teşekkür ederim canım, sen ne durumdasın nasıl gidiyor hamileliğin? iğne ilaç kullanıyormusun? birde recai hocadamı devam ediyorsun
Sağol canım çok şükğr güzel gidiyo ilk 16 hafta Zordu yattım genelde bulantım vardı cok şükür gectı şimdi iğne kullanmammı hiç süzgec oldum :)) ilk on iki hafta progestan iğne ve clexsane kan sulandırıcı kan pıhtılaşmam var benım ve haftada bir proluton şimdi clexsane vuruyorum koldan hergun bu doğuma kadar devam proluton haftada bır 25. Haftada bıtıcek bıde vıtamın kan hapı içiyorum senın yolun daha var bırazdaha süzgec olucaksın annesi miniğin için günler hiç gecmiycek gibi geliyo ben senın haftalarında uff 20. Haftalardakı kızların takvımıne bakıp ayy okadar olucakmı dıyodum oldum cok şükür şimdi gözüm 30 larda Allahım inş saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder buarada yasın kaç ikinci tedavıde geldı mınıgın sanki dimi aralıkta beraber olmusuzdur tedavı buyuk ıhtımal ben transferım ocak 2 15 aralıktan itıbaren hep recai hocadaydım
valla ankarayı bende çok bilmiyorum, bir iki hastane araştırdım ama yeri uzak hemde pahalı, bende yeri uzak ve pahalı olduktan sonra Recai hocaya giderim diye düşünüyorum ama mümkün değil, hastaneye giderken o yollarda trafikte aşırı geriliyorum, dediğim gibi evime oldukça uzak,, bende senin gibi hocanın talimatını bekliyorum devam etmemize gerek olmadığını söylediği anda araştırmaları hızlandıracağım, tercihim tüp bebek tedavisinin de yapıldığı bir merkez olması ama malesef çok az böyle merkezler, bakalım, yine haberleşelim olurmuuu
dün bebeğimin pıtırtılarını gördüm, o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese yaşatsın
kalbinin o küçük kanat çırpışlarını görmek için ne çok bekledik dimi :)
evet canım haberleşelim mutlaka. bana çok uzak sayılmaz ama yolları çok kötü tangır tungur valla hala koltuğa yapışıyorum yavaş yavaş gidiyoruz sarsılmayayım diye.
bir de neden pıhtılaşman olup olmadığını bilmediğin halde clexane vuruluyorsun anlamadım? bir dahaki sefere hocaya hatırlat istersen belki yanlış hatırlamıştır seni, boşu boşuna kan sulandırıcı iğne vurulma. ben de proluton iğne ve progestan fitil kullanıyorum. bir de pcos olduğum için şeker ilacım var ama onu çok tedirgin kullanıyorum. 8. haftada kesilir diye yazıyor heryerde ben 8. haftada kullanmaya başladım. recai beye güvenmekten başka çarem yok şuan.
canım bende 23 aralıktan bu yana recai hocadayım 14 ocaktaydı ilk transfer, negatif oldu, çok şükür 8 nisandaki dondurulmuş embriyo ile olan transferim pozitif, progestan iğneyi kesti hocam dün, pıhtılaşma varmı baktırmadık doğrusu ama hoca clexane i vurduruyor, proluton da devam progestan fitil var birde:) yaşım 32, insallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz, anladığım kadarıyla sen recai hocada devam ediyorsun???
