Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım, sen ne durumdasın nasıl gidiyor hamileliğin? iğne ilaç kullanıyormusun? birde recai hocadamı devam ediyorsun

Sağol canım çok şükğr güzel gidiyo ilk 16 hafta Zordu yattım genelde bulantım vardı cok şükür gectı şimdi iğne kullanmammı hiç süzgec oldum :)) ilk on iki hafta progestan iğne ve clexsane kan sulandırıcı kan pıhtılaşmam var benım ve haftada bir proluton şimdi clexsane vuruyorum koldan hergun bu doğuma kadar devam proluton haftada bır 25. Haftada bıtıcek bıde vıtamın kan hapı içiyorum senın yolun daha var bırazdaha süzgec olucaksın annesi miniğin için günler hiç gecmiycek gibi geliyo ben senın haftalarında uff 20. Haftalardakı kızların takvımıne bakıp ayy okadar olucakmı dıyodum oldum cok şükür şimdi gözüm 30 larda Allahım inş saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder buarada yasın kaç ikinci tedavıde geldı mınıgın sanki dimi aralıkta beraber olmusuzdur tedavı buyuk ıhtımal ben transferım ocak 2 15 aralıktan itıbaren hep recai hocadaydım

canım bende 23 aralıktan bu yana recai hocadayım 14 ocaktaydı ilk transfer, negatif oldu, çok şükür 8 nisandaki dondurulmuş embriyo ile olan transferim pozitif, progestan iğneyi kesti hocam dün, pıhtılaşma varmı baktırmadık doğrusu ama hoca clexane i vurduruyor, proluton da devam progestan fitil var birde:) yaşım 32, insallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz, anladığım kadarıyla sen recai hocada devam ediyorsun???

dün bebeğimin pıtırtılarını gördüm, o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese yaşatsın

kalbinin o küçük kanat çırpışlarını görmek için ne çok bekledik dimi :)

evet canım haberleşelim mutlaka. bana çok uzak sayılmaz ama yolları çok kötü tangır tungur valla hala koltuğa yapışıyorum yavaş yavaş gidiyoruz sarsılmayayım diye.

bir de neden pıhtılaşman olup olmadığını bilmediğin halde clexane vuruluyorsun anlamadım? bir dahaki sefere hocaya hatırlat istersen belki yanlış hatırlamıştır seni, boşu boşuna kan sulandırıcı iğne vurulma. ben de proluton iğne ve progestan fitil kullanıyorum. bir de pcos olduğum için şeker ilacım var ama onu çok tedirgin kullanıyorum. 8. haftada kesilir diye yazıyor heryerde ben 8. haftada kullanmaya başladım. recai beye güvenmekten başka çarem yok şuan.

yok canım ya söyledim bana tahlil yaptırmamıştınız, pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoruz aslında dedim dün ama devam et dedi, dediğin gibi Recai hoca ne derse o... bişey sorcam progestanı günde 4 tanemi kullanıyorsun? eğer 4 tane kullanıyorsan 2+2 mi yoksa günde ayrı ayrı 4 keremi kullanıyorsun canım?

Yok canım ben sehır dısındayım ıkı ayda bır geliyorum recaı hocaya ama bulundugum sehırde gıdıyorum doktora clexsane kan pıhtılasman yoksa vermez emınmısın bı sor istesen tekrar benım pıhtılasmam var oyuzden kullanıyorum bundan once kaybım vardı amın inş saglılla alırız kucagımıza benım 2 ocaktı transfer cok sukur Allahım guldurdu arzu eden herkeze nasıp etsin inşn

hepinizin kandili mubarek olsun Allahım kazasız belasız bebeklerimize kavuştursun hepimizi inşallah

cnm ya biz seninle aynı gün transfer olduk eskişehirlisin dimi sen beni hatırladınmı çorumdan gelmiştim numaralarımızı alamadık birbirimizden..umarım sensindir görüşmek isterim.. ben bebeğimi 16. haftada kanama ve kasık ağrısıyla düşürdüm.. rabbim inş. seninkini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..

