki tüp bebek bölümlerindeki hemşirelere can feda güleryüzlü sempatik moral veren malesef burası bende sıfır...
dün bebeğimin pıtırtılarını gördüm, o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese yaşatsın
Cok guzel bi duygu Allahım kucagımıza almayı nasıp etsin sen bide göbişin cıksın hareketlerını tekmelerını hisset annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?