dün bebeğimin pıtırtılarını gördüm, o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese yaşatsın
Yok canım ben sehır dısındayım ıkı ayda bır geliyorum recaı hocaya ama bulundugum sehırde gıdıyorum doktora clexsane kan pıhtılasman yoksa vermez emınmısın bı sor istesen tekrar benım pıhtılasmam var oyuzden kullanıyorum bundan once kaybım vardı amın inş saglılla alırız kucagımıza benım 2 ocaktı transfer cok sukur Allahım guldurdu arzu eden herkeze nasıp etsin inşn
cnm ya biz seninle aynı gün transfer olduk eskişehirlisin dimi sen beni hatırladınmı çorumdan gelmiştim numaralarımızı alamadık birbirimizden..umarım sensindir görüşmek isterim.. ben bebeğimi 16. haftada kanama ve kasık ağrısıyla düşürdüm.. rabbim inş. seninkini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
Ben gercekten ayni merkezde mi tedavi oldum diye supeye girdim bazi arkadaslarin yorumlari karsisinda recai hoca benim doktor arkadasimin arkadasi onun tavsiyesiyle gittim hocayi 10 dk gordum bir de tansferde gordum hic bir tahlil yapmadan tup bebege basladik sabah 10 aksam 4 askari bekleme suresi hemsireleri hic soylemiyim korkudan soru bile soramiyosun onune geleni azarliyolar cunku hoca genelde merkezde bullunmadigi icin otorite boslugu var cogu merkezde yumurta takibini baska doktorlar yapiyo ama en azindan deneyimli doktorlar levent bey deneyimsiz keske gurkan hoca yapsaydi tek memnun kaldigim doktor bir de anestezi uzmanindan memnun kaldim cok iyi bir insan bu kandil gunu kimsenin hakkini yiyemem benim tedavi oldugum donemde cok aksilikler yasandi bir cok kisinin tedavisi iptal oldu levent beyin yuzunden hocaya yanlis bilgi aktarmis recai hoca bizim yanimizda levent beye bagirdi dusunun artik o gunden sonra bizim ultrasyona gurkan bey girdi madi ve manevi yiprandik rapor alma hakimiz oldugu halde kimse bize rapordan bahsetmedi sonradan ogrendik .transferden sonra enfeksiyon kaptim agriyla merkezi aradim not biraktim donen olmadi recai beyi aradim saatler sonra dondu tabiki yogun bir antibiyotik tedavisi gordum arkadasim nurani aradim oda enfeksiyon kapmis 40 derece atesle bir hafta yatmis evde hale daha yatiyo gercekten bunlari yasadigimiza inanamiyorum cunku merkez hic hijjenik deyil yok hoca ilgileniyomus yok hemsire ilgileniyomus yok boyle bir sey bu kandil gunu allaha havale ediyorum insanlarin umutlarini somurenleri biz gurup olarak sikayet ettik insallah kendilerine ceki duzen verirler sonucta burasi devlet hasteni degil ozel merkez azicik insana saygi lutfen recai hocanin engin bilgisine yazik eskiden boyle deyildi oda paraya doymus
cnm ya biz seninle aynı gün transfer olduk eskişehirlisin dimi sen beni hatırladınmı çorumdan gelmiştim numaralarımızı alamadık birbirimizden..umarım sensindir görüşmek isterim.. ben bebeğimi 16. haftada kanama ve kasık ağrısıyla düşürdüm.. rabbim inş. seninkini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
nasıl ya???? yazdıklarını okuyunca çok tedirgin oldum, bende 7+3 hamileyim, hoca kalp atışlarını duyduktan sonra düşük riski de azalıyor dedi, bu beni rahatlatmıştı, ama senin 16. haftada düşürdüğünü okuyunca moralım bozuldu, sorun sadece pıhtılışmamıydı? clexane kan sulandırıcı kullanmadınmı hiç tedavin başladığında ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ama 5 nisandan buyana clexane kullanıyorum
nasıl ya???? yazdıklarını okuyunca çok tedirgin oldum, bende 7+3 hamileyim, hoca kalp atışlarını duyduktan sonra düşük riski de azalıyor dedi, bu beni rahatlatmıştı, ama senin 16. haftada düşürdüğünü okuyunca moralım bozuldu, sorun sadece pıhtılışmamıydı? clexane kan sulandırıcı kullanmadınmı hiç tedavin başladığında ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ama 5 nisandan buyana clexane kullanıyorum