Canım ya evet eskişehirliyim hatırladım seni merak etmiştim cok ama habgi sehirden oldugunu ve ismını hatırlıyamamıştım sordum klinikte hep bizim transfer olduğumuz gün üçünüzde hamilesiniz demiştı hatice ben cok düşük bi degerle başladım cok korktum rabbim cok şükür bebişim tutundu tek tuttu saglıkla kucagıma almadan inanamıyorum hala bwn bundan önce 9 haftalık kaybetmiştim Allahım tekrar ysşatmasın kıyamam sana cok üzüldüm 16 hafta baya olmuş dsha önceden problem olmuşmuydu recai hoca ne dedi benim kalbi durmustu ilk bebeğimin kan pıhtılaşmam cıktı şimdi clexsane kan curultucu iğneye devam ediyorum hala Rabbim buyuk en kusa zamanda tekrar nasip eder inş ne dıyımki :26::26:

Ben gercekten ayni merkezde mi tedavi oldum diye supeye girdim bazi arkadaslarin yorumlari karsisinda recai hoca benim doktor arkadasimin arkadasi onun tavsiyesiyle gittim hocayi 10 dk gordum bir de tansferde gordum hic bir tahlil yapmadan tup bebege basladik sabah 10 aksam 4 askari bekleme suresi hemsireleri hic soylemiyim korkudan soru bile soramiyosun onune geleni azarliyolar cunku hoca genelde merkezde bullunmadigi icin otorite boslugu var cogu merkezde yumurta takibini baska doktorlar yapiyo ama en azindan deneyimli doktorlar levent bey deneyimsiz keske gurkan hoca yapsaydi tek memnun kaldigim doktor bir de anestezi uzmanindan memnun kaldim cok iyi bir insan bu kandil gunu kimsenin hakkini yiyemem benim tedavi oldugum donemde cok aksilikler yasandi bir cok kisinin tedavisi iptal oldu levent beyin yuzunden hocaya yanlis bilgi aktarmis recai hoca bizim yanimizda levent beye bagirdi dusunun artik o gunden sonra bizim ultrasyona gurkan bey girdi madi ve manevi yiprandik rapor alma hakimiz oldugu halde kimse bize rapordan bahsetmedi sonradan ogrendik .transferden sonra enfeksiyon kaptim agriyla merkezi aradim not biraktim donen olmadi recai beyi aradim saatler sonra dondu tabiki yogun bir antibiyotik tedavisi gordum arkadasim nurani aradim oda enfeksiyon kapmis 40 derece atesle bir hafta yatmis evde hale daha yatiyo gercekten bunlari yasadigimiza inanamiyorum cunku merkez hic hijjenik deyil yok hoca ilgileniyomus yok hemsire ilgileniyomus yok boyle bir sey bu kandil gunu allaha havale ediyorum insanlarin umutlarini somurenleri biz gurup olarak sikayet ettik insallah kendilerine ceki duzen verirler sonucta burasi devlet hasteni degil ozel merkez azicik insana saygi lutfen recai hocanin engin bilgisine yazik eskiden boyle deyildi oda paraya doymus

canım mrh bu iptaller sırasında bende ordaydım hatta recai hoca benim dosyamada iptal yazmıştı,yumurtalrın büyümesini beyenmemişti.sonra tekrar iğnelerin dozunu arttırdı Allah da nasip etti onlar vesile oldu .sizi Anakara içindenmi ,dışarıdan mı geldiniz kantinde falan biz çok kişiyle sohbet ettik canım aslında bizde bir takım sorunlar yaşadık ama ben öyle sabırlı değilimdir ece hanımla konuştuk oda benim bahsettiğim şeyleri fazlasıyla çözdü tekrar aynı şeyleri yaşamadım orayı tercih etmemdeki tek sebep Recai hoca gerçekten bu konunun uzmanı olduğuna inanıyorum cliniğin eksikleri olabilir sana katıldığım noktalarda var ama oranın yöneticisi ece hanım o haberi olduğu sürece her sorunu çözmeye çalışıyor .levent hocaya gelince ben levent hocanın kesinlikle bilgisiz olduğuna katılmıyorum Recai hoca yanında bilgisiz birini asla tutmaz ki levent hocada doktor beni ikisi birlikte takip etti ikisindende Allah razı olsun .hatta eşimin sorununu bize levent hoca uzun uzun anlattı .enfeksiyon kapmana diyeceğim tek kelimem yok.Allah tekrarını göstermesin geçmiş olsun canım benim Allahım tez vakitte şifamızı versin hayırlısı ile bebeklerimize kavuşalım inşallah