Canım ya evet eskişehirliyim hatırladım seni merak etmiştim cok ama habgi sehirden oldugunu ve ismını hatırlıyamamıştım sordum klinikte hep bizim transfer olduğumuz gün üçünüzde hamilesiniz demiştı hatice ben cok düşük bi degerle başladım cok korktum rabbim cok şükür bebişim tutundu tek tuttu saglıkla kucagıma almadan inanamıyorum hala bwn bundan önce 9 haftalık kaybetmiştim Allahım tekrar ysşatmasın kıyamam sana cok üzüldüm 16 hafta baya olmuş dsha önceden problem olmuşmuydu recai hoca ne dedi benim kalbi durmustu ilk bebeğimin kan pıhtılaşmam cıktı şimdi clexsane kan curultucu iğneye devam ediyorum hala Rabbim buyuk en kusa zamanda tekrar nasip eder inş ne dıyımki :26::26:
cnm ya benimde sorunum yoktu herşey yolundaydı sadece kanamam oldu 2 defa gittim dr. herşey yolunda dedi. 16. haftada kasık ağrısı ve kanamayla gittim.hastaneye yatırdı herşey normal ama kanamayı durduralım öyle çıkaralım seni dedi. perşembe günüydü yattım serum verildi ağrı kesici gece ağrım geçti sabah ağrım o kadar arrttıkı bu kesin doğum sancısı dedim. kanama oluyo sandım o gelen bebeğin suyuymuş.hemen kürtaja aldı dr. ben transferden sonra recai hocaya gitmedim yol sarsmasın uzak diye hep evde dinlendim.bilmiyorum belki hata yaptım ..herşey bahane aslında rabbim nasip etmedi.. inş. tekrar nasip eder rabbim. inş. sağlıkla kacağına alırsın bebeğini dikkat et kendine canım benim..
kızlar merhabalar dün keseyi görmeye gittik tam 3 adet kese varhayırlısı artık Allahım hayırlı bir sonuç nasip eder inşallah
yok canım ya söyledim bana tahlil yaptırmamıştınız, pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoruz aslında dedim dün ama devam et dedi, dediğin gibi Recai hoca ne derse o... bişey sorcam progestanı günde 4 tanemi kullanıyorsun? eğer 4 tane kullanıyorsan 2+2 mi yoksa günde ayrı ayrı 4 keremi kullanıyorsun canım?
Ben gercekten ayni merkezde mi tedavi oldum diye supeye girdim bazi arkadaslarin yorumlari karsisinda recai hoca benim doktor arkadasimin arkadasi onun tavsiyesiyle gittim hocayi 10 dk gordum bir de tansferde gordum hic bir tahlil yapmadan tup bebege basladik sabah 10 aksam 4 askari bekleme suresi hemsireleri hic soylemiyim korkudan soru bile soramiyosun onune geleni azarliyolar cunku hoca genelde merkezde bullunmadigi icin otorite boslugu var cogu merkezde yumurta takibini baska doktorlar yapiyo ama en azindan deneyimli doktorlar levent bey deneyimsiz keske gurkan hoca yapsaydi tek memnun kaldigim doktor bir de anestezi uzmanindan memnun kaldim cok iyi bir insan bu kandil gunu kimsenin hakkini yiyemem benim tedavi oldugum donemde cok aksilikler yasandi bir cok kisinin tedavisi iptal oldu levent beyin yuzunden hocaya yanlis bilgi aktarmis recai hoca bizim yanimizda levent beye bagirdi dusunun artik o gunden sonra bizim ultrasyona gurkan bey girdi madi ve manevi yiprandik rapor alma hakimiz oldugu halde kimse bize rapordan bahsetmedi sonradan ogrendik .transferden sonra enfeksiyon kaptim agriyla merkezi aradim not biraktim donen olmadi recai beyi aradim saatler sonra dondu tabiki yogun bir antibiyotik tedavisi gordum arkadasim nurani aradim oda enfeksiyon kapmis 40 derece atesle bir hafta yatmis evde hale daha yatiyo gercekten bunlari yasadigimiza inanamiyorum cunku merkez hic hijjenik deyil yok hoca ilgileniyomus yok hemsire ilgileniyomus yok boyle bir sey bu kandil gunu allaha havale ediyorum insanlarin umutlarini somurenleri biz gurup olarak sikayet ettik insallah kendilerine ceki duzen verirler sonucta burasi devlet hasteni degil ozel merkez azicik insana saygi lutfen recai hocanin engin bilgisine yazik eskiden boyle deyildi oda paraya doymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?