nasıl ya???? yazdıklarını okuyunca çok tedirgin oldum, bende 7+3 hamileyim, hoca kalp atışlarını duyduktan sonra düşük riski de azalıyor dedi, bu beni rahatlatmıştı, ama senin 16. haftada düşürdüğünü okuyunca moralım bozuldu, sorun sadece pıhtılışmamıydı? clexane kan sulandırıcı kullanmadınmı hiç tedavin başladığında ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ama 5 nisandan buyana clexane kullanıyorum

Canım arkadaş kan pıhtılaşmam var dememiş ben dedim ona bende var iğne kullanıyorum diye yoksa onun sorununu bilmiyoruz ama sana söyle bişey söyliyim tüp bebek yontemide olsa normalde olsa hamile kaldıktan sonra hepsi stantdart yani herkezin bunyesi farklı ve bunun kalp atışı ıle ılgısı yok sadece recai hoca prensıp geregi kalp atısını duyduktan sonra hamile kabul edıyo hastayı yoksa ilk 12 16 hafta düşük riski her kadında mevcut sonrasında da bıtmıyo endişeler erken doğum olu dığum neler yasanıyo allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş sende goruceksın endişeler hiç bitmıyo tarama testlerı saglıklımı arkadından ayrı tılı ultrason herseyi iyimi hareketlerıni hissetmeyince bişi mi oldu hep bole devam edıyo kılosu boyu normalmi beslemişmiyim besliyememişmiyim endişeleri Rabbime emanetler inan orda ne doktorlar mudahale edebılır ne biz Allah koruycak meleklerımızı recai hoca bizim meleklerımıze kavusmamıza sadece bır sebeb bunu unutmayın Allah ol dedı ve vaktı geldı cok şülür doktorumuz sebeb oldu inş sonuda güzel olur hiç olumsuz olma dua et herzaman

cnm hoca bana clexane kullandırdı test yapmadan rtansferden sonra kullandım bende 10 gün kadar sanırım tam bir kutuydu kaç tane olduğunu hatırlamıyorum net olarak. ya ben çorumdayım transferden sonra hiç gitmedim recai hocaya burda dr. gttim.. bende bilmiyorum ama nedenini düştü işte kızım çok zor bi süreç şuan bile kendimi tutamıyorum ..benim kanamam ve kasık ağrım oldu gittim ve hastaneden 1 gün yattıktan sonra düştü kızım.. dikkatli olmanı ve ii bi dr. gütmeni tavsiye ederim eğer ankaradaysan kesinlikle bırakma hocaya git..

cnm ya benimde sorunum yoktu herşey yolundaydı sadece kanamam oldu 2 defa gittim dr. herşey yolunda dedi. 16. haftada kasık ağrısı ve kanamayla gittim.hastaneye yatırdı herşey normal ama kanamayı durduralım öyle çıkaralım seni dedi. perşembe günüydü yattım serum verildi ağrı kesici gece ağrım geçti sabah ağrım o kadar arrttıkı bu kesin doğum sancısı dedim. kanama oluyo sandım o gelen bebeğin suyuymuş.hemen kürtaja aldı dr. ben transferden sonra recai hocaya gitmedim yol sarsmasın uzak diye hep evde dinlendim.bilmiyorum belki hata yaptım ..herşey bahane aslında rabbim nasip etmedi.. inş. tekrar nasip eder rabbim. inş. sağlıkla kacağına alırsın bebeğini dikkat et kendine canım benim..

Kıyamam canım hiç söle yapsaydım deme takdir cok zor ama nasipten ote yol yok Rabbim tekrar saglıkla nasip etsin inş yaşın daha cok genc sorununuzda yok bskarsın kendi gelir inş cennette bi şefeatçin var inş annesi zor ama inş Rabbim cok daha uzun sürücek mutluluklar nasip etsin inş

herkes merhabalar tedavideki arkadaşlar Allahım kolaylıklar versin ahyırlı haberlerle gelin inşallah ,habiş kardeşlerim Allahım tamamına erdirsin bizde ya pazaresi ya salı kese için recai hocamıza gidicez heyecanla bekliyoruz .benim transferim 1 mayısta oldu yollar kapalıydı hastaneye ucu ucuna yetitik az kalsın kliniğe yetişemeyecektik .1 mayısta transferi olan varmı biz 4 arkadaş transfere girdik hoca dördünüzdende çok umutluyum demişti o vesile oldu Allah razı olsun Allahım hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun tamamına erdirirsin kazasız belasız bebeklerimize kavuştursun inşallah

kızlar merhabalar dün keseyi görmeye gittik tam 3 adet kese var hayırlısı artık Allahım hayırlı bir sonuç nasip eder inşallah

ayrı ayrı kullanıyorum canım, sabah öğle ikindi gece şeklinde. zaten bir öncekinden kalanlar oluyor ve sürekli ped kullanmam gerekiyor 2+2 daha zor olur diye düşünüyorum ama bu benim kendi kararım, kimseye sormadım nasıl kullanayım diye. bu arada doğum fiyatları ne kadar bir fikrin var mı?

canım, öncelikle yaşadıkların için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama çok şaşırdım anlattıklarına. şimdi kendimce birşeyler söylemek istiyorum. eğer kısa protokol uygulanıyorsa tahlil yaptırmak için zaman kalmıyor, çok da ilgilenilmiyor. ben önceden başka bir yerde ilaç tedavisi gördüğüm için bütün testlerim elimdeydi ilk gittiğimde. olmasaydı sorarlar mıydı bilemiyorum. mutlaka tavsiye aldığın doktorun ismini recai beye söylemeli ve hasta kartının köşesine yazdırmalıydın ki her seferinde hatırlasın. akşam 4e kadar beklemek zorunda da değildin, mesela ben sabah 10da kan verip 11de ultrasona verip çıkardım, kan sonucumu telefonla söylerlerdi ama herkes hocayı 5dk görebilmek için akşama kadar beklerdi. hemşirelere nazik davranmamak lazım, orada parayı bastırdığını ve kontrolün sende olduğunu hissettirmen lazım. diğerleriyle çok muhattap olmadım ama hasibe hemşire 3 kere sormazsan her sorunu detaylıca cevaplar, bazen aynı şeyi tekrar tekrar soranlara sinirlendiğini gördüm sadece. otorite boşluğu konusunda haklısın ve ortalıkta recai bey yokken levent beyin hemşirelerle samimiyeti ve sürekli recai beyin arkasından konuşmaları çok kötü bir görüntü bence. gürhan hoca bana bir kere bakmıştı ve çok canımı yakmıştı, nedense ondan pek hoşlanmadım. eğer istersen recai beyi görmek için her gün akşamüstü saatinde ayrıca randevu alabilirdin, ben pek çok kez öyle yaptım. ama levent beyi eğer sırf genç diye tecrübesiz sınıfına ayırdıysan bilemem, benimle her seferinde çok ilgilendi iyice ultrasonda baktı sorularımı cevapladı. hep memnun kaldım kendisinden. ama yanlış bilgi aktarma işi olduysa hatasını üstlenmesi gerekir kesinlikle. rapordan da tabiiki bahsetmezler, para kazanacaklar :) halkla ilişkiler uzmanıyla önceden görüşüp indirim yaptırtanlar bile oluyormuş. hem tedavi hem de ilaçlar için rapor çıkıyormuş ben de sonradan öğrendim ama bu işleri sıkı kovalamak önceden çok araştırma yapmak lazım. özel klinikte sana bu konuda kimse yol göstermez malesef. enfeksiyon işine ise şok oldum diyebilirim. hepimiz güvenip kendimizi emanet ediyoruz, hele ki birden fazla kişide olduysa ciddi sıkıntı vardır demektir. kesinlikle hakkınızı arayın bence. arayıp not bırakmak yine yersiz bir şey çünkü sekreterler sana he he diyip sallıyorlar. öğleden sonra arayıp recai beyle görüşene kadar telefonu kapatmaman gerekirdi. ağlamayana meme yok feslefesi var malesef. tekrar çok geçmiş olsun, dediğim gibi değiştirebileceğin şeyler de varmış ama esas zarar gördüğün nokta kabul edilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…